InterAl כתב:כן, אין לו מתחרים מבחינת רמת כתיבה. כתב אותו סופר די מוערך באסטוניה, לפחות בסטנדרטים של כותבי משחקי וידאו, והמשחק בעצם מבוסס על העולם שהוא בנה בספר הראשון. בניגוד ל-99.9% ממשחקי הוידאו שנכתבים ע״ nobodies עם רקע בקומיקס או מד״ב זול במקרה הטוב. הבעיה העיקרית שהוא קומוניסט מוצהר, וזה ניכר מאוד במשחק לרוע המזל.
Laskin כתב:רק השלב הממש אחרון ו״סודי״ קצת קשה, אבל גם הוא לא אמור לקחת יותר מרבע שעה ככה… נניח חצי שעה אם אתה ממש לא מתורגל.
בכל שאר המשחק יש צ׳קפוינטס מאוד נדיבים ואפשר למות כמה שרוצים. יש גם כמה שלבים בלי צ׳קפוינטס אבל הם בדרך כלל פחות מדקה, לפעמים ממש 20 שניות.
Stick כתב:לאסקין אני עמדתי להתחיל את nine sols שנמצא בראדר שלי כבר תקופה אבל במיוחד אחרי איך שדיברת עליו, כבר הורדתי אותו והכל, ובסוף במקומו התחלתי את death stranding... אבל, וואלה, ממש נהנתי מהשעתיים הראשונות. ולא עשיתי כלום חוץ מלראות קאטסינס של קוג'ימה שלא הבנתי מהם כלום, שזה תמיד מצוין, והלכתי, והלכתי, והלכתי, אבל ממש נהנתי.
אף פעם לא שיחקתי בו ונראה לי שאני אשים אותו על אש גבוהה ואתקדם, לפחות עד שיימאס לי. זה עושה רושם כמו משחק למצב רוח ספציפי, אבל נדמה לי שאני בראש הנכון והרשמים המאוד שטחיים שלי כרגע הם הפתעה מאוד חיובית.
Stick כתב:לאסקין אני עמדתי להתחיל את nine sols שנמצא בראדר שלי כבר תקופה אבל במיוחד אחרי איך שדיברת עליו, כבר הורדתי אותו והכל, ובסוף במקומו התחלתי את death stranding... אבל, וואלה, ממש נהנתי מהשעתיים הראשונות. ולא עשיתי כלום חוץ מלראות קאטסינס של קוג'ימה שלא הבנתי מהם כלום, שזה תמיד מצוין, והלכתי, והלכתי, והלכתי, אבל ממש נהנתי.
אף פעם לא שיחקתי בו ונראה לי שאני אשים אותו על אש גבוהה ואתקדם, לפחות עד שיימאס לי. זה עושה רושם כמו משחק למצב רוח ספציפי, אבל נדמה לי שאני בראש הנכון והרשמים המאוד שטחיים שלי כרגע הם הפתעה מאוד חיובית.
Death_119 כתב:* המפה נצבעת לפי איפה ביקרתי ואפשר לדעת איזה חלקים פספסת ולחזור אליהם.
glass man כתב:הרגת לי את הHype דודי, אני מודה לך על זה כי בעצם עשית לי טובה ענקית ופינית לי זמן השנה לkingdom come deliverance 2מאוד ציפיתי למשחק, אבל לשמוע ממך שהכתיבה נוראית (אני מדמיין משהו שהוא בTier של הוריזון) די הוריד אותי מהמשחק.העלילה ממש נשמעה לי מסקרנת,והשותפים האפשריים נראים מגניבים, אבל אם הכול כתוב רע ברמה שאני אמצא את עצמי לא קורא קטעי Lore עד הסוף וקורא את הדיאלוגים ברפרוף במקום לעומק, כי הכל רע.. אז על הפנים.
שיחקתי לפני כמה זמן (בהמלצת אינטר) בTyranny שלהם, ובעוד ברור לי למה אינטר אהב אותו (כי זה לא משחק רע בשום צורה) מצאתי את הכתיבה כל כך גנרית ונדושה הרבה פעמים תוך כדי משחק נעצמו לי העינים ומצאתי את עצמי ממש נרדם, לכמה דקות ומתעורר, דבר כזה לא קרה לי במשחק אחר של אובסידיאן אף פעם,
ואם גם פה הכתיבה רעה... אני תוהה אם אובסידיאן הם בכלל אובסידיאן היום, ויש כאלה שטוענים שממש לא.
אני אמשיך לעקוב אחרי הרשמים שלך, אבל זו אכזבה ענקית כי הPromise של העלילה, נקודת המוצא שלה ממש סיקרנה אותי.
כמו שכתבתי לסטיק בשרשור אחר, לא ציפיתי מעולם למשחק AAA של 9 שיכול להתחרות בטופ של היום, ועכשיו אחרי שאובסידיאן הבהירו גם לא לצפות מהם לעולם לAAA כי לא בא להם,אז אני גם יודע לא לצפות לזה מהם אף פעם, אבל כתיבה טובה זה לא משהו שאתה צריך תקציב AAA בשבילו, אתה פשוט צריך מישהו עם כישרון כתיבה ולתת לו מספיק כסף כדי שיוכל רק לשבת מול הWord כל היום, זה לא אמור לעלות הרבה, בושה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים