חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 08 מאי 2025, 22:18

טוב, זה רשמי, יוצר דרגון קווסט מודה. הריימיק של כרונו טריגר אמיתי.:-) למה שלא יודע הוריי הדליף את הריימיק של כרונו טריגר כי הבן אדם רכלן ולא יודע לשמור סוד, ואנשים שהיו באירוע התחילו להאשים את המתרגם בהמצאת שקרים, ואת IGN בתור אלה שמפיצים שקרים ומפיצים שקרים, אז יוג'י הורי מודה. הריימיק אמיתי.כמובן אנשים כמוני שמכירים יותר מדי את הנפשות הפועלות ידעו שהמתרגם זכאי. :-)

"Yeah, that's right. It's been a long time. Yeah, I want to do something ," Horii-san tells Gamereactor when asked about Chrono Trigger's 30th Anniversary celebrations .
"Currently, Dragon Quest III and I-II [HD-2D] Remakes have been going on. I'm getting a lot of requests for a Chrono Trigger remake as well, so I'm starting to look into it ," he admits later in the video.

הריימיק לא בהכרח יהיה 2D HD הוא לא סגור עדיין על איזה מהם ללכת, אני מניח שזה אומר שהריימיק סופר מוקדם ויגיע רק בדור הבא?
כך או אחרת, לאסקין יהיה מרוצה, אפילו אני אשחק בזה אם זה יהיה ריימיק מלא, במיוחד אם הם יוסיפו תוכן, שלא היה במקור,אני רוצה שכל תקופה שאנחנו חוזרים אליה תורחב משמעותית וכמובן המון המון השקעה בKingdom of zeal

בטח איזה תוצאה מדהימה הם הגיעו עם אנריל 5 מחזיק אצבעות שזה לא 2D HD.
https://www.gamereactor.es/exclusiva-yu ... r-1407853/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 46 אורחים