Golan כתב:glass man כתב:.
חחחח כן פספסנו בדקה.
התמנון נראה בסדר, פלטפורמינג חביב. אולי גם המשחק על הלוחמת הזאת מלונדון יהיה נחמד.
אתה מבין עכשיו למה לא קניתי פס 5 פרו? מיותר. אין שום סיבה להוסיף עוד 1,200 שקל.
glass man כתב:אני מודאג מהגיימפלי,זה נראה כמו DMC5 וביונטה 3 במובן הזה שיש פה קטעים שאתה נותן לminions שלך להילחם בשבילך ואני שונא קטעים כאלה, אבל בגרפיקה? חוץ מאינטרגלקטיק זה הכי מרשים שראיתי בדור הזה בנתיים.
Laskin כתב:המשחק הזה נראה פשוט מדהים.
DrKeo כתב:Laskin כתב:המשחק הזה נראה פשוט מדהים.
מי יודע, אולי הדור סופסוף מתחיל. למה כל הכלומניקים מסין מצליחים לעשות דברים כל כך יפים עם אנריל (אני משער אנריל?) וכל המערביים נראים כמו משחק פס4? מה נסגר?
Laskin כתב:סוני השקיעה כסף בתכנית China Hero, ונראה שזה משתלם.
DrKeo כתב:Laskin כתב:המשחק הזה נראה פשוט מדהים.
מי יודע, אולי הדור סופסוף מתחיל. למה כל הכלומניקים מסין מצליחים לעשות דברים כל כך יפים עם אנריל (אני משער אנריל?) וכל המערביים נראים כמו משחק פס4? מה נסגר?
Golan כתב:אני מתייחס למה שהחבר'ה רשמו פה לפניי. בכל מקרה שוחרר גיימפליי לפני כשעה. מה דעתכם?
Laskin כתב:2. זה לגמרי קשור, הכי קשור שיכול להיות. כי גם הפס3 הייתה די כשלון בחצי הראשון של הדור, וכשלון טוטאלי ביחס לפס2.
יכולת לומר שזה ״כשלון סופי״ אבל עובדה שהם התרוממו מזה, בזכות בלעדיים מעולים, בזמן שהמתחרה הישירה שלהם כשלה בהיבט הזה בחצי השני שלה.
3. הוא מדבר גם כן בעיקר על תוכן. אבל תתמודד עם הטיעון של להתחמק.
4. כתבתי שמשחק אחד - קונקורד, עלה להם מאות מליונים והכניסו עליו אפס דולר, הכשלונות של מיקרוסופט לא קרובים לסכומים האלה והכניסו הרבה יותר, וימשיכו להכניס עכשיו. הסופרים - אין מה להשוות, סוני הפסידה פה מליארדים, והכל רק בגלל הGaaS.
5. כן, בפעם המליון - הטעם האישי שלי משחק פה תפקיד גדול בטיעון שלי, כי אני וכל מי שפה בערך קונים פלייסטיישן בדיוק בשביל משחקי הסינגל של סוני. וכמונו יש עוד מליונים רבים, שעדיין על הגדר כי אין להם סיבה ממשית לקנות פלייסטיישן 5. איך אני יודע? תחבר את מכירות הוואן+פס4 אחרי ארבע שנים לעומת הפס5+series ותוסיף לזה את העובדה שבכל דור אמור להיות גידול במספר הקונסולות הביתיות שאנשים קונים - יש הרבה מאוד ״בלינגים״ בעולם.
DrKeo כתב:אין לי באמת רצון לענות לך קאז, כל ההודעות שלך אנשי קש וטיעונים לא מחוברים למציאות, אבל יש דבר אחד שאני חייב לענות לו:
די קאז, די, באמת אתה חייב להפסיק. תפסיק לשקר, תפסיק להגיד דברים שאף אחד פה לא אמר, תפסיק להגיד שאני שמשחק אלפי שעות במשחקי GAAS שונא משחקי GAAS. אתה פשוט שקרן, אין דרך אחרת לתאר את זה, למה שתמשיך להגיד משהו שמסבירים לך שהוא לא נכון? למה קאז?
ואגב, מי שאומר שמשחקי GAAS לא יותר מסוכנים ממשחקי סינגל הוא אדיוט שלא רואה מה הולך סביבו. חיי בסרט קשה, מתעלם מהעובדות שמתפוצצות לו בפרצוף מכל כיוון. אתה הזיה קאז.
Hypno כתב:נכון. נתוני NPD שלא מתאימים לאג'נדה שלך זוכים לטאטואים וכינויים.
אמרת או לא אמרת ש GAAS זה רע גם אם הוא מצליח?
אתה ממשיך להיטפל למשחקי GAAS עצם היותם. אין טיעון 'אובייקטיבי' שמחזיק מים. לא, אין שום דבר שמצביע על כך שמשחק GAAS מסוכן יותר מפיתוח משחק SP AAA.
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה הרצון לקדם את האג'נדה גובר על יכולת סינון הטיעונים.
Hypno כתב:על פי קיאו:
ואלב נכשלו עם ה steam meachin והשלט. לא היו צריכים להמשיך ולהשקיע בחומרה.
דרגון אייג' נכשל וגרם לקיצוצים באולפן. volition נסגרו אחרי שהוציאו את saints row. אירשינל נסגרו אחרי ביושוק אינפינייט. סטאר וורס אאוטלוז גרם ליוביסופט ללחוץ על הכפתור האדום. GOTG חרץ את הגורל של CD אצל סקוור. ועוד עשרות דוגמאות. איפה קול הזעקה? משחקי SP סכנה לנפשות.
אז שוב, תפסיק למכור לוקשים: טעמך האישי בלבד הוא זה שגורם לכישלון SP לעבור בשלום, וכישלון GAAS להפוך לכתב אישום.
פורצה מוטורספורט כישלון. אסור לתת ל TURN 10 לעשות עוד משחק מירוצים.
דרגון אייג' כישלון. יש לבטל את פרוייקטה ה RPG הבא של ביוור.
הלבלייד 2 כישלון. לעשות הסבה מחדש לאולפן.
כל המשחקים של MM מאז LBP כישלון קופתי. איך הסטודיו הזה חי.
זה מה שהיית צריך להגיד אם היית מתייחס למשחקי SP ו GAAS ללא משוא פנים.
Hypno כתב:וכמה מילים על הבולשיט של skillset:
מה המשחק הכי מצליח של RARE? משחק GAAS. איזה 'סקילסט' היה לה לפתח משחק כזה? כלום.
איזה סקילסט היה ל digital extremes כדי לפתח את אחד מהצלחות ה GAAS הותיקות ביותר?
איזה סקילסט יש לאולפן שפיתח רק משחקי מירוצים לעשות משחק FABEL? כלום. איפה הזעם של קיאו?
מה הקשר בין Plauge tale ל MSFS?
מה ל-ואלב ולעשות משחק MOBA?
איך מפתחות הקימו אולפנים והוציאו כמשחק ראשון שלהם משחקי GAAS מצליחים כמו POE, ספליטגייט, דיפ רוק גלקטיק?
מה הקשר בין hi-fi rush ל TEW או גוסטווייר?
וכו' וכו'. אבל בטח נשמע שהכל זה יוצא דופן וסיבות למה זה לא נחשב ושטויות דומות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים