DrKeo כתב:glass man כתב:באלדורס גייט 3 עדיין מושפל במכירות על ידי סקיירים וThe witcher 3 הם עשו 50M ו60M בהתאמה במשחק אחד.
BG3 בשביל מה שסקוור מכוונים אליו הוא עדיין נישה.
תשוקה? נדב תסתכל על זה ככה.
אתה הCEO בסקוור יש לך תקציב של 100M+ למשחק אתה באמת תתן לאיזשהו במאי לעשות פרויקט לפי התשוקה שלו? מישהו יעשה משחק בתורות או אקשן לפי קפריזה אישית שלו/תשוקה ו100M+ ילכו לפח? זה ברור שהוחלט מגבוה ללכת על אקשן ואז "מוצאים" במאי ש"במקרה" התשוקה שלו לאקשן. אם BG4 ימכור 60M+ אז כן, הם "ימצאו פתאום"
מישהו שהתשוקה שלו זה משחק בתורות.
משלחת 33 גם אם יהיה הצלחה היסטורית חסרת תקדים ימכור גג 10M עותקים בשביל חברה שרוצה את הבכורה על ז'אנר הRPG ולהחזיר עטרה ליושנה זה כלום.
משלחת 33 לא יכול להתפוצץ כמו פוקימון, הבן שלך אף פעם לא ישחק במשלחת 33 אלא אם כן הוא יהיה רטרו גיימר שיגדל. בפוקימון? גם ילדים משחקים וגם מבוגרים וגם זקנים זה חד קרן שמעטים המשחקים שמגיעים למאס אפיל שלו
על מה אתה מדבר? BG3 מכר הרבה יותר מהר מהוויצ׳ר 3. חצי שנה אחרי שהוא יצא הוא עמד על ״הרבה יותר מ-10 מליון יחידות״, הוויצ׳ר 3 אחרי 10 חודשים לא הגיע ל-10 מליון. האם BG3 ימכור כמו הוויצ׳ר 3 לאורך זמן? מי יודע. אבל הוא קורע את עולם הגיימינג, והוא כנראה ימכור פי 3-4 יותר מכל משחק FF או DQ.
ואם אני ה-CEO של סקוואר ואני כל פעם כופה על הצוות לעשות משחק אקשן ובכל פעם אני מתאכזב קשות מהמכירות... כנראה שאני עושה משהו לא טוב.
נדב, BG3 זה חד קרן, dvivnity orginal sin 2 מכר 7.5M פפ15 מכר 10M והוא אקשן. אלדן רינג מכר 28.6M והוא אקשן Wukong הוא אקשן והוא מכר 25M אלה מספרים שמשפילים את BG3 שהוא חד קרן בז'אנר שלו. אתה רוצה להביא קייס שBG3 מחזיר את המשחקים בתורות לאופנה ועכשיו נראה הרבה משחקים בתורות מוכרים כמוהו?
אני לא שולל את זה

או על אקשן RPG שכל סיני שרק למד לשחק באנריל עושה עליו משחק שמוכר 25M והתקרה שלך היא ה60M של סקיירים? או ה50M של המכשף 3?
ברור שאם אתה הCEO של סקוור ואתה מתאכזב קשות מהמכירות של משחקי האקשן שלך אז אתה עושה משהו לא טוב אני מסכים

וזה בדיוק מה שסקוור לא עושים טוב.
המכשף 3 וסקיירים לא הצליחו רק כי הם משחקי אקשן תפקידים אני בטוח שנסכים על זה

למכשף 3 יש כתיבה בטופ של המדיום, והעולם פתוח שלו משפיל כל משחק פיינל פנטזי.
סקיירים גם הוא לא רק אקשן תפקידים העולם הפתוח שלו, שינה את המדיום והיה ההשראה לBOTW, אלדן רינג משחקי AC החדשים.
סקוור מסתכלים על סקיירים והמכשף 3, ורוצים להיות גם, אבל הם לא משווים את המשחקים שלהם לרמה של המשחקים האלה.
המשחק של סקוור שמכר הכי טוב בזמנים המודרנים זה פפ15, וזה לא במקרה, זה הRPG הכי עולם פתוח שהם עשו עד לאותה נקודה.
תאר לך שהם היו עושים עולם פתוח שמשתווה לסקיירים, BOTW, אלדן רינג, ובנוסף לזה הם היו מביאים כתיבה ברמת נוטי דוג/המכשף 3?
זה ברור שהם היו מצליחים לפחות להתקרב למכירות של סקיירים או המכשף 3 בתרחיש כזה