נוטי דוג חקיינים שרודפים אחרי טרנדים, פעם אינדיאנה ג'ונס פעם המתים המהלכים, עכשיו אקירה. הם לא מקוריים בשיט ויכולים לצחצח לסקוור את הנעליים בתקופת הזהב שלהם, וגם לכריס אוולון כמובן.
עניין של טעם, אני באמת לא יכול להבין איך אתם יכולים לשים את נוטי דוג מעל הפרוזה של פליינסקייפ טורמנט

יכול להיות ש2 משחק שכתוב ממש מעולה, אהבתי מאוד את 1
אז אני יש סיכוי שהייתי מתחבר גם אליו, אבל ממה שראיתי זה סתם סיפור נקמה בנאלי של "אוי הרגו את האבא המאמץ שלי" ועכשיו אני הורגת 200000 אנשים, כאילו שזה בכלל נקמה שקולה והגיונית.אה וכל המסר שגם לבחורה השניה יש סיבה "ממש מוצדקת" לזה שרצחה את ג'ואל וכאילו דורקמן סופר גאון על זה שהוא חשב על זה שלשני אנשים יש סיבות ממש מוצדקות לרצות לנקום? וואו איזה מקוריות!!! הכל תירוץ שיהיה על מה לעשות משחק ירי של 30 שעות.
"משלחת 33" גם הוא לא מגיע בעיני לשיאים שסקוור הגיעו אליהם/אוולון אבל הוא בדיוק כמו TLOU בעיני, הוא מהנה כייפי, דמויות טובות שאיכפת לי מהם, דיבוב מדהים, כמו נוטי דוג הם ממש מנסים להביא את ההגשה הקולנועית הכי גבוהה שהם מסגולים אליה במסגרת התקציב שלהם.
THE LAST OF US משחק הרבה יותר טוב ממנו, כי הגיימפלי של THE LAST OF US הרבה יותר טוב ממנו, זה הרבה יותר כייף להתגנב בTLOU מהקלייקרים או לעשות קרבות ירי עם בני אדם, מאשר לשחק את הקרבות המשעממים של "משלחת 33" שמערכת הקרב שלו היא סה'כ חיקוי חיוור ולא מוצלח של מה שהיפנים עשו לפני 25 שנה.
כאילו רק שיהיה ברור אני לא באיזה מסע צלב נגד TLOU כדי להרים ל"משלחת 33" אני חושב TLOU משחק מטורף, מרגש, הסכמתי עם ג'ול בכל הבחירות שלו, כולל שמירת הסוד, והתרגשתי איתו ואלי היא ללא ספק הדמות הנשית מההכי אייקוניות שיש ואי אפשר לא לאהוב אותה. יש לי אהבה ענקית למשחק, ששום טקסט לא יצליח להעביר, אבל אני חולק עליכם שאין יותר טובים מהם במדיום הזה.
מה גם שגם אם אני אקבל את זה TLOU 2 ממש טוב, ואפילו סוג של קפיצה מדרגה בכתיבה מTLOU 1 עדיין מדובר רק בשני משחקים שנוטי דוג כתבו ממש טוב
UNCHARTED הם פח אשפה של כתיבה כל ה4, אז לשים את נוטי דוג על pedestal כאילו הם מפרקים את כל הכותבים בתעשיה על שני משחקים טובים זו קצת הגזמה בעיני.
נוטי דוג צריכים להוכיח את עצמם קודם.