DrKeo כתב:בנוגע לאירוע מפתחים של מיקרוסופט, לא צריך לנחש כי הם הכריזו רשמית מה יהיה שם:
- צלילה לעומק עם דום
- צלילה לעומק עם south of midnight
- צלילה לעומק לrpg הצרפתי expedition 33 (הוא day one בגיימפס)
- ביקור בסטודיו ״מפתיע״ שגם יכריז על משחק חדש
glass man כתב:אני אהיה די בשוק אם סימולטור טיסה 2024 ירוץ על הסוויץ 2 הדרך היחידה שאני יכול להאמין לזה אם זה יהיה פורט משונמך מאוד שמשתמש בנכסים הגרפיים של סימולטור טיסה 2020 אבל תגידו לי אתם אם זה בכלל אפשרי כי אין לי מושג מה השיפורים של סימולטור טיסה 2024 ואם אפשר לשנמך אותו לרמת פס4.
אם זאת באמת תהיה גרסת הX ( משונמכת עם נפילות FPS אבל עדיין בבירור 2024) אז מה נשאר להגיד, כנראה שמיהרתי להתבכיין על הכוח של הסוויץ 2.החיבור לאינטרט באמת מביא קשיים אבל כאילו, זה לא שכל מי שמשחק בסימולטור טיסה עושה את זה תוך כדי שהוא מחובר בכבל, אז זה נראה לי יהיה פחות בעייתי.
עריכה: עכשיו ראיתי שאין בכלל גרסה של סימולטור טיסה לדור הקודם?!?!! וואט דה פאק? הייתי בטוח שיש גם גרסה נכה לאקסבוקס One.
באמת שאין לי מושג איך זה ירוץ עכשיו על הסוויץ 2.
Laskin כתב:אה, לא ידעתי שהוכרז מה יראו שם… בידיעה שראיתי כשכתבתי זה לא היה רשום.
אבל נשמע מעולה! שלושת המשחקים האלה הם רכישה די בטוחה עבורי (או יותר נכון גיימפאס), ומעניין מה תהיה ההפתעה.
מוזר שלא יהיה כלום על Avowed, הוא לא יוצא ממש בקרוב?
DrKeo כתב:ומסתבר שהכתבה של IGN הייתה מטעה. EA מפטרת לא מעט אנשים בביוור, אחרים נספגים לצוותים אחרים ומה שנשאר עובד על ME5. כנראה ש-DA היה כישלון אחד יותר מדי.
למפיצות יש כישרון אדיר בלרכוש מפחות מוכשרות ולהרוס אותן. זה באמת מדהים שתאגידים שכאלה לא מסוגלים לרכוש חברה ואז פשוט לתת לה לעשות את מה שהיא טובה בו, ליטרלי הסיבה שהם היו אטרקטיבים לרכישה מלכתחילה.
Death_119 כתב:לא יודע, אני מסתכל על Obsidian, תמונת המראה של Bioware ואני רואה מפתחת RPG שמקבלת יד חופשית, מוציאה משחקים מעולים כמו Pillars of eternity 2, Pentiment, לצד AAA כמו Avowed וThe outer world 1/2.
DrKeo כתב:Death_119 כתב:לא יודע, אני מסתכל על Obsidian, תמונת המראה של Bioware ואני רואה מפתחת RPG שמקבלת יד חופשית, מוציאה משחקים מעולים כמו Pillars of eternity 2, Pentiment, לצד AAA כמו Avowed וThe outer world 1/2.
אני לא חושב שאובסידיאן אי פעם הייתה ברמה של ביוור. רוב המשחקים הבאמת טובים שלהם לקחו משחקים קיימים ובנו סביבם קמפיין וכשהם עושים משחקים מקוריים הם ממש טובים, אבל לא טרילוגית ME טובים או בלדורס גייט 2 טובים. אבל גם אם נניח שאובסידיאן טובים כמו שביוור היו בתקופה שלפני שהדוקטורים עזבו ו-EA התעללה בהם, מיקרוסופט נותנים לאובסידיאן לעשות מה שבא להם שזה לגמרי נהדר ואני חושב שרואים את זה בתוצאות.
מן הסתם לא כל רכישה של חברה גורמת להריסה שלה על ידי הרוכשת, אבל יש יותר מדי מקרים שבהם הרוכשת חושבת שזה הגיוני לכפות עליהם לעשות משחק שלא קשור לחברה בעליל עם השלכות קשות לעתיד של אותה חברה. פיתוח משחקים הוא גם עסק וגם אומנות בו בזמן, זה תחום של תשוקה. לפעמים חברות רואות רק את העסק מול העיניים, שזה לגמרי סביר אבל נראה שלרוב הבחירות הללו בסוף גם פוגעות בעסק.
InterAl כתב:הם בתעשייה מ-2003, אתה מצפה לקצת יותר מחברה כזאת.
InterAl כתב:לא 150 מיליון, אבל הם ניסו לעבוד על כמה AAA שבוטלו בעבר. הניהול בחברה הזאת כושל.
Laskin כתב:InterAl כתב:לא 150 מיליון, אבל הם ניסו לעבוד על כמה AAA שבוטלו בעבר. הניהול בחברה הזאת כושל.
כדי לעשות משחק AAA היום אתה צריך בסביבות ה-100 מליון. רנדי איכשהו מצליחה לעשות את זה בפחות אבל הם בערך היחידים.
לא יודע מה היה בעבר, אבל מאז שמיקרוסופט בתמונה נראה שחל שיפור רציני, הם מוציאים השנה 2 משחקים שאמורים להיות די גדולים ומפוצצים בתוכן, בהפקה לא רעה בכלל, גם אם לא חוד החנית.
זה הספק טוב יותר מרוב החברות בשוק כיום.
ושיהיה ברור - אני לא מתכוון לשחק במשחקים האלה ולא שיחקתי במשחקים הקודמים שלהם. זה לא הסגנונות שאני אוהב. אבל אני מסתכל על מה שקורה בתעשייה והם עשו קפיצה מרשימה מאוד ממשחקי ה״דו מימד״ שעשו עד לפני שניה, ונותנים עבודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים