Stick כתב:מצאתי את עצמי עם ערב פנוי לגמרי אתמול וישבתי על הDLC הזה. לא ארוך במיוחד, לקח לי כ4 שעות עד שקיבלתי את הטרופי של הסוף, אבל כמובן שכמו רוגלייק אפשר להמשיך לשחק ובטח הייתי נתקל בעוד כמה דברים קטנים.
סך הכל אחלה DLC, אי אפשר באמת להתלונן על DLC חינמי שמוסיף תוכן חדש ומהנה למשחק מוצלח. מהבחינה הזאת זאת הפתעה והצלחה מצידה של סוני.
רק ש... בכל זאת זה DLC עם קונספט מאוד מגניב והמון פאן סרוויס, קצת חבל שזה משהו כל כך קטן וברמת הפקה נמוכה יותר באופן מורגש. חשבנו שנקבל משחק צד מGOW וזה קונספט מעולה למשחק צד מה שיש פה (בין אם כרוגלייק ובין אם לא), אז מבאס משהו שהכל נגמר כל כך מהר ולא מרגיש ברמת הגימור הרגילה של SSM.
לדוגמה, יש כמה אויבים חדשים מאוד ספציפיים במשחק (כמו שראינו בטריילר, אבל לא אחשוף למי שלא ראה). כשרק רואים אותם זה רגע נהדר, אבל אז מגלים שזה ב90% ריסקין של אויב שכבר קיים במשחק, עם מעט מאוד אנימציות או פעולות ייחודיות לו.
אבל זה קצת מלכוד כי כDLC חינמי זה אחד הגדולים והמושקעים שראיתי מסוני אי פעם, אז לך תתלונן. יש פה בסוף אויבים חדשים, נשק חדש בערך, בוסים, ומצב משחק חדש לגמרי שעובד האמת די טוב באופן מפתיע בהתחשב בזה שהמשחק לא נבנה ככה, והוא לא באמת משנה המון. והכל כל כך פאן סרויסי ואני מת על זה.
אז אכזבה מהולה בשמחה, אני מניח.
זמן טוב ואחלה DLC חינמי, אבל אל תצפו למשהו עצום. אם סוני היו יכולים לדרוש על זה 20 דולר הם היו עושים את זה, ומבחינתי חבל שזה לא פותח כבר עם עוד תוכן ורמת הפקה כDLC בתשלום לכל הפחות.
כן, רמת הפקה מעט נמוכה שמורגשת לדעתי בעיקר בהבעות הפנים של דמות מסויימת, לפחות ממה שראיתי עד כה, ומצד שני פאן סרוויס מפתיע ומגניב בטירוף וקטעי קישור קצרים אך יחסית כן מושקעים למשהו חינמי.
מקווה לסיים אותו הלילה.
סטיק, מעניין אם יש עוד דברים חבויים... הבנתי שיש איזה אתגר אחד שאף אחד עדיין לא עבר, אבל לא לחצתי כדי לגלות מה הוא, מחשש לספוילרים. יכול להיות שסתם מדובר במשהו כמו לסיים את הכל מבלי לקחת נזק, או משהו דבילי כזה.