Hypno כתב:אתה הבאת בנושא של נינטנדו הדלפה על הזכרון ו ה CPU שאם נכונה מבשרת רעות.
נראה לי נאיבי לחשוב שאם מכאן והלאה כל משחקי הדור הנוכחי יוצאים במקביל לסוויץ' 2, שקיום הגרסה הזו לא מגביל את מה שהמפתחים יעשו על הפס5.
לא רואה מצב שמי שנותן בראש למשחקי פס5 שהם לא מנצלים את החומרה כי הם 60FPS ו'מבזבזים חצי מה CPU', לא נותן בראש למשחקים שלא מנצלים את החומרה כי הם צריכים גם לרוץ ב 30 על סוויץ' 2.
אנשים כמו גלאס חושבים שכל משחק שאפשר לשנמך כדי שירוץ על חומרה חלשה יותר הוא לא באמת משחק שמנצל עד תום את החומרה המקורית.
לא זכור לי שהבאתי חדשות רעות על ה-CPU, להפך, יש לו 8 ליבות מאוד חזקות לניידת, היא בקלות הניידת עם ה-CPU הכי חזק בשוק היום ועל פי השמועות הוא לא רחוק מדי מהפס5. עם הרוחב פס של הזיכרון צריך להמתין ולראות, הדליפה עם מספרים מאוד מוזרים והשמועות שרצו חודשים היו מאוד חיוביות, אז נמתין ונראה.
בקשר ללהחזיק מאחור, אם משחקים יפותחו לסוויצ׳ 2 קודם ולפס5 אחר כך אז כן, היא בהחלט תחזיק את הקונסולות מאחור וזה יהיה באסה ענקית. אבל הסוויצ׳ 2 היא לא הפס4, יש לה יותר זיכרון מה-XSX, ביצועי RT טובים משל הפס5, ארכיטקטורת GPU מתקדמת משמעותית מכל קונסולה וכמובן שיש לה SSD ויחידת דיקומפרסיה. קונספטואלית היא לא כזאת רחוקה מה-XSS.
הכל תלוי באותם דברים שאמרתי בהקשר לקרוס ג׳ן עם הפס4, האם המשחקים מפותחים קודם כל לפס4/סוויצ׳ 2 או קודם כל לפס5. למשל דוגמאות יחסית קיצוניות הן הקליסטו פרוטוקול שפותח קודם לפס5 ואחרי זה לפס4, כתוצאה גרסת הפס4 בזויה אבל המשחק נראה מאוד דור הבא. ולעומת זאת יש משחקים כמו GOW:R שפותחו נטו כמשחק פס4 וקבל בוסט קל גרפי לפס5. אני חושב שהסוויצ׳ 1 למדה אותנו שמפתחים מעדיפים להתעלם מהסוויצ׳, לפתח לדור הבא ואז נותנים לחברה חיצונית לנסות להמיר את המשחק לאחור (למשל דום, mk או הוויצ׳ר 3) ואם זה מה שיהיה אז אנחנו בסדר גמור.
We're just normal men. We're just innocent men