במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Golan » 27 ינואר 2025, 00:16

Golan כתב:התחדשתי בשני משחקים חדשים :D

אף פעם לא שיחקתי בסדרת ביונטה והגיע הזמן. ויושי זה בשביל הנשמה להירגע.

טוב פרשתי מביונטה. זה לא משחק בשבילי. אני לא אוהב משחקי Fighting שצריך להתמקצע בקומבואים… זה למה אני גרוע במשחקי מכות ולא אוהב סמאש. חשבתי זה משחק כמו God of war שהמערכת הקומבט היא פשוטה להבנה וקיבלתי דוויל מיי קריי. גם יותר מדי קאטסינס, משעמם.

יש למישהו המלצה על משחק אקשן אחר שיתאים לי?

מישהו ניסה את tales of kenzera zau?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2025, 06:45

כן, הוא לא משהו בכלל, פרשתי ממנו די מהר, ואני מאוד אוהב משחקים בסגנון… אבל אולי אתה תתחבר.
בשני משחקי Ori שיחקת?
וביונטה זה לגמרי DMC, תמיד היו משווים ביניהם…
לא יודע מה חשבת לעצמך :)

אני בינתיים סיימתי אתמול את הבוס האחרון ב9 סולס אתמול. לקח לי שעה בערך בישיבה הזו, מסתבר שיש לה רק 2 phases אבל אם עושים את כל הדברים הסודיים, מה שעשיתי, אז יש לה גם phase 3 ולכן זה היה כל כך קשה.
אז לסיכום - משחק ענק, ממליץ בחום למי שרוצה סקירו דו מימדי עם כמה אלמנטים מקוריים וקצת פלטפורמינג קליל ומטרוידואניה. ההיילייט ללא ספק הוא מערכת הקרב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 ינואר 2025, 09:52

גולן, אם אתה אוהב דרגון בול, dragon ball kakarot יש לו מערכת קרב מאוד פשוטה להבנה מאוד כייף. מאוד באטן מאש קליל יש גם דמו שלא תצטרך לקנות על עיוור.יש הרבה קטעי מעבר אמנם אבל אתה יכול לדלג עליהם ועדיין יהיה לך משחק של 30 שעות.

מעבר לזה, יש המון משחקי mosou קלילים שבייסקלי דורשים ממך לחיצת כפתור אחת או שתיים בשביל לעשות משהו ממש פלאשי ומגניב.
בנוגע לביונטה, אם החלטת שזה לא בשבילך אז דפדף אותו,אבל עצה שלי? אל תחשוב שאתה חייב להשתמש בכל הקומבואים אתה גם יכול סתם למעוך כפתורים ולהצליח לא רע בכלל, הייתי מנסה להיכנס אליו בפעם האחרונה כי כבר שילמת עליו :-) מה יש להפסיד?.

לאסקין, אני שמעתי על 9 סולס שנורא קשה להבין לאיפה ללכת Next. עד רמה שאנשים נוטשים אותו יותר מהסיבה הזו מאשר הקושי בקרבות אבל אני בהחלט אתן לו צ'אנס אחרי שעפת עליו ככה,אני מחכה לסוויץ 2, הרבה יותר קל לי להיכנס למשחקי מטרוידווניה כאלה שהם ליטרלי מול הפרצוף שלי :-) תשמור לך כמה כאלה לסוויץ 2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2025, 10:41

Golan כתב:
Golan כתב:התחדשתי בשני משחקים חדשים :D

אף פעם לא שיחקתי בסדרת ביונטה והגיע הזמן. ויושי זה בשביל הנשמה להירגע.

טוב פרשתי מביונטה. זה לא משחק בשבילי. אני לא אוהב משחקי Fighting שצריך להתמקצע בקומבואים… זה למה אני גרוע במשחקי מכות ולא אוהב סמאש. חשבתי זה משחק כמו God of war שהמערכת הקומבט היא פשוטה להבנה וקיבלתי דוויל מיי קריי. גם יותר מדי קאטסינס, משעמם.

יש למישהו המלצה על משחק אקשן אחר שיתאים לי?

מישהו ניסה את tales of kenzera zau?

טוב נו הוא ליטרלי מהחבר׳ה של DMC אז הדמיון לא מפתיע :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2025, 10:50

לא תודה
האצבעות שלי כואבות עדיין מהמשחק בו וזה עם שלט ממש ממש נח, אני לא רוצה אפילו לדמיין איך זה ירגיש בשלט של הסוויץ׳ במצב נייד.
הסוויץ׳ 2 זו מכונת בלעדיים של נינטנדו, אני ממש בספק אם אי פעם אשחק עליה משהו אחר

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 ינואר 2025, 11:22

התחלתי את Resident Evil 4 Remake (מעולם לא שיחקתי במקורי למרות שהיה לי עותק לWII ולפיסי). אמרתי, נו - זה הולך להיות מפחיד, היה בהחלט מלחיץ בRE2 עם ליאון, ואז הוא התחיל לבעוט בראש לספרדיות מסכנות, WTF?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2025, 11:33

RE4 שינה את הנוסחה של RE מפחד ו-jump scares לסיטואציות של לחץ וסטרס. הוא יותר אקשני, אבל ב-2004 הוא היה פאקינג מאסטרפיס ובקלות בטופ 10 של אותו דור. גרסת הקיוב הייתה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי והוא יצא באותה שנה כמו FC, דום 3 ו-HL2 אז זה אומר הרבה. אח, 2004, איזו שנה לגיימינג.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2025, 11:41

Death_119 כתב:התחלתי את Resident Evil 4 Remake (מעולם לא שיחקתי במקורי למרות שהיה לי עותק לWII ולפיסי). אמרתי, נו - זה הולך להיות מפחיד, היה בהחלט מלחיץ בRE2 עם ליאון, ואז הוא התחיל לבעוט בראש לספרדיות מסכנות, WTF?!

בעיטות זה עוד כלום, יש ממש תרגילים מה-WWE בהמשך... לא אהרוס לך

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 ינואר 2025, 12:14

DrKeo כתב:RE4 שינה את הנוסחה של RE מפחד ו-jump scares לסיטואציות של לחץ וסטרס. הוא יותר אקשני, אבל ב-2004 הוא היה פאקינג מאסטרפיס ובקלות בטופ 10 של אותו דור. גרסת הקיוב הייתה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי והוא יצא באותה שנה כמו FC, דום 3 ו-HL2 אז זה אומר הרבה. אח, 2004, איזו שנה לגיימינג.

הבנתי שדווקא ההתחלה שלו מלחיצה, כרגע זה בעיקר משעשע וגם יש כל כך, כל כך הרבה תחמושת.

מה שכן, אני ממש רוצה לשחק בVillage וRE7 נראה מלחיץ רצח, אני בדילמה אם לדלג לראות את העלילה ולקפוץ לVillage מתי שהוא בעתיד הקרוב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2025, 12:53

אל תדלג. הוא מלחיץ בעיקר בשעתיים הראשונות בערך...

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 28 ינואר 2025, 08:18

תודה לכולם על התגובות :) בסוף קניתי את Zau, ראיתי ביקורות וזה נורא מזכיר לי את מטרויד דרד שאהבתי רק שזה אפילו יותר ליניארי מה שאני מעדיף. אנשים ששרופים על מטרוידויניה מציינים את המשחק הזה לרעה בגלל הסיבה הזו אבל לי זה טוב. אני לא סובל עולם פתוח, בגלל זה אני לא מתקרב לזלדה. רק לזלדות המצוירות שהם יותר ליניאריים כמו Link’s Awakening או Phantom Hourglass.

אני אתחיל לשחק בזה אחרי שאסיים את יושי. זה אומנם ״משחק לילדים״ אבל זה מאד קשה להשיג שם 100%, את כל הפרחים וכל המטבעות האדומים.

וכרגע אני משחק בסוויץ׳ (לייט). אין לי מסך לאקסבוקס וזה סתם סיוט להיות בסלון כשכולם מפריעים לי. אז זה ממש נוח לי לשחק במיטה עם הלייט.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 ינואר 2025, 14:08

בקצב זוחל אבל בטוח אני עובר על קטלוג האקסלוסיביים של סוני מהעשור הקודם (כשהתחלתי זה עוד היה העשור הקודם, והם באמת היו אקסלוסיביים), וסוף סוף סיימתי את Days Gone.
מה אני אגיד? האקלוסיבי הטוב ביותר (והבוגר ביותר) מהצד שלהם שיצא לי לשחק בו בינתיים. אמנם יש לי עוד חצי דור להשלים, אבל בשורה התחתונה המשחק הזה הוא שילוב נהדר של The Lost and the Damned ושל Undead Nightmare (פלוס עוד כמה דברים שיחודיים לו). למרות החסרונות, יורש רוחני לשני DLC של שני משחקי רוקסטאר זה מבחינתי עדיין הרבה יותר מהAAA הסינמטי שהתרגלתי לקבל מסוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2025, 14:19

swym כתב:בקצב זוחל אבל בטוח אני עובר על קטלוג האקסלוסיביים של סוני מהעשור הקודם (כשהתחלתי זה עוד היה העשור הקודם, והם באמת היו אקסלוסיביים), וסוף סוף סיימתי את Days Gone.
מה אני אגיד? האקלוסיבי הטוב ביותר (והבוגר ביותר) מהצד שלהם שיצא לי לשחק בו בינתיים. אמנם יש לי עוד חצי דור להשלים, אבל בשורה התחתונה המשחק הזה הוא שילוב נהדר של The Lost and the Damned ושל Undead Nightmare (פלוס עוד כמה דברים שיחודיים לו). למרות החסרונות, יורש רוחני לשני DLC של שני משחקי רוקסטאר זה מבחינתי עדיין הרבה יותר מהAAA הסינמטי שהתרגלתי לקבל מסוני.

המשחק הזה מקבל לא מעט תשבוחות בדיעבד. אחרי שיגור עם ציונים meh ומכירות meh בסוף הוא סיים את חייו עם תשבוחות מקיר לקיר ומכירות לא רעות בכלל. העיקר סוני השמידה את בנד מכל כיוון אפשרי מהשחרור שלו, אני לא אתפלא אם האולפן הזה בסוף יסגר. טראגי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ינואר 2025, 16:07

ובכל זאת - הטוב והבוגר ביותר מהעשור הקודם?
מבין שעוד לא שיחקת בכולם, אבל באיזה כן?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 ינואר 2025, 09:01

אני לא יכל להפסיק לשחק בRE4 המשחק פשוט מדהים, אני כל כך נהנה. איך לעזאזל Capcom יצרו Remakes כל כך טובים שנה אחרי שנה, זה מטורף.זה פשוט 5 משחקי RE מעולים (בשניים לא שיחקתי כמובן) החל מ-2017, איזה רצף.

מעניין אם יעשו Remake 5 שלטעמי הוא יכל להיות אחלה Remake אם יורידו את הCOOP כי בבסיס הוא פשוט RE4. לגבי 6 אין לי מושג איך אפשר להציל אותו, Remake יכריח לעשות משחק שונה לחלוטין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2025, 10:29

Death_119 כתב:אני לא יכל להפסיק לשחק בRE4 המשחק פשוט מדהים, אני כל כך נהנה. איך לעזאזל Capcom יצרו Remakes כל כך טובים שנה אחרי שנה, זה מטורף.זה פשוט 5 משחקי RE מעולים (בשניים לא שיחקתי כמובן) החל מ-2017, איזה רצף.

מעניין אם יעשו Remake 5 שלטעמי הוא יכל להיות אחלה Remake אם יורידו את הCOOP כי בבסיס הוא פשוט RE4. לגבי 6 אין לי מושג איך אפשר להציל אותו, Remake יכריח לעשות משחק שונה לחלוטין.

אי אפשר להציל את RE6, משחק מעפן מדי. הם צריכים להתרכז בקוד ורוניקה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 ינואר 2025, 19:53

כל הלבל דיזיין של 5 מבוסס על קואופ, זה לא משהו שאפשר להוריד. המשחק מחזיק נהדר היום אגב, סיימתי אותו עם חבר לפני שנה שוב. אני חושב שהוא אחד ממשחקי הקואופ aaa הכי טובים שיצאו עד היום.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 ינואר 2025, 21:13

DrKeo כתב:RE4 שינה את הנוסחה של RE מפחד ו-jump scares לסיטואציות של לחץ וסטרס. הוא יותר אקשני, אבל ב-2004 הוא היה פאקינג מאסטרפיס ובקלות בטופ 10 של אותו דור. גרסת הקיוב הייתה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי והוא יצא באותה שנה כמו FC, דום 3 ו-HL2 אז זה אומר הרבה. אח, 2004, איזו שנה לגיימינג.

יצא ב-2005.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2025, 21:33

InterAl כתב:כל הלבל דיזיין של 5 מבוסס על קואופ, זה לא משהו שאפשר להוריד. המשחק מחזיק נהדר היום אגב, סיימתי אותו עם חבר לפני שנה שוב. אני חושב שהוא אחד ממשחקי הקואופ aaa הכי טובים שיצאו עד היום.

מסכים ב-100%.

InterAl כתב:

יצא ב-2005.

צודק, הוא יצא כל כך מוקדם ב-2005 שזכרתי שהוא משחק 2004.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 ינואר 2025, 22:11

אני מת על קאפקום, נמצא בקרב אל המוות מול שתי משוגעות עם מסור שרשרת, מוצא זמן לשזור אבני חן בכד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 01 פברואר 2025, 09:02

Laskin כתב:כן, הוא לא משהו בכלל, פרשתי ממנו די מהר, ואני מאוד אוהב משחקים בסגנון… אבל אולי אתה תתחבר.
בשני משחקי Ori שיחקת?
וביונטה זה לגמרי DMC, תמיד היו משווים ביניהם…
לא יודע מה חשבת לעצמך :)

אני בינתיים סיימתי אתמול את הבוס האחרון ב9 סולס אתמול. לקח לי שעה בערך בישיבה הזו, מסתבר שיש לה רק 2 phases אבל אם עושים את כל הדברים הסודיים, מה שעשיתי, אז יש לה גם phase 3 ולכן זה היה כל כך קשה.
אז לסיכום - משחק ענק, ממליץ בחום למי שרוצה סקירו דו מימדי עם כמה אלמנטים מקוריים וקצת פלטפורמינג קליל ומטרוידואניה. ההיילייט ללא ספק הוא מערכת הקרב.

התחלתי את Tales of kenzera: Zau ואני בינתיים נהנה ממנו מאוד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 פברואר 2025, 20:17

שמח שאתה מתחבר.

אני בינתיים סוף סוף התחלתי את Ender Magnolia ושיחקתי בערך 4 שעות. המשחק הרבה, הרבה יותר טוב מקודמו, למרות שמזכיר אותו מאוד. הגיימפליי מגוון ומהיר יותר, היכולות של הדמות בכל הנוגע לאיך שאתה נע במרחב - מגיעות ממש מהר בתחילת המשחק (זו אחת הבעיות של המשחק הראשון), האמנות הרבה יותר יפה ומרגישים שהתקציב הפעם גדול בהרבה, יש הרבה יותר יכולות ושדרוגים ואלמנטים של RPG, הבנתי שבהמשך יש גם קו-אופ אופציונלי, דאנג׳נס וכו׳…
איזה מטרוידואניה מעולה בינתיים. הלוואי וימשיך ככה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 פברואר 2025, 14:48

אני ממש אוהב את Zau, אתמול הרגתי את הבוס השני. הבעיה היחידה איתו רק שיש הרבה נפילות פריימים ושלפעמים הפלטפורמינג קצת דפוק ולא מלוטש וגורם להרבה פסילות. חוץ מזה אהבתי, נראה יפה, בוסים טובים, לא ״עולם פתוח מדי״, בוסים מגניבים וקשים, יכולות חדשות ומגניבות שנפתחות ככל שהמשחק מתקדם, ותחושה של הרפתקה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 פברואר 2025, 15:34

נראה לי אני לקראת סוף RE4, בשלב 15, והמשחק הפך להיות COD עם זומבים :D.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 07 פברואר 2025, 17:54

משחק בשבועיים האחרונים ב-grime,
אחד הפלטפורמרים רוג לייק המשובחים ששיחקתי בהם. לדעץי עומד בשורה אחת עם 0ri and the blind forest אם לא עולה עליו אפילו...
הבסתי עכשיו את הvoulture אחרי 5 נסיונות עד שגיליתי את נקודת התורפה שלו ועכשיו עולה חזרה לטירה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים