glass man כתב:אני חייב שלא להסכים אחי.
הקפיצה הטכנית מפפ5 לפפ6 היא ענקית. פפ4 ופפ5 נראים כמו משחקי NES על סטראוידים פפ6? משפיל עד היום את כל משחקי ה2D-HD וכל משחק אינדי דו מימדי שאני יכול לחשוב עליו.
פפ6 הגיע לניצול טכני הכי מרשים של Mode 7 שאי פעם ראיתי עם המון אפקטים שנותן הרגשה של עומק שמרגישים לא מהעולם הזה, אני לא מכחיש נגיד שסופר מטרויד גם עשה פה ושם אפקטים מרשימים עם הMODE 7 אבל פפ6 משפיל לדעתי כל שימוש שאי פעם עשו עם הMODE7
הפתיחה הסינמטית של פפ6 עם חלקיקי השלג היא לא רק השימוש הטכני הכי מרשים של MODE 7 על הסופר נינטנדו זה גם אחד הרגעים הכי אייקונים במדיום.
Klayman כתב:Klayman כתב:דל"פ (ככה נראה לי לפחות בפורום הזה) - ספיידרמן 2 אחלה משחק. כן, הוא לא ממציא את הגלגל מחדש(אני גם תכלס לא חושב שצריך להמציא את הגלגל מחדש בכל משחק), ואפילו לא יצר מערכות מטורפות חדשות מאז מיילס מוראלס, אבל ואללה, הסט פיסז וכל ה Show שהוא נותן - באים לי ממש ממש בטוב. הוא כיפי, זורם, מערכת הקרב טיפשית וגורמת לך להרגיש חזק מאוד ובאמת כמו גיבור על, יש לא מעט משימות צד מעניינות ומקוריות בעלילה (חלקן גם בביצוע עצמו - בדיוק סיימתי משימה כזאת שבה עזרתי לגברת עיוורת אחת שהזמינה את ספיידרמן, ואני משוכנע שיש שם מכניקה שלא ראיתי קודם במשחק ובסבירות גבוהה גם לא אראה אח''כ).
שוב - ברור שזאת לא איזו מהפיכת גיימינג, אבל אני משחק בו בהנאה גדולה, על 30 FPS על PS5 רגילה ונהנה מאוד. קניתי כשהיה במבצע פעם אחרונה וממליץ בחום.
הוא פשוט סרט ספיידרמן שחיק וכיפי מאוד. הוא אפילו לא כזה קצר כמו שאמרו בזמנו - אני חושב שאפילו אפשר היה לחתוך טיפה בינתיים( עוד לא סיימתי, מתקרב לשם).
Klayman כתב:Klayman כתב:Klayman כתב:דל"פ (ככה נראה לי לפחות בפורום הזה) - ספיידרמן 2 אחלה משחק. כן, הוא לא ממציא את הגלגל מחדש(אני גם תכלס לא חושב שצריך להמציא את הגלגל מחדש בכל משחק), ואפילו לא יצר מערכות מטורפות חדשות מאז מיילס מוראלס, אבל ואללה, הסט פיסז וכל ה Show שהוא נותן - באים לי ממש ממש בטוב. הוא כיפי, זורם, מערכת הקרב טיפשית וגורמת לך להרגיש חזק מאוד ובאמת כמו גיבור על, יש לא מעט משימות צד מעניינות ומקוריות בעלילה (חלקן גם בביצוע עצמו - בדיוק סיימתי משימה כזאת שבה עזרתי לגברת עיוורת אחת שהזמינה את ספיידרמן, ואני משוכנע שיש שם מכניקה שלא ראיתי קודם במשחק ובסבירות גבוהה גם לא אראה אח''כ).
שוב - ברור שזאת לא איזו מהפיכת גיימינג, אבל אני משחק בו בהנאה גדולה, על 30 FPS על PS5 רגילה ונהנה מאוד. קניתי כשהיה במבצע פעם אחרונה וממליץ בחום.
הוא פשוט סרט ספיידרמן שחיק וכיפי מאוד. הוא אפילו לא כזה קצר כמו שאמרו בזמנו - אני חושב שאפילו אפשר היה לחתוך טיפה בינתיים( עוד לא סיימתי, מתקרב לשם).
סיימתי אותו - אחלה בחלה של משחק! משהו ברמה גבוהה מאוד. איך אמרתי לחבר?
It's the most video-game ever.
Klayman כתב:לאסקין - לא מרגיש שחסר לי. היה לי מאוד כיף. לא ממש מדגדג לי להמשיך את המשימות הנוספות. משימות "איכות הסביבה" אכן די טיפשיות, אבל לא כ"כ יודע/זוכר על איזה משימות אוכלוסיות מוחלשות אתה מדבר. רוב המכריע של משימות צד הסיפוריות ששיחקתי היו מצוינות.
גלאס - ואללה אחי, לא יודע על איזה חידות אתה מדבר. יש דברים בסיסיים כאלה יחסית, ואין שום דבר שהוא חובה שאפשר להגדיר כ"חידה".
מדובר במשחק מלוטש, כיפי לכל אורכו וברמה גבוהה ביותר. מומלץ בחום.
DrKeo כתב:קליימן לא טועה ״אובייקטיבית״, מצב 40 בספיידרמן 2 הוא כנראה הדרך שאני אשחק אותו. לאבד 70% מהדחיסות של ההולכי רגל והמכוניות והמכה שהמשחק מקבל לlod הם לא צחוק.
כלומר, זאת הגדרה של סובייקטיבי כי לכל מצב משחק יש את היתרונות שלו. וספיידרמן זה לא בדיוק משחק סולס או מכות, 40fps זה לגמרי אחלה למשחק כזה.
Laskin כתב:Klayman כתב:לאסקין - לא מרגיש שחסר לי. היה לי מאוד כיף. לא ממש מדגדג לי להמשיך את המשימות הנוספות. משימות "איכות הסביבה" אכן די טיפשיות, אבל לא כ"כ יודע/זוכר על איזה משימות אוכלוסיות מוחלשות אתה מדבר. רוב המכריע של משימות צד הסיפוריות ששיחקתי היו מצוינות.
גלאס - ואללה אחי, לא יודע על איזה חידות אתה מדבר. יש דברים בסיסיים כאלה יחסית, ואין שום דבר שהוא חובה שאפשר להגדיר כ"חידה".
מדובר במשחק מלוטש, כיפי לכל אורכו וברמה גבוהה ביותר. מומלץ בחום.
סתם רוצה שתשחק ב-60 כדי שתבין שטעית, אובייקטיבית!![]()
משימות אוכלוסיות מוחלשות = לעזור לגיי למצוא את הדייט שלו לנשף, לשחק את החירשת במשימה הכי משעממת ואנטי-כל-מה-שספיידרמן ששיחקתי בחיי… היו עוד כמה.
אגב, אני התחלתי לשחק את Robocop שהיה במבצע של 10$ לאחרונה בסטים, והוא מתחרה ראוי לספיידרמן בכל הקשור לנאמנות החוויה לדמות. וואו, כמה שהמשחק הזה ״שנות השמונים״ ו״רובוקופ״. אני רק בהתחלה אבל זה פשוט מרגיש כמו הסרט והכתיבה, האווירה, הדמויות… זה נהדר.
גם הגרפיקה מפתיעה לטובה, מאוד אפילו.
אעדכן כשאתקדם קצת יותר, אבל זה כנראה ה-10 דולר הטובים שהוצאתי בשנים האחרונות.
Laskin כתב:זה לא 70%, יש בשני מלא הולכי רגל ומכוניות גם במצב הביצועים, ורוב זמן המשחק לא תשים לב להבדל, אבל הפריימים 100% מהזמן מול העיניים שלך עובדתית![]()
אתה תשחק ותראה לבד.. אבל אובייקטיבית אתה טועה ומטעה
Laskin כתב:נראה לי שאתה מתבלבל עם ספיידרמן הראשון בנתונים האלה, אבל שוב - אני שיחקתי בשני המצבים, ואין ספק שה-60 נראה מדהים בפעולה, והמשחק כל כך מהיר שאתה לא שם לב לפרטים החסרים או הנחותים-ויזואלית. בפועל זה באמת נראה 90% אותו דבר אבל רץ חלק לעומת תנועה מעיקה לעיניים ב-30-40.
omerkot כתב:סיימתי את הוגוורתס לגסי.
אני לא מעריץ של הארי פוטר, קניתי באחד המבצעים בסטים בכלום כסף כי הביקורות היו טובות ואכן, הוא בהחלט משחק טוב מאוד שעומד בפני עצמו, עם עלילה מעניינת, עולם גדול ומלא תוכן ומשחקיות טובה. יכול להמליץ מאוד במבצעים הבאים.
Laskin כתב:ראצ׳ט הבא צריך להיות ככה והוא יהיה משחק של 9.5![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים