Laskin כתב:אני אנסה את הארקהם הזה בקרוב… אומרים שהוא מצוין
אבל - אומרים גם שיש הרבה באגים שעושים קראש למשחק, במיוחד אחרי האמצע שלו… אז אני ממתין עד שיהיו כמה פאצ׳ים
MGS FREAK כתב:עד לא מזמן הייתי לחלוטין מחוץ ללופ לגבי כל מה שנוגע לVR,בעיקר כי המחשב המזדקן (זקן?) שלי הופך את זה ללא רלוונטי ולא היה לי מושג שסטים כמו האוקולוס הם בעצם קונסולה סטנדאלון שלא תלויה במחשבנראה שהתחום התקדם מאוד וה3S נראה חביב ביותר, אם היה מתומחר בארץ ב300 דולר כמו שהוא אמור להיות ולא באזור ה2000 ש"ח שעושקים אותנו בו פה נראה לי שהייתי קונה בלי לחשוב פעמיים כדי להתנסות עם זה.
אבל בינתיים כנראה שאחכה להדסט הבא של ואלב שיבוא ביום מן הימים בתקווה שהוא יהיה (בנוסף ליכולות הPCVR כמובן) עם מערכת הפעלה דומה לסטים דק שפשוט תאפשר לשחק עליו כל משחק, גם משחקים "רגילים" ותעשה שימוש בסטים שכבר יש לנו, לא בא לי להתחיל להתעסק עם אקוסיסטם אחר ובטח שלא של צוקרברג.
omerkot כתב:היא פשוט מוצר הרבה פחות טוב מהquest 3.
Laskin כתב:אני עם משחק עדיין בקווסט, פשוט לא כמו פעם כי יש מלא משחקים טובים על המחשב לאחרונה…
אבל כן, הPSVR2 כשלון של ממש, בטח לעומת הקווסט.
אני עדיין לא מבין למה סוני לא עושים מצד של VR לכל המשחקים לפחות של הPS4. מבט שלישי כן נראה מצוין במציאות מדומה ויכול להיות ממש מגניב לשחק את GOW, TLOU, UNCHARTED וכו ככה, זה ייתן ערך מוסף לא קטן למי ששוקל לרכוש.
עידן - אין ספק שפינק פונג ומשחקי קצב וכושר זה הכי כיף כשרוצים משהו זריז, אבל בכל זאת חוויות כמו אלכס זה משהו שלא תשכח בחיים ואני כן ממליץ לך לשדרג את הראוטר אם זה משהו שאתה צריך לעשות כדי לשחק בו כמו שצריך, ורוב הסיכויים שזה לא יעלה לך יותר משיחת טלפון לספק האינטרנט שלך…. אני עם הנתב של בזק וזה עובד מושלם.
אלכס הוא משחק ממש, ממש מטורף.
הבנתי שגם באטמן האחרון ממש מעולה אבל אני ממתין למבצע שאף פעם לא מגיע משום מה :/
גם יש משחקי חידות ו״חדרי בריחה״ רבים מעולים על הקווסט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים