נושא החנויות הדיגיטליות הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא החנויות הדיגיטליות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2025, 19:22

Laskin כתב:https://www.videogamer.com/news/epic-games-store-manager-admits-the-pc-marketplace-sucks-but-major-features-are-finally-coming-soon/

אפיק מודעים לבעיות והחסרונות של הלאנצ׳ר שלהם, ומבטיחים לעדכן בקרוב מאוד עם כמה פיצ׳רים שחסרים, מפרטים פה מה בדיוק (לי זה לא אומר הרבה כי מדובר בפיצ׳רים שאני לא משתמש בהם גם בסטים)

נשמע כמו שיפורי ביצועים, VC ברמת הלאנצ׳ר, הזמנות למשחק ו-parties. פיצ׳רים מתקופת ה-360. יהיה נחמד אם יוסיפו ביקורות משתמשים.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 06 יוני 2025, 21:18

Laskin כתב:https://www.videogamer.com/news/epic-games-store-manager-admits-the-pc-marketplace-sucks-but-major-features-are-finally-coming-soon/

אפיק מודעים לבעיות והחסרונות של הלאנצ׳ר שלהם, ומבטיחים לעדכן בקרוב מאוד עם כמה פיצ׳רים שחסרים, מפרטים פה מה בדיוק (לי זה לא אומר הרבה כי מדובר בפיצ׳רים שאני לא משתמש בהם גם בסטים)

Allison explained that many “long overdue” features are “finally” on their way to the Steam competitor. After years of waiting, key features such as game pre-loading, game gifting and more are coming to the storefront in the foreseeable future.

After years of trying to encroach on the majesty of Steam, Allison revealed that basic features such as “game-independent voice chat, text chat, and parties, along with robust game invites for third-party games” will also be added to the underbaked storefront.

אתה לא משתמש בפרילואד, בהודעות בין משתמשים ובהזמנות למשחקים? ואחר כך חושב שחוות הדעת שלך על טיב שני הלאנצ'רים מייצגת משהו? :lol:

DrKeo כתב:נשמע כמו שיפורי ביצועים, VC ברמת הלאנצ׳ר, הזמנות למשחק ו-parties. פיצ׳רים מתקופת ה-360. יהיה נחמד אם יוסיפו ביקורות משתמשים.

העיקר שעל המחשב של קליימן EGS רצה חלק.

אה, אפשר להכריז רשמית שהפסקת לתת לEGS הנחות כי היא 'רק X שנים בשוק' לעומת המתחרות?

בכל אופן, EGS ברמת הפיצ'רים היא אולי אחד המוצרים הכי מביכים שאי פעם שוחררו שנועדו לתת שירות ופונקציונליות בתחום הגייימינג.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2025, 21:31

פרי-לואוד - לא, כי אני לא קונה משחקים לפני שהם יוצאים
הודעות והזמנות - לא, כי אני לא משחק מולטי ולחברים שלי אני שולח הודעות נורמליות… אני גיימר בן 40+ ואני חושב שרוב הגיימרים המבוגרים עם משפחה לא משתמשים בפיצ׳רים ה״חברתיים״ האלה.

השירות ה״מביך״ הזה ממשיך לספק לי אינספור משחקים מעולים בחינם, אתה תמשיך לוותר על זה ולשלם עבורם.. זאת אומרת, אם היית גיימר ולא טרול :)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 07 יוני 2025, 12:05

אם אתה לא מסוגל להיכנס לנעליו של המשתמש הממוצע, אז כדאי שתפסיק להשוות בין שירותים ולהגיד דברים בסגנון 'אני לא מבין מה ההבדל הגדול ביניהם'.

יופי, תיקח את המשחקים בחינם. זה בדיוק מה שמוצר מביך עושה כדי להישאר בכותרות. שאפיק ימשיכו לשרוף כסף על זה. המוצר והשירות נשארים מביכים.
הקהל מצביע בכיס וראינו את היקף קניות משחקי צד ג', שבהתאמה לטיב המוצר, גם הוא מביך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2025, 16:22

אם לי אין צורך בפיצ׳רים האלה - עבורי הם מיותרים… אז אני ממשיך להביע את דעתי, שהיא רלוונטית עבורי ועבור אנשים ב״מצבי״, שזה מליונים רבים.

לגבי המשחקים בחינם שאני נהנה מהם - על זה יש לי סטיקר ברכב - מביך, אבל לפניך :)

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 09 יוני 2025, 17:26

The outer worlds 2 זמין לpre order כרגע, מתחיל ב80 usd, לטעמי אין לאובסידיאן את הבסיס מעריצים הנדרש כדי להיות מראשוני הקופצים על עגלת המחירים החדשה, זה מוגזם

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 יוני 2025, 18:15

הוא מגיע לגיימפאס בשיגור, שום סיבה לקנות.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 09 יוני 2025, 19:07

אולי זה עוד דרך של XBOX להגדיל את כמות המנויים של גיימפאס, מחיר לא רציונלי לרכישה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2025, 06:20

Laskin כתב:אם לי אין צורך בפיצ׳רים האלה - עבורי הם מיותרים… אז אני ממשיך להביע את דעתי, שהיא רלוונטית עבורי ועבור אנשים ב״מצבי״, שזה מליונים רבים.

לגבי המשחקים בחינם שאני נהנה מהם - על זה יש לי סטיקר ברכב - מביך, אבל לפניך :)

אני בדיוק באותו המצב כמוך. ממש מוזרים שכמונו - אכפת לנו רק ממה שאנחנו משתמשים בו בפועל... הזיה ממש..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים