Klayman כתב:Laskin כתב:ארגונים גדולים קונים גלידריות וחדרי משחקים, חדרי כלבים ופעוטונים, שאין להם תועלת אמיתית לעבודה (טוב, לפעמים לפעוטונים יש), והם קונים את זה במליונים רבים, אז למה לא דבר כזה, שבהחלט יכול לשמש לעבודה? מעניין אותי לדעת אם פעם ניסית לתקשר עם חברים או קולגות בתוך עולם וירטואלי שכזה… אני כן, וזה בערך פי מליון יותר ״אישי״ ומעניין משיחת זום. עכשיו תוסיף לזה אופציה נוחה באמת להציג את המצגות והנתונים שלך כמו שמבטיחים פה - ואתה מייתר את הקטע של פגישות עבודה וטיסות שאנשים בארגונים גדולים עושים לא מעט מקבלי העולם, וזה חוסך המון כסף וחשוב מכך - המון המון זמן.
לא יודע.. בעולם של אחרי הקורונה שכולם התרגלו לזום וכו', אני לא רואה שום דבר יותר טוב בלבהות באיזה avatar שאפילו לא נראה כ"כ טוב, מציג מצגת בעולם מצויר. הרבה יותר יקר מרשיון לזום/טימז ודומיהם, הרבה פחות גמיש( אוי, בדיוק ה סמנכ"ל לא הטעין את הקסדה שלו!), ולדעתי הרבה פחות *אישי*, כי אתה לא באמת רואה את האדם...אבל זה רק אני.
גם לי יש קווסט 2,בעיקר בשביל כושר וכאלה וזה סבבה, אבל אני ברמה הגרפית הנוכחית זה ברור עד כאב שמדובר במשהו נחות מאוד, ואם ה קווסט פרו לא מביאה בשורה בהיבט הזה, אז לא יודע למה שכל הארגונים האלה יקנו את הקסדה לעובדים שנמצאים מרחוק. אולי אני טועה, אבל לדעתי זה מוצר מת.
זה שאנשים התרגלו לזום וכד׳ לא אומר שזה טוב יותר מאפשרויות אחרות, עכשיו כל אחד ודעתו אבל בעיניי זה באמת פי מליון יותר אישי אפילו בגרפיקה בו פשוטה, אפשר לחלוק על זה אבל בעיניי זה הרבה יותר נותן תחושה של ״כולנו באותו מרחב״, כי זה מה שזה

שוב, לא מתאים לכל עסק וכל ארגון, אבל עבור כאלה שטסים המון לפגישות - חד משמעת כן, וכנ״ל כאלה שעובדים הרבה מהבית. ישיבת צוות פעם או פעמיים ביום ככה בעיניי יכולה לייעל דברים טוב יותר מזום, וכמובן שהרבה מזה זה התחושה המגניבה של מרחב שכזה, אפשר להפתיע כל הזמן ולשנות דברים… לי זה נשמע אדיר.
אם תרצה וגמא אז לדעתי פוקר זה דוגמא טובה… הייתי פעם (מזמן) משחק בפייסבוק או במשחקים ייעודיים, גם עם חברים, וזה שונה לחלוטין מחוויה של פוקר בVR. החוויה הוירטואלית השלמה היא הרבה יותר סוציאלית ומהנה