במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Klayman » 18 מאי 2025, 16:37

InterAl כתב:טוב, זה כבר נהיה עצוב.

כמו כל שיחה איתך. בוט מעציב ומתריס. אסיים בברכת "רק ביבי". ביי.

גלאס - מהצד שלי זה לא ימשיך. הוא הפך להיות מהיוזרים שאני מדלג על ההודעות שלהם מעתה. לא בא לי להעשיר את הבוט.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 מאי 2025, 16:47

תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 18 מאי 2025, 16:55

מצחיק, כי מלבד התרסה לא הייתה בהודעה הראשונה שלו כלום. אבל להתריס נגדו? חס וחלילה... אבל בסדר, הוא ממילא לא יקרא את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 מאי 2025, 17:11

אני לא יכול לקבוע מה יהיה פה, אני רק יכול להעיד על עצמי שאני קורא את ההודועת של כולם גם כאלה שאמרתי להם בשיא הויכוח שאני לא קורא את ההודעות שלהם :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2025, 18:13

DrKeo כתב:למה לעזאזל אני משחק בדום כשעוד רגע יוצא פאצ׳ PT?
Shortly after launch, an update will introduce PC-exclusive path tracing, taking ray traced lighting to the next level on GeForce RTX GPUs thanks to DLSS Ray Reconstruction, which replaces traditional denoisers with a superior, unified AI model that enhances image quality and accelerates performance

חחחח… מה?? למה לא להוציא עם זה, איזה טמטום. שוב מיקרוסופט עושה טעויות מפגרות. אני גם ממתין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2025, 10:16

ככה הם גורמים לך להמשיך את המנוי GP לעוד שבועיים :!:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2025, 10:24

בכל מקרה לא אסיים את E33 בקצב הזה בעוד שבועיים…
ויש לי עוד כמה משחקים שם, למרות שאני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך את אינדיאנה ג׳ונס. אחלה עלילה וסרטוני מעבר, גיימפליי מעפן
ממש מבאס כי העלילה כן מעניינת אותי, ובאמת שהכל שם באמת הפקה מעולה שמאוד מזכירה את אנצ׳רטד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2025, 10:43

אני חוזר ל-The lake house, הוא פשוט מעולה. ה-DLC של night springs סופר חמוד ומיוחד עם meta ממש מגניב אבל ה-lake house מרגיש כמו הפרק הבא של היקום של רמדי, בשרני כמו המשחק הראשי רק (כנראה) קצר משמעותית.

בתקווה עד שנסיים איתו דום יקבל PT. זה צריך לקרות מהר כי ב-5 ליוני כבר יש סוויצ׳ חדשה עם מריו קארט ושבועיים אחרי DS2.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 מאי 2025, 11:16

קניתי את ה dlc, עוד לא התחלתי.. עשיתם חשק.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2025, 11:32

Klayman כתב:קניתי את ה dlc, עוד לא התחלתי.. עשיתם חשק.

אני רק אציין שהפרק הראשון של night springs מאוד טפשי ו-100% ממנו נכסים ממוחזרים אבל הוא בקושי 40 דק׳ אז תהנה מכמה שהוא אקשני (יש לך שם נשק חזק ואינסוף כדורים) וטפשי ואז תגיע לתוכן הבאמת מעניין. ככל שאתה מתקדם בשני ה-DLC כך התוכן עולה ברמה.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 19 מאי 2025, 13:08

לדעתי 2/3 מנייט ספרינגס היו חלשים, למרות שאני גרופרית של קונטרול :).
רק את החלק השלישי אהבתי, אבל ממש אהבתי, שעה של מטא-רמדי ברמה הגבוהה ביותר.
הלייק האוס הוא כבר באמת עוד שלב בשרני מהמשחק הרגיל. ושלב פשוט מצויין. לא יודע איך עוד לא סיימת אותו קיאו, אני בלעתי אותו כמעט בישיבה אחת (אומנם היה סופש והייתי חולה ולא זזתי מהכורסא יומיים :)), עד כדי כך נהנתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2025, 13:12

Stick כתב:לדעתי 2/3 מנייט ספרינגס היו חלשים, למרות שאני גרופרית של קונטרול :).
רק את החלק השלישי אהבתי, אבל ממש אהבתי, שעה של מטא-רמדי ברמה הגבוהה ביותר.
הלייק האוס הוא כבר באמת עוד שלב בשרני מהמשחק הרגיל. ושלב פשוט מצויין. לא יודע איך עוד לא סיימת אותו קיאו, אני בלעתי אותו כמעט בישיבה אחת (אומנם היה סופש והייתי חולה ולא זזתי מהכורסא יומיים :)), עד כדי כך נהנתי.

הספקתי לשבת עליו רק פעם אחת והייתי כל כך עייף שמצאתי את עצמי נרדם באמצע רק כדי שיצורים שעשויים מצבע יעירו אותי בבהלה. אני בטח אסיים אותו בישיבה אחת היום או מחר :)
ואגב מאוד אהבתי את הפרק השני של night springs, הוא היה פשוט מצויין. לא מטא מטורפת כמו הפרק השלישי, אבל הוא עדין פרק מצויין.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 19 מאי 2025, 13:26

לט יודע, הרגיש לי קצת כמו קונטרול דל תקציב (אומנותית! כלכלית זה כנראה לא רחוק..)
אבל אולי סתם לא תפס אותי כמו שצריך, בסוף אתה לא מרוכז 15 דקות מפרק כזה והפסדת 30% ממנו..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 מאי 2025, 13:44

גם אני כל כך לא מסיים עם E33 בעוד שבועיים. איזה פייסינג גרוע יש לו אין דברים כאלה. אני כולה בACT 2 והמשחק זה אשכרה בוס מעפן, סרטון עלילה טוב בתור פרס, עוד בוס מעפן, עוד סרטון עלילה מעולה כפרס ושוב ושוב ושוב. אני אוהב את המשחק אבל הוא מתיש אותי לפעמים ברמות, לא מבין איך אף אחד מאלה שבדקו אותו לפני שיצא לא העירו לסאנדפול על זה.

ובנתיים יצאו דברים מענינים כמו the precinct שזה GTA 2 מודרני מהצד של השוטרים ואני מת לשחק בזה :-) מקסימום נתחיל למקבל כמה משחקים אין ברירה. :-)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 19 מאי 2025, 22:52

Klayman כתב:לא יודע מתן... יש כאן כאלה שאומרים שחייבים להביא כל משחק לסטים, כי אחרת אין לו שום סיכוי, ורק שם הוא יצליח. אז אבי אבות משחקי ה pc, בחנות הכמעט מונופוליסטית של ה pc , ויש לו אפילו אחלה ממוצע 87 והכי הרבה שהוא מביא זה 30 אלף ccu ??( שזה, אם לא ידעת, הנתון הכי חשוב אי פעם!).
בינתיים משחק עם שם שאני אפילו לא יודע להגיד ולכן מקצר אותו ל E33, עושה מעל לפי 4 ccu ? ואוו.. ואפילו אותו E33 היה גם הוא ב גיימפאס בו זמנית.....

לפחות לא תתכחש שאתה עוקץ הפעם. לא שיש לי בעיה, אבל במקרה הזה אתה מסלף.

אני הראשון שאומר שאין ערובה למכירות. זה לא אומר שלא צריך לתת למשחק את הסיכוי הכי טוב, וזה אומר לשחרר בסטים. אז אל תייחס לי אמירות שלא קיימות.

בשנים האחרונות ביצועים לא טובים בסטים ברוב המבקרים גם מצביעים שהמשחק לא שורף את הטבלה גם בפלטפורמות האחרות.
דום כבר ירד ל#8 ברשימת המוכרים בסטים. הסימנים למכירות פושרות מצטברים.

נראה איך ימכור על הפלייסטיישן.

glass man כתב:אין ספק שהיום חייב להיות בסטים כדי להצליח על הPC אבל קאז גם טוען שהPC עצמו הכרחי היום להצליח וזה נכון ב90% מהמקרים אבל לא בכולם.
פאטאל פיורי האחרון, הוא Dead on arrival על סטים, עם מכירות של 40K עותקים, המכירות בPS4-PS5 הם פי כמה וכמה מזה.

חזרת לסמוך את ידייך על ההערכות שמתפרסמות ב steamdb אני מבין.
אגב, אתה מיהרת לקבוע ש E33 כהיותו JRPG מוכר יותר טוב על הפס5 מאשר על המחשב, אבל ההערכות שקיבלנו מהגורמים השונים הם בדיוק ההפך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 מאי 2025, 23:16

E33 זו חיה מוזרה ביותר זה JRPG שהמערב החליט לחבק ולאהוב בעודו מזלזל במשחקים שהיו ההשראה למשחק הזה.
אז כן, קח לעצמך (כרגע) גם את הניצחון שאולי פספסתי איפה המשחק ימכור הכי טוב (לפחות עד שסאנדפול יפרטו לנו spilt )
המשחק תעלומה כל מה שקשור אליו הוא תעלומה ואני מנסה ללמוד מה E33 עשה כל כך טוב, כדי שבפעם הבאה שסקוור ישאלו
"מה אתם חושבים שאנחנו צריכים לעשות כדי להצליח במערב" אני אוכל להפיל עליהם את המסה שאני כותב בימים אלה :-)

בנוגע לSteamdb הם שרצים ומלאכי חבלה, אבל מה לעשות שSNK הכושלים האלה לא פרסמו כמה פאטאל פיורי מכר מרוב בושה? אנחנו יודעים רק שהמכירות זוועה בגלל שהCEO
עף בבושת פנים, וביפן הוא עשה 6000 עותקים פיזים, זה מספר מביך, רציתי לשער כמה המשחק עשה על הקונסולות וידוע שבדרך כלל משחקי מכות עושים פי 3 ויותר על הקונסולות ממה שהם עושים על הPC אז הייתי חייב להשתמש בנוכלים האלה בשביל ההערכה שלי, זה לא אומר שאני סומך את ידי עליהם אבל במדבר כל קוץ הופך לפרח.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 מאי 2025, 15:32

לקראת סוף Act 2 והגעתי למסקנה Maelle היא וואחד דמות שבורה, הוא פשוט עוצמתית מידי בטירוף, היכולת להשאר כמעט לנצח בVirtuose Stance לצד היכולת החייאה שלה (Phoenix) והאפשרות לקבל Shield מכל מוות של חבר בחבורה, מה שגורם לה לייצר דיי מגנים בלי הגבלה, זה פשוט בלתי ניתן לעצירה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מאי 2025, 17:40

אני בהתחלה של האקט הזה ובגלל שחקרתי הרבה אני חזק מאוד וכל קרב קל מדי.
אבל אני עדיין נהנה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 מאי 2025, 23:44

Laskin כתב:אני בהתחלה של האקט הזה ובגלל שחקרתי הרבה אני חזק מאוד וכל קרב קל מדי.
אבל אני עדיין נהנה.

לא יודע איזה Level אתה, בערך ב-40 Act 2 באמת נהיה קל ברובו. אבל יש כמה יוצאים מהן הכלל - Dark shores, Frozen heart וSprong. השניים האחרונים הם יחסית קרבות קלים לParry אבל הכמות Health המשוגעת של כל יצור שם (באזור ה1.5-2 מיליון) אומרת שהקרב יהיה מאוד ארוך, מנגד פגיעה 1-2 מכל יצור באזורים המדוברים כנראה תהרוג כל דמות. אז גם אם הParry קל יש מקום לטעויות, וכאן בדיוק נכנסת Maelle שגם אם אתה טועה מוכיחה שזה לא משנה :).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מאי 2025, 20:10

Death_119 כתב:
Laskin כתב:אני בהתחלה של האקט הזה ובגלל שחקרתי הרבה אני חזק מאוד וכל קרב קל מדי.
אבל אני עדיין נהנה.

לא יודע איזה Level אתה, בערך ב-40 Act 2 באמת נהיה קל ברובו. אבל יש כמה יוצאים מהן הכלל - Dark shores, Frozen heart וSprong. השניים האחרונים הם יחסית קרבות קלים לParry אבל הכמות Health המשוגעת של כל יצור שם (באזור ה1.5-2 מיליון) אומרת שהקרב יהיה מאוד ארוך, מנגד פגיעה 1-2 מכל יצור באזורים המדוברים כנראה תהרוג כל דמות. אז גם אם הParry קל יש מקום לטעויות, וכאן בדיוק נכנסת Maelle שגם אם אתה טועה מוכיחה שזה לא משנה :).

אני באמת לא יודע או לא זוכר איזה רמה אני, אני גם לא ממש מתעסק עם טקטיקות ולא שיניתי שום כוחות והתקפות, אני ממש לא יודע איך עושים את מה שאתה אומר עם מהאל, אני אולי אגלה את זה עם הזמן, בינתיים הכל די קל לי אבל אני מבין שבקרוב אאלץ להתחיל לשחק בתפריטים הרבה, לצערי :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 24 מאי 2025, 17:19

משחק בשבוע האחרון ב-dredge, משחק ניהול ספינה בעולם עם תמת קתולהו.
על הנייר לא נראה שעושים יותר מדי- אתה דייג שנסחך לאי משונה ועל מנת להחזיר את החוב לעיירה שהצילה אותך אתה שט בספינה, דג דגים ומבצע כל מני מטלות לתושבים, חוץ מזה שבלילה קוראים דברים מוזרים.
המשחק הזה הפף למשחק הזן החדש דלי, מצד אחד הפשטות שלו, סוג של סטראדיו וואלי על ספינה שנותן לך לשחק בלי יותר מדי מחשבה אחרי יום ארוך ומצד שני יש מיסתורין מאחורי הקלעים שמושך אותך להמשיך לחקור את האיים והעולם.
המשחק היה בווישליסט שלי המון זמן, אבל בסוף קיבלתי אותו בחינם מאפיק באחת החלוקות שלהם.
תמונה

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2025, 16:40

טוב, כמובן שבסוף כן קניתי את אלדן רינג Nightreign, ואני גם חושב שזה אחלה משחק.
קודם כל שיחקתי רק בסופ"ש הזה אז רשמים ראשוניים מאוד, אבל בינתיים יש בו את התכונה הכי חשובה של רוג לייק, והיא ה"רק עוד סיבוב אחד" שמוביל ל"רק עוד סיבוב אחד" שמוביל לזה שאתה הולך לישון שעתיים אחרי שתכננת.
יש לו אחלה לופ, וגם מהכמה נסיונות של ריצות סינגל פלייר שניסיתי יצאתי מרוצה (אם כי לא סיימתי ריצה כזאת עדיין, ורק פעם אחת מתוך 4-5 הגעתי גם לבוס הגדול של סוף הריצה). אבל אין ספק שהוא מיועד לco-op של שלושה, ושעם חברים הלופ שלו הכי זורח שאפשר. בינתיים שיחקתי רק עם ראנדומלים, המאצ'מייקינג מאוד מהיר כי כולם משחקים כרגע, ועדיין לא נפלתי על קבוצה שהייתה לגמרי מחוץ ללופ, אבל יש הבדל במידת ההנאה בין מתי שאתה מקבל שחקנים שיודעים מה הם עושים למתי שאתה מקבל שחקנים שסתם זורמים עם המשחק. פעם אחת עד עכשיו גם שחקן פשוט עזב באמצע בהפתעה, אולי התנתק ואולי סתם, ואין לך כל כך מה לעשות עם זה.

ובכל זאת זה גם מה שחששתי שהמשחק יהיה - קומבט סולס שמתמקד בDPS ולא בשאר האלמנטים. אפשר גם לשחק את אלדן רינג עצמו ככה, אבל זו צורת המשחק שאישית פחות אהובה עלי.
עדיין מהנה, אבל לופ כזה שמתבסס על סינגלפלייר ולא כולל את השעון המתקתק (עד שמגיעים לריצות אתגר), או במילים אחרות משהו שעוד יותר דומה להאדס, והייתי ממש עף על המשחק. בינתיים, מאוד נהנה, אבל זה נהנה של מיינדלס פאן כזה ולא נהנה של משחק סולס רגיל, אם ההבדל ברור :).
מסכים לגמרי עם ה8/10 בינתיים שהמשחק קיבל פחות או יותר, ואין ספק שאמשיך עוד לשחק בו.
בינתיים עברתי רק בוס גדול אחד מתוך שמונה אני חושב, וראיתי עוד שניים שעוד לא נצחתי. הם בעצם התוכן החדש ב100% היחיד במשחק (יש מוב סט משודרג לבוסים שחוזרים, ויש בוסים שחוזרים גם מדארק סולס ולא רק אלדן רינג, אבל הכל זה רק תוספת על תוכן קיים בתוך לופ אחר). והבוסים החדשים האלה הם בינתיים ממש, ממש מעולים. ספקטקל מטורף שלא שם בצד מכניקת גיימפלי, לגמרי ההיילייט של המשחחק עד עכשיו. הם גם מאוד קשים, אפילו אם משחקים אותם בשלישייה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2025, 18:53

נשמע ממש כיף!
שמח שאתה נהנה, תעדכן בהמשך..

בינתיים אני רואה שהוא עומד על טיפה מעל 300 אלף שחקנים, וכמובן מספר אחת במכירות. יפה להם :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2025, 15:50

סיימתי את Nightreign, או יותר נכון נצחתי את כל הבוסים הראשיים. בגדול - מאוד נהנתי, לקח לי 20 שעות (ותודה למיאזאקי ששחרר את המשחק על החג). יותר ספציפי - כמה מפוספס המשחק הזה! מאוד נהנתי ממה שהיה אבל יש פה את הבסיס וזה בקלות יכל להיות משהו הרבה, הרבה יותר גדול ומוצלח. סך הכל מסכים עם ה8/10 שלו פחות או יותר.

יש לי שתי בעיות עיקריות עם המשחק, או יותר נכון נקודות פספוס משמעותיות, שהיו עושות מזה משהו אחר. הראשונה היא הראנדומליות המאוד מינימלית של המשחק הזה - כן זה רוג לייק, להשלים ריצה לוקח 30-45 דק ובכל אחת כזאת תגיע למפה עם נקודות עניין חדשות ורנדומליות, סידור רנדומלי, בוסים רנדומליים (יש בכל ריצה שני בוסים בסוף כל לילה, ואז בוס ראשי בלילה השלישי שאותו בוחרים מראש).
העניין הוא שתוך 4-5 ריצות כבר מתחילים להבין - הרנדומליות הזו היא בעיקר מסך עשן. המפה עצמה היא אותה המפה בכל פעם, ההבדל הוא רק מה שנמצא בה. ונקודות העניין האלו? כן, זה רנדומלי מה יופיע, אבל כל נקודת עניין כזו היא אופציה אחת מתוך כ-3, וברגע שאתה מזהה מרחוק איזו הטלת קוביה קיבלת, אתה כבר יודע מראש איזה אויבים יהיו שם, איפה הם יהיו, איפה יהיה הloot המוצלח והבוס ואיפה יהיה סתם בזבוז זמן.
כלומר - זה לא שיש רק 3 נקודות עניין, אלא שאם אתה רואה על המפה נגיד "טירה", אז זו תהיה רנדומלית אחת מ-3 טירות קבועות. "מחנה" - אחד מ3, וכו'. יש גם אירועים מיוחדים שיכולים לקרות בכל ריצה, אבל כשהם קורים הם תמיד אותו האירוע עם אותו הפתרון/מסלול שכבר ראית.
זה הופך כל ריצה משלב מסוים להיות ספיד ראן לחלוטין כי אתה משנן כבר איפה נמצא כל דבר ולא חוקר כבר אף פעם, ההבדל הוא רק איזה קלפים חילקו לך בכל ריצה בדמות הדברים שיופיעו בריצה הספציפית הזו, ואני מניח שזו כן הייתה המטרה שלהם בסוף.
אבל מעבר לזה - זה פשוט הדבר הכי לא פרומסופטי שהם עשו מאז ומעולם.
הכוונה שלי היא שזה בבירור בסוף עניין של פוליש, של פליטסטינג ברמה גבוהה, כי הכל עובד כמו שצריך. אויבים יהיו במקומות מסוימים תמיד, יהיה לך כמות XP וloot פוטנציאלים זהים תמיד, ותמיד במקומות "הנכונים", אתה יכול לדעת מהסתכלות במפה איזה נקודות עניין עדיפות לך ברמות 1-3, ואיזה נקודות עניין עדיפות ברמות 12-15. ובאמת? דווקא פה ודווקא במשחק שבנוי ככה הם פתאום מפחדים מקצת ג'אנק?
הייתי מעדיף בהרבה שהריצות יהיו יותר רנדומליות. כן, גם אם זה אומר שאיזו ריצה הלכה כי פתאום הפתיע אותי בוס חזק במיוחד במקום שלא ציפיתי, הייתי מעדיף שהאויבים יהיו הרבה יותר מפתיעים גם אם זה אומר שמדי פעם משהו לא לגמרי יתאים לסביבה שלו. וזה אומר שיהיו רגעים יותר מתסכלים ושיהיו גם רגעי ג'אנק, אבל מצד שני היינו מקבלים משחק שבכל ריצה בו באמת חוקרים את המפה, באמת מופתעים ממה יש מאחורי כל פינה. כמו שזה עכשיו זה הופך להיות ספיד ראן די על אוטומט מרגע מסוים.

העניין השני, וזה הפספוס הרציני יותר לדעתי כמישהו שעם הסדרה הזו מהיום הראשון - זה שהם לא הפכו את זה ל'חגיגה היסטורית' של הסדרה כמו שהם יכלו לעשות.
כלומר, בגדול - זה יכל להיות מוד boss rush מעולה, אפילו עם הספידראניות הזו שהצגתי בנקודה הקודמת.
הלופ של המשחק אומר שאתה מקבל שני בוסים 'גדולים' בכל ריצה, כאלו ממשחקים קודמים, ואז בוס ראשי שהוא חדש לגמרי למשחק הזה. רק מה? 80% מהבוסים הראשיים האלו הם מה שהייתי מכנה באלדן רינג כמיני בוס.
יש להם כל כך הרבה בוסים יוצאים מן הכלל בהיסטוריה שלהם, הם אפילו הראו נכונות והביאו שישה בוסים מסדרת דארק סולס למשחק הזה למען השם, ומאיזשהי סיבה הם בחרו לתת לי להלחם בtree sentinel בפעם ה316 כבוס ראשי של אמצע ריצה.
אם בכל ריצה היית פוגש איזשהו בוס ראשי אמיתי ורנדומלי בכל נקודה משמעותית, במעבר בין הלילות היית פתאום פוגש את אחד מהקרבות האגדיים של דארק סולס במקום כמה בוסים בודדים שיתחילו לחזור על עצמם גם כן כמו שיש כאן, זה יכל להיות באמת משהו מיוחד.
מעין boss rush שלוקח מכל ה15 שנות סולס שלהם ועושה חגיגה אמיתית למעריצים. איזה פספוס, זה ממש כאן! אין לי מושג איך הם לא עשו את זה :). אני באמת לא יכול לתאר כמה זה מתסכל להלחם בפעם המאה באותו המיני בוס כשמה שאמרתי עכשיו נמצא ממש על הרצפה כבר.

אבל בסופו של דבר שתי הנקודות האלו הן בגדר פספוס אדיר של המשחק הזה לדעתי. מה שיש פה בהחלט כיף, חד משמעית מאוד נהנתי מהזמן עם המשחק.
שתי נקודות מאוד טובות והראשונה ממש הפתיע אותי - הגיוון בדמויות. כל דמות משחקת תפקיד, שזה בסדר גמור, אבל עד כמה המכניקות שונות בין חלק מהתפקידים - זה ממש תפס אותי בהפתעה. לדוגמה הקוסמת היא לא רק הדמות שיכולה ללמוד את הקסמים של אלדן רינג, אלא יש כאן מערכת חדשה לגמרי של אלמנטים, שילוב אלמנטים, יצירת קסמים "מכלום" על ידי הרכבת קומבואים. יש כבר תקופה שמועה שהמשחק הגדול הבא שלהם הוא סולס-לייק שיהיה ממוקד כמו סקירו, רק כזה שיתמקד הפעם בקסמים. אני ממש לא אופתע אם זה האבטיפוס למערכת הזו.
יש דמות של קשת עם יכולות שעדיין לא היו במשחקים שלהם, דמות של סמוראי שהוא בגדול פשוט סקירו, דמות שמתבססת על זימונים, אחרת על התחמקויות, בקיצור המגוון וההתעמקות היחסית במכניקות של כל דמות ממש מוצלחים.
והדבר השני, באמת הרבה יותר צפוי אבל צריך להגיד אותו - הבוסים הראשיים החדשים יוצאים מן הכלל. מאוד מאוד קשים, בכל זאת עוצבו להלחם מול שלושה שחקנים, אבל יש פה כמה שילובים בין ספקטקל ומכניקות קרב שעד היום הם הצליחו לייצר בצורה מעטה מאוד. הבוס האחרון פה בהחלט נכנס בלי בעיה לרשימת הכבוד של הבוסים הגדולים שלהם.

אז זהו, סך הכל אחלה משחק אבל מאוד מפוספס. כמובן שכרוג לייק יש לי עוד מה לעשות בו אבל עם חוסר הרנדומליות שיש בו כרגע קשה לי להאמין שאעשה את זה בקרוב.
צפויים עדכונים, ויהיה גם DLC בתשלום (גיבורים ובוסים חדשים) מתישהו בהמשך. כולי תקווה שהם כן יקחו את זה כגרסאת 1.00 והם עוד ישנו באופן משמעותי חלק מהאלמנטים, כי כמו שאמרתי לדעתי הפוטנציאל כבר ממש כאן וזה יכול להיות משחק שהוא קודם כל למעריצים הכבדים, ואז הוא יהיה אחד כזה שאני רואה את עצמי משחק שוב ושוב.
בינתיים, נראה לי שסיימתי. אבל אחלה משחק :).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2025, 06:36

האמת? נשמע ממש כיף! אין לי זמן לשקוע בו, בעיקר כי הוא דורש שיתוף פעולה עם נוספים(לא חושב שאני ברמה לסיים אותו לבד). אני מאוד אוהב את הז'אנר של הרוגלייק/לייט, אבל כחוויות סינגל שאפשר לחרוש עליהן בזמני ובקצב שלי. בכל מקרה, שמח שהם ניסו משהו קצת שונה, אבל התיאור שלך לפער עם עיצוב העולם די מבאס. אז כן, ברור שהרבה יותר מסובך לייצר עולם "פתוח" אקראי כל פעם, לעומת משהו סטייל Dead Cells או Hades-אבל ישר הבנתי למה אתה מתכוון עם המיקומים ו 1 מ 3, והתבאסתי.

לעניין הבוסים אקח את המילה שלך. אני פחות מכיר את אלה מהמשחקים הקודמים(חוץ מסקירו).
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים