חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי InterAl » 02 פברואר 2025, 19:44

הפקה לא רעה בכלל, אני מסכים. זה לא AAA.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2025, 22:56

אני חושב שעם OW2 הם כבר די שם, הם לא נוטידוג, אבל בלי לדעת מה זה אני חושב שרוב האנשים יכלו לחשוב בקלות שזה בורדרלנדס חדש או משחק יוביסופט חדש.

הם במגמת שיפור קבועה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 פברואר 2025, 10:44

InterAl כתב:POE באמת מעולה אבל לא AAA. אובסידיאן לא באמת יודעת לפתח משחקי AAA ברמה של הגדולות.

POE הראשון לא, כי הוא באמת פרויקט Kick starter אבל POE2 (שגם היה בKick starter) הוא כבר הרבה יותר מתקדם, כמעט הכל מדובב, המנוע הגראפי עדכני ויש המון תוכן ועולם הרבה יותר גדול לחקור והתוכן איכותי ומגוון לכל אורכו לעומת POE הראשון שמתחיל לזייף לקראת הסוף. הוא לא פחות AAA מBG3 או כל משחק לריאן אחר במסגרת גבולות הז'אנר שלהם.

Outer world גם הרגיש משחק AAA, הוא הרגיש כמו גרסה מודרנית של Fallout. הוא אולי לא AAA על הנייר אבל היה משחק טוב פי כמה מStarfield שפותח במשך הרבה יותר זמן, עם תקציב אין סופי ויצא בסופו של יום כפח זבל בחלל.

ללא קשר לגודל הפרויקט הם חברה מאוד עיקבית באיכות שלה, בין אם זה KOTOR2, Fallout new vegas, או סדרת POE וOuter world.

תאמת גם Icewind dale שלהם כי זה בתכלס החברה של black isle.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 03 פברואר 2025, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 פברואר 2025, 10:51

וגם פלנסקייפ טורמנט אני מבקש!!! זה לבד משפיל את כל הOutput של bioware :)
אני אשכרה חושב שרק לvagrant story יש סיפור יותר טוב ממנו במדיום וזה רק בגלל שכיצירה הוא סינמטי יותר, שזה הנקודה היחידה שפלנסקייפ לא הצליח בה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 פברואר 2025, 10:52

glass man כתב:וגם פלנסקייפ טורמנט אני מבקש!!! זה לבד משפיל את כל הOutput של bioware :)
אני אשכרה חושב שרק לvagrant story יש סיפור יותר טוב ממנו במדיום וזה רק בגלל שכיצירה הוא סינמטי יותר, שזה הנקודה היחידה שפלנסקייפ לא הצליח בה.

לגמרי, איך שכחתי. לBioware יש מקום של כבוד בזכות BG/BG2 ללא קשר לאיזה תהומות היא התדרדרה מאז ME2 וDargon age Origin.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2025, 11:07

לה, אין שום מקום כזה עבורם כיום.
אני בספק אם יש בכלל יותר מעובד אחד שעשה שם משהו בימי BG/BG2.
הם אפילו לא צל של עצמם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 פברואר 2025, 12:16

Bioware פשוט מכרו את הנשמה שלהם למיינסטרים,זה היה ברור שברגע ששני הרופאים האלה שהקימו את BIOWARE ועזבו מקצוע מכניס כמו רפואה בשביל ללכת לעשות משחקי RPG עזבו, אז הלכה הנשמה.

גם אני לא חושב שנשאר שם מישהו שעשה משהו בתקופת BG1/2 אפשר להגיד את זה גם על חברות אחרות כמו ID SOFTWARE ועוד מלא ותיקות כי יש שחיקה בענף הזה ויש העדפה מובהקת לצעירים, על "זקנים" אבל ID לפחות לא איבדו את הנשמה כי בתכלס קארמק, עזב לא כי החב'רה לא היו אחלה, הוא פשוט חטף פטיש על פיתוח טילים או מה שזה לא היה, פה זה ברור שbioware הנוכחית מורכבת מאנשים שאין להם שום דבר עם WRPG.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 פברואר 2025, 13:24

טוב, לפחות Westwood לא נהרסה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2025, 15:15

Laskin כתב:לה, אין שום מקום כזה עבורם כיום.
אני בספק אם יש בכלל יותר מעובד אחד שעשה שם משהו בימי BG/BG2.
הם אפילו לא צל של עצמם.

האמת שבשנתיים האחרונות הם הצליחו להביא חזרה לא מעט כישרונות מימי טרילוגית ME והם אלה שעובדים עכשיו על ME5. אז בתאוריה יש שם כישרון טוב ל-ME5, אבל רוב החברה פוטרה או הועברה לאזורים אחרים ב-EA אז אני לא יודע אם יש יותר מדי תקווה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 פברואר 2025, 18:05

שתי חדשות שאהבתי במיוחד.
שרייר מדווח שרוקסטדי רוצים לעבוד על משחק באטמן חדש יקח לו שנים לצאת, (הדור הבא כנראה, או לכל הפחות קרוס ג'ן?) אבל זה יגיע.
Ultimately, fans didn't have the appetite for another online shooter, and the game tanked. Rocksteady gave up on plans for content after the first year, ending the story with a hasty animation that backtracked on some of the narrative's most controversial aspects, revealing that the superheroes thought to be dead were in fact clones.

Now, Rocksteady is looking to return to Batman for a single-player game, but according to people familiar with the timeline, the new project is years away from landing.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... ify%20wall

החדשות השניות פשוט כל כך הצחיקו אותי שהייתי חייב להביא את זה.
DQ3 התעלה על כל הציפיות של סקוור במכירות והוא הגורם הראשי לעליית ההכנסה התפעולית שלהם (שזה די מה שמשנה)
Operating income up mainly due to stronger sales of "DRAGON QUEST III HD-2D Remake" than initial assumptions
הדבר הכי מצחיק פה זה לשמוע מסקוור שמשהו התעלה על כל הציפיות שלהם, מתי קרה שאיזשהו משחק עמד בציפיות שלהם? LOL חדשות מדהימות,שיחשבו כמה הם היו מוכרים אם זה היה ריימיק לVR או ריימיק שמנצל את הPS5.
לאסקין, אחרי דבר כזה אני די בטוח שתקבל ריימיק של כרונו טריגר HD 2D עם דיבוב עוד לפני שתקבל 3D remake.
https://www.hd.square-enix.com/eng/ir/l ... slides.pdf

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2025, 11:18

טוב נו, אני לא חושב שמישהו ציפה למשחק רוקסטדי חדש לפני 2030. אבל הפאונדרים עזבו בזעם בתקופת ה-GAAS, המון כישרון נזל החוצה בגלל שהם עבדו על משחק GAAS במקום קמפיין, והשאלה היא כמה נשאר מרוקסטדי? סוג של ספינת תסאוס, רוקסטדי הם עדין רוקסטדי?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 פברואר 2025, 00:15

DrKeo כתב:טוב נו, אני לא חושב שמישהו ציפה למשחק רוקסטדי חדש לפני 2030. אבל הפאונדרים עזבו בזעם בתקופת ה-GAAS, המון כישרון נזל החוצה בגלל שהם עבדו על משחק GAAS במקום קמפיין, והשאלה היא כמה נשאר מרוקסטדי? סוג של ספינת תסאוס, רוקסטדי הם עדין רוקסטדי?

תכלס, זה כנראה ירגיש כמו משחק של WB מונטריאול, בטח יביאו אותם לתגבר אותם, כי הם גם עזרו להם עם הפיתוח של יחידת המתאבדים, כלומר לא יהיה משחק רע בשום צורה, אבל גם לא המשחקים מגדירי הדור שהתרגלנו אליהם.

זה לא יאמן כמה הGAAS הרס חברות שלמות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2025, 10:50

אגב בטמן אויג׳נס משחק פשוט מעולה, אז מונטראול לא כזאת קללה מבחינתי :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 פברואר 2025, 14:16

מסכים ושיחקתי אותו עוד אחרי AK. :-) אגב, לפי שרייר מונטריאול כנראה עובדים על משחק של משחקי הכס אז גם אם יעזרו עם באטמן עדיין נקבל מהם משחק טוב אחר, אני בהחלט מחכה לראות מה ייצא ממשחק כזה.

בנוגע לבאטמן, לפני עשור בערך ככה מונטריאול באמת עבדו לדעתי על הבאטמן הכי מעניין אי פעם, עם דמיאן ווין, אופנוע שאתה יכול לשוטט איתו בעיר ענקית וקטעי חקירה ובילוש
באור יום...עם מערכת נמסיס מטורפת, אז אני מאוד מאוד אשמח באופן אישי אם רוקסטדי ומונטריאול יקימו לתחייה את הרעיון הענק הזה במשחק הבא :-)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 פברואר 2025, 15:51

שמועות על The Elder Scrolls VI: Hammerfell שExtas1s שמע מאחד המקורות שלו אז קחו את זה עם מלח גס.

Game is going to be more immersive, with fast loading times

Game takes place in Hammerfell and High Rock

Game will have naval battles, ship building (inspired by Starfield) and marine/underwater exploration, explorable islands off coast.

Dragons will return

Game is set to have 12-13 big cities

Progression system is much more flexible, abandoning classes for a natural progression and better combat.

Game to have Fortress and Village building alongside settlement building.

Game could be shown in July 2025

אני לא יודע איך להגיב לזה אם זה נכון, אבל זה נשמע כאילו Fallout 4 הכניס את בטסדה לאובססיה עם בנייה, הם נתפסו על זה ולא משחררים מזה וזה ממש מאכזב אותי. גם היתר לא נשמע משהו מעיף ראשים בכלל, דרקונים? שוב? זה מה שיש לבטסדה להביא לסדרה אחרי מה שכנראה יהיה 17 שנה מסקיירים?
שיא השיאים, ספינה וקרבות ימים? איזה טרן אוף, מי פאקינג רצה ספינה וקרבות ימים בTES מי בא למשחקים האלה בשביל דבר כזה? זה הרס את AC4

אני מאוד מקווה שהכל חרטא,אבל זה נשמע כל כך גנרי וחסר השראה, שאחרי Fallout 4 אני יכול להאמין שבטסדה ילכו על דבר לא שאפתני כזה.
מן הסתם סטארפילד העלה מאוד את הרמה של מערכת הקרב/הסייד קווסטים אז אם TES6 יעשה קפיצה דומה בתחומים האלה אז הוא יהיה מדהים, אבל שמדברים על TES6 הציפייה יהיה להיות משחק מגדיר דור לא סתם משחק מדהים וזה לא נשמע זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 25 פברואר 2025, 22:02

אז נראה שהקורבן האחרון של התעשייה היא Monolith Productions- שרייר מדווח ש-WB מבטלים את וונדר-וומן וסוגרים את הסטודיו. כל כך חבל, סטודיו מעולה שאני מניח שלאספירציות GaaS של וורנר הייתה השפעה מסוימת על הפיתוח הכנראה כאוטי של וונדר-וומן, אבל המורשת שלהם נמצאת שנים אחורה בקלאסיקות כמו NOLF 1+2, Condemned.FEAR ו-TRON 2.0 הפייבוריט האישי שלי.
WB סוגרים גם את WB San-Diego ו-Player First Games שאין לי מושג מה הם עשו עד היום :| אבל אני מניח שזה די מוטיב חוזר עם הסטודיואים של WB..
המצב נראה ממש, ממש רע עבורם, המשחק באטמן של רוקסטדי שנים משחרור, WB Montreal עושה פיט'צים ולא קיבל אור ירוק לאף אחד מהם, MK1 לא בדיוק היה הצלחה מסחררת. בשלב הזה אני בטוח שיש מי שחושב שם על פירוק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2025, 22:13

הם בתחרות עם יוביסופט על הצלילה החופשית הכי מטומטמת בתעשייה.
איזה באסה, מורדור היה מדהים, גם המשחקים הישנים שלהם.
מעניין מי ירכשו אותם.
לפני שנתיים היו יכולים בטח למכור במחיר די גבוה, עכשיו מה נשאר להם? הארי פוטר כנראה ההצלחה היחידה מאז משחקי ארקהם. יש להם גם לגו ומורטל קומבט שמדשדשים ו… זהו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 פברואר 2025, 11:24

בדיוק ככה מיקרוסופט הייתה צריכה לרכוש מפתחות. רוקסטדי, WB מונטראול, NetherRealm ו-Avalanche במחיר מבצע. רביעיה של מפתחות מצויינות שלכל אחת מהן יש פוטנציאל לעשות משחק פריצה של 9+ יום אחד, וכל זה בסכום מגוחך למדי. ככה קונים ״אינסומניאק״. כנ״ל על המכירת חיסול של סקוור איניקס לפני שנתיים עם קריסטל דינאמיקס ואיידוס, פאקינג 300 מליון דולר לשתי המפתחות הללו וזה כולל את ה-ip של Tomb raider.

התנהלות חכמה עושה את כל ההבדל. המפתחות של טרילוגית בטמן, מקס הזועם, Tomb Raider, מורטל קומבט, בטמן אוריג׳ן ודאוס אקס יחדיו בסכום של אולי מליארד וקצת יחדיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 פברואר 2025, 16:54

נראה שקרייסס 4 בהקפאה. קרייטק מפטרים לא מעט אנשים, נראה שהם לא מסוגלים להרים מנוע שיעמוד בציפיות של משחק עם השם של קרייסס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2025, 11:36

לפי השמועות, אבל גם הגיוני מאוד - גירס 6 יוצא ב-2026, אבל הקיץ הזה יוכרז הGEARS COLLECTION שייצא כמובן לכל הפלטפורמות במקביל.
מעניין אם גם סוויץ 2, לא רואה סיבה שלא, זה משהו שיכול למכור מליוני יחידות מהר מאוד...

ושמועה נוספת מדברת על כך שCOD: MW4 שיצא השנה יהיה סוף סוף "דור הבא".
הגיע הזמן באמת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 מרץ 2025, 15:58

נייט אמר בזמנו שהסוויץ 2 תקבל את הרימאסטר של גירס 1. מבאס מאוד לשמוע שגירס 6 יוצא ב2026, המקור אמר שיש עדיין תקווה קלושה שמייק תזיז אותו ל2025 אז אני מניח שהם די גמרו לפתח אותו ועכשיו זה רק ליטושים וניסיון להימנע מGTA6 השנה? (מניח שכל מי שהימר שGTA6 יוצא השנה צדק!??)

לא שיש לי בעיה עם אוסף של גירס 1+2+3 ואני רוצה אפילו לשחק ברימאסטר של 1, אבל כאילו עדיין, זה לא גירס 6 איזה דיכאון זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2025, 18:19

מן הסתם גירס שלא ראינו ממנו אפילו חצי שנייה של גיימפליי לא יוצא השנה, וכווווולם מתרחקים משחרור בסוף השנה, כי GTA6. למעט אולי 2, אבל אולי הם יספיקו לפני שGTA יוצא, איכשהו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 מרץ 2025, 14:53

ניל דרוקמן אומר לא לבנות על The last of us 3 ושיש מצב ש2 יהיה המשחק האחרון בסדרה. אני שמח מאוד לשמוע את זה, החשש שלי היה שהם יתחילו להפוך למפעל של משחקי The last of us ולדעתי הרווחנו בענק שאחד הסטודיואים הכי מוכשרים שקיימים היום לא כובלים את עצמם לIP הזה רק בגלל שהם מוכרים הרבה ויש סדרה.

לאסקין, כן גירס 6 ב2025 היה Pipe dream מוחלט.

שמועה: המשחק, קפטן אמריקה של אמי הנינג, מתוכנן לצאת בסוף 2025 לפי אחד המדבבים של המשחק, גם כן משחק שלא באמת ראינו ממנו כלום, אלא אם כן הטריילר ההוא זה באמת גיימפלי :-) הסרט החדש של קפטן אמריקה היה כל כך גרוע שנקווה ששום רוח פרוגרסיבית לא תהרוס גם את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2025, 11:53

אם יש למיקרוסופט ב-2026 את פורצה הורייזן 6, גירס 6 ופייבל זאת הולכת להיות חתיכת שנה בשבילם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2025, 11:56

מאיפה הבאת את פורצה הורייזון 6? אני בספק אם לא כל הצוות כולו חזק על פייבל.
אבל רק פייבל וגירס הולכים להיות ענקים, לא באמת צריך הרבה יותר מזה. גירס הזה מקבל זמן פיתוח פסיכי, אני בטוח שיהיה מדהים.
מה עם רייר אבל? מי יודע, אולי גם הם יביאו משהו ב-2026, עבר יותר מדי זמן מאז הפעם האחרונה שראינו את הפרוייקט שלהם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים