כן הם יכולים באמת לעשות שיחות CODEC סטייל MGS או כמו השיחות האלה שיש לך פתאום בדאוס אקס בקשר,אבל עדיין זו הרגשה שונה מאוד נגיד מזה שסאלי נמצא איתך בג'יפ עם כל הצחוקים שהוא עושה בUNCHARTED 4 זה הזיכרון הכי חזק שלי מהמשחק, או בכל משחק נוטי דוג אחר שיש לך שותף שנמצא לידך, מבחינתי הסמול טוק של הדמויות האלה שהם ממש לידך, זה מה שמגדיר משחק נוטי דוג מעל הכל, מבאס אותי מאוד שהם משנים את הדינמיקה הזו.
אני מתחיל פשוט לתהות, אם לא היינו יודעים שאינטרגלקטיק הוא משחק נוטי דוג היינו יודעים שהוא משחק נוטי דוג רק מלצפות בו? והם מורידים אלמנט חשוב מאוד של משחק נוטי דוג.
וכן, היה לנו הרבה זמן להפנים שזה משחק בלי צמד,של דמויות אבל לא יודע קיוויתי שבאיזשהו שלב Jordan הזו תמצא מישהו על הכוכב שיבוא איתנו למשימות מדי פעם וכו'.
הגיימפלי עצמו באמת מיינסטרימי כאילו זה האק אנד סלאש, אז אין פה מה לא לאהוב אבל המיינסטרים באים למשחקים האלה גם בגלל האלמנט האנושי, אנשים נהנהים מהBARTER בין הדמויות. למה היה איכפת לנו מהקשר בין דרייק לאלנה, אם לא בגלל הBArter הזה? בקיצור זה מכניס כל כך הרבה אישיות למשחק שאני ממש דואג אם זה ירגיש לנו משחק נוטי דוג אמיתי בלעדיו.
אבל אני מעריץ אותם על האומץ, אני מתחיל להבין שזה באמת משחק שדרוקמן והצוות ממש רוצים לעשות מהלב שלהם ושזה לא איזה תכתיב שקיבלו מההנהלה לעשות איזה משחק פרוגרסיבי, אז למרות שאני נלחץ קצת ודואג מהשינוי הזה, אני גם מעריך אותם על זה שהם עושים מה שהם רוצים.