במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מרץ 2025, 13:13

glass man כתב:מושלם, נשמע שצריך לחשוב טוב טוב על כל החלטה ולכל דבר יש השלכה הרת גורל, לא ראיתי דבר כזה בגיימינג לפחות מאז TES3 :-) וזה גם נשמע הרבה יותר קיצוני פה.
זה נשמע משחק שממש חיים אותו, מדהים שצוות כזה קטן מגיע להפקת סימולצית חיים כזו מרשימה שרק רוקסטאר עוקפים אותם, וממש ברמה של בטסדה.

אני אוהב את רוקסטאר מאוד, אבל האמת שכל הסימולציות המושקעות של רוקסטאר באות עם מחיר מאוד כבד, הגן פליי והגיימפלי שלהם מGTA5/4/RDR2 לכולם יש חרא גאן פליי (ולדעתי חוץ מGTA5 גם חרא mission design )

אז העובדה שהצוות של Kingdom come מצליח להביא סימולציה שנופלת רק מרוקסטאר ועדיין להביא Battle system שכייף לשחק, וקווסטים שהם well thought out זה לא פחות ממדהים! ואנחנו עוד מדברים פה על המשחק הראשון! שהוא בטח אבטיפוס בוסרי מאוד למשחק השני!

בא לי לעזוב כל מה שאני עושה ופשוט להתחיל אותו יאלה, אבל אני יודע שברגע שאתחיל אותו אני אעזוב הכל ואתמקד רק בו... אז מחכה שיהיה לי איזה 3 חודשים לשקוע רק בו ולשים עליו איזה 300 שעות

הוא לא מתקרב לSandbox ולרמת הפוליש של Rockstar בדגש על RDR2. אין שום ירידה לפרטים כמו בRockstar, הכל מאוד גס, מבוגבג ולא כזה מגוון בראיית הSandbox. זה מאוד מזכיר את Skyrim. אבל כן - הקווסטים טובים לטעמי, העלילה טובה והגיימפליי ממש מוצלח. סך הכל באמת משחק טוב ואני ממש נהנה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 36 אורחים