כן, אתם צודקים זה שאין Side kick זה לא בהכרח אומר שהם הפכו את עורם ושלא יהיו פה דמויות שכתובות נפלא שניקשר אליהן. אני רוצה טריילר בשרני כדי שיוכיחו לנו שזה אכן המצב ושבאמת יש פה דמויות טובות באיזה טריילר מושקע ועד שלא הראו לנו את זה אני בסוג של פראנויה וחרדה ככל שהזמן עובר.
סטיק אני מסכים שיש אחלה סיפורים סביבתים, למעשה הייתי אומר שהסיפורים הסביבתים שלהם הם רוב הזמן הגפרור לכל הBanter הנהדר שיש במשחקים שלהם

ואין ספק שיהיו סיפורים סביבתים מדהימים גם באינטרגלקטיק שג'ורדן אחר כך תדבר לעצמה שניחשף אליהם וזה יהיה טוב וזה יהיה מרגש וזה אפילו נהדר שדרוקמן משתמש במיאזקי כרפרנס איך להביא את זה לרמה הבאה, אבל מבחינתי זה לא נוטי דוג

אני מאוד מקווה שאינטרגלקטיק זה סיפור שבערו לדרוקמן העצמות לכתוב אותו, ושעוד כמה שנים ההודעה מלאת הפראנויה והחששות האלו יראו לנו כמו בדיחה, אבל יאללה שיראה כבר דמויות שיראה קצת סיפור, אני רוצה לדעת את מי אני הולך
לאהוב במשחק הזה. את TLOU1 בער לדרוקמן בגוף להפוך למשחק ולספר אותו, הוא מדבר על זה בשיחה שנדב הביא, איך בהתחלה ג'ול היה בכלל שוטר שהבת שלו נהגרה במקום במגפה אבל הוא התחיל להתעסק בסיפור הזה שנים לפני שהוא חשב שהוא בכלל יוכל לפתח משחק כזה, וזה מה שגרם למשחק להרגיש כל כך אותנטי ו
שלו למרות שהPlot היה כל כך גנרי הדמויות לא היו, כי הם היו הוא.
אני מקווה שיש לו את אותו רעב לספר את הסיפור של אינטרגלקטיק עם דמויות שרצות לו בראש איזה 13 שנה+ בראש והוא לא יכל לחכות עד שהוא יסיים את TLOU2 להביא אותם לחיים, זה מה שאני מקווה שיהיה פה.
סטיק, אני מבין מאיפה אתה בא שאתה אומר בוא ניתן לנוטי דוג ודרוקמן את הכבוד שהם לא אכזבו אותנו אף פעם שיצאו לדרך חדשה, זה נכון, הם לא אכזבו אותנו, אבל בלי הסיידקייק זה מרגיש כל כך שונה מהסגנון הכל כך אישי של דרוקמן, שזה כבר לא מרגיש משחק של נוטי דוג ודרוקמן,זה מרגיש לי כרגע משחק נוטי דוג רק באספקט הטכני, כן יש
פה את הכישרון הגרפי והטכני שכל כך מזוהה עם נוטי דוג אבל זה פשוט לא מרגיש לי בנתיים כמו משחק שלהם. אני יכול לתאר לעצמי שדרוקמן מרגיש שאולי קצת נמאס לו
מהSide kick או שזה כנראה כובל אותו יצרתית, אבל לדעתי בזה זה
הכוח שלו זה מה שמייחד אותו ואני הרבה יותר מעדיף שהוא ימשיך ללטש את זה.נדב, כמו שאמרתי אם זה היה משחק של צוות אחר, נגיד סנטה מוניקה/סאקר פאנץ/רמדי/ הייתי עף על המשחק הזה, כי כן יש פה כל כך הרבה וייבים שאני אוהב בפני עצמם, ואם יהיה פה משהו מקביל לגיימפלי של הScan אני אעוף על זה כי זה באמת יאפשר לה להעיר על כל מה שהיא סורקת ולהיות סוג של middle ground בין הקשקשת שאני כ'כ אוהב אצל נוטי דוג ללבדיות של המשחק הזה.
זה משחק שנראה לי כמו משחק שהייתי מכתיר אותו משחק 10/10 אם היה של כל חברה
שהיא לא נוטי דוג לנוטי דוג ודרוקמן אני לא מרשה להוציא "סתם" משחקים של 9.3 עם עלילה סבבה וגיימפלי האק אנד סלאש של 10.

המשחקים של נוטי דוג צריכים להיות חוויה של דמויות, שאתה מתגעגע אליהן שנים אחרי שסיימת את המשחק כמו איך שTLOU1 השאיר אותנו.

שיראו לנו כבר גיימפלי.בנתיים כמוכם אני גומע בשקיקה כל פירור מידע שדרוקמן זורק לכיוון שלנו.
מחזיק אצבעות לדרוקמן שהוא יודע מה הוא עושה.