Laskin כתב:אני חושב על הרבה משחקים שסך חלקיהם טוב מאוד גם אם אתה מחלק את זה לחלקים ואז זה נראה פחות.
נניח אלן ווייק (אחד או 2 לא משנה) - על הגיימפליי שלו הייתי מביא לו 6, גג.
ראצ'ט לעומת זאת ממש לא רע בכל ההיבט הזה. כיף לשחק בו. אפילו מאוד, לדעתי.
זה יותר הוגן להשוות אותו נניח לאסטרו-בוט. האם באסטרו-בוט יש עומק בגיימפליי? ממש לא. ילד בן 4 יכול לסיים אותו, ואני אגב מכיר בן 4.5 שעשה בו פלטינום לגמרי לבד. הוא גם בעל מעט מאוד גיוון ביחס לראצ'ט, ומגוון הפעולות שניתן לעשות בו הוא מאוד, מאוד בסיסי, ברמה מביכה כמעט... כבר כתבתי שאני חושב שיש המון המון מה להוסיף במשחק הבא, ואלו דברים סופר בסיסיים:
קפיצה כפולה (עוד לפני לחיצה ממושכת שעושה לייזר), ריצה (איך אין?!), STOMP על הריצפה, החלקה, התכופפות... אלו דברים שיש כמעט בכל פלטפורמר מודרני ואין פה. אז מה? הוא מהנה בטירוף ולכן הציונים הגבוהים מוצדקים בעיניי.
בסופו של יום ציון סופי נמדד או צריך להמדד על ידי הנאה מהמשחק, ומשם מורידים קצת או הרבה על נתונים טכניים שליליים.
ההנאה שלי מראצ'ט האחרון, וגם ספיידרמן 2 לצורך העניין - היא של משחק 8.5 לכל הפחות.
Laskin כתב:אז פה אנחנו חלוקים... אני חושב שהוא משחק אקשן מהנה מאוד.
אסטרו-בוט לא *כזה* מגוון... יש איזה 5-6 כוחות שהוא מקבל, שחוזרים על עצמם, יש שלבים בלי הכוחות האלה, כל זה לא משתווה באמת לסט פעולות בסיסי מדי. הוא פשוט מעלה חיוך בגלל השלבים המגניבים, הכיף שבו מנצח את כל הפשטות. ולדעתי זה המצב גם עם ראצ'ט, שגם לדעתי פחות כיף מאסטרו-בוט, אבל הגיוון האדיר בנשקים וההפקה המצויינת מפצים על זה כדי שהוא יהיה לא כל כך הרבה מתחתיו.
Laskin כתב:אבל אני כן מתווכח עם זה שהמכניקות לא ברמה נמוכה…. אני לא חושב שהרמה היא ממש ממש גבוהה, גם באנצ׳רטד הן ברמה לא הכי טובה בתעשייה, אבל הנשקים הרבים והתמריץ להשתמש בהם (שדרוגים) - יוצרים גיימפליי מגוון וירי מהנה מאוד בעיניי.
omerkot כתב:געוולד. כפירה בקודש הקודשים. צלם בהיכל.
Laskin כתב:ושוב, עזוב את אנצ׳רטד 4, תתייחס ל-2-3… הגאנפליי היה לא טוב בכלל, אבל סך כל חלקיו..
ושוב 2, אני לא טוען לרגע שסך כל חלקיו של ראצ׳ט טוב כמו של אנצ׳רטד. אנצ׳רטד בליגה של 95 וראצ׳ט של 85. הבדל גדול.
אבל זה לא משנה באמת, הדיעות שלנו מנוגדות, אני ממש לא חושב שהירי בראצ׳ט ״גרוע״ אז לא נוכל להסכים על כמעט שום דבר והדיון לא מתקדם לשום מקום
glass man כתב:GOW כמו 99% מהמשחקים של סוני ב13 שנים האחרונות הוא סרט אינטרקטיבי.אז כן הוא איטי כי הוא מנסה להכניס אותך לסיפור.ההנאה ממנו היא פחות מהגיימפלי עצמו, יותר מהחוויה שאתה משחק בסרט אינטרקטיבי ממש מעולה הגיימפלי עצמו הוא לא הסיבה לשחק. אז אם אתה לא אוהב משחקים עלילתים הוא נראה לי פחות בשבילך גולן ונראה לי שכתבת פה שאתה פחות אוהב משחקים עם סיפור,לא?
נראה לי שבשבילך ספיידרמן והוריזון יותר יתאימו מהקטלוג של סוני.
אבל שוב, אתה אמור להתלהב מכל האיטיות מזה שזה סרט, אם זה מייגע אותך ואתה לא מחפש כל זמן פנוי לחזור למשחק, פחות בשבילך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים