במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Death_119 » 11 מרץ 2025, 13:13

glass man כתב:מושלם, נשמע שצריך לחשוב טוב טוב על כל החלטה ולכל דבר יש השלכה הרת גורל, לא ראיתי דבר כזה בגיימינג לפחות מאז TES3 :-) וזה גם נשמע הרבה יותר קיצוני פה.
זה נשמע משחק שממש חיים אותו, מדהים שצוות כזה קטן מגיע להפקת סימולצית חיים כזו מרשימה שרק רוקסטאר עוקפים אותם, וממש ברמה של בטסדה.

אני אוהב את רוקסטאר מאוד, אבל האמת שכל הסימולציות המושקעות של רוקסטאר באות עם מחיר מאוד כבד, הגן פליי והגיימפלי שלהם מGTA5/4/RDR2 לכולם יש חרא גאן פליי (ולדעתי חוץ מGTA5 גם חרא mission design )

אז העובדה שהצוות של Kingdom come מצליח להביא סימולציה שנופלת רק מרוקסטאר ועדיין להביא Battle system שכייף לשחק, וקווסטים שהם well thought out זה לא פחות ממדהים! ואנחנו עוד מדברים פה על המשחק הראשון! שהוא בטח אבטיפוס בוסרי מאוד למשחק השני!

בא לי לעזוב כל מה שאני עושה ופשוט להתחיל אותו יאלה, אבל אני יודע שברגע שאתחיל אותו אני אעזוב הכל ואתמקד רק בו... אז מחכה שיהיה לי איזה 3 חודשים לשקוע רק בו ולשים עליו איזה 300 שעות

הוא לא מתקרב לSandbox ולרמת הפוליש של Rockstar בדגש על RDR2. אין שום ירידה לפרטים כמו בRockstar, הכל מאוד גס, מבוגבג ולא כזה מגוון בראיית הSandbox. זה מאוד מזכיר את Skyrim. אבל כן - הקווסטים טובים לטעמי, העלילה טובה והגיימפליי ממש מוצלח. סך הכל באמת משחק טוב ואני ממש נהנה.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 מרץ 2025, 22:33

ראיתי כתוביות במאנסטר האנטר - כלומר סיימתי את החלק הקצת מעצבן לפני שהמשחק באמת מתחיל ואפשר לצוד מפלצות בלי הפרעות כמו ״סיפור״, שזה לא בדיוק הצד החזק של המשחקים האלה.. ויש לי לא מעט תלונות, כל מיני דברים שאהבתי יותר ב world או דברים חסרים שמרגיש כאילו נשמרים להרחבה. אבל גם אם אני שם את כל זה בצד, האמת שמכמות מפלצות ועד אספקטים מסוימים של הגרפיקה אני חושב שפשוט ציפיתי לקצת יותר מהמשך למשחק הכי מצליח של קאפקום.

אבל איפה שזה הכי משנה, הגיימפלי, הוא מרגיש טוב מתמיד - פלואידי יותר אבל עדיין עם תקרה מאוד גבוהה. מאנסטר האנטר זה המשחק אי בודד שלי, אני באמת יכול לחזור לגיימפלי לופ הזה כל הזמן.

חוץ מזה התחלתי את המשחק על הפס5 אבל לפני שבוע השתדרגתי לפס5 פרו מה שאיפשר לי לעבור למצב ביצועים בלי שהאיכות תמונה תראה זוועה. שיפור ניכר סה״כ.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2025, 14:07

חזרתי לגילטי פלז'ר שלי, התחלתי את AC החדש אתמול בלילה ושיחקתי כשעתיים.
בדיוק סיימתי את הטוטוריאל, אז אין לי עוד הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שהוא מרגיש טוב לשליטה. אבל וואו, כמה שהוא יפה. הסרטוני יוטיוב לא עושים איתו חסד, וכשמדליקים את כל האפקטים של הRT (אני משחק אותו ב30FPS בPC כי אני מסרב להשתדרג מהRTX3070 שלי...), זה בבירור המשחק עולם פתוח הכי יפה שיצא לי לשחק בו.

אחזור עם רשמים אמיתיים אחרי שאשקיע בו כמה שעות אמיתיות, סך הכל הוא מראה פוטנציאל רציני כרגע, אבל גם את ולהאללה חיבבתי אחרי השעות הראשונות והיום עולה לי בחילה רק מלחשוב עליו :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2025, 14:17

Stick כתב:חזרתי לגילטי פלז'ר שלי, התחלתי את AC החדש אתמול בלילה ושיחקתי כשעתיים.
בדיוק סיימתי את הטוטוריאל, אז אין לי עוד הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שהוא מרגיש טוב לשליטה. אבל וואו, כמה שהוא יפה. הסרטוני יוטיוב לא עושים איתו חסד, וכשמדליקים את כל האפקטים של הRT (אני משחק אותו ב30FPS בPC כי אני מסרב להשתדרג מהRTX3070 שלי...), זה בבירור המשחק עולם פתוח הכי יפה שיצא לי לשחק בו.

אחזור עם רשמים אמיתיים אחרי שאשקיע בו כמה שעות אמיתיות, סך הכל הוא מראה פוטנציאל רציני כרגע, אבל גם את ולהאללה חיבבתי אחרי השעות הראשונות והיום עולה לי בחילה רק מלחשוב עליו :).

כן DF אמרו שהוא ממש קפיצה דורית מהקודמים. הבנתי שגם יש שיער חוטים, הרבה הרס, פיסיקה של בד שאפשר לקרוע עם החרב וכו׳.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2025, 14:27

בדיוק, האינטרקציה עם הסביבה מעולה, אפשר לחתוך המון דברים וזה ממש בסגנון הmgs ההוא עם החרב, הכל נחתך בצורה אמינה ולפי מה שעשית.
השיער לגמרי מטמטם אני חייב להגיד, אפילו אם זה נישתי יחסית. אבל זה כמו השיער של פיפא רק על כל הדמויות במשחק, ממש מרשים.
והRT GI יוצא מן הכלל, ההשוואה שלהם של הPS5 הרגיל במצב ביצועים (בלי RT) לעומת הפרו במצב ביצועים (עם RT) זה שמיים וארץ, באמת קפיצה דורית.
לפי הביקורות הוא גם הרבה יותר מלוטש מההשקות הסטנדרטיות של יוביסופט, כנראה שבאמת השתמשו כראוי בדחייה. הוא פשוט מרגיש מאוד טוב, בין אם זה באינטרקציה הסביבתית המרשימה או בGI שנותן לכל העולם להגיב בצורה ריאלית ובזמן אמת לכל שינוי שאתה עושה. מאוד אימרסיבי מהבחינה הזאת.
לגבי הגיימפלי עצמו כאמור עוד אין לי באמת מה להגיד, אבל מאמין שאראה בסופש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2025, 15:23

מרתק מה שהם עשו עם המשחק, הם כמעט תפרו גרסה שונה לגמרי לכל קונסולה. גרסת ה-S ומצב הביצועים של ה-X הם כמעט המשחקי AC של הדור הקודם על ה-GPU, אבל scale ופיסיקה של הדור החדש על ה-CPU. ואז במצב איכות (גם ב-40fps) הוא מקבל סט גרפי כמעט אחר לגמרי, מהשיער ועד המערכת תאורה. ואז הפרו מקבלת עוד חיזוק בתאורה וב-RT השתקפות יחד עם רזולוציה.

עבודה ממש מעניינת של יוביסופט. עם כמה שהם מפשלים במשחקים שלהם בשנים האחרונות גם אנוויל וגם סנודרופ ממש מככבים בדור הזה.

הייתי רוצה לראות אותם יורדים ל-30 באחד המשחקים בעתידיים ומנסים לדחוף עיר סופר צפופה סטייל פריז.

ואגב, אם תרצה לראות מערכת יחסים בין סמוראי שחור וגבר יפני לא בינארי - יש לך את האופציה. למקרה ודאגת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2025, 15:38

ראיתי מלא ביקורות שלו ולמרות שחלקן מחמיאות - הגיימפליי פשוט נראה מאוד, מאוד לא כיף בעיניי.
אולי אנסה אותו במבצע של 20 דולר מתישהו, יש לי השנה את GoT שיספק לי את היצר היפני.

אני בינתיים מתקדם יפה מאוד בווקונג, בסוף הפרק הרביעי כרגע, ועושה את כל הסודות האפשריים פלוס קצת גריינד לנשמה
המשחק טוב מאוד, אבל מלבד הפקה הוא לא מצויין. וזה בסדר… כמות התוכן והבוסים והכוחות מאפשרים לי גיוון תמידי.
המשחק לא קשה מדי, רק חלק מהבוסים הצדדיים האופציונליים היוו אתגר אמיתי עבורי בינתיים.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2025, 15:50

Laskin כתב:ראיתי מלא ביקורות שלו ולמרות שחלקן מחמיאות - הגיימפליי פשוט נראה מאוד, מאוד לא כיף בעיניי.
אולי אנסה אותו במבצע של 20 דולר מתישהו, יש לי השנה את GoT שיספק לי את היצר היפני.

אני אומנם מדבר כרגע רק מרשמים ראשוניים ומהצפיות שלי, אשפוט כמו שצריך רק בהמשך, אבל על פניו אני מתקשה לראות דבר אחד ברמת הגיימפלי שGOT עושה טוב יותר מהמשחק הזה.
אולי השני יצליח, אני באמת עם צפיות לקפיצת מדרגה רצינית שם, אבל הראשון? אולי אולי מערכת הקרב, למרות שהיא במקרה הטוב בינונית ורפטטיבית בGOT ובAC הזה היא (נראית לי כרגע) לא נוראית פעם ראשונה בסדרה, אז זה די קרוב.
אבל ההתגנבות, הפלטפורמינג, העולם הפתוח, ומערכות הrpg והloot (אם אתה בעניין) הן ברמה אחרת לגמרי ממה שיש בGOT.
הכל יקום ויפול בסוף מבחינתי על הגיימפלי לופ שלו והאם הוא מצליח להשאר מעניין מספיק כדי לסחוב את כל המשחק, או שמתישהו אני אפרוש כמו עם GOT. אבל על פניו כל המערכות בבידוד ומנותקות מהגיימפלי לופ - נמצאות ברמה אחרת לגמרי מGOT לדעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2025, 16:03

הכל בGoT הרגיש לי מאוד ״יפני״, בעיקר הקרבות והאווירה… פה אני מקבל לגמרי וייב של ״AC״, מערבי, גנרי… ואני פשוט לא מצליח להכנס למוד יפני עם זה, קיוויתי שיצליחו להגיע לזה, אבל זה לא עושה עליי רושם חיובי אז אמתין ואשפוט אולי יום אחד במבצע טוב.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2025, 16:08

כן, פה אני מסכים. אני בסדר עם זה כי AC הוא כאמור הגילטי פלז'ר שלי ושיחקתי בכולם (לא את כולם אהבתי או סיימתי, אבל עדיין), ככה שבבירור אין לי בעיה עם AC כAC כל עוד הוא יציאה טובה של הסגנון, ויש לי רושם ראשוני ולא מחייב בכלל שAC S הוא אחד כזה.
אבל הוא הרבה פחות "יפני" בתחושה שלו, זה לא מכתב אהבה לסגנון הקולנועי של יפן הפאודלית שכולנו אוהבים כמו שGOT היה. זה AC ביפן באמת.
אם כי גם כאן GOT לא לגמרי כיסה את כל השטח לדעתי, העולם שלו היה יפה אבל משעמם והחוסר בערים גדולות אמיתיות היה מאוד מורגש מבחינתי. AC דווקא כן מוצלח בשני האספקטים האלה אז נראה איך ארגיש לגבי זה בגרסה היפנית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מרץ 2025, 23:49

סיימתי את ווקונג היום!
משחק באמת ממש טוב, ולא קשה כל כך, להפתעתי.
היו אולי 2-3 בוסים, נראה לי כולם צדדיים, שהתקשיתי בהם, עם דגש על אחד שכן הלכתי למדריך (ללא צ׳יז!), אבל את כולם עברתי באותה ישיבה ובתוך פחות משעתיים, אז זה לא היה מאתגר כמו נניח סקירו או nine sols. את כל שאר הבוסים עברתי לדעתי גג בנסיון חמישי, הרוב המוחלט בנסיון הראשון עד שלישי.
יש בו מערכות קצת מסובכות שאולי את חלקן הבנתי לגמרי רק באמצע המשחק, אבל כשמבינים אותן זה מקליק יופי ונהנים הרבה יותר מהגיימפליי.
המשחק כמו שכבר אמרתי מאוד מגוון ומאפשר לך לגשת לקרב בצורות שונות. מניח שלא כמו אלדן רינג אבל עדיין… יש המון אוייבים ועוד יותר מיני בוסים ובוסים, סביבות מטורפות, תשומת לב לפרטים והמון תחושה של מסע ואגדה סינית.
הגרפיקה פסיכית, הפקה מטורפת מבחינות מסויימות ופחות באחרות, יש שם קטעים ממש אפיים והכי גדולים דווקא נמצאים באיזורים סודיים ובוסים אופציונליים שקשה להגיע אליהם.
עשיתי בערך 98% מכל מה שאפשר לעשות בראן הראשון, היו 2 דברים סודיים שפספסתי ואי אפשר לחזור ולנסות שוב וחבל, אבל יש המון סיבות לעשות NG+, ויש מצב שאעשה זאת (טכנית כבר התחלתי, נראה אם אתמיד).

קיצר 8.5/10 אצלי.
חובה לשחק בעיניי, כי הוא באמת מיוחד.
ממש מעניין מה המשחק הבא שלהם יהיה… עם תקציב כמו שיש להם עכשיו זה בטח יהיה אחד ממשחקי הדור הבא הטובים ביותר ואחד מהמשחקים הכי אפיים שאפשר לדמיין.
לא אשקר, היו קטעים שאמרתי לעצמי ״זה מה שה יהיה חסר בGOW!״
:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 10:44

Laskin כתב:סיימתי את ווקונג היום!
היו אולי 2-3 בוסים, נראה לי כולם צדדיים, שהתקשיתי בהם, עם דגש על אחד שכן הלכתי למדריך (ללא צ׳יז!), אבל את כולם עברתי באותה ישיבה ובתוך פחות משעתיים, אז זה לא היה מאתגר כמו נניח סקירו או nine sols. את כל שאר הבוסים עברתי לדעתי גג בנסיון חמישי, הרוב המוחלט בנסיון הראשון עד שלישי.
יש בו מערכות קצת מסובכות שאולי את חלקן הבנתי לגמרי רק באמצע המשחק, אבל כשמבינים אותן זה מקליק יופי ונהנים הרבה יותר מהגיימפליי.
המשחק כמו שכבר אמרתי מאוד מגוון ומאפשר לך לגשת לקרב בצורות שונות. מניח שלא כמו אלדן רינג אבל עדיין… יש המון אוייבים ועוד יותר מיני בוסים ובוסים, סביבות מטורפות, תשומת לב לפרטים והמון תחושה של מסע ואגדה סינית.
הגרפיקה פסיכית, הפקה מטורפת מבחינות מסויימות ופחות באחרות, יש שם קטעים ממש אפיים והכי גדולים דווקא נמצאים באיזורים סודיים ובוסים אופציונליים שקשה להגיע אליהם.
עשיתי בערך 98% מכל מה שאפשר לעשות בראן הראשון, היו 2 דברים סודיים שפספסתי ואי אפשר לחזור ולנסות שוב וחבל, אבל יש המון סיבות לעשות NG+, ויש מצב שאעשה זאת (טכנית כבר התחלתי, נראה אם אתמיד).

קיצר 8.5/10 אצלי.
ממש מעניין מה המשחק הבא שלהם יהיה… עם תקציב כמו שיש להם עכשיו זה בטח יהיה אחד ממשחקי הדור הבא הטובים ביותר ואחד מהמשחקים הכי אפיים שאפשר לדמיין.

ראבק, אתה עושה חשק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 11:13

תחזור לשחק בסקירו קודם! :)
למרות שסקירו באמת *הרבה* יותר טוב בתחום הגיימפליי, אז אולי עדיף את ווקונג קודם, כדי שלא יחוויר לעומתו?
בכל אופן אתה חייב לעצמך לסמן וי על סקירו... (ולדעתי גם NINE SOLS מיד אחריו)
אבל אם בא לך עכשיו פחות אתגר ויותר חווייה לעיניים אז לך על ווקונג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 11:20

אבל חשבתי שBMW שונה לגמרי מסיקרו, לא?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 23 מרץ 2025, 11:35

לאסקין זה כבר המשחק השני שאתה עושה לי חשק לשחק בו, אחרי nine sols. להבדיל ממנו BMW אף פעם לא עשה עלי רושם מיוחד אבל כן, מאמין כבר שאשחק בו אם הוא אי פעם יגיע למבצע אמיתי. בכל מקרה, ולצד סייברפאנק שיש לי בספרייה כבר 4 שנים, זה משחק שיחכה לכרטיס מסך הבא בתקווה בשנה הבאה :).
אבל את nine sols יש מצב טוב מאוד שאתחיל עכשיו, כשסיימתי את death stranding. דווקא מתאים לי עכשיו איזשהו משחק של gameplay first.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 11:57

אני אגב כבר כמה שעות לתוך סייברפאנק. טיפה מבאס אותי שאני לא מתחבר אליו כמו שהתחברתי לוויצ׳ר. אני אתן לו עוד זמן, אבל יש משהו במשחק שפשוט לא מקליק לי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 12:12

כן, BMW שונה מאוד מסקירו, הכוונה היא שאתה חייב לסיים את סקירו קודם, אני לא ממליץ לך על משחקים עד שתסיים אותו :)

לגבי הגיימפליי של סייברפאנק - זה ללא ספק הצד הכי חלש שלו.
אבל תתקדם בסיפור הראשי ומשימות צד גדולות, הסיפור בעיניי מעולה, עם דמויות מצוינות, טקסט מצוין ואווירה אדירה.

סטיק - יאללה! שחק בו... הוא קשוח, לוקח זמן עד שמבינים כמה מערכות שיש שם, הסיפור בסדר אבל הצורה שבה מעבירים אותו משעממת בעיניי, אבל יש לו באמת את אחת ממערכות הקרב הטובות ביותר ששיחקתי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 מרץ 2025, 13:59

גם לי יש בעיה עם סייברפאנק ממה שראיתי. הוא פשוט לא נראה לי רציני כמו הוויצ'ר הוא נראה שטותי וקליל באווירה שלו, כאילו אפשר לעושת "סייברפאנק" בשתי דרכים, אפשר לעשות את זה רציני קודר ומהורהר כמו בלייד ראנר ודאוס אקס, ואפשר לעשות את זה שטותי כמו שנראה לי סייברפאנק 2077 עושה אותו.

עדיין אשחק בו כי קיאנו ריבס, וCDPR וחבילת ההרחבה שיצאה כנראה הופכת אותו למשחק מדהים? אבל אין לי הרגשה דחופה להגיע אליו

לגבי ווקנג: דאמ לאסקין אין בי את כוחות הנפש למשחק שהוא Boss rush ואתה עדיין עושה לי חשק שהוא יהיה משחק הסנדוויץ בין CKD2 ושנמו 2. במיוחד עשה לי את זה שאתה אומר שיש תחושה של מסע... אז אולי דווקא זה לא מרגיש Boss rush כמו שאני חושב ואני אצא עם הרגשה שראיתי נופים מדהימים ועברתי משחק שהוא משחק חוויה ולא רק אתגר?

מקווה שזה לא יהיה קשה מדי ומתיש.

בגלל שאנחנו שנתיים ומשהו מסוף הדור, אני חייב להודות שאני גם מרגיש שזו ליטרלי חובה לשחק בBMW כי כרגע הוא המשחק המרשים טכנית היחיד שיצא.
(סטוקר 2 שבור אז הוא לא בשיחה כרגע)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 15:51

סייברפאנק רציני מאוד באווירה והעלילה שלו, ויש בו הרבה פחות ״רגעי שטות״ מהוויצ׳ר.

ווקונג ממש לא משחק קשה לדעתי. מתוך מה ששיחקתי בשנה האחרונה (אנדר ליליז+מגנוליה, סקירו, ניין סולס, בלאספמוס 1+2, גריים) - הוא כנראה הכי קל ביחד עם אנדר מגנוליה.
אפשר לעשות טיפה גריינד אם רוצים ואז בכלל רמת הקושי יורדת.
גם כשנלחמתי נגד יצורים ובוסים שדורשים הגנה מיוחדת לאלמנטים - לא התאמתי את עצמי ופשוט שיחקתי עם מה שיש.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 מרץ 2025, 17:59

Laskin כתב:
לגבי הגיימפליי של סייברפאנק - זה ללא ספק הצד הכי חלש שלו.
.

לדעתי הגיימפלי בסייבאפנק היה טוב להפתיע ובערך פי 10 יותר כיף מהוויצ'ר (לא שזה אתגר גדול, אבל זו ההשוואה המתבקשת).

שיחקתי עם בילד של סייבורג נינג'ה, דמות אתלטית שמורידה אויבים בהתגנבות עם הד שוטס או זריקת סכינים לראש אבל אחרי שמגלים אותה רצה מהר, קופצת רחוק וחותכת את כולם עם קטאנה בבולט טיים אפקט, בייסיקלי ריידן ממטאל גיר:) מאוד כיף.

אפשר לשחק קצת מהכל אם רוצים, יש מלא אפשרויות, אבל אם בונים בילד מפוקס אפשר לעשות דברים מאוד מגניבים במשחק הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 19:13

אני מסכים שיש בו גיוון ואפשרויות, וגם גישה לקוסטים בדרכים שונות ועוד, ועדיין זה הצד הכי חלש שלו, כי הפרזנטציה, הסיפור, הכתיבה, הסאונד וכו׳ פשוט הרבה יותר טובים.
הקרבות יחסית מרגישים מעפן בעיניי, גם רוב מוחלט של הנשקים, גם הנהיגה איומה יחסית… וכל זה עוד אחרי הפאצ׳ים הרבים שהפכו אותו ממש למשהו אחר ממה שהיה בהתחלה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 מרץ 2025, 08:43

Laskin כתב:סיימתי את ווקונג היום!

קיצר 8.5/10 אצלי.

הוא משחק טוב, גם אני ממש אהבתי, אבל בצד הטכני הPath tracing שלהם ממומש ממש רע גם באיכות וגם בביצועים ויש המון אבל המון בוסים רמה לא משהו.

הרגת את Erlang? קרב הבוס הטוב במשחק בהפרש. גם מאוד אהבתי את Broken shell וYellow loong.

BMW קצת מזכיר את DMC יותר מאשר משחקי Souls, מה שכן הוא מאוד קלאנקי בדיוק שלו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מרץ 2025, 14:54

כן, הרגתי את Erlang, זה הבוס שהרגשתי אחרי 5 נסיונות שאני צריך מדריך עבורו :)
לא יודע מתי שיחקת בו, אבל היו מלא פאצ׳ים, הוסיפו הרבה דברים ותיקנו לא מעט בעיות ביצועים. לי הוא עבד מעולה, והיו רק פעמים בודדות שהרגשתי שיש בעיות, וגם הן היו שנייה וחצי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 מרץ 2025, 19:43

סימתי היום את הרימסטר final fantsy 6
חלק חושבים שזה המשחק הכי טוב בסדרה

לטעמי מספר 5 טוב יותר

מה שכן שאני עובר בהדרגה את הסדרה רואים את ההתפתחות
של הסדרה , מבחינת עלילה ודמויות והפקה
לsnes , לא היה מקום בקלטות לסרטוני מעבר cgi

אבל כן רואים איך הצליחו לדחוף הרבה מאוד לקלטת snes
איך שהעלילה מתנהלת והסיפור זורם

המשחק עצמו , סך הכל נחמד
אני כן השתמשתי בx4 מהתחלה שיש בהגדרות המשחק לכל דבר שהתאפשר לי

גם חיזקתי מאוד את הדמויות לפני הבוס האחרון
בנוסף מצאתי את כל הדמויות האפשריות

אבל בסיכום כמשחק מff5 נהנתי יותר

כרגע עברתי את ff 1-8
ואת 15
והרימיק הראשון של 7
אני גם במהלך ff9

לא כל ff הממוספרים הם סינגל , אם אני זוכר נכון 11 / 14 הם mmorpg , בהם אני לא ישחק

יש גם משחק לsnes לא ממוספר , ff ברמה קלה
אני משחק אותו על אמולטור

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מרץ 2025, 20:12

פפ6 משחק פנומנלי הוא לחלוטין אחד מהטופ 3 בסדרה. וכן ערכי ההפקה שלו למשחק SNES הם היסטרים אני חושב שרק Seiken Densetsu 3 או Secret of mana 2 אם בא לך לקרוא לזה ככה, נראה יותר טוב גרפית. הכול בפפ6 יפה כמו ציור ממש.

יש לפפ6 גם (לדעתי לפחות) את הפסקול הכי טוב בסדרה את הנבל הכי טוב בסדרה, זה שאין באמת דמות ראשית והרבה דמויות מרגישות לפעמים סוג של דמויות ראשיות, זה משהו שהם חייבים לחזור לעשות...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים