Death_119 כתב:InterAl כתב:Death_119 כתב:לא מצליח לסיים את Baldurs Gate 3, עמוק בAct 3 וזה כאילו למשחק יש אקספוזיציה של 100 שעות של Act 1 ו-2 כהכנה לAct 3. זה דיי מדהים שהמשחק הזה נפתח לסוג של Sandbox עצום לאחר 100 שעות ומצפה שתבלה בערך עוד 100 שעות כדי למצות אותו. דרך אגב, משחק ללא DLSS והמשחק נע בערך בין 100-150 פריימים, כנראה שסוגיית הבעיות הטכניות של Act 3 נסגרה ממזמן.
הוא משתפר אחרי אקט 1? אני די בסיום שלו והאמת, ציפיתי ליותר.
Act 1 הרבה יותר טוב מ-2, 2 מאוד קטן יחסית בכמות התוכן, אני אישית הרבה יותר אהבתי אותו כי אני קצת מאבד את עצמי בכמות התוכן הבלתי אפשרית שהם הציגו בAct 1 ו-3 ולוקח לי זמן עד שאני עושה סדר מה אני רוצה לעשות ואיפה לבקר, גם הQuest הראשי שם לא רע ואתה מגלה את הפואנטה של העלילה הראשית שם, דווקא חלק מאוד מעניין. 3 זה פשוט עוד המון ממה שראית עד כה, מה שגרם אצלי גם להרגיש מאוד Overwhelmed, יש הרבה יותר עלילות שמגיעות למיצוי, במיוחד של הCompanios. הPacing הרבה יותר איטי מAct 1 כי פשוט הכל מתכנס. מנגד הוא עצום, בערך פי 2 בכמות התוכן מAct 1. גם אתה מגיע לCap שלך ברמת הLevels דיי בתחילתו אז כלל המכניקות פתוחות בפינך (בהמשך למשהו שקיבלת בסוף Act 2), ויש חתיכת Fan service גם בAct 2 ווואחד אחד בAct 3.
יותר אהבת את אקט 2 למרות שהוא פחות טוב? מעניין... הבעיה שלי היא בעיקר העלילה הלא מעניינת והעובדה שהמשחק עוצר כל 10 מטר לקאטסין עם שיחה לא מעניינת וזריקת קובייה. גם פיתוח הדמות משעמם, אין שום בחירה כמעט חוץ מ-mc ובחירת קסמים בלבל אפ לקלאסים מסוימים. מסילתי מדי לטעמי. לא שהקודמים היו שונים מהבחינה הזאת, אבל בכל זאת עברו כמה שנים מאז.