חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 24 אפריל 2025, 09:28

לפי המקורות של Insider Gaming בוטל משחק בליינד ראנר סיינגל פלייר אקשן וסינמטי. לפי המסמכים שהם קיבלו (שאסור להם לפרסם) המשחק היה אקשן הרפתקה עם סיפור טוב ופילוסופי כמו שאתה אמור לצפות מבלייד ראנר.המשחק התחיל פיתוח ב2024 היה עם תקציב של 45 מליון דולר... 9 מליון מהתקציב הזה... נועד להביא שחקנים מוכשרים ומוכרים זה לא נועד להיות התקציב הסופי.

המשחק היה אמור לצאת בחורף 2017 לקונסולות הדור הבא PS6 האקסבוקס הבאה והדור הנוכחי.
(אז לפחות קיבלנו אישור שבחורף 2027 לכל המוקדם הPS6 אמור להיות כאן?)

איזה באסה, אין לנו מזל עם משחקי סייברפאנק.
https://insider-gaming.com/unannounced- ... ive-games/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אפריל 2025, 10:26

45 מליון דולר כש-9 מליון מוקדש לשכר שחקנים? בקושי תקציב של משחק AA.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 אפריל 2025, 10:59

כן, כנראה שזה לא היה איזה AAA שיכול להתחרות בסוני או בתותחים הכבדים כמו AC או משהו כזה, אבל זה לפחות היה משהו בז'אנר :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אפריל 2025, 11:41

לא כתבת את החלק הכי חשוב - שמדובר במשחק של SUPERMASSIVE GAMES, מה שאומר כנראה משחק בינוני-מינוס בכל מקרה, אז לא אכפת לי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מאי 2025, 20:43

Laskin כתב:יש ביממה האחרונה הרבה שמועות על Titanfall 3 שלכאורה נמצא בשלבים מתקדמים של פיתוח.
אומרים שהוא יהיה Extraction Shooter הפעם, ויהיו לו כמה מודים שונים, וכן - גם סינגל פלייר קמפיין.
הלוואי ויהיה מושקע. אני סומך עליהם.

ו… EA ביטלו את המשחק ופיטרו 100 אנשים שעבדו עליו

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 מאי 2025, 14:34

מישהו באמת חשב שהוא יגיע ב-2025? דממה תקשורתית מוחלטת של רוקסטאר אפילו ביחס למשחקים קודמים, הכתובת הייתה על הקיר.

אפשר ממש לשמוע את אנחת הרווחה הגלובלית של התעשייה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 מאי 2025, 14:41

Uncle Pey'j כתב:מישהו באמת חשב שהוא יגיע ב-2025? דממה תקשורתית מוחלטת של רוקסטאר אפילו ביחס למשחקים קודמים, הכתובת הייתה על הקיר.

לא מאמין לך, לא ראיתי את זה בא

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מאי 2025, 15:07

הלם טוטאלי

אז שנה וחצי לפני הדור הבא… יהיה לי מאוד קשה להחליט אם אני דוחה את זה לדור הבא/מחשב או לא.
אבל לפחות יש תאריך מדויק! וכל מי שתכנן להוציא את המשחק שלו באביב עד סתיו של השנה הבאה ידע להתרחק :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 15:11

שרייר לעולם לא מאכזב, אנחנו העם הנבחר ולא לחינם.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 02 מאי 2025, 18:48

Half life 3 כעת בבדיקות לקראת חשיפה קיצית, או שנפלתי לעוד שמועה מטופשת https://wccftech.com/half-life-3-playte ... er-reveal/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מאי 2025, 19:02

יש יותר מדי דיווחים על HL3 בחצי שנה האחרונה, כדי שזה לא יהיה נכון או קרוב לנכון. זה אשכרה קורה, אבל לא יודע אם באמת הוא יצא השנה, או רק יוכרז השנה. זה ואלה, הם במועדון ה״יכולים לעשות מה שבא להם״ יחד עם נינטנדו ורוקסטאר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 20:05

Laskin כתב:במקרה של טריגר, אני אסתפק בכל סגנון כל עוד יחסית לסגנון הוא ממש ממש יפה. אני רוצה להרגיש את ההשקעה, לרחוץ בה :)

התכלס גם שיידחו את זה, מה אכפת לי... בגלל שזו קלאסיקה - רימייק ממש מטורף הוא כן רק עניין של זמן. גם אם ייקח 50 שנה. מקווה רק לחיות עד אז :)

מישהו למעלה אוהב אותך אני סגור על זה בלי עין הרע.
ואם אתה תוהה כמה זה אמין לאסקין, מאוד אמין הוא תמיד מדליף את כל הפרויקטים שהוא עובד עליהם לפני הזמן :D
https://www.nintendo-insider.com/rumour ... velopment/

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 מאי 2025, 20:06

Laskin כתב:יש יותר מדי דיווחים על HL3 בחצי שנה האחרונה, כדי שזה לא יהיה נכון או קרוב לנכון. זה אשכרה קורה, אבל לא יודע אם באמת הוא יצא השנה, או רק יוכרז השנה. זה ואלה, הם במועדון ה״יכולים לעשות מה שבא להם״ יחד עם נינטנדו ורוקסטאר.

כן, ואני נוטה לחשוב ש-valve יחזרו על מה שהם עשו עם Alyx ויכריזו על HLX (אנחנו רק מניחים שמדובר ב-HL3 ורוב הסיכויים שזה אכן המצב, אבל ממה שאני יודע כל מה שידוע עליו הוא שמדובר במשחק HL שהוא לא VR) חודשים ספורים לפני שחרור, אז שחרור בסוף 2025 או תחילת 2026 בהחלט אפשרי.

באופן אישי, הפנטזיה שלי בערך מהרגע שסיימתי את EP2 אי שם לפני 18 שנים תמיד הייתה לפתוח את סטים יום אחד ולראות את HL3 בעמוד הראשי בלי שום הכנה מוקדמת, ו-valve באמת אחת החברות הבודדות שיכולות לאפשר לעצמה לבצע את ה-shadow drop הכי ענק בהיסטוריה של התעשייה אי פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2025, 14:55

הם יכריזו עליו ממש קרוב לשיגור. זה הMO שלהם עכשיו, מאז אלכס. להתחשב בסוף של אלכס, אני מת לדעת לאיפה הם יקחו את זה.

אם יוצא HL השנה אני מאבד את זה.

ובנוגע לGTA, מאכזב אבל כולנו חיכינו לחדשה הזאת. העננה הזאת מרחפת מעלינו כבר כמעט שנה, לפחות יש תאריך (כנראה) סופי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 מאי 2025, 21:27

כן כאילו המשחק הכי גדול של השנה, יוצא השנה ובאמת אנחנו לא רואים טריילר גיימפלי? האמת שזו האכזבה האמיתית שלי שרוקסטאר לא "מפצים" אותנו על הדחיה בטריילר גיימפלי של GTA6 אני כל כך רוצה לראות כבר גיימפלי אמיתי, אני מת כבר לראות את פיזיקת המים המטורפת שכולם דיברו עליה, את הצלילה במים האלה, גלישה כל הגיימפלי מים הזה. כמובן שבגלל שהפעם זה גם סיפור אישי יותר של שני דמויות שהן זוג אני מניח שהפעם הסיפור יהיה הרבה יותר מעניין מכל הקודמים גם אם הוא ישאר סאטירי.
רק לחשוב איזה השראה הם יכולים לקחת מהמשחקים של נוטי דוג על הcharacter switch ואיך הם יבנו על המכניקה הזו עם הכוח של הדור הנוכחי... וואו HYPE.

על HL3, אז מה נדב אתה משדרג השנה את הכרטיס מסך בשביל HL3 אם הוא יוצא? אני כן בוודאי, אין מצב שאני לא משחק את המשחק על ההגדרות הכי טובות שאני יכול, אמן שזה יוצא השנה אני גם לא רואה סיבה שזה לא ייצא השנה או שנה הבאה הם לא מפחדים מGTA בכל מקרה :-)
לפי ההדלפות לפחות הוא יעמוד בציפיות שלנו של "להגדיר מחדש פיזיקה במשחקים" כמו שHL2 הרגיש בשיגור. (ואני מניח גם HL1 בשיגור שלו פשוט לא שיחקתי בו בשיגור)

אני לא אכתוב על זה כי אי אפשר לדעת מה אנשים מחשיבים היום ספוילרים (ע'ע לאסקין שנמנע מהטריילר של דום! ;) ) אבל מספיק להגיד שהפיזיקה בHL3 עולה על כל הציפיות שיכלו להיות לי, זה פשוט יהיה משהו לשחק איתו שנים רק בשביל לבחון את הגבולות שלה. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2025, 11:09

יש לי הרגשה ש-HL3 יגרום לי לשדרג מעבד, לא GPU. לפחות אם השמועות נכונות. מצער אותי להגיד שה-4080RTX עדין נמצא בטופ כיום, סדרה 5000 אכזבה אדירה ורק בסדרה 6000 שתהיה (בתקווה) על 2nm נראה קפיצה אמיתית שוב. סיכוי לא רע שאני אקנה את ה-6080RTX, אבל מאוד כדאי ל-NV שהוא יביא ביצועים טובים משל ה-5090 פלוס פיצ׳רים מעניינים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2025, 11:48

הפעם מעבר ל-FG X3/X4 לא היה שום דבר בלעדי לסדרה 5, אז אני בהחלט צופה פיצ'רים בלעדיים נוספים.

אני בספק אם HL3 יחייב מעבד ממש מטורף כדי לרוץ טוב אבל הלוואי, אני מוכן גם כן לשדרג בשבילו אם זה יגביל אותי...
אם יש משחק שיצדיק את זה - זה זה.
ועל הדרך נראה לי שאחליף לקרור נוזלי, נמאס לי לראות את המחשב שלי כל כך מכוער בגלל המאוורר הפסיכי הזה של המעבד.
רוב הסיכויים שלא אעשה את זה, ואלב מאוד יעילים בדרך כלל, אבל אם אין לי 60 חלק בHL3 בהגדרות גבוהות - לא תהיה לי ברירה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2025, 11:57

להתחשב בזה שהשמועות אומרות שהוא יוצא השנה, ולהתחשב בזה שהכרטיס שלך עדין מרחק יריקה מהכרטיס הכי חזק בשוק, טרוף מצידם להוציא משחק שלא מחזיק 60 על 4090, אפילו אם זה דורש שטויות AI כדי להגיע לשם. כלומר, זה כרטיס של 1600$ והכרטיס היחיד בשוק שחזק ממנו עולה 2000$.

אני כן מקווה שמדובר במשחק מאוד כבד על המעבד, בקטע טוב. למרות שהתקדמות מעבדים כל כך איטית בשנים האחרונות שאני בספק אם ה-13700K שלי לא יריץ אותו נהדר. כלומר, מלך המעבדים כיום הוא ה-9800X3D והוא מבצע יותר טוב מה-13700K שלי בפחות מ-20% בממוצע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2025, 13:01

אני דיברתי רק על המעבד, לא על כרטיס המסך... פה אני בטוח מסודר עדיין.
פשוט אם באמת זו תהיה מהפיכה מבחינת הנזק וכו' כמו השמועות שהיו אז, אז אולי הוא יגמגם על ה-13700K שלי, ואז אשקול את העניין.
שוב, אני בספק, אבל מי יודע.
מה אינטל הולכת להביא השנה, אגב? אמורה להיות קפיצה כלשהי?
נראה לי שהם מתקרבים לפשיטת רגל, אבל עדיין שואל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2025, 13:29

אם אני לא טועה השנה הם אמורים לשגר את Panther lake. הם עדין עם הארכיטקטורה המטומטמת של ליבות ביצועים וליבות חיסכון, כנראה יהיו לו רק 6 ליבות ביצועים ב-high end. אין לחברה הזאת שום סיכוי, במצב היום אני לא רואה סבבה שגיימר לא יקנה את המעבד X3D הטוב ביותר שהוא מסוגל לקנות. אני לא חושב שיש בנצ׳מארק אחד שבו אינטל מנצחת מעבד X3D, אפילו לא אחד. זה אומר שבתוכנות שמעדיפות את אינטל הביצועים די קרובים, ובתוכנות שמעדיפות את AMD אינטל מפסידים בגדול. כמובן שבגדול אומר 20%~, תלוי בנצ׳מארק. אבל במעבדים זה הפרש מאוד גדול, לרוב יותר גדול מהפרש דורי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 מאי 2025, 16:59

Uncle Pey'j כתב:מישהו באמת חשב שהוא יגיע ב-2025? דממה תקשורתית מוחלטת של רוקסטאר אפילו ביחס למשחקים קודמים, הכתובת הייתה על הקיר.

הושק הטריילר השני ל-GTA 6. אגב, לא צריך ת'רד נפרד בשביל משחק כזה? לא ידעתי אם לפרסם את זה פה או ב"משחקי 2026" ונראה לי מגיע לו ת'רד משלו.

וואו, זה באמת פעם ראשונה שאני רואה משהו שאני חושב עליו "זו קפיצת דור". אמנם זה רק Cutscenes ולא גיימפליי אבל אני לא מאמין שהקונסולות הנוכחיות מריצות את זה כמו שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מאי 2025, 17:01

אני ממתין לצפות בו בבית כמו שצריך
אבל איזה באסה שאין גיימפליי :(

עריכה:
נכנסתי ומיד הדלקתי את הטלויזיה
וואו!!!
אין, אין על רוקסטאר… זה פשוט רמה מעל כל התעשייה, הפרטים הקטנים, ועוד בעולם פתוח מפוצץ בדמויות, ולכאורה הכל על פס5 רגילה. טירוף. אני בחיים לא אצליח להמתין לגירסת מחשב, אלא אם אקבל תאריך של הגירסה הזו לפני שגירסת הקונסולות יוצאת, מה שבחיים לא יקרה.
בלינג - תמצא חבר עם פס5 פרו ותלווה ממנו קונסולה לאיזה 3 חודשים או משהו, זה לא נראה לי כמו משחק שיהיה ניתן שלא להיות חלק מה״שיח״ כשהוא יצא. בטח מדובר בהפקה של איזה 3 מליארד דולר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 מאי 2025, 18:41

עכשיו יש נושא רשמי...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2025, 20:55

Laskin כתב:אני ממתין לצפות בו בבית כמו שצריך
אבל איזה באסה שאין גיימפליי :(

עריכה:
נכנסתי ומיד הדלקתי את הטלויזיה
וואו!!!
אין, אין על רוקסטאר… זה פשוט רמה מעל כל התעשייה, הפרטים הקטנים, ועוד בעולם פתוח מפוצץ בדמויות, ולכאורה הכל על פס5 רגילה. טירוף. אני בחיים לא אצליח להמתין לגירסת מחשב, אלא אם אקבל תאריך של הגירסה הזו לפני שגירסת הקונסולות יוצאת, מה שבחיים לא יקרה.
בלינג - תמצא חבר עם פס5 פרו ותלווה ממנו קונסולה לאיזה 3 חודשים או משהו, זה לא נראה לי כמו משחק שיהיה ניתן שלא להיות חלק מה״שיח״ כשהוא יצא. בטח מדובר בהפקה של איזה 3 מליארד דולר.

שמע אני ממש בקושי עם זה. הלוואי והיה אפשר לשכור פס5 בלי טובות מאף אחד :cry:

זאת הבאסה היחידה כרגע מהדור הזה, כואב יהיה לפספס אירוע כזה בזמן אמת. הלוואי והמשחק יראה ככה, אני לגמרי סומך על רוקסטאר. סוף סוף מקבלים את הבום שצריך מהדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 מאי 2025, 21:50

לפי Nate (התותח שהדליף את החשיפה של הסוויץ 2 ועוד מלא דברים טובים) אנחנו הולכים לראות בחודש הבא אחד משלושת המשחקים האלה בSFG.
Project 007, Tomb Raider, Wolf Among Us 2
אני ממש רוצה לראות כל אחד מהם, אבל ההימור שלי הוא שזה יהיה טומב ריידר :-)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 54 אורחים