Laskin כתב:אני עם משחק עדיין בקווסט, פשוט לא כמו פעם כי יש מלא משחקים טובים על המחשב לאחרונה…
אבל כן, הPSVR2 כשלון של ממש, בטח לעומת הקווסט.
אני עדיין לא מבין למה סוני לא עושים מצד של VR לכל המשחקים לפחות של הPS4. מבט שלישי כן נראה מצוין במציאות מדומה ויכול להיות ממש מגניב לשחק את GOW, TLOU, UNCHARTED וכו ככה, זה ייתן ערך מוסף לא קטן למי ששוקל לרכוש.
עידן - אין ספק שפינק פונג ומשחקי קצב וכושר זה הכי כיף כשרוצים משהו זריז, אבל בכל זאת חוויות כמו אלכס זה משהו שלא תשכח בחיים ואני כן ממליץ לך לשדרג את הראוטר אם זה משהו שאתה צריך לעשות כדי לשחק בו כמו שצריך, ורוב הסיכויים שזה לא יעלה לך יותר משיחת טלפון לספק האינטרנט שלך…. אני עם הנתב של בזק וזה עובד מושלם.
אלכס הוא משחק ממש, ממש מטורף.
הבנתי שגם באטמן האחרון ממש מעולה אבל אני ממתין למבצע שאף פעם לא מגיע משום מה :/
גם יש משחקי חידות ו״חדרי בריחה״ רבים מעולים על הקווסט.
אין לי ספק שאלכס יהיה טוב, אבל בלי קשר לראוטר התכנון תמיד היה לשחק בדברים אחרים על הקווסט והמחשב ולהגיע אליו מאוחר יותר כי הוא השיא של המדיום. הרי אין עוד משחקי AAA שנוצרו במיוחד ל VR, וכנראה שגם לא יהיה בעתיד הנראה לעין, אז הכל ירידה משם אני מניח.
זה לא שאין צדדים חיוביים, חשבתי ש SUPERHOT ממש עובד טוב ב VR והוא גם היה באורך המתאים (שעה-שעתיים בערך), וכשיש איזה בוס או סט פיס ב AW2 רואים את הפוטנציאל (הגיימפלי של הפאזלים ו'העולם הפתוח" זה בעיקר מה שמתיש אותי) ויכול להיות שאני באמת ינסה גם את באטמן בשביל למצות את העניין, אבל כעיקרון המשחקי קווסט שניסיתי עד עכשיו נראים בערך כמו משחקי פס2 ב VR, אז אני מרגיש שהם ממש חייבים לעשות לי את זה ברמה של המכניקות כי על אימרסיביות לבד זה כנראה לא יעבוד.
חוץ מזה VR זה גם מעייף, אחרי שעה נוח כמו מתקן עינויים סיני, ואפילו ה 20 שניות שלוקח להזיז את השולחן והכורסא בסלון בשביל להיות פחות מוגבל במרחב מוסיפים מימד של עצלנות פסיכולוגית. בסוף כשאני בא לשחק משחקי וידיאו - שזה באמת המדיום המועדף עלי - אני בעיקר מנסה להירגע. וכאמור יש כל כך הרבה משחקים שטוחי מסך טובים שאני עדיין מנסה להשלים מלפני שנתיים-שלוש וריאלית כנראה לעולם לא יגיע לכולם, וכל חודש יש משהו חדש שנכנס לרשימה הזאת (Clair Obscur החודש, דום חודש הבא, DS2 עוד חודשיים וכו'), שזו פשוט תחרות קשה מידי ביחס למה שיש לקווסט להציע.