Klayman כתב:דווקא נראה לי שזה פתרון מצוין וקל יותר, שגם צופה פני עתיד. פריסת הסיבים בעולם גדלה מאוד, המהירות איתה, תקני הwifi גם כן. בקיצור, במקום להשקיע עכשיו באימולציות שצריכות לרוץ מקומית, עדיף פשוט לשדר את המשחק וזהו. מאמין שיקימו עוד כמה data centers בעולם יחד עם חיזוק תחום המשחק בענן. לך תדע, אולי בכלל לא תהיה פלייסטיישן 7 או 8 ויהיה רק ענן...
שים שלום כתב:התנסיתי בו כשהייתי סטודנט בארצות הברית, היה לי מחשב גיימינג אבל אמרתי שאני אנצל את השירות ואולי אקבל גרפיקה יותר טובה, גם צמוד לראוטר במהירות של 600 מב השירות צלע של החיים, כל הזמן ניתוקים באמצע סשן מולטיפלייר אונליין, הייתי חייב להוריד ולהתקין את המשחקים לוקאלית, ואני מדבר בסך הכל על משחק כמו בלאק אופס 6, לא אמור להיות כבד מידי
DrKeo כתב:Klayman כתב:דווקא נראה לי שזה פתרון מצוין וקל יותר, שגם צופה פני עתיד. פריסת הסיבים בעולם גדלה מאוד, המהירות איתה, תקני הwifi גם כן. בקיצור, במקום להשקיע עכשיו באימולציות שצריכות לרוץ מקומית, עדיף פשוט לשדר את המשחק וזהו. מאמין שיקימו עוד כמה data centers בעולם יחד עם חיזוק תחום המשחק בענן. לך תדע, אולי בכלל לא תהיה פלייסטיישן 7 או 8 ויהיה רק ענן...
כן, זה בהחלט קל, אבל זה קל להם, לא לשחקנים. כפיתרון זה אומר שאם אין לך בשירותים קליטת wifi, או שחס ושלום החלטת לקחת את ניידת שלך לטיסה או נסיעה באוטובוס, אז זה לא עובד. זה מאוד נחמד אם הפס8 תהיה ענן בלבד, אבל להתחשב בזה שהיא תצא בסביבות 2045 כנראה שזה פחות רלוונטי לניידת ב-2025. ואגב, אתה יודע איפה xcloud לא עובד היום? ברוב העולם. ואתה יודע איפה xcloud עובד טוב? בשום מקום. אה, ועוד משהו, xcloud זמין רק למנויים של GP ultimate שעולה 240$ בשנה. אז הייתי מגדיר את הפיתרון כנוראי למדי.
יש מילה שמגדירה פיתרון שהוא סופר קל למי שמספק אותו, אבל גרוע ללקוח - עצלנות.
זה רק עוד מסמר בארון של מה שאקסבוקס הייתה פעם. זוכר כשאקסבוקס הייתה מלכת ה-BC? שהיא יכלה לגרום לכל דבר לרוץ על כל דבר? שכמו קסם משחקים פתאום קבלו 120fps או 4K או HDR? וזה הפיתרון של מלכת ה-BC? להזרים את המשחק עם מנויי של 240$ בשנה בשירות ההזרמה הכי גרוע טכנית בשוק כיום?
Klayman כתב:אתה נורא כועס, ואני מבין גם למה, אבל זה לא משנה את העובדה ששירותי הזרמה שכאלה הם העתיד ככל הנראה. מיקרוסופט מסתכלת קדימה ומחליטה, לדעתי בצדק, לא להשקיע באמולטורים /שכבות תרגום/פתרונות הרבה יותר מורכבים. אומרים לעצמם "סבבה, השירות שלנו לא טוב היום? יהיה טוב עוד שנה"..
Klayman כתב:אני לגמרי מסכים איתך, אגב. אני פשוט חושב שהם מסתכלים הרבה יותר קדימה. ויש להם כנראה גם דאטה על כמה bc בכלל רץ אצלם ברשת. אולי זה נתון שתורם להחלטה..?
omerkot כתב:קשה לי להאמין שזה לא יקרה גם לנייחות שלהם בהמשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 50 אורחים