נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2025, 10:58

על מה אתה מדבר גלאס? אונימושה נראה מדהים. גרפית לא חושב שיש להם משהו יפה יותר. והמשחק נראה מצוין.

האירוע היה טוב יותר ממה שחשבתי, כי חשבתי שלא יהיה שום דבר חדש ויבזבזו 15 דקות על DS2. היו שם 2-3 משחקים שנראים ממש מעולה:

עם דגש על Tides of Annihilation שנראה כמו Expedition 33 רק עם מערכת קרב של DMC או משהו.

המשחק עם התמנון נראה מדהים, סוג של Inside קליל עם הומור.

Saros - הבא של האוסמארק נראה מעניין, אהבתי שכתוב שם משהו על זה שכל פעם אתה חוזר חזק יותר, מה שממש הפריע לי בריטרנל זה שאין stats שאתה מתקדם בו כמו בהרבה רוג-לייקרס אחרים, וזה ייאש אותי שאתה פשוט תלוי כמעט מאה אחוז במזל של מה שאתה מקבל.

Minds Eye מעניין אותי כי יש נהיגה, כל השאר נראה קצת ככה ככה.

המירוצים של סוניק זה משהו שהבן שלי מאוד מחכה לו אבל אני מקווה שעד אז יהיה לו כבר את מריו קארט ויישכח מזה. גם ביאס אותי שזה עדיין משחק קרוס ג׳ן, יוצא גם לפס4… די כבר! במיוחד כי יש לו לכאורה קטע שיכול להשתמש בSSD.

שינובי - כבר ראינו אותו לשנייה בעבר, אבל פה קיבלנו תצוגה טובה יותר, הוא נראה ממש ממש מעולה.

Metal Eden + Lost Souls Aside נראים מצוין, אבל יכולים גם להיות חרא של משחקים באותה מידה. אהבתי את האמנות של לוסט סולס, נראה ממש מדליק. אבל בא נראה איך יהיה הגיימפליי.
גם Hell is Us יכול להיות טוב או זבל, אין לדעת.

The Midnight Walk המשחק שנראה כמו סטופ מושן - הכי מיוחד בתצוגה הזו. הלוואי ויהיה טוב, אבל זה יוצא לPSVR אז כמו שאני מכיר את עצמי אני אמתין שיגיע למחשב והאוקולוס, ואמשיך להמתין לנצח כנראה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 פברואר 2025, 12:32

Golan כתב:
glass man כתב:.

חחחח כן פספסנו בדקה.

התמנון נראה בסדר, פלטפורמינג חביב. אולי גם המשחק על הלוחמת הזאת מלונדון יהיה נחמד.

אתה מבין עכשיו למה לא קניתי פס 5 פרו? מיותר. אין שום סיבה להוסיף עוד 1,200 שקל.

אני די בטוח שאינטר היה זה שאמר לך שהיית צריך לקנות פס5 פרו לא אני. אינטר זה הבחור עם האווטאר של סם פישר, אני הבחור דרגון קווסט של הפורום, אני מעריך את אינטר וחושב שהוא תותח אבל להתבלבל ביני לבינו? הדעות שלנו בדרך כלל שונות מאוד אחד מהשני, אולי חוץ מימין פוליטי שגם את זה אנחנו מבטאים אחרת.

בכל מקרה לעניין, פה אני מסכים עם אינטר כי וואלה אם כבר יש לך Series X והלכת לקנות עוד קונסולה, למה לא להנות עד הסוף עם פס5 פרו? כמו שאומרים אם כבר אז כבר!
אתה סתם תתחרט על זה שהלכת על פס5 הבסיס שתראה איך הצד א' של סוני דוחף את הפרו.

לאסקין: באמת אונימושה נראה לך מצוין?, האמת אחרי איך שמונסטר האנטר החדש נראה ציפיתי מקפקום להרבה יותר, ובכלל אחרי שאנחנו יודעים איך GOT2 יראה והמשחק החדש הזה מיוצרי יאקוזה.

המשחק נראה לי מאוד AA עם פלטת צבעים ממש משעממת, ציפיתי לAAA מפוצץ עולם פתוח, הכל פה נראה מודלים באיכות של PS4 זה לא נראה לי כמו Late gen ps5 game. מה שכן אהבתי מאוד זה את ההומור ואפילו את הדיבוב הלא יפני! אבל שזה נראה ככה אין לי חשק לשחק את זה, זה גם לא עוזר שזה נראה כמו עוד סולס לייק, זה משעמם אותי, שהכל נהיה סולס לייק ועכשיו כנראה גם אונימושה. אם כולם יגידו שהוא משחק מעולה ברור שאשחק אותו כרגע הציפיות למשחק של 7.

Saros נראה מדהים באמת, וכן עכשיו שאתה אומר את זה הקטע של "לחזור כל פעם חזק יותר" זה באמת מגניב ונותן מטרה אמיתית לכל ריצה לא התעמקתי בזה ובאמת העלת לי קצת את ההייפ אבל קשה להתלהב שלא רואים גיימפלי והאוסמארק הבטיחו קפיצת מדרגה בהכל במשחק הזה, מערכי ההפקה ועד הסקאלה והגרפיקה ורציתי לראות את זה בשביל להתלהב באמת.

Tides of Annihilation - אהבתי שהגיבורה פשוט כוסית שנעים להסתכל עליה (בניגוד ללסבית של נוטי דוג) ואהבתי שזה DMC לא מאמין במפתחים הלא מוכרים האלה שזה לא יהיה משחק של 7 אז קשה לי להתלהב ממנו אבל נראה, אמן שיהיה טוב.

המירוצים של סוניק כמו שאמרת הוא פס4 אז כאילו למה? למה זה צריך לצאת לקונסולה הזו ב2025? אני כנראה אוהב את סוניק לא פחות מהבן שלך אבל אני לא מסוגל להתלהב מהגרפיקה הזו הוא לא נראה שונה מדי מהמשחק מירוצים הקודם לפס4 (אבל כן נראה פי 100 יותר טוב בגיימפלי ובמסלולים) פשוט דור קודם, זה היה צריך להיות כבר בגרפיקה של CGI :-)

שינובי באמת מדהים זה נראה כמו שינובי 4 בהכל, זה בתלכס המשחק הכי טוב שראיתי פה בפער, אבל כבר ראינו אותו.

מסכים שLost Souls Aside נראה מצוין אבל אנחנו יודעים עליו כבר איזה עשור וראינו כל כך הרבה והכל פה היה נראה כמו דברים שראינו הדבר היחיד שרגיש אותי שיש לנו תאריך אמיתי ואנחנו יודעים שנשחק אותו במאי :-) אז כן זה באמת עשה לי את זה, ואני בטוח שהוא יהיה מצוין, כל עוד אתה מצפה לDMC עם וויבים של פפ15-פפ16 שזה מה שהמשחק מנסה לעשות הוא לא איזה RPG :-)

המשחק VR עם הסטופ מושן נראה מיוחד גם בעיני הוא כל כך יפה ויזואלית ויש לו אווירה קריפית מיוחדת כזו אני בטוח אשחק בו, אבל בדיוק כמוך כנראה שעל המחשב מתישהו בעתיד הרחוק ואני חושב שזה פשוט לא משחק להביא לתצוגות/אירועים :-(

זה פשוט בושה בעיני שהראו כל כך הרבה משחקים, אבל לא הביאו שום דבר שעונה על השאלות הגדולות שלנו.

איפה המשחק שקורי עובד עליו? איפה GOT2 ומה הוא מוסיף/מחדש?
איפה וולברין ואיפה deep dive ממנו שיתקן את הרושם של הגרוע של ההדלפה? היו שמועות על רימאסטרים לGOW1-2 איך כל מה שראינו זה רימאסטר שלא מעניין לאף אחד את הביצה לDays gone??? כמה סוני יכולים להיות מנותקים?! אנחנו שנתיים מסוף הדור! למה אנחנו מקבלים חשיפה של משחק חדש של האוסמארק שכבר קיבלנו מהם משחק לדור הזה, במקום חשיפה של המשחק של קורי שבייסקלי לא ראינו כלום מהמשחק שלו וקנינו את הפס5 בין השאר בשביל המשחק שלו? יצאתי כל כך מתוסכל מהאירוע הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2025, 13:08

עוד אירוע meh של סוני. tides of annihilation עם גרפיקה מוטרפת, אני מת לדעת אם כל מה שראינו שם בזמן אמיתי כי אם כן, ואו. ו-Saros נראה מעניין. לא הראו כלום אבל עוד ריטרנל מהאוסמארק? כן בבקשה. אני לגמרי day one לשחק בלופים עם החבר של אילנה פירס.

מעבר לזה meh אחד גדול, עוד תצוגה מעפנה של סוני. איזה דור פח.

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 פברואר 2025, 13:37

אונימושה נראה באמת כמו משחק פלייסטישן 4, אי אפשר להגיד שהוא נראה טוב. מה שכן, מאחר והאונימושה האחרון ששיחקתי היה 3, ונראה שהם עזבו גם פה את המצלמה הסטאטית אז זה כבר התקדמות :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2025, 14:11

ראיתי שוב ב-4K את tides of annihilation מקרוב ותשמעו, אני די בטוח שלפחות הרוב שם בזמן אמיתי. מה לעזאזל, יש לו גרפיקה פסיכית לגמרי. בזמן הגיימפליי הוא נראה טוב, אבל בסרטוני מעבר הוא הזיה.

עוד מפתחת סינית, 100+ עובדים, רובם פליטי מפתחות מערביות כמו UBISOFT ויפניות כמו SEGA.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 פברואר 2025, 15:43

כן גרפית הוא לחלוטין מספק את הסחורה,קטע הקישור ב:00:43 אתה רואה את המפלצת הזו יוצאת מהמים, המים שם נראים פסיכים ברמה שאני באמת לא יודע אם מה שאני רואה זה סרטון מעבר או גיימפלי, לא זוכר מתי מים כל כך הרשימו אותי, אין ספק שהמשחק הזה הולך להיות אחד המשחקים הכי מעיפי ראשים גרפית בדור הזה :-) ואם יש פה קטעים כמו shadow of colossus עם טיפוס על יצורי ענק זה יהיה מטורף גרפית.

אני מודאג מהגיימפלי,זה נראה כמו DMC5 וביונטה 3 במובן הזה שיש פה קטעים שאתה נותן לminions שלך להילחם בשבילך ואני שונא קטעים כאלה, אבל בגרפיקה? חוץ מאינטרגלקטיק זה הכי מרשים שראיתי בדור הזה בנתיים. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2025, 16:22

בתאוריה הוא עוד משחק H&S סיני אבל יש לו הרגשה שונה מהאחרים. הוא לא מבוסס אגדות סיניות אלה מבריטניה והוא נראה ויזואלית יותר כמו ספינאוף של FF. הגרפיקה שלו מוטרפת ונראה שהוא סוג של יצור כלאיים בין ביונטה ו-nier automata.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2025, 16:46

glass man כתב:אני מודאג מהגיימפלי,זה נראה כמו DMC5 וביונטה 3 במובן הזה שיש פה קטעים שאתה נותן לminions שלך להילחם בשבילך ואני שונא קטעים כאלה, אבל בגרפיקה? חוץ מאינטרגלקטיק זה הכי מרשים שראיתי בדור הזה בנתיים. :-)

לא ממש, זה נראה פשוט למכות שלך יש יצורים שמבצעים אותן, זה דומה מאוד למה שיש בEnder Lilies/Magnolia, זה פשוט מגניב ויזואלית ויותר הגיוני, שיצור ענק יעשה את המכה הענקית הזו, ולא מכת חרב קטנה, לאוייב ענק. אבל זה לא נראה כאילו היצורים האלה עושים מה שהם רוצים בלי שליטה ישירה שלך.

המשחק הזה נראה פשוט מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2025, 18:08

Laskin כתב:המשחק הזה נראה פשוט מדהים.

מי יודע, אולי הדור סופסוף מתחיל. למה כל הכלומניקים מסין מצליחים לעשות דברים כל כך יפים עם אנריל (אני משער אנריל?) וכל המערביים נראים כמו משחק פס4? מה נסגר?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2025, 18:46

אחרי שראיתי את כל התצוגה
יש אנשים שמתלוננים ויש כאלו שלא

בגדול לטעמי זה בסדר סך הכל
אבל כן עצבן אותי כמה דברים למרות שזה כבר מאוד נפוץ היום

1 הרבה משחקים , מנחש שרובם המוחץ
זה משחקי מולטי פלטפורם

ואני לא מדבר על משחקי ps5-ps4
וגם לא על ps 4-5 וpc
הרבה מהמשחקים הולכים לצאת גם לסדרת הx/s
חלק כניראה קטן גם לסוויץ וחלק לסוויץ 2 גם אם לא הוכרז מה יצא

זה מצוין לגיימרים אבל לדעתי רע בתצוגות כאלו
כי זה לא מראה מה בילעדי
או מה שהיה בילעדי לפלטפורמה אחרת ופתאום מגיע

2 לרוץ מהר ממשחק למשחק בלי הסברים נורמלים לטעמי זה גרוע
נינטנדו עושה לפעמים הפוך ונותנת יותר מידי הסברים אבל בכל זאת

3 היו כמה משחקים שענינו אותי
אבל חלק עד שהם יצאו ב2026 או מאוחר יותר
לא כאלו רלוונטים כרגע לתצוגה כזאת
זה לא השקת קונסולה
אין צורך להרשים סתם

4 לא באמת מפריע לי שהרבה מהמשחקים יוצאים גם לps4
יש המון אנשים שזה מה שיש להם ואין להם תקציב לps5
אני חושב שזה מצוין מסוני ומפתחות

כן מפריע לי שהראו המון משחקים שיוצאים גם לps4
בתצוגה כזאת
במקום בעיקר בילעדים לps5

5 תראו את התצוגה
בקטן וזה מצוין מבחינת סוני
רשמו שהתצוגה מהpc בחלק מהמקרים ובחלק אחר
רשמו מהps5 pro

מין הסתם אני מעריך שמדובר במחשב מאוד חזק
ובps5 pro , לרוב הגיימרים יהיה ps5 או ps4 ככה שזה די שטותי
זה לא משקף את רוב הלקוחות שישחקו על חומרה חלשה בהרבה

אבל סך הכל סבבה

זה לא שמיקרוסופט או נינטנדו עושים תצוגות חזקות בדרך כלל
אנחנו בעולם של מולטיפלטפורם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2025, 20:42

DrKeo כתב:

מי יודע, אולי הדור סופסוף מתחיל. למה כל הכלומניקים מסין מצליחים לעשות דברים כל כך יפים עם אנריל (אני משער אנריל?) וכל המערביים נראים כמו משחק פס4? מה נסגר?

כי הם לא בוחרים אנשים לצוותים שלהם לפי מגדר, צבע עור ונטייה מינית ;)
הם גם לא נגד קראנץ׳.
וברצינות (אם כי יש במה שכבר כתבתי אמת), זו אומה של כשרון אמנותי מטורף, והם צריכים להוכיח את עצמם. השאלה היחידה היא אם זה גם יתבטא הגיימפליי טוב. סוני השקיעה כסף בתכנית China Hero, ונראה שזה משתלם.

אגב, היום אמור לצאת טריילר ארוך יותר שלו, מקווה שיהיה יותר גיימפליי רצוף ללא עריכה, אולי גם כמה מלים על מה לעזאזל קורה שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2025, 23:32

Laskin כתב:סוני השקיעה כסף בתכנית China Hero, ונראה שזה משתלם.

הוא יוצא גם לאקסבוקס :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2025, 23:53

דיברתי על משחקים סינים באופן כללי, ורמת ההפקה שעולה שם, המשחק הזה לא חלק מהפרויקט הזה של סוני אבל Lost Souls Aside כן, למשל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 פברואר 2025, 02:42

אה רגע, Tides of Annihilation זה סגנון DMC? אוף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2025, 09:01

זה אקשן… לא ראינו שם בטריילר משהו שאתה לא ראית. נניח מערכת קומבו או משהו שבאמת בדיוק כמו DMC. כמו מה זה נראה לך?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 פברואר 2025, 09:10

אני מתייחס למה שהחבר'ה רשמו פה לפניי. בכל מקרה שוחרר גיימפליי לפני כשעה. מה דעתכם?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 פברואר 2025, 09:46

DrKeo כתב:

לא הבנתי אם ראינו את אותו טריילר, בקטעי גיימפליי הוא לא נראה כזה מרשים. מה שכן אם הוא רץ על הפלייסטישן 5 היא לא סוחבת, יש שם Staggering למוות.

לגבי מפתחים סינים, הם בסך הכל לוקחים UE5 בסופו של יום, אין פה שום דבר מיוחד בקטע שמדובר במפתחת סינית. Wukong פשוט לא שם על הקונסולות (גרסאת הקונסולות מזעזעת) ולכן הוא יצא מדהים בצד הטכני על הפיסי, אבל זה לגמרי UE5.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2025, 10:42

Golan כתב:אני מתייחס למה שהחבר'ה רשמו פה לפניי. בכל מקרה שוחרר גיימפליי לפני כשעה. מה דעתכם?

נראה מגניב מאוד.
פה ושם גנרי אבל יפה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 פברואר 2025, 12:47

הגיימפלי לא נראה ברמה של הקרם דה לקרם זה לא DMC או פלטיניום או נינג'ה גיידן או אפילו lost soul aside הסיני שגם היה בתערוכה, משהו פה באנימציות לא עובר לי, אין למתקפות שלך impact. לאסקין ב2:02 אתה יכול לראות למה אתה מתכוון אחי, סתכל שם על הקשת המוזהב הזה עם הכובע המחודד, הגיבורה עומדת שם והוא נלחם לידה בין אם אנחנו שולטים בו או שהוא עושה מה שהוא רוצה אני אישית לפחות שונא שאני שאני צריך לג'נגל בין כמה לוחמים או לתת להם פקודות וכו' אבל ברור לי שזה טעם אישי, במשחק האק אנד סלאש אני מעדיף לשלוט רק בדמות אחת וזהו.

לא איכפת לי לזמן/לשלוט בדמויות אחרות במשחק 2D אם זה ככה בEnder Lilies כי זה משחק 2D שהקרבות הם לא העיקר (אני חושב?) יותר החקירה.

בכל מקרה הכל שטויות, כי משחק שנראה ככה, אני לא הולך לדלג עליו רק בגלל איזה אלמנט יחיד שלא לטעמי.

גרפיקה פצצה, גיבורה פצצה, סט פיס שנראים מטורפים לגמרי (הסטפיס ההזיתי הזה עם הבנינים ב3:20 וואו) קיצור אני חושב שכולנו היינו מגיבים אחרת לדור הזה אם היינו מקבלים משחק ברמה הזו ב2021-2022 נראה שווה לשחק רק בשביל חווית פיצוי על מה שלא קיבלנו.

גולן, כמו שלאסקין אמר תראה ותחליט בעצמך מה זה בעיניך ואם זה בשבילך אם זה נראה לך כמו משהו שמעניין אותך (אמרת שאתה אוהב GOW לא?) כן, זה האק אנד סלאש
אבל יש ספקטרום שלם של משחקי האק אנד סלאש.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 פברואר 2025, 12:58

זהו שאני אוהב God of War (המקוריים, לא שיחקתי עדיין בריבוט וההמשך שלו רגנרוק), ולביונטה לא התחברתי, היה לי מסובך מדי. :D נחכה נראה קצת מה אומרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2025, 13:01

אתה לא מזמן דמויות באנדר ליליז, או בזה לפי איך שזה נראה, הן חלק מהאנימציה של המכה שלך, אולי הקשת יוצא דופן והוא יותר כמו קסם, כמו במלא משחקי H&S, אבל שאר המכות נראות פשוט ״שלוחה״ של המכה שאתה מבצע, הן פשוט מתלוות לדמות.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 14 פברואר 2025, 13:04

Laskin כתב:2. זה לגמרי קשור, הכי קשור שיכול להיות. כי גם הפס3 הייתה די כשלון בחצי הראשון של הדור, וכשלון טוטאלי ביחס לפס2.
יכולת לומר שזה ״כשלון סופי״ אבל עובדה שהם התרוממו מזה, בזכות בלעדיים מעולים, בזמן שהמתחרה הישירה שלהם כשלה בהיבט הזה בחצי השני שלה.

3. הוא מדבר גם כן בעיקר על תוכן. אבל תתמודד עם הטיעון של להתחמק.

4. כתבתי שמשחק אחד - קונקורד, עלה להם מאות מליונים והכניסו עליו אפס דולר, הכשלונות של מיקרוסופט לא קרובים לסכומים האלה והכניסו הרבה יותר, וימשיכו להכניס עכשיו. הסופרים - אין מה להשוות, סוני הפסידה פה מליארדים, והכל רק בגלל הGaaS.

5. כן, בפעם המליון - הטעם האישי שלי משחק פה תפקיד גדול בטיעון שלי, כי אני וכל מי שפה בערך קונים פלייסטיישן בדיוק בשביל משחקי הסינגל של סוני. וכמונו יש עוד מליונים רבים, שעדיין על הגדר כי אין להם סיבה ממשית לקנות פלייסטיישן 5. איך אני יודע? תחבר את מכירות הוואן+פס4 אחרי ארבע שנים לעומת הפס5+series ותוסיף לזה את העובדה שבכל דור אמור להיות גידול במספר הקונסולות הביתיות שאנשים קונים - יש הרבה מאוד ״בלינגים״ בעולם.

2. אי אפשר להשוות את דור הפס3 לדור הנוכחי מבחינת עלויות והיתכנות טכנולוגית לעשות פורטים לחומרה אחרת. כמו שלא ראינו את סוני משחררת משחקי פס3 למחשב.
הליין-אפ של סוני להמשך הדור הזה חזק. הבור שמיקרוסופט חפרה לעצמה בשנים 'הבלעדיות' של הדור הזה עמוק מדי. ללכת ראש בקיר לא מבטיח דבר.

4. חתיכת קשקוש. עזוב את זה שאין לנו מושג את העלויות של כל המשחקים, צריך להשתמש בשכל הישר וההיגיון הבריא.

באמת נראה לך שקונקורד הפסיד יותר לסוני מאשר הכשלונות של מיקרוסופט??
הלבלייד 2 + פורצה + אינדיאנה ג'ונס + MSFS2024 (לא היה בטופ 100 בסטים ב2024). כל משחק עשרות ומאות מיליוני דולרים על פיתוח ושיווק. תוסיף גם את רדפול אם אתה רוצה. אתה באמת משווה משחק אחד ל 4-5 משחקים? די נו. אפילו אתה לא מאמין לעצמך.

סוני הפסידו מיליארדים והכל בגלל GAAS? על אותו משקל, מיקרוסופט הפסידו מיליארדים והכל בגלל משחקי SP. איזה כיף להכליל ולהקיש!

אתה באמת מנותק אם אתה חושב שהלבלייד על הפס5 יהפוך את קערת המכירות על פיה. מקסימום השורה התחתונה תשתנה מגרוע לרע.
לאינדיאנה ג'ונס הסיכוי הכי גבוה להתאושש בזכות גרסת פס5, אבל זה לא אומר שיקרה.

3. קיאו מדבר גם על מכירות. ראית איך הוא מתחמק מנתוני NPD שלא נוחים לאג'נדה שלו, כן?

הצביעות צועקת לגבי בלופוינט. אתה מבטל רימייקים מצויינים שיצאו לפס5 שנה שעברה אבל מצפה 'בשקיקה' לרימייק של בלופויינט -- וזאת אחרי שהרימייק שהם הוציאו בשיגור הפס5 לא הזיז לך לכאן או לכאן..... :roll:

אז במקום להיות בעד זה שבלופויינט יעבדו על משחק מקורי, אתה שולח אותם להמשיך לעמול על קו ייצור של רימייקים, כשזהות המשחק הנבחר ייתכן וכלל לא תעניין אותך.

7 משחקים ממפתחות SP? איך אתה סופר? וזה גם קשקוש כי מה שבאמת משנה לך זה משחקים של ND, אינסומיניאק ואולי GG. שום דבר לא השתנה בזהות המשחקים שהאולפנים האלה מפתחים.
TLOU אונליין המשך של פרוייקט המולטי של TLOU2. גרילה ממשיכים בטרילוגיית ההורייזון שלהם. אינסומיניאק לא היו מוציאים עוד משחק SP בטווח בין ספיידרמן 2 לוולברין.

5.
כמו שאמרתי, יש הבדל בין ביטוי העדפות האישיות לבין היטפלות לסגנון משחק והנפצת 'סיבות' למה הסגנון הזה אינהרנטית רע יותר.

DrKeo כתב:אין לי באמת רצון לענות לך קאז, כל ההודעות שלך אנשי קש וטיעונים לא מחוברים למציאות, אבל יש דבר אחד שאני חייב לענות לו:

די קאז, די, באמת אתה חייב להפסיק. תפסיק לשקר, תפסיק להגיד דברים שאף אחד פה לא אמר, תפסיק להגיד שאני שמשחק אלפי שעות במשחקי GAAS שונא משחקי GAAS. אתה פשוט שקרן, אין דרך אחרת לתאר את זה, למה שתמשיך להגיד משהו שמסבירים לך שהוא לא נכון? למה קאז?

ואגב, מי שאומר שמשחקי GAAS לא יותר מסוכנים ממשחקי סינגל הוא אדיוט שלא רואה מה הולך סביבו. חיי בסרט קשה, מתעלם מהעובדות שמתפוצצות לו בפרצוף מכל כיוון. אתה הזיה קאז.

נכון. נתוני NPD שלא מתאימים לאג'נדה שלך זוכים לטאטואים וכינויים.

אמרת או לא אמרת ש GAAS זה רע גם אם הוא מצליח?

אתה ממשיך להיטפל למשחקי GAAS עצם היותם. אין טיעון 'אובייקטיבי' שמחזיק מים. לא, אין שום דבר שמצביע על כך שמשחק GAAS מסוכן יותר מפיתוח משחק SP AAA.
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה הרצון לקדם את האג'נדה גובר על יכולת סינון הטיעונים.

העובדה שסוני ביטלה מספר כה גדול של משחקי GAAS היא כי היא אישרה במקביל מספר גדול של משחקים. ולמה זה קרה? הירדמות בשמירה של ההנלה בתקופת הפס4.
אז אם מספר המשחקים זה מה שחורה לך, יש לך את הסיבה.

רשת טלוויזיה שמתמחה בתוכניות דוקו שעכשיו רוצה להיכנס לתחום סדרות פנטזיה - גם היא תשקיע משאבים לפתח X פרוייקטים וגם אצלה Y פרוייקטים לא יגיעו לקו הסיום או יבוטלו אחרי חצי עונה. זה אומר שאין מה לחפש בז'אנר הפנטזיה?
כאילו, כמה אפשר לירוק אג'נדה בלי הבחנה? סוני הלכו על מהלך אסטרטגי גדול בתחום חדש. זה היה מהלך מתבקש, נכון ונחוץ. היה ברור לכולם שלא הכל יפגע.

מה הולך סביבי? כמה אפשר עם הסטנדרט הכפול הזה? סוני ביטלו משחקי GAAS במהלך הפיתוח. SO? בדצמבר יצאו שתי מפלצות GAAS.

על פי קיאו:
ואלב נכשלו עם ה steam meachin והשלט. לא היו צריכים להמשיך ולהשקיע בחומרה.

דרגון אייג' נכשל וגרם לקיצוצים באולפן. volition נסגרו אחרי שהוציאו את saints row. אירשינל נסגרו אחרי ביושוק אינפינייט. סטאר וורס אאוטלוז גרם ליוביסופט ללחוץ על הכפתור האדום. GOTG חרץ את הגורל של CD אצל סקוור. ועוד עשרות דוגמאות. איפה קול הזעקה? משחקי SP סכנה לנפשות.

אז שוב, תפסיק למכור לוקשים: טעמך האישי בלבד הוא זה שגורם לכישלון SP לעבור בשלום, וכישלון GAAS להפוך לכתב אישום.

פורצה מוטורספורט כישלון. אסור לתת ל TURN 10 לעשות עוד משחק מירוצים.
דרגון אייג' כישלון. יש לבטל את פרוייקטה ה RPG הבא של ביוור.
הלבלייד 2 כישלון. לעשות הסבה מחדש לאולפן.
כל המשחקים של MM מאז LBP כישלון קופתי. איך הסטודיו הזה חי.

זה מה שהיית צריך להגיד אם היית מתייחס למשחקי SP ו GAAS ללא משוא פנים.

----------

וכמה מילים על הבולשיט של skillset:

מה המשחק הכי מצליח של RARE? משחק GAAS. איזה 'סקילסט' היה לה לפתח משחק כזה? כלום.
איזה סקילסט היה ל digital extremes כדי לפתח את אחד מהצלחות ה GAAS הותיקות ביותר?
איזה סקילסט יש לאולפן שפיתח רק משחקי מירוצים לעשות משחק FABEL? כלום. איפה הזעם של קיאו?
מה הקשר בין Plauge tale ל MSFS?
מה ל-ואלב ולעשות משחק MOBA?
איך מפתחות הקימו אולפנים והוציאו כמשחק ראשון שלהם משחקי GAAS מצליחים כמו POE, ספליטגייט, דיפ רוק גלקטיק?
מה הקשר בין hi-fi rush ל TEW או גוסטווייר?

וכו' וכו'. אבל בטח נשמע שהכל זה יוצא דופן וסיבות למה זה לא נחשב ושטויות דומות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 פברואר 2025, 13:00

גרהב אומר שלפי המקורות שלו SONY שוקלים לעשות playstation showcase רציני בקיץ הזה. אירוע ברמה של מה שהיינו רגילים לקבל בימים הטובים.
אני ממש מקווה שזה נכון, כי אם GTA6 באמת יוצא השנה, הוא צריך Deep dive וזו תהיה ההזדמנות האחרונה של סוני להציל את הדור הזה, עם חשיפה נורמלית של כל מה שיש להם עד סוף הדור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2025, 10:59

Hypno כתב:נכון. נתוני NPD שלא מתאימים לאג'נדה שלך זוכים לטאטואים וכינויים.

אמרת או לא אמרת ש GAAS זה רע גם אם הוא מצליח?

אתה ממשיך להיטפל למשחקי GAAS עצם היותם. אין טיעון 'אובייקטיבי' שמחזיק מים. לא, אין שום דבר שמצביע על כך שמשחק GAAS מסוכן יותר מפיתוח משחק SP AAA.
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה הרצון לקדם את האג'נדה גובר על יכולת סינון הטיעונים.

כן קאז? אין עדות לזה שמשחקי GAAS מסוכנים יותר? אתה פאקינג רציני? כל הדור של הפס5 התמוטט עם 80% ביטולים של משחקי GAAS, חסר תקדים בהסטוריה של התעשיה ואתה אומר שאין עדות? הכל בסדר? תאי המוח מתפקדים?

Hypno כתב:על פי קיאו:
ואלב נכשלו עם ה steam meachin והשלט. לא היו צריכים להמשיך ולהשקיע בחומרה.

דרגון אייג' נכשל וגרם לקיצוצים באולפן. volition נסגרו אחרי שהוציאו את saints row. אירשינל נסגרו אחרי ביושוק אינפינייט. סטאר וורס אאוטלוז גרם ליוביסופט ללחוץ על הכפתור האדום. GOTG חרץ את הגורל של CD אצל סקוור. ועוד עשרות דוגמאות. איפה קול הזעקה? משחקי SP סכנה לנפשות.

אז שוב, תפסיק למכור לוקשים: טעמך האישי בלבד הוא זה שגורם לכישלון SP לעבור בשלום, וכישלון GAAS להפוך לכתב אישום.

פורצה מוטורספורט כישלון. אסור לתת ל TURN 10 לעשות עוד משחק מירוצים.
דרגון אייג' כישלון. יש לבטל את פרוייקטה ה RPG הבא של ביוור.
הלבלייד 2 כישלון. לעשות הסבה מחדש לאולפן.
כל המשחקים של MM מאז LBP כישלון קופתי. איך הסטודיו הזה חי.

זה מה שהיית צריך להגיד אם היית מתייחס למשחקי SP ו GAAS ללא משוא פנים.

לא, קאז, פשוט לא. הבעיות במשחקי GAAS הן מרובות, הסברתי לך אותן הרבה פעמים ואתה לא מקשיב. אז תמשיך להיות אטום שחיי על העץ שהוא טפס עליו. אני לא הולך להסביר לך בפעם ה-900 איזו השפעה יש לעזיבה של כישרון, של לכפות על אולפן לעשות משחק שהוא לא רוצה לעשות, של לרדוף אחרי כסף ״קל״ מהחלטות של אנשי כספים ושיווק במקום מחזון אומנותי של יוצרי משחקים, של להוציא משחק שאם הוא לא מתפוצץ day one הוא יהפוך לכישלון מדהד.

אגב ממש מצחיק שאתה מזכיר את דראגון אייג׳ או GOTG כי ליטרלי שתי החברות האלה נהרסו בגלל משחקי GAAS. או האירוניה.

Hypno כתב:וכמה מילים על הבולשיט של skillset:

מה המשחק הכי מצליח של RARE? משחק GAAS. איזה 'סקילסט' היה לה לפתח משחק כזה? כלום.
איזה סקילסט היה ל digital extremes כדי לפתח את אחד מהצלחות ה GAAS הותיקות ביותר?
איזה סקילסט יש לאולפן שפיתח רק משחקי מירוצים לעשות משחק FABEL? כלום. איפה הזעם של קיאו?
מה הקשר בין Plauge tale ל MSFS?
מה ל-ואלב ולעשות משחק MOBA?
איך מפתחות הקימו אולפנים והוציאו כמשחק ראשון שלהם משחקי GAAS מצליחים כמו POE, ספליטגייט, דיפ רוק גלקטיק?
מה הקשר בין hi-fi rush ל TEW או גוסטווייר?

וכו' וכו'. אבל בטח נשמע שהכל זה יוצא דופן וסיבות למה זה לא נחשב ושטויות דומות.

אממ, איך VALVE עשו משחק MOBA מצליח? אה כן, הם היו עם נסיון של שנים במולטי איכותי כמו TF2 או CS וכמובן שהם בכלל קנו את DOTA שהיה קיים שנים לפני כמוד הפופולרי בהסטוריה ושכרו את כל הצוות שפיתח אותו ועשו בייסיקלי סקין חדש למשחק קיים. איך RARE עשו משחק מולטי טוב? אמממ, זה לא שהם עבדו על כמה ממשחקי המולטי הכי מצליחים בהסטוריה לפני. איך DIGITAL EXTREME עשו משחק סטייל אנריל טורנמנט, הרי זה לא שהם עבדו על ליטרלי 3 משחקי אנריל טורנמנט לפני. ואיך ASOBE עשו משחק סימולטור טיסה? הרי זה לא שהראש צוות שלהם הוא ליטרלי טייס ויש תשוקה מטורפת בכל הצוות למטוסים. ומה הקשר בין טנגו שבגלגולים הקודמים שלהם עשו משחקי אקשן cell shaded כמו ויוטיפול ג׳ו לבין... משחק אקשן cell shaded? אלוהים...

אז חוץ מזה שיצאת חומוס ברוב הדוגמאות שלך, אין שום דבר שעוצר חברה מלעשות משחק בסגנון אחר ממה שהיא רגילה. אבל לבוא לחבר׳ה שעושים גוף שלישי סינמטי וכל התשוקה שלהם באירועים מתוסרטים, עלילה וכו׳ ולהפיל עליהם ״חבר׳ה, ה-COO החליט שעושים עכשיו משחק looter shooter עם 60 שחקנים״ זה רעיון רע. צריך להיות עיוור כדי לא לראות מה קרה לכמעט כל חבר׳ה שגדולה שזה נפל עליה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 פברואר 2025, 14:12

ה-deathmatch של גולדנאיי זה הניסיון הרלוונטי של rare לפתח gaas?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים