Laskin כתב:אתה יכול לשחד אדם רק במשהו טוב יותר ממה שיש לו…
חוץ מזה, תותים יותר טעים משוקולד.
Death_119 כתב:ממשיך להתקדם בAvowed, המשחק הזה ממש, אבל ממש לא משחק AAA. הוא מצד אחד נראה יחסית טוב תודות לUnreal 5, לפחות בכל הקשור לסביבות פתוחות, פחות ערים ודמויות (למרות שהCompanions נראים מעולה), אבל הערכי הפקה ממש בתחתית. אין שום אלמנטים של Sand box, כל הNPC שקופים לDamage שאתה עושה בסביבה, אפילו התרנגולות חסינות. הקווסטים זה בערך הדבר הכי גנרי שיש בז'אנר, כמו הגדרה מילונית לאיך נראה קווסט גנרי במשחק גנרי. אני אישית מאוד אוהב את העולם של Pillar אז אני ממש נהנה, אבל אנשים שלא מחוברים לעולם ישתעממו מאוד מהר, הוא גם רוכב על העולם שבנו שני הקודמים בצורה מופתית ומציג אותו בצורה סופר שיטחית.
DrKeo כתב:Death_119 כתב:ממשיך להתקדם בAvowed, המשחק הזה ממש, אבל ממש לא משחק AAA. הוא מצד אחד נראה יחסית טוב תודות לUnreal 5, לפחות בכל הקשור לסביבות פתוחות, פחות ערים ודמויות (למרות שהCompanions נראים מעולה), אבל הערכי הפקה ממש בתחתית. אין שום אלמנטים של Sand box, כל הNPC שקופים לDamage שאתה עושה בסביבה, אפילו התרנגולות חסינות. הקווסטים זה בערך הדבר הכי גנרי שיש בז'אנר, כמו הגדרה מילונית לאיך נראה קווסט גנרי במשחק גנרי. אני אישית מאוד אוהב את העולם של Pillar אז אני ממש נהנה, אבל אנשים שלא מחוברים לעולם ישתעממו מאוד מהר, הוא גם רוכב על העולם שבנו שני הקודמים בצורה מופתית ומציג אותו בצורה סופר שיטחית.
זה נשמע כאילו אתה מתאר את הוריזן
InterAl כתב:זה לא ממש קל על הרמה האחרונה. ואני לא מבין למה מחסור בקלאסים זה חיסרון. כמה מה-rpgs הטובים בהיסטוריה הם classless. זה יכול להיות יתרון אם עושים את זה טוב.
InterAl כתב:להיפך, קלאסים מורידים עומק והופכים את פיתוח הדמות למסילה נטולת מחשבה ובחירות. קלאסלס לא שולל התמקצעות של דמויות אלא פשוט נותן לך יותר חופש למקצע ולשחק את המשחק בדרך שלך. הסיבה שפילרס מבוסס קלאסים היא כי הוא נועד להיות משחק בסגנון משחקי ה-d&d של ה-infinity engine, זאת הייתה ההבטחה בקיקסטארטר שלו וזאת הסיבה שהוא גייס את מיליוני הדולרים שגייס. ג'וש סויר, המעצב הראשי של המשחק שגם עיצב את iwd ו-nwn2 לא אהב את זה, רצה להתקדם ממערכת קלאסים סטטית/מסורתית אבל לא יכל כי כפו עליו את זה. זאת הסיבה שפילרס 2 כלל מולטיקלאסינג וזאת גם הסיבה ש-avowed הלך לכיוון הקלאסלס.
Death_119 כתב:InterAl כתב:להיפך, קלאסים מורידים עומק והופכים את פיתוח הדמות למסילה נטולת מחשבה ובחירות. קלאסלס לא שולל התמקצעות של דמויות אלא פשוט נותן לך יותר חופש למקצע ולשחק את המשחק בדרך שלך. הסיבה שפילרס מבוסס קלאסים היא כי הוא נועד להיות משחק בסגנון משחקי ה-d&d של ה-infinity engine, זאת הייתה ההבטחה בקיקסטארטר שלו וזאת הסיבה שהוא גייס את מיליוני הדולרים שגייס. ג'וש סויר, המעצב הראשי של המשחק שגם עיצב את iwd ו-nwn2 לא אהב את זה, רצה להתקדם ממערכת קלאסים סטטית/מסורתית אבל לא יכל כי כפו עליו את זה. זאת הסיבה שפילרס 2 כלל מולטיקלאסינג וזאת גם הסיבה ש-avowed הלך לכיוון הקלאסלס.
מולטי קלאסינג זה רעיון קלאסי שקיים עוד מBG2, זה מאוד מקובל בעולם של D&D שדמות מפתחת התמחות נוספת. זה לא סותר את העובדה שיש ערך בקלאסים.
בסופו של יום המקבילה למשחקים ללא קלאסים זה משחקי בת'זדה (כולם מעתיקים אותם בסוף) ולדעתי הם ממש לא מוצלחים בכל הקשור בפיתוח דמות, משחקים עם קלאסים עושים עבודה טובה בהרבה בסוגייה.
Klayman כתב:דל"פ (ככה נראה לי לפחות בפורום הזה) - ספיידרמן 2 אחלה משחק. כן, הוא לא ממציא את הגלגל מחדש(אני גם תכלס לא חושב שצריך להמציא את הגלגל מחדש בכל משחק), ואפילו לא יצר מערכות מטורפות חדשות מאז מיילס מוראלס, אבל ואללה, הסט פיסז וכל ה Show שהוא נותן - באים לי ממש ממש בטוב. הוא כיפי, זורם, מערכת הקרב טיפשית וגורמת לך להרגיש חזק מאוד ובאמת כמו גיבור על, יש לא מעט משימות צד מעניינות ומקוריות בעלילה (חלקן גם בביצוע עצמו - בדיוק סיימתי משימה כזאת שבה עזרתי לגברת עיוורת אחת שהזמינה את ספיידרמן, ואני משוכנע שיש שם מכניקה שלא ראיתי קודם במשחק ובסבירות גבוהה גם לא אראה אח''כ).
שוב - ברור שזאת לא איזו מהפיכת גיימינג, אבל אני משחק בו בהנאה גדולה, על 30 FPS על PS5 רגילה ונהנה מאוד. קניתי כשהיה במבצע פעם אחרונה וממליץ בחום.
Laskin כתב:הראשון אמור להיות נחות משמעותית מאוד מההמשך שיצא לאחרונה, הייתי באופן אישי ישר קופץ אליו, אבל תהנה!
אף אחד פה לא שיחק בSplit Fiction?
אני הולך לחרוש עליו השבוע עם האשה, בתקווה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים