נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 11 מרץ 2025, 12:09

כן הם יכולים באמת לעשות שיחות CODEC סטייל MGS או כמו השיחות האלה שיש לך פתאום בדאוס אקס בקשר,אבל עדיין זו הרגשה שונה מאוד נגיד מזה שסאלי נמצא איתך בג'יפ עם כל הצחוקים שהוא עושה בUNCHARTED 4 זה הזיכרון הכי חזק שלי מהמשחק, או בכל משחק נוטי דוג אחר שיש לך שותף שנמצא לידך, מבחינתי הסמול טוק של הדמויות האלה שהם ממש לידך, זה מה שמגדיר משחק נוטי דוג מעל הכל, מבאס אותי מאוד שהם משנים את הדינמיקה הזו.

אני מתחיל פשוט לתהות, אם לא היינו יודעים שאינטרגלקטיק הוא משחק נוטי דוג היינו יודעים שהוא משחק נוטי דוג רק מלצפות בו? והם מורידים אלמנט חשוב מאוד של משחק נוטי דוג.

וכן, היה לנו הרבה זמן להפנים שזה משחק בלי צמד,של דמויות אבל לא יודע קיוויתי שבאיזשהו שלב Jordan הזו תמצא מישהו על הכוכב שיבוא איתנו למשימות מדי פעם וכו'.

הגיימפלי עצמו באמת מיינסטרימי כאילו זה האק אנד סלאש, אז אין פה מה לא לאהוב אבל המיינסטרים באים למשחקים האלה גם בגלל האלמנט האנושי, אנשים נהנהים מהBARTER בין הדמויות. למה היה איכפת לנו מהקשר בין דרייק לאלנה, אם לא בגלל הBArter הזה? בקיצור זה מכניס כל כך הרבה אישיות למשחק שאני ממש דואג אם זה ירגיש לנו משחק נוטי דוג אמיתי בלעדיו.

אבל אני מעריץ אותם על האומץ, אני מתחיל להבין שזה באמת משחק שדרוקמן והצוות ממש רוצים לעשות מהלב שלהם ושזה לא איזה תכתיב שקיבלו מההנהלה לעשות איזה משחק פרוגרסיבי, אז למרות שאני נלחץ קצת ודואג מהשינוי הזה, אני גם מעריך אותם על זה שהם עושים מה שהם רוצים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2025, 12:16

במשחקי אנצ׳רטד יש לך פה ושם מישהו איתך, בחלקם יותר וחלקם פחות, אבל במהלך רוב המשחקים האלה אתה כן לבד.

המיינסטרים באים למשחקים האלה בשביל בעיקר דבר אחד - סינמטיות עם ערכי הפקה מטורפים. וזה כנראה מה שהם הולכים לקבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2025, 17:51

גלאס הביא חצאי ציטוט ממה שדרוקמן אמר בראיון על אינטר גלקטיק אז הנה מה שדרוקמן אמר עליו:
- המשחק מתרחש ביקום אלטרנטיבי שמתפצל משלנו בשנות ה-80. הוא מתרחש סביבות שנת 4000.
- בשנות ה-80 התחילה דת חדשה שסחפה את העולם, נוטידוג בנו 2000 שנים של התפתחות דתית שכוללת נביאים, זרמים, פירושים לא נכונים וכו׳.
- הדת התחילה בכוכב לכת מרוחק. סביבות שנת 3400 הקשר עם הכוכב לכת נותק ואף אחד לא מעיז לטוס לשם כבר 600 שנים.
- משחקים ציידת ראשים שלוקחת משימה שהיא לא הייתה צריכה להתקרב אליה וכתוצאה נתקעת בכוכב לכת. לאורך המשחק צריך לחשוף את המסתורין של הכוכב, לגלות מה קרה באותן 600 שנים, בכדי לברוח.
- אחד הthemes של המשחק הוא בידוד, כלומר לא רק שאין sidekicks, נשמע שהם הולכים על אוירה מאוד דומה למטרויד (וכתוצר מזה returnal).

נשמע שזה לא משחק חלל בכלל. זה משחק מטרויד על כוכב לכת מסתורי עם גיימפליי שכנראה מזכיר משחק סולס או DMC ואוירה של בדידות.

אני חייב לציין שההייפ שלי בשמיים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 מרץ 2025, 20:47

זה באמת נשמע מדהים, אם הם יצליחו להתקרב להרגשת הבדידות של סופר מטרויד, זה היה משחק עוכר שלווה בקטע הכי טוב לדעתי.
הבעיה שלי, היא שזה נשמע לי קונספט מדהים אם היתה מפתחת אותו כל חברה שהיא לא נוטי דוג :( . אני משחק משחקים של נוטי דוג קודם כל בשביל הדמויות, וכן אפשר לטעון, שהדמויות של Uncharted יותר שטוחות ממצות של פסח, אבל אפילו הן הוסיפו המון למשחקים האלה.

אני דואג איזה פיתוח דמויות אפשר לעשות בסטינג כזה שהכל סביבך נטוש ואפוקליפטי.

כל הקטע של הדת, הנביאים, פירושים עקומים, זה לא פחות ממדהים, זה גם יכול להיות אחלה דרך, לספר סיפור, נגיד אם אנחנו פוגשים למשל את הנביאים ואנחנו לא יודעים על איזו דמות לסמוך ואיזו דמות היא נביאת שקר ואפילו אחד מהם אולי הוא האנטגוניסט שלנו, אפשר לפתח דמויות מאוד מעניינות שלJordan יש מערכת יחסים מאוד סבוכה ומעניינת איתם, יש לאן לקחת את הסיפור הזה, אני מקווה שניל דרוקמן יודע מה הוא עושה :-)

אני מקווה שניל דרוקמן לא רוצה פשוט לזרוק את הcharacter-driven story שהוא עושה כל כך טוב, בשביל Plot driven story שאת זה אין לי מושג אם הוא יודע לכתוב.
אבל מבחינת גיימפלי ואווירה? נשמע משחק מאוד מסקרן, אני יודע שאינטרנל ממש אהוב בפורום, אבל לטעמי הוא לא הגיע לרמה של סופר מטרויד ולא לרמת הקריפיות והבדידות המדכאת שלו אז מקווה שנוטי דוג יצליחו.

בסופו של יום זה נוטי דוג, וזה דרוקמן, אני בטוח שאם מישהו היה אומר לנו ב2012 שמשחק על בחורה שהיא תרופה למגפה, יהיה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם, היינו מפהקים ומזלזלים.. והנה אנחנו....

בכלל דרוקמן הוא מהאנשים האלה שפשוט יש להם כריזמה אני רק רואה אותו מדבר וחוזר לי ההייפ.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 16 מרץ 2025, 10:49

אני מסכים, כל פרט נוסף וכל פעם שדרוקמן מדבר על המשחק אני רק מתרגש לקראתו יותר. אין לי ספק שהפוטנציאל פה עצום, ויש לי אמונה מלאה בדרוקמן ובמיוחד ND שיביאו כאן משהו מיוחד.
אני גם לא מבין את הפחד שND עושים משהו (קצת) שונה, זה מצוין, אם הם היו דורכים במקום אז עדיין היינו מקבלים מהם פלטפורמרים חמודים אבל שום דבר שמתקרב לאנצ'רטד ובטח שלא TLOU. אפשר להגיד אותו דבר על SM וקורי ברלוג - למה שמפתחת שידועה במשחקי אקשן אפיים תלך לעשות character study באורך 60 שעות (שני המשחקים) על גבר שמנסה להשתנות? טוב, זה עבד להם לא רע.
תן להם להתפתח ולעשות איזה כיוונים שמעניינים אותם כיום, תן להם את הקרדיט שמגיע להם אחרי כל כך הרבה זמן בלי נפילות כשהם רק מרימים את הרף של עצמם גבוה יותר ויותר, זו בדיוק הסיבה שND נמצאת בtier ששמור למפתחות בודדות בלבד בתעשייה הזאת.

בכל מקרה אני מאוד מצפה לו, מן הסתם מעצם היותו המשחק הגדול הבא של ND אבל גם מכל מה שדרוקמן מפזר סביב המשחק מאז טיזר החשיפה. אגב, ND ידועים היום בעיקר בחוזקות שלהם בעיצוב סיפור סינימטי ודמויות כמו שגלאס אמר, אבל הם גם מצוינים בבניית סיפור סביבתי שמסופר דרך גיימפלי וללא מילים רק דרך החקירה בעולם.
דרוקמן דיבר בזמנו על משחקי סולס כמשחקים שהרשימו אותו בזמן שאחרי היציאה של TLOU 2. ובעוד שהם הראו במשחק הזה קפיצת מדרגה מאוד מרשימה בכל הקשור לגיימפלי, ואין לי ספק שהשפעות כאלו יהיו מאוד מעניינות עכשיו בשילוב של זה עם האיכויות וערכי ההפקה של ND - סיפור סביבתי דרך חקירה (מעבר לlore הכתוב על החפצים), וסיפור דרך מכניקות גיימפלי, זה משהו שFS אלופים בו - ואני מעריך שזה אלמנט שיותר עניין את דרוקמן מאשר עיצוב הבוסים או מערכת הקרב של משחקי סולס.
אני לא מצפה פה שהם יהפכו את עורם לחלוטין, עדיין יהיו פה בוודאי דיאלוגים רבים וקאטסינס בערכי הפקה מטמטמים, אבל הדיבור של דרוקמן סביב המשחק גורם לי להאמין שיהיה פה כיוון חדש ומאוד מעניין לסגנון שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2025, 11:24

אני לא חושב שND הופכים את עורם. ה-melee ב-TLOU2 סופר מספק וכך גם הגיימפליי עבירות בשלב. הקפיצה מכאן ל-H&S היא לא כל כך רחוקה, ביחוד כשנוטידוג כל כך מדוייקים עם האנימציות שלהם. הן מרגישות עם משקל, אלימות, ובדיוק באורך הנכון כדי שהגיימפליי לא יסבול מהן. סומך עליהם ב-100%, ואם באמת יצא פה מטרויד/ריטרנל/סולס/DMC ברמת נוטידוג זה יהיה פאקינג מדהים.

אני גם לא מוטרד מזה שאין side kick. הצוות של דרוקמן פשוט יודע לכתוב, לא חייבים banter על ימין ועל שמאל. חוץ מזה אני מוכן לשים כסף שהדמות הראשית תעיר הערות על כל דבר שני שהיא תראה בעולם. אני לא אתפלא אם הם יגנבו את מכניקת הסריקה של מטרויד פריים, זאת הזדמנות נהדרת לתת לדמות לדבר לעצמה ועל הדרך להעשיר את העולם.

ועכשיו שאנחנו יודעים את כל הפרטים הללו על אינטרגלקטיק, זה אומר שרק השוט הסופי של הטריילר באמת רלוונטי למשחק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 מרץ 2025, 23:00

כן, אתם צודקים זה שאין Side kick זה לא בהכרח אומר שהם הפכו את עורם ושלא יהיו פה דמויות שכתובות נפלא שניקשר אליהן. אני רוצה טריילר בשרני כדי שיוכיחו לנו שזה אכן המצב ושבאמת יש פה דמויות טובות באיזה טריילר מושקע ועד שלא הראו לנו את זה אני בסוג של פראנויה וחרדה ככל שהזמן עובר. :-(

סטיק אני מסכים שיש אחלה סיפורים סביבתים, למעשה הייתי אומר שהסיפורים הסביבתים שלהם הם רוב הזמן הגפרור לכל הBanter הנהדר שיש במשחקים שלהם :-)
ואין ספק שיהיו סיפורים סביבתים מדהימים גם באינטרגלקטיק שג'ורדן אחר כך תדבר לעצמה שניחשף אליהם וזה יהיה טוב וזה יהיה מרגש וזה אפילו נהדר שדרוקמן משתמש במיאזקי כרפרנס איך להביא את זה לרמה הבאה, אבל מבחינתי זה לא נוטי דוג :-(

אני מאוד מקווה שאינטרגלקטיק זה סיפור שבערו לדרוקמן העצמות לכתוב אותו, ושעוד כמה שנים ההודעה מלאת הפראנויה והחששות האלו יראו לנו כמו בדיחה, אבל יאללה שיראה כבר דמויות שיראה קצת סיפור, אני רוצה לדעת את מי אני הולך לאהוב במשחק הזה.

את TLOU1 בער לדרוקמן בגוף להפוך למשחק ולספר אותו, הוא מדבר על זה בשיחה שנדב הביא, איך בהתחלה ג'ול היה בכלל שוטר שהבת שלו נהגרה במקום במגפה אבל הוא התחיל להתעסק בסיפור הזה שנים לפני שהוא חשב שהוא בכלל יוכל לפתח משחק כזה, וזה מה שגרם למשחק להרגיש כל כך אותנטי ושלו למרות שהPlot היה כל כך גנרי הדמויות לא היו, כי הם היו הוא.

אני מקווה שיש לו את אותו רעב לספר את הסיפור של אינטרגלקטיק עם דמויות שרצות לו בראש איזה 13 שנה+ בראש והוא לא יכל לחכות עד שהוא יסיים את TLOU2 להביא אותם לחיים, זה מה שאני מקווה שיהיה פה.

סטיק, אני מבין מאיפה אתה בא שאתה אומר בוא ניתן לנוטי דוג ודרוקמן את הכבוד שהם לא אכזבו אותנו אף פעם שיצאו לדרך חדשה, זה נכון, הם לא אכזבו אותנו, אבל בלי הסיידקייק זה מרגיש כל כך שונה מהסגנון הכל כך אישי של דרוקמן, שזה כבר לא מרגיש משחק של נוטי דוג ודרוקמן,זה מרגיש לי כרגע משחק נוטי דוג רק באספקט הטכני, כן יש

פה את הכישרון הגרפי והטכני שכל כך מזוהה עם נוטי דוג אבל זה פשוט לא מרגיש לי בנתיים כמו משחק שלהם. אני יכול לתאר לעצמי שדרוקמן מרגיש שאולי קצת נמאס לו
מהSide kick או שזה כנראה כובל אותו יצרתית, אבל לדעתי בזה זה הכוח שלו זה מה שמייחד אותו ואני הרבה יותר מעדיף שהוא ימשיך ללטש את זה.

נדב, כמו שאמרתי אם זה היה משחק של צוות אחר, נגיד סנטה מוניקה/סאקר פאנץ/רמדי/ הייתי עף על המשחק הזה, כי כן יש פה כל כך הרבה וייבים שאני אוהב בפני עצמם, ואם יהיה פה משהו מקביל לגיימפלי של הScan אני אעוף על זה כי זה באמת יאפשר לה להעיר על כל מה שהיא סורקת ולהיות סוג של middle ground בין הקשקשת שאני כ'כ אוהב אצל נוטי דוג ללבדיות של המשחק הזה.

זה משחק שנראה לי כמו משחק שהייתי מכתיר אותו משחק 10/10 אם היה של כל חברה שהיא לא נוטי דוג

לנוטי דוג ודרוקמן אני לא מרשה להוציא "סתם" משחקים של 9.3 עם עלילה סבבה וגיימפלי האק אנד סלאש של 10. :-) המשחקים של נוטי דוג צריכים להיות חוויה של דמויות, שאתה מתגעגע אליהן שנים אחרי שסיימת את המשחק כמו איך שTLOU1 השאיר אותנו. :-)

שיראו לנו כבר גיימפלי.בנתיים כמוכם אני גומע בשקיקה כל פירור מידע שדרוקמן זורק לכיוון שלנו.

מחזיק אצבעות לדרוקמן שהוא יודע מה הוא עושה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2025, 13:50

אני לא חושב שנוטידוג הראו לנו אי פעם סיבה לא לסמוך עליהם. דואגים כשיש סיבה לדאוג.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 מרץ 2025, 16:33

נדב, לדעתי הלכו על עולם פתוח סטייל אלדן רינג/BOTW/סקיירים. זה לא נשמע לי מבנה שיכול לאפשר להם לסיפור סיפור סינמטי ומרגש בשיא הכוח.
ומה יהיה אם מערכת הקרב היא לא DMC אלא יותר סולס? אז מה יהיה פה משחק סולס בעולם פתוח? הרי אנחנו כל הזמן מתלוננים בוקסלים שנמאס לנו מאלה. אפילו סטיק
שהוא הבאבא סאלי, בוקסלים של הסגנון הזה כבר מגביל את עצמו רק למשחקים של FROM :-)

אתה צודק, שאולי לא ראינו מספיק ממנו בשביל לדאוג, ואין גם הוכחה חותכת עדין שהוא עולם פתוח בסקאלה הזו...

לא יודע, אני שונא להיות הייטר כלפי נוטי דוג, אני הרי עושה למשחק Preorder ישר שנוטי דוג מוציאים תאריך יציאה למשחק, ואני בורח מהאינטרנט עד שמסיים אותו כדי שלא יקרה לי שוב ספוילרים, וכמו שאמרתי בחשיפה, המשחק צורח מהריאות "אנחנו מושפעים מאקירה" אז כל הוויב היפני של המשחק, האופנוע שבטח יש לך פה לטוס איתו בעולם הפתוח, מערכת הקרב המצוינת של נוטי דוג, הסיפורים הסביבתים יש פה המון המון יופי במשחק הזה, זה פשוט משחק נוטי דוג בכלל?

למה דווקא הם מפתחים משהו כזה? נוטי דוג הם היהלום שבכתר של סוני, הסיבה הראשית ש99% מהארדקורס בחרו בהם על פני האקסבוקס ואנחנו מקבלים משחק ששובר את כל המוסכמות של "מה זה משחק נוטי דוג"

אתה יכול בצדק לומר שגם breath of the wild שבר את המוסכמות מה זה משחק של Team Zelda
או כמו הדוגמא שסטיק הביא שGOD OF WAR 2018 שבר את המוסכמות מה זה משחק של סנטה מוניקה, וכן אפשר לחזור אחורה לUncharted ששבר את המוסכמות בעבר מה זה משחק של נוטי דוג אפשר בצדק להגיד שכל שבירת המוסכמות האלה השתלמו ורוב האנשים עפו עליהן,אבל כל הIP האלה היו חייבים רענון, לכולם היו נוסחאות עייפות.

הנוסחא של נוטי דוג= משחק סינמטי סוחט גרפיקה עם סידקיק, בעולם שהוא לא באמת עולם פתוח..." הנוסחא הסינמטית הזו שמרגישה AAAA היא לא נוסחא שהתעייפנו ממנה והיא שלהם, הם לא היו צריכים להחליף אותה זה לא היה נחוץ לאף אחד.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 17 מרץ 2025, 16:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2025, 16:34

אבל אתה סתם ממציא צרות. מי אמר שזה עולם פתוח?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 17 מרץ 2025, 16:50

רק בשביל הרקורד, אני לא מתרגש מסולס לייק של מפתחות לא מוכרות או סוג ב' שיוצאים כל שני וחמישי, סולס לייק של ND זה בהחלט משהו שאני מאוד מאוד אתרגש לקראתו...
ובכל מקרה, אני לא מאמין שזה יהיה סולס לייק. ובכלל אתה סתם מחפש הגדרות כדי להתאכזב או להתרגש - DMC זה מרגש אבל סולס זה מייאש, מה זה בכלל אומר?
גם סקירו וגם אלדן רינג הם סולס לייק מאותה המפתחת, ויש להם מערכת קרב מאוד שונה עם דגשים אחרים לגמרי. זה הרבה יותר ממערכת הקרב. לGOW החדשים יש מערכת קרב שנבנתה לגמרי על משחקי סולס ואני לא חושב שזה 'סולס לייק' בהגדרה. ניהו הוא משחק סולס לייק ב100% ויש לו מערכת קרב מורכבת, מהירה, ועם פוטנציאל קומבואים שאין ב99.9% ממשחקי הH&S שזה הדגש שלהם.
ומלכתחילה את כל הדיון אתה מבסס על כך שראינו שיש לגיבורה הראשית חרב אור, זה הכל... הטיזר לא ריגש אותך, זה דבר אחד, אבל אתה בונה הרים על בסיס הנחות שכרגע לפחות הן סתמיות לגמרי.

כל מה שאני אומר זה שני דברים, הראשון הוא שברמה האישית כל מה שהם אמרו על המשחק עד עכשיו (וזה ממש מעט) נשמע לי נהדר, והשני הוא שככה או ככה בוא ניתן למפתחת שהיא לפחות בטופ 5 של התעשייה ביום רע את הקרדיט לנסות גם דברים טיפה אחרים עם הIP הגדול הבא שלהם.
אתה מצד אחד דורש מדרוקמן שיעשה משחק שהוא מושקע בו ב100% ושזה המשחק שהוא הכי רוצה בעולם לספר ולעצב כרגע, ומצד שני דורש שהם ישארו באותה המסגרת שהם היו בה בשני העשורים האחרונים ויתנו לנו עוד מאותו הדבר (שזה בכלל לא רע כשמדברים על ND, אבל עדיין).
וואלה, אולי זה בדיוק מה שדרוקמן מושקע בו ורוצה כרגע ב100%. בכל זאת, אנחנו כבר כמעט ב20 שנה מאז שיצא אנצ'רטד הראשון וND סיגלו לעצמם את הבסיס לנסוחא הנוכחית שלהם. דברים משתנים, רעיונות נולדים והרצון להתנסות בכיוונים מעט שונים הוא טריוויאלי. להיפך, קשה לי להאמין שהדבר שדרוקמן הכי רוצה לעשות עכשיו במקום TLOU 3 זה את TLOU בסטינג אחר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 מרץ 2025, 20:35

נדב, סטיק, אל תשכחו שben handson שמע המון דברים על המשחק מהמקורות שלו, בין השאר שזה משחק עם המון חופש ותראו מה הוא אימת לא מזמן.
MinnMax's Ben Hanson has finally confirmed that Elden Ring is the game that he previously teased that Intergalactic: The Heretic Prophet is similar to in terms of player freedom.

אם אינטרגלקטיק דומה לאלדן רינג מבחינת חופש שהוא נותן לשחקן איך זה בא לידי ביטוי אם זה לא דרך עולם פתוח? במיוחד שאנחנו יודעים היום שהמשחק אכן מתרחש בכוכב אחד שהוא (כנראה? ) העולם הפתוח?

כלומר למה לו להגיד שזה דומה לחופש שאלדן רינג נותן, אם זה לא עולם פתוח? איזה עוד חופש אלדן רינג נותן? החלק שנותן חופש באלדן רינג זה כמו סקיירים וBOTW זה, לך לאן שאתה רוצה מתי שאתה רוצה.

כן, אם אתם מתכוונים שאין לנו אישור רשמי מדרוקמן "אני עושה עולם פתוח" אז אין כזה כרגע, אבל יש אקדח מעשן, אולי אתם צודקים וזה סתם דרמה קווין אבל הסימנים מראים לשם לדעתי.

סטיק אני מסכים שהרבה מאוד משחקים שנכללים במטריה של "משחק סולס" הם מאוד שונים אחד מהשני, במערכת קרב ובמהירות שלה, אבל עדיין יש לך פורמולה למשחק סולס, שאני לא רוצה לראות את דרוקמן עושה, אני לא רוצה אויבים שעושים respawn במשחק של נוטי דוג, אני לא רוצה מדורות במשחק של נוטי דוג, אני לא רוצה סיפור מנימליסטי במשחק נוטי דוג.

DMC יותר מתאים למשחק נוטי דוג כי זה יותר פלאשי וזה יותר מתאים לנוטי דוג.

מה אגיד אחי, אם זה המשחק שדרוקמן חולם לעשות אני עדיין פה Day one ויש פה המון דברים להתלהב מהם. כמו שאמרתי בחשיפה עולם פתוח/סקייל של אלדן רינג עם גרפיקה כמו של הטריילר? עף לי הראש מגרפיקה בסקייל כזה. זה שיש בטריילר סצנות שנראות כמו 1:1 מאקירה? עף לי הראש מזה וזה בהחלט מרגש אותי שכנראה זה הרבה יותר דומה לאקירה ממה שהטריילר הזה הראה לנו, עף לי הראש מהדברים האלה.
פשוט אני לא רוצה שדרוקמן יעשה את הדברים האלה כן, זה אנוכי אבל אני בהחלט רוצה שדרוקמן ישאר במשבצת של "TLOU בסטינג אחר" לשארית הקריירה שלו, אני יודע שזה לא פייר כלפיו, אבל מה שהוא עושה פה זה שינוי גדול מאוד של הנוסחא ואני מאוד דואג שהוא בכלל לא ידע איך לעשות אותה.
טריילר גיימפלי חייב להגיע כדי שיהיה ראש שקט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2025, 23:50

ברור שדרומן מושקע בזה, סוני יתנו לו לעשות כל מה שבא לו, אין אף במאי בסוני עם הקרדיט שלו. אם דרוקמן בחר בזה, זה מה שהוא חולם עליו בלילה.

לא משנה לי מה הסגנון או כמה הוא פתוח או סגור. יש לנוטידוג כל קרדיט שבעולם, שיעשו מצידי משחק בארבי בתורות. ה-premise של המשחק הזה נשמע אדיר, תפור עלי מכל בחינה, ההתרגשות בשיא. המשחק שאני הכי מחכה לו יחד עם DS2, קונטרול 2, saros, פייבל ופריים 4.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 מרץ 2025, 21:40

גרהב מפיל את הפצצה חבר'ה!!!!

יש GOW חדש השנה! והוא לא רימאסטר, ספין אוף חדש של GOW יווני השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2025, 23:21

יש לך ציטוט של מה זה בדיוק? נכנסתי לטוויטר שלו וכל מה שראיתי זאת אשפה אנטי ישראלית וצואה קומוניסטית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מרץ 2025, 23:25

אחד באפריל זה לא עוד שבוע וחצי?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 מרץ 2025, 23:57

חחח רציתי להביא את זה אנשים אבל זה בטוויטר הזה של הפרוגרסיבים עם הפרפר אז לא היה לי איך להכניס את זה לפה בכל מקרה הנה הלינק. https://bsky.app/profile/grubb.wtf/post/3lkyfykwzd22i
הוא קורא לזה side story project הוא לא באמת נותן פרטים מה זה חוץ מזה שזה סיפור צדדי אבל בגלל שזה קשור למיתולוגיה היוונית זה לוקח אותי ישר לסוג של משחק GOW חדש בסגנון הקלאסי רק עם דמות שהיא לא קרייטוס או כן קרייטוס אבל עם סיפור צדדי?
הוא כן מאשר שזה משחק חדש בלי ספק שיהיה ברור.
בכל מקרה זה הייפ מטורף אם זה באמת משחק חדש, זה משנה את 2025 לגמרי! זה מתעלה על כל חלום שהעזנו לחלום, הרי חשבנו שיהיה במקסימום רימאסטרים לPSP או לטרילוגיה! וואו וואו אני לא יכול לתאר במילים איזה הייפ אם זה יתברר כמשחק חדש גם אם של חברת פיתוח חיצונית.
לאסקין לא נראה לי שהוא משקר (אני מקווה חחח)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 07:30

כבר שמענו על זה שהחדש יספק סיפור ביוון, אבל לא נראה לי בכלל שזה הולך לצאת השנה, ואם כן זה בטח יהיה משחק קטן וקצר… זה לאו דווקא רע, אני תמיד בעד איזה TLL כמו שאתם יודעים, אבל משהו כמו TLL אמור להגיע כשיש כבר מנוע חדש והכל. אולי לקחו את המנוע של GOW והוסיפו לו RT או משהו.
אבל שוב, אני בספק אם זה באמת יצא השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 10:50

אני לא מתלהב כי התאור הזה מתאים בול ל-DLC שהם הוציאו לפני שנה. נשמע כמו משהו חמוד שעושים לחגיגות 20 שנים ל-GOW, לא הפקה גדולה. מאיפה תגיע הפקה גדולה להתחשב בזה שכל הצוות עבד ב-100% על משחק פס4 עד לפני שנתיים?

לפני עשור שמועה כזאת מסוני הייתה ישר זורקת אותי לחשוב על AAA מטורף. אבל סוני של 2025? נשמע לי יותר כמו תוסף 20$ שעושה עוד רגנרוק עם סקין יוון, בדיוק כמו ה-DLC האחרון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 מרץ 2025, 13:43

כן זה ברור שזה לא משחק AAA במובן הזה, שזה לא הGOW הגדול הבא, ברור שמבחינת זמני פיתוח גם זה לא אפשרי, זה באמת משהו קטן וקצר... זה מרגש אותי בעיקר בגלל שעבר מספיק זמן מרגנרוק ואפילו משחק חמוד עם סקין יוון מרגש אותי העיקר משהו חדש.... גם הרבה יותר הגיוני שזה באמת ממחזר את מערכת הקרב של שני האחרונים מאשר משחק שחוזר לנוסחא הקלאסית, אז כן מבין למה לא עף פה הסכך אבל זה עדיין מרגש אותי לעומת זה שחשבתי שחוץ מGOT 2 אין לנו כלום השנה. סוף סוף הצדקה להדליק את הפס5 הזה.

לאסקין, אנשים מנחשים שזה אפילו יכול להיות ה"prince of persia the lost crown " של GOW ואם כן זה ממש יהיה לטעמי ואני בטוח שגם לטעמך
(למרות שאני מעדיף משחק GOW רגיל, זה גם יהיה מושלם)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מרץ 2025, 18:12

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 מרץ 2025, 16:44

אינטרגלקטיק לא ייצא ב2026. המקור: שרייר בERA.
אוף, הייתי בטוח שזה משחק של 2026! לא יאמן איזה צחיח הדור הזה. המשמעות של זה היא שגם במקרה הכי טוב שווה לחכות לגרסת הרימאסטר של הפס6 לא שאנשים פה יהיו מסוגלים לחכות אבל זה ייצא מספיק קרוב להשקה של הפס6 בשביל לשקול את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2025, 17:09

אם זה משחק של 2027 הוא עדין כנראה יצא שנה+ לפני הפס6. ועדין, מבאס רצח, מעניין מתי הוא היה יוצא אם נוטידוג לא היו נכנסים לספין עם פאקשנס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 מרץ 2025, 19:37

לי אישית היה ברור שזה לא משחק 2026..אני לא אתפלא אם הוא סוף 2027 עם אופציית החלקה לתחילת 2028.
פאקשנס? מה פתאום? בכלל לא לקח להם משאבים... היה אינטרגלקטיק היה יוצא באותו התאריך בדיוק גם אם לא היו עובדים על פאקשנס.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2025, 19:59

רובוקופ שאתמול התלהבתי פה שקניתי ב-10 דולר בסטים - מגיע לפלוס בפלייסטיישן כאחד ממשחקי אפריל.
ועוד 2 משחקים לא מעניינים.
שחקו ברובוקופ!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים