נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2025, 10:35

InterAl כתב:אבל רנדור פנימי ב-1440p עם אפסקייל ל-4k זה מה שקורה כבר בכל הדור הזה, וזה לא שנשאר יותר מדי כוח על השולחן. ושוב, הפיתוח הוא למכנה המשותף הנמוך ביותר, ה-xss, והיא לא הרבה יותר חזקה מפס4 פרו מבחינת ה-gpu.

לא צריך עוד כוח על השולחן, צריך להשתמש בכוח הקיים. גם HB2 וגם רימאסטר גנרי משתמשים במלא הכוח של ה-XSX, השאלה היא איך משתמשים בו. כל אחד יכול לקחת משחק פס4 ולדחוף את הרזולוציה של המפות צל וכמה אפקטים ולגרום לפס5 לקרוס לברכיים. כלומר, מה בדיוק הטיעון, שיצאו כבר משחקים שנראים meh שרצים ב-1440p אז לא יכולים לצאת משחקים שנראים דור הבא כמו שציפינו?
Laskin כתב:זו לא תמונה מטוריזמו. לא יודע מאיזה משחק זה כן, נראה כמו פורצה כלשהו, אבל טוריזמו נראה מעולה :)

לא הבנתי, מכל הפוסט הזה והתמונות זה כל מה שהוצאת? שאחת מהתמונות לא מטוריזמו? טוריזמו משחק עם מכוניות מדהימות ושלבים שלא נראים מספיק טוב להיות במשחק פס4.

תראה את זה, תמונה רשמית שפליפוני הוציאה, אשכרה פס3:
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 פברואר 2025, 13:36

DrKeo כתב:
InterAl כתב:אבל רנדור פנימי ב-1440p עם אפסקייל ל-4k זה מה שקורה כבר בכל הדור הזה, וזה לא שנשאר יותר מדי כוח על השולחן. ושוב, הפיתוח הוא למכנה המשותף הנמוך ביותר, ה-xss, והיא לא הרבה יותר חזקה מפס4 פרו מבחינת ה-gpu.

לא צריך עוד כוח על השולחן, צריך להשתמש בכוח הקיים. גם HB2 וגם רימאסטר גנרי משתמשים במלא הכוח של ה-XSX, השאלה היא איך משתמשים בו. כל אחד יכול לקחת משחק פס4 ולדחוף את הרזולוציה של המפות צל וכמה אפקטים ולגרום לפס5 לקרוס לברכיים. כלומר, מה בדיוק הטיעון, שיצאו כבר משחקים שנראים meh שרצים ב-1440p אז לא יכולים לצאת משחקים שנראים דור הבא כמו שציפינו?

אם הם מפותחים גם ל-xss, איך בדיוק הם יהיו דור הבא? זאת קונסולת דור קודם ברמת ה-gpu.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2025, 13:41

InterAl כתב:אם הם מפותחים גם ל-xss, איך בדיוק הם יהיו דור הבא? זאת קונסולת דור קודם ברמת ה-gpu.

יש GPU עם ארכיטקטורה מודרנית, אותו CPU, אותו SSD וזיכרון גדול ומהיר יותר. מוגבלת בהחלט אבל אם אנריל 5, HB2, סימולטור טיסה 24, פייבל וכו׳ רצים עליה אין סיבה שלא יוכלו לפתח לדור הבא עם ה-XSS. וחוץ מזה לאולפנים של סוני אין את התירוץ הזה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 פברואר 2025, 14:09

ה-gpu באותו ballpark מבחינת כוח חישוב. כן, כולם רצים עליה כמו שאמרת... אבל אף אחד לא באמת מרגיש דור הבא. יפה שאתה דואג לדחוף כל הזמן את פייבל למרות שלא ראינו ממנו כלום כמעט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2025, 14:32

InterAl כתב:ה-gpu באותו ballpark מבחינת כוח חישוב. כן, כולם רצים עליה כמו שאמרת... אבל אף אחד לא באמת מרגיש דור הבא. יפה שאתה דואג לדחוף כל הזמן את פייבל למרות שלא ראינו ממנו כלום כמעט.

הדמו של מטריקס רץ עליה, גירס החדש רץ עליה, FS24 רץ עליה, HB2 רץ עליה, AW2 רץ עליה, GTA6 רץ עליה.. וכן גם פייבל. יש לה GPU מתקדם משמעותית מהפס4 פרו, והפס4 פרו היא לא הפס4 אלה GPU חזק יותר מפי 2. היא מסוגלת לעשות mesh shaders, RT, VRS, יש לה ארכיטקטורה חדשה לגמרי והיא יעילה פי כמה מבחינת ניצול רוחב פס זיכרון. וכמובן שחוץ מאשר GPU היא כמעט זהה ל-XSX.

וכמו שכבר אמרתי, מפתחות פס5 לא צריכות לפתח לשום XSS, אז איך זה רלוונטי בכלל? אני גם לא בטוח לגמרי למה הקורות זזו מזה שיש כבר משחקים שרצים היום ב-1440p לזה שקיימת ה-XSS? כלומר, היא קיימת, אוקיי, ובהחלט יש משחקים שרצים היום ב-1440p, אוקיי. איך זה בדיוק עוצר מפתחות מלעשות משחקים מרשימים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2025, 17:47

State of Play מחר בחצות שעון ישראל.
יהיה 40+ דק, תצוגה של ״סטודיואים מרחבי העולם״. אין הרבה פירוט מעבר לזה.
מקווה לתאריך של DS2 (בטח קיץ או אפילו תחילת קיץ), גיימפליי של GoT2. חוץ מזה אין לי ציפיות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 11 פברואר 2025, 19:54

Laskin כתב:State of Play מחר בחצות שעון ישראל.
יהיה 40+ דק, תצוגה של ״סטודיואים מרחבי העולם״. אין הרבה פירוט מעבר לזה.
מקווה לתאריך של DS2 (בטח קיץ או אפילו תחילת קיץ), גיימפליי של GoT2. חוץ מזה אין לי ציפיות.

מקווה שלא יהיה משעמם.

Golan כתב:רגע, שאלה: אם אני עושה פלוס במשתמש ישראלי, יש משהו שאני מפסיד שיש רק באמריקאי? משחקים מסוימים שיש רק באמריקאי למשל?

מישהו יודע?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 פברואר 2025, 19:58

מחר בחצות זה יום חמישי ;)
האמת "משחקים מסטודיאים מכל רחבי העולם" נשמע כמו 3000 משחקי סולס לייק מרחבי סין :D נקווה לטוב.
אני רק רוצה לראות כבר את RE9 הוא היה חייב כבר להגיע באירוע של מייק וGOT2, יהיה גם נחמד אם סוני סוף סוף ידברו על הניידת הזו שאנחנו לא מפסיקים לשמוע עליה.

נ.ב דרוקמן כפרה עליך, תגרום לי לקחת בחזרה כל מה שאמרתי על נוטי דוג ואינטרגלקטיק ותראה לנו משהו!!! (פליז)

Golan כתב:רגע, שאלה: אם אני עושה פלוס במשתמש ישראלי, יש משהו שאני מפסיד שיש רק באמריקאי? משחקים מסוימים שיש רק באמריקאי למשל?

מישהו יודע?

[/quote]
אל תדאג גולן, הדבר הזה הוא כבר לא אישו בערך מדור הפס4 חחח :-) בדור הפס3 באמת היית צריך להיות בחרדה מתמדת אם אזור אחר יקבל משחקים טובים יותר מהאזור שלך אבל המשחקים שמחולקים הם ליטרלי זהים כבר מעל לעשור.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 11 פברואר 2025, 20:17

הבנתי שיש איזה עניין עם משחקים קלאסיים בסטרימינג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2025, 22:07

איזה, לא רואים כלום מנוטידוג בשנה הקרובה. הם רק חשפו את הרטיק.

אני מקווה לDS2, תאריך יציאה יהיה ממש נחמד. גם הגיע הזמן לחשיפה של משחק חדש, הלוח שחרור של סוני ריק במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 פברואר 2025, 22:52

נדב, קוג'ימה וסוני מתכננים אירוע במיוחד לDS2 בתחילת מרץ, זה כמובן לא סותר שיהיה אותו גם מחר, אבל כנראה יש יותר סיכוי שנראה deep dive בגיימפלי ותאריך יציאה ב9 במרץ :-) אני חצוי לגבי DS2 מת לראות את הגיימפלי מצד שני אלו יהיה ספוילרים לראשון שעוד לא סיימתי :-(

כן, נוטי דוג זה קלוש ביותר עד אפסי. אני רוצה לקוות שסוני נכנסו ללחץ מהאירוע של נינטנדו וזה הלחיץ אותם מספיק כדי שיראו לנו דברים חדשים מחר באמת, אבל לך תדע מה יהיה.
מבחינת שמועות יש שמועות על הפתעות מגניבות שיהיו אבל יאללה זה כבר מחר אין טעם להרוס לאף אחד :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2025, 07:24

אין לך מה לדאוג לגבי ספוילרים של DS הראשון, גם קוג׳ימה לא יודע מה לעזאזל קורה שם

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 פברואר 2025, 08:37

DrKeo כתב:
InterAl כתב:ה-gpu באותו ballpark מבחינת כוח חישוב. כן, כולם רצים עליה כמו שאמרת... אבל אף אחד לא באמת מרגיש דור הבא. יפה שאתה דואג לדחוף כל הזמן את פייבל למרות שלא ראינו ממנו כלום כמעט.

הדמו של מטריקס רץ עליה, גירס החדש רץ עליה, FS24 רץ עליה, HB2 רץ עליה, AW2 רץ עליה, GTA6 רץ עליה.. וכן גם פייבל. יש לה GPU מתקדם משמעותית מהפס4 פרו, והפס4 פרו היא לא הפס4 אלה GPU חזק יותר מפי 2. היא מסוגלת לעשות mesh shaders, RT, VRS, יש לה ארכיטקטורה חדשה לגמרי והיא יעילה פי כמה מבחינת ניצול רוחב פס זיכרון. וכמובן שחוץ מאשר GPU היא כמעט זהה ל-XSX.

וכמו שכבר אמרתי, מפתחות פס5 לא צריכות לפתח לשום XSS, אז איך זה רלוונטי בכלל? אני גם לא בטוח לגמרי למה הקורות זזו מזה שיש כבר משחקים שרצים היום ב-1440p לזה שקיימת ה-XSS? כלומר, היא קיימת, אוקיי, ובהחלט יש משחקים שרצים היום ב-1440p, אוקיי. איך זה בדיוק עוצר מפתחות מלעשות משחקים מרשימים?

כל המשחקים שציינת לא באמת מספקים את הקפיצה הגדולה שהרבה חלמו עליה. אולי רק המטריקס, אבל אם היה משוחרר כמשחק פרופר הוא כנראה היה צריך לעבור שנמוך כדי לרוץ טוב גם על ה-xss. כולם מבינים את זה, גם המפתחים של kcd2 אמרו לאחרונה שויתרו על החזון המקורי של המשחק כדי לתמוך ב-xss.
וכן, פיתוח בלעדי לפס5 גם לא מביא את הקפיצה המבוקשת, כי החומרה לא חזקה מספיק כדי להחזיק אפילו 1440p עם RT בסיסי... תראה את aw2 שהזכרת על הפס5, הוא לא מציג קפיצה דורית ביחס למשחקים כמו tlou2 או rdr2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2025, 09:23

לא, אבל הלבלייד 2 כן. פשוט כנראה שאין מצב שיצליחו להביא עולם כמו RDR2, או מורכבות כמו בTLOU2 בפירוט הזה. פייבל נראה מדהים אבל הוא לא מתקרב למודלים שיש בהלבלייד 2, ואין בו את האדמה הפוטוריאליסטית שיש שם.
זה ויכוח קצת מיותר, אנחנו נראה את GTA6, או יותר נכון כבר ראינו, והוא כן מציג קפיצה משמעותית מRDR2, שעדיין נחשב משחק מאוד, מאוד יפה.
אבל אני מסכים שהקפיצה היא לא פסיכית, ואם רוצים להשתמש בRT זה RT די מעפן בקונסולות, וזה מגיע על חשבון דברים אחרים.
בסוף אני מניח שכולנו יכולים להסכים שהמפתחות - צד א' ו-ג' - לא מספקות את הסחורה כמו שחשבנו, וזה לא באמת חשוב מי "אשם" בזה.
יהיו כמה יוצאי דופן שכן יפוצצו לנו את השכל, זה יגיע מחברות צפויות כמו רוקסטאר, נוטי דוג (כנראה קרוס ג'ן עם בדור הבא), סנטה מוניקה, CDPR (אם כי בדור הזה כנראה שכבר לא, הוויצ'ר 4 לא יצא לפני 2030 לדעתי) ופלייגראונד, ואולי גם מסאקר פאנץ', יוביסופט, אינסומניאק וכמה הפתעות בודדות מהמזרח, אבל הרוב יציגו עלייה די מתונה.
אנחנו כנראה פחות משלוש שנים לפני הדור הבא, חוץ מGTA6 ופייבל כנראה שלא נראה משהו מהחברות האלה עד שנהיה ממש לקראת הדור הבא, אז אפשר בהחלט לומר שהדור הזה מעפן לגמרי מבחינה טכנית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2025, 10:50

לא יודע מה אתה רוצה GTA6 נראה לגמרי קפיצה דורית מהדור הקודם וזה עם כל הפיסיקה, האנטרקציה והדינמיות שרוקסטאר מפורסמים בהם. RDR2 מאוד רחוק מהגרפיקה של GTA6 שראינו בטריילר. ואפילו יש שם RT השתקפות ו-GI לפי מה שאני הצלחתי לראות. כלומר, כולם פה בפורום ראו אותו ואמרו סופסוף גרפיקה של דור הבא, גם אתה לאסקין. והוא לא היחיד שנראה ״דור הבא״, סימולטור טיסה, BMW, פייבל, HB2 ו-AW2 למשל לגמרי נראים כמו שדמיינתי שהדור הבא יראה, חלקם יותר וחלקם פחות אבל כולם נראים כמו קפיצה מרשימה מהדור הקודם. אפילו expedition 33 נראה ממש טוב גרפית למשל, הייתי מפריז ואומר שבשביל JRPG בתורות בתקצב נמוך הוא אפילו מפיל לסתות כי המשחקים האלה לרוב נראים דרגה מתחת לכל דבר אחר בשוק.

בסופו של יום הבעיה היא לא רשימת המשחקים, הבעיה היא שאין מספיק משחקים שנראים כמוהם.

וכן, מסכים שזה דור מעפן ברמות אחרות מכל בחינה אפשרית, מהיצע משחקים איכותיים ועד הצד הגרפי, אבל זאת לא אשמת החומרה. יש פס5 אחלה של חומרה, יותר טובה מהפס4 באופן יחסי לתקופה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2025, 10:54

אולי לא הבנת אותי, אני משתמש בGTA6 כדוגמא לזה שזה כן אפשרי, והוא נראה הרבה יותר טוב מRDR2, רק חבל שכנראה עד סוף הדור הזה נוכל לספור את המשחקים האלה על יד אחת. ההמשך היה על בערך כל שאר המשחקים שעד כה נחשפו, בזה לא הייתי ברור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2025, 11:00

Laskin כתב:אולי לא הבנת אותי, אני משתמש בGTA6 כדוגמא לזה שזה כן אפשרי, והוא נראה הרבה יותר טוב מRDR2, רק חבל שכנראה עד סוף הדור הזה נוכל לספור את המשחקים האלה על יד אחת.

הבנתי. אני חושב שהכמות של המשחקים הללו תגדל לאט לאט אז אני ״לספור אותם על יד אחת״ זה קצת מוגזם, אבל המצב בהחלט בקנטים. יש לנו לדעתי בערך 4 שנים לסוף הדור (אני משער חגים 2028? ביחוד שלפי השמועות סוני הלכה על 2nm לפס6 ואני חושב שאפילו אפל לא תהיה על 2nm לפני 2027) ולמרות שרוב החברות הגדולות יספיקו להוציא משחק אחד בזמן הזה, לא נקבל הרבה מעבר.

רק לחשוב על צד א׳ של סוני ואיך נקבל גג משחק סנטה מוניקה אחד, נוטידוג אחד, סאקרפאנצ׳ אחד, גרילה אחד וכו׳. חוץ מאינסומניאק אני לא חושב שנראה סטודיו צד א׳ של סוני שהוציא בדור הזה יותר ממשחק פס5 אמיתי אחד. יש מחיר לקרוס ג׳ן ול-GAAS ולצערנו החברה שלרוב מובילה את התעשיה גרפית רק התחילה לא מזמן ליצר משחקים לפס5.

להגיד את האמת, אני לא בטוח שיהיה דבר כזה בלעדי לפס6. יש מצב שנהיה דור שלם בקרוס ג׳ן. אני לא רואה איך זה יהפוך לטוב יותר מהמצב היום, רק רע יותר. וזה יהיה ממש עצוב כי הפס6 תהיה סופסוף קונסולה עם יכולות AI ו-RT מרשימות ולא יוכלו לנצל את זה כמו שצריך כי כל המשחקים יצטרכו לרוץ על הפס5.

אולי הדרך של מיקרוסופט לבדל את עצמה זה לפתח בלעדית לדור הבא. יש לי סלוגן בשבילם: What can be, unburdened by what has been.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2025, 11:20

אני מהמר על חגים 2027, אז פחות מ-3 שנים, כל משחק בערך שיצא עד אז - ראינו אותו. אולי למעט וולברין וגירס, שלא ראינו שום דבר מהמשחק עצמו.
והכוונה שלי ב"עד סוף הדור" הייתה מה שיצא עד שיגיע הדור הבא, לא משחקי הקרוס ג'ן שיגיעו אחרי שהדור הבא כבר יתחיל.

הקרוס ג'ן של הדור הבא יהיה פחות נורא לדעתי מהדור הזה...
משחקים של הדור הזה ישתמשו באפקטים של RT וגירסת הדור הבא תהיה עם PT מלא, בנוסף לפירוט וכו'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2025, 11:28

Laskin כתב:אני מהמר על חגים 2027, אז פחות מ-3 שנים, כל משחק בערך שיצא עד אז - ראינו אותו. אולי למעט וולברין וגירס, שלא ראינו שום דבר מהמשחק עצמו.
והכוונה שלי ב"עד סוף הדור" הייתה מה שיצא עד שיגיע הדור הבא, לא משחקי הקרוס ג'ן שיגיעו אחרי שהדור הבא כבר יתחיל.

הקרוס ג'ן של הדור הבא יהיה פחות נורא לדעתי מהדור הזה...
משחקים של הדור הזה ישתמשו באפקטים של RT וגירסת הדור הבא תהיה עם PT מלא, בנוסף לפירוט וכו'.

המסמך של סוני אומר 2028, יצור על 2nm עושה את 2028 מאוד הגיונית (אפל לדעתי לא תהיה על 2nm לפני 2027 ואפל תמיד מקבלת את הפס יצור של נוד חדש מ-tsmc ראשונה) כך שההימור שלי הוא 2028. בכל מקרה כמעט 3 שנים או כמעט 4 שנים זה דומה למדי.

אני משער שיש לא מעט משחקים שעדין לא נחשפו שיוכלו לצאת לפני הפס6, ביחוד אם היא תצא ב-2028. למשל משחק של סנטה מוניקה, משחק של גרילה, אולי GT8, משחק של הצוות של ספיידרמן 2, המשחק ריגול סטייל MGS של קוג׳ימה שהוכרז בקיץ, משחק מצוות אסובי, משחק של האוסמארק. יש פוטנציאל, סוני לא הכריזה על יותר מדי, היו לה כמה שנים רצופות מחורבנות, קשה לי להאמין שכל שנה עד סוף הדור הזה תהיה מחורבנת ואם אנחנו יודעים על כל מה שיצא עד סוף הדור אז כל שנה תנוע בין ממוצעת למחורבנת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2025, 11:44

המשחק של האוסמארק ואסובי לא יהיה שואוקייס גרפי מטורף, המשחק ריגול של קוג'ימה נרמז שהוא רק לדור הבא ולא התחיל פיתוח אז בטח מדובר במשחק של 2032 בערך, אז כן - סנטה מוניקה וגרילה, אבל להערכתי הם לא יצאו לפני סוף 2027, אז יכול להיות שמדובר כבר בתקופה של הקרוס ג'ן, ובכל מקרה הם כנראה יהיו חלק מהמשחקים שניתן לספור על יד אחת :) אפילו בלופוינט כנראה לא תספיק להביא משהו עד אז, ואם כן כנראה שלא יהיה הכי מדהים.
לגבי GT8 ואולי גם חלק מאלו - אני מעריך שהם ייחשפו עם החשיפה הראשונה של הPS6, בעוד שנתיים וחצי מהיום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2025, 12:00

אם אתה מתכוון סוני בלבד אז אולי זה באמת יהיה על יד אחת. אבל יש לך לא מעט מוכשרים גרפית ברחבי התעשיה כמו למשל גירס, פרוייקט מארה של נינג׳ה ת׳אורי, פייבל, פורצה הורייזן 6 (אפילו 5 שהיה קרוס ג׳ן נראה כבר דור הבא למדי), המשחק הבא של 4A או המשחקים הבאים של מאסיב על snowdrop. אני גם בטוח שיגיע שלב שבו למשל החבר׳ה של AC או COD יעשו קפיצה מספיק גדולה כדי שהמשחקים יראו משמעותית יותר טוב מהדור הקודם.

יש לנו גם בעיה קשה שמרתיחים אותנו כמו צפרדעים. נגיד אוואטר, אם המשחק הזה היה נחשף ב-2020 הלסת של כולנו הייתה על הרצפה. אבל בגלל שהדור הזה מטפטף לאט לאט אז יש הרבה אלמנטים שלא מרשימים אותנו כבר (4K, אפקטי RT בסיסיים, שיער מבוסס חוטים) ואני חושב שזה קצת מעוות את הפרספקטיבה שלנו. כלומר, לך שחק באוואטר ואז לך שחק בגרסת הפס4 של Far cry 5, ההבדל ממש גדול, בטח כשלוקחים את כל האלמנטים בחשבון כמו למשל 4K שהפס4 פרו קצת קלקל לנו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 פברואר 2025, 17:21

חסר מאוד בדור הזה משחק קולנועי מקורי שיתן לנו חוויה מהסרטים (דו משמעי) כזה שסוחט את המיץ של הפס5 תוך כדי. באפריל 2018 היה לנו כבר את GOW
תכף אנחנו מתקרבים לאפריל 2025 שזו התקופה המקבילה ופשוט אין שום דבר דומה לזה, זה דבר לא נורמלי.כאילו גם אם ראינו הרבה קפיצות, 4K, שיער מבוסס חוטים ומלא פייצרים מדהימים לא היה משחק קולנועי מהשורה הראשונה שהשתמש בכל הכוח הזה והפיצ'רים האלה לסיפור מדהים שהוא גדול מסך כל חלקיו.

ברור שכרגע אינטרגלקטיק הוא המשחק הזה, הקולנועי הסוחף של הדור, אבל כשהוא ייצא אנחנו ב2026 אנחנו נהיה שנה מהדור החדש, זה לא יאמן שחיכינו 6 שנים לחוויה סינמטית משובחת.
אני עם לאסקין לגבי התחזית ל2027 בעיקר בגלל שסוני אמרו שהPS6 ייצא באותם זמנים שאנחנו רגילים שהPS4 והPS5 יצאו בהם אז זה די אומר 2027, אבל זה בטח סוף 2027.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 פברואר 2025, 10:37

אז ה-State of play אתמול היה… משעמם?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 פברואר 2025, 10:37

לול איזה אירוע פח זבל, לא מאמין שנשארתי ער לצפות בהכל.מה שהכי אכזב אותי היה אונימושה החדש, פשוט היה נראה על הפנים בגרפיקה ציפיתי למשהו הרבה יותר מפיל לסתות, אשכרה הוצאתי אותו מהווישליסט.

המשחקים שכן היו מענינים בעיני היו המשחק הזה עם התמנון מקונאמי שנראה מאוד oddworld בוויב ואני מעריך את זה, דיג'ימון היה נראה אחלה כי נוסטלגיה... המשחק שIO intreactive מפיצים, MindsEye, ממש הטעם שלי, אמנם נראה AA רצח, ונראה כמו משהו מדור הPS360 בגרפיקה, אבל הוא גם מאוד דאוס אקסי בוויב וזה עשה לי את זה ואני סומך על IO שלא יממנו משחק זבל.

כל השאר פח, פח, המשחק של האוסמרק נשמע מסקרן אבל לא הראו פשוט שום דבר.
אני מיואש רצח מסוני, מיואש רצח מהדור הזה, הכל על הכתפיים של נינטנדו עכשיו באפריל, התקווה הגדולה היא שהם יצילו את הדור הזה, כי 99% ממה שמראים לנו פח.
עריכה: גולן באותה דקה אפילו! משעמם זה לא מילה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 פברואר 2025, 10:42

glass man כתב:לול איזה אירוע פח זבל, לא מאמין שנשארתי ער לצפות בהכל.מה שהכי אכזב אותי היה אונימושה החדש, פשוט היה נראה על הפנים בגרפיקה ציפיתי למשהו הרבה יותר מפיל לסתות, אשכרה הוצאתי אותו מהווישליסט.

המשחקים שכן היו מענינים בעיני היו המשחק הזה עם התמנון מקונאמי שנראה מאוד oddworld בוויב ואני מעריך את זה, דיג'ימון היה נראה אחלה כי נוסטלגיה... המשחק שIO intreactive מפיצים, MindsEye, ממש הטעם שלי, אמנם נראה AA רצח, ונראה כמו משהו מדור הPS360 בגרפיקה, אבל הוא גם מאוד דאוס אקסי בוויב וזה עשה לי את זה ואני סומך על IO שלא יממנו משחק זבל.

כל השאר פח, פח, המשחק של האוסמרק נשמע מסקרן אבל לא הראו פשוט שום דבר.
אני מיואש רצח מסוני, מיואש רצח מהדור הזה, הכל על הכתפיים של נינטנדו עכשיו באפריל, התקווה הגדולה היא שהם יצילו את הדור הזה, כי 99% ממה שמראים לנו פח.
עריכה: גולן באותה דקה אפילו! משעמם זה לא מילה.

חחחח כן פספסנו בדקה.

התמנון נראה בסדר, פלטפורמינג חביב. אולי גם המשחק על הלוחמת הזאת מלונדון יהיה נחמד.

אתה מבין עכשיו למה לא קניתי פס 5 פרו? מיותר. אין שום סיבה להוסיף עוד 1,200 שקל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים