https://www.polygon.com/gaming/597723/g ... lease-date
זהו, גירס מגיע לפלייסטיישן. רק נשאר Halo ואפשר לסגור את הבאסטה. מיקרוסופט החליטו להתאבד ושיהיה להם בהצלחה. זה כבר נהיה מצחיק.
TeamLFG originated at Bungie, but has also rallied developers from across the industry to bring to life an ambitious incubation project that I’m very excited about. The studio is now fully formed and ready to be introduced to the world
DrKeo כתב:זוכרים איך בשנתיים האחרונות סוני בטלה המון משחקי GAAS ששתו ממנה מליארדים? אז כנראה שסוני לא זוכרת, כי הם הכריזו על סטודיו חדש בשם TeamLFG שעובד על... GAAS!
הנה הרמן הולסט מדבר עליו, נורא מרגש:TeamLFG originated at Bungie, but has also rallied developers from across the industry to bring to life an ambitious incubation project that I’m very excited about. The studio is now fully formed and ready to be introduced to the world
Laskin כתב:אני דווקא חושב שזה מצוין
לוקחים פה צוות שמיומן בGaaS והם ועובדים חדשים יעבדו עליו, במקום חברות של סינגל.
אולי סוני למדו משהו…
DrKeo כתב:הולסט היה האביר של קונקורד, אם אחרי כל מה שהוא עשה עם קונקורד לא העיפו אותו מכל המדרגות אני לא יודע מה יגרום להם להעיף אותו.
Laskin כתב:מסתבר שהפרויקט הזה של באנג׳י זה לא דבר חדש אלא היה ידוע כ״פרוייקט דובוני גומי״ שכבר היה ידוע המון זמן וזה לא דבר חדש באמת, רק קיבל שם אחר ומי שהוביל אותו מותגו כחברה חדשה.
זה לא משנה המון אני פשוט חשבתי שזה פרויקט שלישי, בנוסף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים