Hypno כתב:המגילה הזו מיותרת. לא אמרתי שהמשחקים לא היו הצלחה לפני שעברו מולטיפלטפורם. או שמשחק בלעדי לא יכול להיות הצלחה. אבל עכשיו שהם נכנסו לעידן המולטיפלטפורם אין סיבה נראית לעין לחזור אחורה, ויכול להיות שבעתיד גרסת המחשב תהיה המובילה.
Rebirth לא מכר רע כבלעדי לפס5 נקודה. המיקומים שלו בטבלאות השנתיות הם ההוכחה לכך.
ההערכות של Rebirth למחשב שאני רואה הן חצי מיליון עד מיליון.
להשוות דברים ל GTA זה שטות.
כן, לשים את SOM על כל דבר ולתת לו את הסיכוי הכי טוב. אכן ייתכן שייכשל גם ככה. כמות האנשים שיקחו בחשבון את SOM בהחלטה על קנייה של XBOX שואפת לאפס.
אתה תמיד אומר שאם סטארפילד או משחק בלעדי אחר היה מקבל עוד קצת נקודות בממוצע אז זה היה הופך אותו לקלף או לקלף יותר חזק. אז למי אכפת ממשחק AA עם ממוצא 78.
אתה רוצה משחקים שהם לא GTA שהגיעו לPC אחרי שנים ומכרו מצוין כי הם מבוקשים ופופלארים?, בבקשה כפרה רק תבקש.
Horizon Zero Dawn - הגיע לPC באיחור של 3 שנים ומכר עליו 3M+ וממשיך למכור.
ספיידרמן 2018 - הגיע למחשב באיחור של 4 שנים ומכר עליו 1.5M.
שוב, פפ7 ריברט מכר על המחשב בין 123K ל300K שאלה שמעריכים 300K הם עוד אופטימיסטים, מאיפה הנתון הזה שהוא מכר חצי מליון עד מליון על המחשב? יש לך לינק?
אתה יכול לגבות את הדברים האלה? כי אני יכול. לא מכר לא חצי מליון ולא בטיח ובטח שלא מליון. תגבה את הנתונים שלך שיהיה אפשר להתווכח ברצינות.
הנה ההערכות:
Source
Est. Sales
VG Insights
123,000
Gamalytic
242,000
PlayTracker
306,000
Average
223,700
https://gamerant.com/final-fantasy-7-re ... estimates/
אני לא יודע אם עישנת משהו לכבוד החג, או שזו סתם הטרלה רגילה, אבל אם אתה יכול להסביר מאיפה הגעת ל1M מכירות של ריברת זה מאוד מעניין אותי.
רק אומר, בגלל יציאות כאלה שאין להן מקור בשום מקום יצא לך שם של אחד שמתווכח בBAD FAITH. פפ7-2 לא הגיע לזה על הPC כי הוא לא פופלארי, זה משחק של בומרים בני 37-40 וכמה ילדודס עם נזלת שמתלהבים מההייפ שהבומרים עושים ומקווים שאם הם ישחקו בפפ7 מישהו מהבומרים יקח אותם ברצינות. זה לא משחק שמעניין מישהו מעבר לבועה הקטנה הזו ולכן המכירות האלו. וכל סדרת פפ תקועה בלופ הזה.
נראה לך שאם פפ7-2 היה מגיע ל1M על הPC סקוור היו יושבים בשקט? הם כבר היו דואגים שכולנו נדע על זה, ובטח לא שאתה תהיה המקור היחיד באינטרנט לזה.
פיינל פנטזי כבר הפכה למולטיפלטפורום עם פפ13 וחזרה להיות בלעדית (זמנית) עם פפ16 אז זה שהיא הפכה למולטיפלטפורום לא ימנע ממנה שוב להפוך לבלעדית זמנית ועל זה דיברתי, סוני וסקוור מרוויחות את כל התועלת מהבלעדיות הזמנית. אין טעם בבלעדיות נצחית, רוב מי שרוצה לשחק במשחק עושה את זה בשנה הראשונה.
לשים את SOM לא יעזור לו, אין שום מקרה בהיסטוריה שמשחק לא פופלארי התפוצץ כי שמת אותו על כמה שיותר פלטפורמות. הטבע האנושי הוא בדיוק הפוך ממה שאתה מתאר.
בני אדם לא מעריכים את מה שזמין בשפע, הם מעריכים את מה שנדיר ואקסקלוסיבי, דווקא לשמור את SOM אקסקלוסיבי היה גורם לאנשים להסתכל עליו לשם שינוי.
משחק מולטיפלטפורום שהתפוצץ אלה רק משחקים שגם ככה היו פופלארים גם אם היו אקסקלוסיבים ובמקרה שלהם המולטיפלטפורום הביא את הפיצוץ שלהם ליותר אנשים, אבל זה לא עובד הפוך, משחק לא פופלארי לא יתחיל להתפוצץ בפופלאריות כי הוא זמין על כל דבר, להפך ערכו רק יירד.