נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 11 מרץ 2025, 12:09

כן הם יכולים באמת לעשות שיחות CODEC סטייל MGS או כמו השיחות האלה שיש לך פתאום בדאוס אקס בקשר,אבל עדיין זו הרגשה שונה מאוד נגיד מזה שסאלי נמצא איתך בג'יפ עם כל הצחוקים שהוא עושה בUNCHARTED 4 זה הזיכרון הכי חזק שלי מהמשחק, או בכל משחק נוטי דוג אחר שיש לך שותף שנמצא לידך, מבחינתי הסמול טוק של הדמויות האלה שהם ממש לידך, זה מה שמגדיר משחק נוטי דוג מעל הכל, מבאס אותי מאוד שהם משנים את הדינמיקה הזו.

אני מתחיל פשוט לתהות, אם לא היינו יודעים שאינטרגלקטיק הוא משחק נוטי דוג היינו יודעים שהוא משחק נוטי דוג רק מלצפות בו? והם מורידים אלמנט חשוב מאוד של משחק נוטי דוג.

וכן, היה לנו הרבה זמן להפנים שזה משחק בלי צמד,של דמויות אבל לא יודע קיוויתי שבאיזשהו שלב Jordan הזו תמצא מישהו על הכוכב שיבוא איתנו למשימות מדי פעם וכו'.

הגיימפלי עצמו באמת מיינסטרימי כאילו זה האק אנד סלאש, אז אין פה מה לא לאהוב אבל המיינסטרים באים למשחקים האלה גם בגלל האלמנט האנושי, אנשים נהנהים מהBARTER בין הדמויות. למה היה איכפת לנו מהקשר בין דרייק לאלנה, אם לא בגלל הBArter הזה? בקיצור זה מכניס כל כך הרבה אישיות למשחק שאני ממש דואג אם זה ירגיש לנו משחק נוטי דוג אמיתי בלעדיו.

אבל אני מעריץ אותם על האומץ, אני מתחיל להבין שזה באמת משחק שדרוקמן והצוות ממש רוצים לעשות מהלב שלהם ושזה לא איזה תכתיב שקיבלו מההנהלה לעשות איזה משחק פרוגרסיבי, אז למרות שאני נלחץ קצת ודואג מהשינוי הזה, אני גם מעריך אותם על זה שהם עושים מה שהם רוצים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2025, 12:16

במשחקי אנצ׳רטד יש לך פה ושם מישהו איתך, בחלקם יותר וחלקם פחות, אבל במהלך רוב המשחקים האלה אתה כן לבד.

המיינסטרים באים למשחקים האלה בשביל בעיקר דבר אחד - סינמטיות עם ערכי הפקה מטורפים. וזה כנראה מה שהם הולכים לקבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2025, 17:51

גלאס הביא חצאי ציטוט ממה שדרוקמן אמר בראיון על אינטר גלקטיק אז הנה מה שדרוקמן אמר עליו:
- המשחק מתרחש ביקום אלטרנטיבי שמתפצל משלנו בשנות ה-80. הוא מתרחש סביבות שנת 4000.
- בשנות ה-80 התחילה דת חדשה שסחפה את העולם, נוטידוג בנו 2000 שנים של התפתחות דתית שכוללת נביאים, זרמים, פירושים לא נכונים וכו׳.
- הדת התחילה בכוכב לכת מרוחק. סביבות שנת 3400 הקשר עם הכוכב לכת נותק ואף אחד לא מעיז לטוס לשם כבר 600 שנים.
- משחקים ציידת ראשים שלוקחת משימה שהיא לא הייתה צריכה להתקרב אליה וכתוצאה נתקעת בכוכב לכת. לאורך המשחק צריך לחשוף את המסתורין של הכוכב, לגלות מה קרה באותן 600 שנים, בכדי לברוח.
- אחד הthemes של המשחק הוא בידוד, כלומר לא רק שאין sidekicks, נשמע שהם הולכים על אוירה מאוד דומה למטרויד (וכתוצר מזה returnal).

נשמע שזה לא משחק חלל בכלל. זה משחק מטרויד על כוכב לכת מסתורי עם גיימפליי שכנראה מזכיר משחק סולס או DMC ואוירה של בדידות.

אני חייב לציין שההייפ שלי בשמיים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 מרץ 2025, 20:47

זה באמת נשמע מדהים, אם הם יצליחו להתקרב להרגשת הבדידות של סופר מטרויד, זה היה משחק עוכר שלווה בקטע הכי טוב לדעתי.
הבעיה שלי, היא שזה נשמע לי קונספט מדהים אם היתה מפתחת אותו כל חברה שהיא לא נוטי דוג :( . אני משחק משחקים של נוטי דוג קודם כל בשביל הדמויות, וכן אפשר לטעון, שהדמויות של Uncharted יותר שטוחות ממצות של פסח, אבל אפילו הן הוסיפו המון למשחקים האלה.

אני דואג איזה פיתוח דמויות אפשר לעשות בסטינג כזה שהכל סביבך נטוש ואפוקליפטי.

כל הקטע של הדת, הנביאים, פירושים עקומים, זה לא פחות ממדהים, זה גם יכול להיות אחלה דרך, לספר סיפור, נגיד אם אנחנו פוגשים למשל את הנביאים ואנחנו לא יודעים על איזו דמות לסמוך ואיזו דמות היא נביאת שקר ואפילו אחד מהם אולי הוא האנטגוניסט שלנו, אפשר לפתח דמויות מאוד מעניינות שלJordan יש מערכת יחסים מאוד סבוכה ומעניינת איתם, יש לאן לקחת את הסיפור הזה, אני מקווה שניל דרוקמן יודע מה הוא עושה :-)

אני מקווה שניל דרוקמן לא רוצה פשוט לזרוק את הcharacter-driven story שהוא עושה כל כך טוב, בשביל Plot driven story שאת זה אין לי מושג אם הוא יודע לכתוב.
אבל מבחינת גיימפלי ואווירה? נשמע משחק מאוד מסקרן, אני יודע שאינטרנל ממש אהוב בפורום, אבל לטעמי הוא לא הגיע לרמה של סופר מטרויד ולא לרמת הקריפיות והבדידות המדכאת שלו אז מקווה שנוטי דוג יצליחו.

בסופו של יום זה נוטי דוג, וזה דרוקמן, אני בטוח שאם מישהו היה אומר לנו ב2012 שמשחק על בחורה שהיא תרופה למגפה, יהיה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם, היינו מפהקים ומזלזלים.. והנה אנחנו....

בכלל דרוקמן הוא מהאנשים האלה שפשוט יש להם כריזמה אני רק רואה אותו מדבר וחוזר לי ההייפ.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 16 מרץ 2025, 10:49

אני מסכים, כל פרט נוסף וכל פעם שדרוקמן מדבר על המשחק אני רק מתרגש לקראתו יותר. אין לי ספק שהפוטנציאל פה עצום, ויש לי אמונה מלאה בדרוקמן ובמיוחד ND שיביאו כאן משהו מיוחד.
אני גם לא מבין את הפחד שND עושים משהו (קצת) שונה, זה מצוין, אם הם היו דורכים במקום אז עדיין היינו מקבלים מהם פלטפורמרים חמודים אבל שום דבר שמתקרב לאנצ'רטד ובטח שלא TLOU. אפשר להגיד אותו דבר על SM וקורי ברלוג - למה שמפתחת שידועה במשחקי אקשן אפיים תלך לעשות character study באורך 60 שעות (שני המשחקים) על גבר שמנסה להשתנות? טוב, זה עבד להם לא רע.
תן להם להתפתח ולעשות איזה כיוונים שמעניינים אותם כיום, תן להם את הקרדיט שמגיע להם אחרי כל כך הרבה זמן בלי נפילות כשהם רק מרימים את הרף של עצמם גבוה יותר ויותר, זו בדיוק הסיבה שND נמצאת בtier ששמור למפתחות בודדות בלבד בתעשייה הזאת.

בכל מקרה אני מאוד מצפה לו, מן הסתם מעצם היותו המשחק הגדול הבא של ND אבל גם מכל מה שדרוקמן מפזר סביב המשחק מאז טיזר החשיפה. אגב, ND ידועים היום בעיקר בחוזקות שלהם בעיצוב סיפור סינימטי ודמויות כמו שגלאס אמר, אבל הם גם מצוינים בבניית סיפור סביבתי שמסופר דרך גיימפלי וללא מילים רק דרך החקירה בעולם.
דרוקמן דיבר בזמנו על משחקי סולס כמשחקים שהרשימו אותו בזמן שאחרי היציאה של TLOU 2. ובעוד שהם הראו במשחק הזה קפיצת מדרגה מאוד מרשימה בכל הקשור לגיימפלי, ואין לי ספק שהשפעות כאלו יהיו מאוד מעניינות עכשיו בשילוב של זה עם האיכויות וערכי ההפקה של ND - סיפור סביבתי דרך חקירה (מעבר לlore הכתוב על החפצים), וסיפור דרך מכניקות גיימפלי, זה משהו שFS אלופים בו - ואני מעריך שזה אלמנט שיותר עניין את דרוקמן מאשר עיצוב הבוסים או מערכת הקרב של משחקי סולס.
אני לא מצפה פה שהם יהפכו את עורם לחלוטין, עדיין יהיו פה בוודאי דיאלוגים רבים וקאטסינס בערכי הפקה מטמטמים, אבל הדיבור של דרוקמן סביב המשחק גורם לי להאמין שיהיה פה כיוון חדש ומאוד מעניין לסגנון שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2025, 11:24

אני לא חושב שND הופכים את עורם. ה-melee ב-TLOU2 סופר מספק וכך גם הגיימפליי עבירות בשלב. הקפיצה מכאן ל-H&S היא לא כל כך רחוקה, ביחוד כשנוטידוג כל כך מדוייקים עם האנימציות שלהם. הן מרגישות עם משקל, אלימות, ובדיוק באורך הנכון כדי שהגיימפליי לא יסבול מהן. סומך עליהם ב-100%, ואם באמת יצא פה מטרויד/ריטרנל/סולס/DMC ברמת נוטידוג זה יהיה פאקינג מדהים.

אני גם לא מוטרד מזה שאין side kick. הצוות של דרוקמן פשוט יודע לכתוב, לא חייבים banter על ימין ועל שמאל. חוץ מזה אני מוכן לשים כסף שהדמות הראשית תעיר הערות על כל דבר שני שהיא תראה בעולם. אני לא אתפלא אם הם יגנבו את מכניקת הסריקה של מטרויד פריים, זאת הזדמנות נהדרת לתת לדמות לדבר לעצמה ועל הדרך להעשיר את העולם.

ועכשיו שאנחנו יודעים את כל הפרטים הללו על אינטרגלקטיק, זה אומר שרק השוט הסופי של הטריילר באמת רלוונטי למשחק.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 23 אורחים