נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2025, 13:54

Hypno כתב:אם, ואם ואם.

לא משנה איזה משחקים הם יוציאו? אז למה אתה קודח על הליין-אפ של 25 או של 26 ומה יהיה בו.
הדבר הכי טוב שמיקרוסופט יכולה לעשות בדור הזה, זה להוציא משחקים ל PS, לעשות כסף, לחזק מותגים, לחזק מיינדשר ואז בדור הבא, אם הם רוצים, להוציא משחקים בבלעדיות.

תתאפס קאז, עכשיו כשמיקרווספט חברת צד ג׳ אין שום רלוונטיות למשחקים שהם מוציאים. לא בלעדיים - לא מוכרים קונסולות. אפשר להגיד שהליינאפ שלהם מעולה או גרוע, בדיוק כמו שאומרים על יוביסופט, אבל אין לזה שום השפעה על אקסבוקס יותר.

Hypno כתב:אבל אני לא רואה את זה קורה. אם אני מיקרוסופט ורוצה שוב לנסות בלעדיות בתחילת דור הבא, אני מודיע שכל שכל המשחקים של xbox studios שתוכננו לדור הזה מעבר ל 2025 מקבלים זמן פיתוח נוסף כדי לצאת בדור הבא. את המשחקים של בת'סדה ואקטיויז'ן אני משחרר כמתוכנן.

את כל המשחקים אני מוציא קרוס-ג'ן (כדי לא להפנות עורף לאנשים שקנו את ה series) כאשר גרסת הדור בא מקבלת מהפך גרפי ו RT או PT איפה שאפשר.
במצב כזה מיקרוסופט יכולה בקלות בשנה-שנה וחצי של הדור החדש לשגר את: FH6, פייבל, גירז, פרפקט דארק, SOD3 וכו'. ואז באמת לשים את הלחץ על סוני.

אבל זה לא יקרה.

הם יכולים להרוג את ה-XSX ולדחות הכל לדור הבא. דוגרי זה מהלך יותר טוב ממה שהם עשו של להפוך הכל לצד ג׳. שניהם מהלכים שיפגעו בהם קשה, אבל לפחות המהלך של להחזיק משחקים ולדחות אותם לדור הבא יוצר נזק עכשיו בשביל רווח בעתיד. המהלך של להוציא צד ג׳ גורם לרווח קל עכשיו ונזק אסטרונומי לאורך זמן.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 17 מרץ 2025, 09:46

מיקרוסופט לדעתי יכולים להציע קונסולה שבמינימום תמכור יותר טוב מהדור הנוכחי גם בלי בלעדיים של xbox studios. בעזרת כל המהלכים שפירטתי קודמת.
במציאות כזו למיקרוסופט עדיין יהיו בלעדיים דרך משחקי EA, והנתונים מראים שמדובר במשחקים שמוכרים יותר טוב מרוב המשחקים שמיקרוסופט הוציאה בשני דורות האחרונים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 מרץ 2025, 11:01

אני כמו נדב, חושב שאין שוק לאקסבוקס- מחשב כזה. זה נראה כאילו מייקרוסופט ממש סגורים על זה, לפי jez corden המחשב אקסבוקס הזה מגיע ב2027 ויהיה בעצם האקסבוקס של הדור הבא על מלא.

אני חושב נגיד על משפחות עם כמה ילדים שקנו אקסבוקס בדור הזה בגלל שהGame Pass משתלם למשפחות... הילדים שהם פחות tech savvy יסתבכו עם ההפעלה של האקסבוקס הזה,לאן זה זורק אותך שאתה עושה Boot... לדשבורד של האקסבוקס? הדשבורד של האקסבוקס הופך להיות אפליקציה של Win 11 שאתה עושה לה סוג של Sideload ? לא ברור. נשמע סיוט למשפחות עם ילדים.

אני מבין את החזון של מייקרוסופט מבחינת הרציונל, אבל מבחינה אמוציונלית כגיימר? זו תהיה הקונסולה הכי נחותה שלהם לגיימרים.
מבחינת מייקרוסופט: מחשב=XBOX אז זה טבעי שגם XBOX=מחשב. הכל הופך להיות טרמינל שנותן לך גישה לגיים פאס, אין אישיות לשום מכשיר בפני עצמו, כולם תחנות גיים פאס.

זה ברור שקונסולה כזו תמכור הרבה פחות ממה שהם מכרו בדור הנוכחי, מי שרוצה מחשב בסלון פשוט מחבר את הPC שלו לסלון.
מי שרוצה מחשב ממותג שחברות בנו לו עם מפרט mid range , חברות כמו לנובו ואחרות מציעות מחשבים כאלה
ספנסר ובוטי נותנים פול גז על אסטרטגיית הגיים פאס הזו ולא עוצרים באדום, לא יודע אם יהיה בכלל אקסבוקס אחרי הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2025, 14:01

Hypno כתב:מיקרוסופט לדעתי יכולים להציע קונסולה שבמינימום תמכור יותר טוב מהדור הנוכחי גם בלי בלעדיים של xbox studios. בעזרת כל המהלכים שפירטתי קודמת.
במציאות כזו למיקרוסופט עדיין יהיו בלעדיים דרך משחקי EA, והנתונים מראים שמדובר במשחקים שמוכרים יותר טוב מרוב המשחקים שמיקרוסופט הוציאה בשני דורות האחרונים.

אקסבוקס עם 0 בלעדיים + משחקי EA + שלט מתקדם יותר + אונליין חינם תמכור פחות מה-XS ותכניס למיקרוסופט פחות כסף פר לקוח. ל-XS יש לקוחות כמו פייג׳ שציפו לפורצה הבא, לגירס הבא ולשלל התוצרים של חברות צד א׳ של מיקרוסופט. האנשים האלה לא יקנו את האקסבוקס הבאה.

אלה לא סיבות שאנשים קונים קונסולות. ואגב, כל מה שאמרת חיובי ומעולה אם מיקרוסופט תעשה את זה (חוץ מהקטע של חוסר בסרטיפיקציה), פשוט זה לא מה שגורם למישהו לקנות קונסולה. בסוף אין לאקסבוקס את GOW ולפלייסטיישן יש, ולא משנה כמה כפתורים ופיצ׳רים יהיו להם הקור לא יגיעו בלי אטרקציות ענק כמו בלעדיים טובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 10:54

אחרי דליפה גדולה ממיקרוסופט בנושא הניידת החדשה שלהם, נראה שהכיוון שהם לוקחים מתחיל להתבהר. נראה שאקסבוקס הולכת להפוך ל-OEM, מערכת הפעלה סטייל steam os שכל יצרנית יכולה לשים בחומרה שלה.

על פי הדליפה הניידת הראשונה תהיה של ASUS. היא תריץ סוג של shell אקסבוקס בתוך חלונות. ממש מעפן, ממש. היתרון היחידי הוא שכנראה סופסוף אוכל לשחק ב-rare replay. ולפי מה שפייג׳ הביא אתמול גם האקסבוקס הבאה הולכת כנראה להיות כזאת.

זה רשמי - מיקרוסופט יצאה מעסקי הקונסולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 11:06

ובנוסף לכל - ממש בחרו להם זמן, כשVALVE לפי הדיווחים מתכננת משהו דומה, עם קונסולה נייחת משלה.
בואו נקווה שנינטנדו מתישהו תחזור לנייחת נורמלית גם כן, כדי שתהיה שוב תחרות :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 11:25

מיקרוסופט ו-valve עושות עכשיו בול אותו דבר. ההבדל הוא שעבור valve מדובר בסתם פרוייקט צד חביב וחסר משמעות בזמן שמיקרוסופט שורפת כל אדמה טובה שהייתה לה. הסטים דק מכרה 4 מליון יחידות ב-3 שנים; כפרוייקט צד זה מאוד חביב, כקונסולה זה כישלון קולוסאלי שגורם ל-WIIU להראות כמו הסוויצ׳. וזה הכיוון שמיקרוסופט לוקחת, יש לאקסבוקס הבאה פוטנציאל להיות אחת הקונסולות הכי כושלות בכל הזמנים.

כלומר, מיקרוסופט אמרה שהאקסבוקס הבאה תהיה קפיצת כוח אדירה. עכשיו ברור איך, זה סתם PC, אז הם יראו לנו מכונה שיש בה 7090RTX עם האפליקציה של אקסבוקס מותקנת עליה והנה, קפיצה ביצועים אסטרונומית. כל מה שצריך זה לקנות מחשב ב-4000$...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 מרץ 2025, 15:05

החזון של ביל גייטס עם אקסבוקס תמיד היה להביא את Windows לסלון לפי שסוני תשתלט עליו במקומו. אם אנחנו הולכים אחורה לדרימקאסט שהיה הסוס הטרויאני הראשון של מייקרוסופט עם Windows CE מאחורי הקלעים שלו, מה שהם עושים עכשיו זה פשוט השיא, ווינדוס ליטרלי בסלון, הם כבר לא מחביאים אותו בתוך קונסולה.

אבל כן עבורנו מדובר בסוף של הקונסולות של מייקרוסופט, אני לא אתפלא אם מייקרוסופט מתכננת באיזשהו שלב פשוט להפסיק לייצר קונסולות ייעודיות והקונסולה הניידת עם אסוס היא הוכחה לעתיד, אקסבוקס תהיה אפלקציה שרצה על כל מחשב אפשרי ומייקרוסופט באיזשהו שלב תפסיק לייצר מחשבים כאלה בעצמה כי היא לא חברת חומרה וזה כאב ראש בשבילה...
כרגע האקס בוקס X וS ביחד מכרו בין 27M ל29M עד היום, אני לא חושב שאני מגזים או מביא Hot take לוהט שאני חוזה שהאקסבוקס הבאה כבר תמכור ברמות של גיים קיוב בסביבות ה21M במקרה הטוב, כמובן אולי, אני טועה, אבל לדעתי זה הולך לשם, איזה אינטרס יש להם להישאר בשוק הזה אם הם ימכרו ברמות של גיים קיוב?

איך נפלו גיבורים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2025, 17:43

אני לא בטוח שמיקרוסופט תצליח למכור כמו הקיוב. אקסבוקס הבאה נכנסת לטרטוריה של הסטים דק, והסטים דק מכר 4 מליון יחידות ב-3 שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 מרץ 2025, 19:10

לא צריך להגזים, הסטים דק היא נישה של ״ניידת לבית, לאנשים שיש ספרייה גדולה בסטים״, בלי פרסום מאסיבי וכו…
האקס בוקס הבאה, מה שלא תהיה, תמכור איזה 20 מליון בקלות גם בדור הבא, יש אנשים שהספרייה שיש להם שם חשובה להם מספיק, יש הורים שיעדיפו אותה בגלל הגיימפאס, סבתות שיטעו בחג המולד…
אבל כמובן שאין לחומרה הזו עתיד מזהיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 10:43

Laskin כתב:לא צריך להגזים, הסטים דק היא נישה של ״ניידת לבית, לאנשים שיש ספרייה גדולה בסטים״, בלי פרסום מאסיבי וכו…
האקס בוקס הבאה, מה שלא תהיה, תמכור איזה 20 מליון בקלות גם בדור הבא, יש אנשים שהספרייה שיש להם שם חשובה להם מספיק, יש הורים שיעדיפו אותה בגלל הגיימפאס, סבתות שיטעו בחג המולד…
אבל כמובן שאין לחומרה הזו עתיד מזהיר.

החומרה שיש למיקרוסופט עכשיו אטרקטיבית הרבה יותר ואפילו היו לה בלעדיים עד לפני שנה והם אולי יגיעו ל-30 מליון בנקודת ה-5 שנים. 20 מליון לא הולך להיות ״בקלות״ ל-PC עם OS יעודי ובלי אף בלעדי. אני לא מכיר בעל XSX אחד שלא עושה מעבר לפלייסטיישן, גם פה בפורום. כמה מה-20+ מליון לקוחות שיש להם עכשיו הם הולכים לאבד בדור הבא?

אם אקסבוקס לא הצליחה להגיע ל-30 מליון ב-4+ שנים, כמה אתה חושב שהם הולכים למכור כשביום השיגור של הקונסולה היא סתם OEM של אסוס ולנובו, שכל המשחקים שלה יוצאים day one לפס6 ואם ההסטוריה אומרת משהו כנראה שגם רצים טוב יותר על הפס6? ״קונוסלה״ (אם אפשר לקרא לה ככה) חסרת אישיות, חסרת מטרה, איזה בן אדם הזוי יקנה אותה על פני הפס6?

אין לי מושג כמה ה-XSX תמכור לכל אורך חייה אבל אני לא אהיה בשוק אם היא תחצה את ה-40 מליון. אני לא יודע כמה האקסבוקס הבאה תמכור, אבל זה יהיה אפילו פחות. סוני קבלה מתנה לחג המולד, כל המתחרות התקפלו, היא לבד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מרץ 2025, 14:55

אני מסכים כמעט עם הכל, אבל לדעתי מיקרוסופט לא ירדו מ-40 בדור הזה ל-10 בדור הבא, אלא 20+

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 15:21

Laskin כתב:אני מסכים כמעט עם הכל, אבל לדעתי מיקרוסופט לא ירדו מ-40 בדור הזה ל-10 בדור הבא, אלא 20+

לדעתי מיקרוסופט יסיימו את הדור הזה ב-30+ מליון יחידות, הם כנראה לא יגיעו ל-40 אלה אם יהיה מהלך גדול כמו למשל הורדת מחיר גדולה או רענון גדול של החומרה. נראה שבשנה האחרונה, על פי הנתונים של 2K, אקסבוקס מכרה כל כך מעט שאם היא תמשיך בקצב הזה היא לא תגיע ל-40 עד סוף הדור. ובו, זה לא שהיא תמכור עוד שנתיים יותר מאשר היום, קצב המכירות רק ילך וירד. אני לא אתפלא אם ה-XSX תסיים את הדור עם 35 מליון יחידות.

אם הדור הבא הולך להיות מה שאנחנו חושבים, המכירות של ה-XSX יראו כמו להיט ענק ליד האקסבוקס הבאה. האם היא תצליח לחצות את ה-20 מליון או לא? מי יודע, אבל היא הולכת להיות כישלון ענק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מרץ 2025, 21:08

אני בהחלט חושב שבהדרגה יקרה מה שאתה אומר נדב (הם יגיעו בסוף למכירות שדומות לסטים דק) פשוט כנראה לא בדור הבא, אם בסוף ייצא שהPS7 היא לא הקונסולה האחרונה אלא יהיו גם PS8 PS9 PS10 וכו' אז בדורות האלה אין לי ספק שכבר יהיה מה שאתה אומר והם ימכרו כמו סטים דק.

בדור הבא אין ספק שהם יפגעו טוטאלית מספיק בשביל להיות 20M+ אבל עדיין הייתי אומר שהBrand של האקבוקס חזק מספיק, יש להם מספיק Die Hard fans שקשורים רגשית למותג (קונסולה ראשונה שקנו בכסף שלהם מהעבודה הראשונה, מה שההורים שלהם קנו להם וכו' היו לקוחות נאמנים מאז דור הOG וכו')

אם באמת הPS7 היא הקונסולה המסורתית האחרונה (ובטח גם היא כבר תהיה כולה היברידית 50% ממנה בטח יהיה עם כוח מהענן מימלא) אז אני בטוח שבדור הזה האקסבוקס כבר תהיה ממש עם מכירות של סטים דק ורוב הקהל של הבוקס ישחק כבר על הPC ואחר כך על הענן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 21:16

אם אקסבוקס לא מסוגלת למכור 40 מליון בדור הזה שכולל קונסולה יעודית ובלעדיים, האקסבוקס הבאה בלי אף בלעדי ומכשירי off brand של יצרניות סיניות לא תגיע לברכיים של המכירות של הxsx.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 מרץ 2025, 21:19

זה לא רציני להשוות שיגור של מכשיר חדש של מיקרוסופט שיהנה מכל התמיכה של מיקרוסופט, ל Steam Deck - מכשיר חדש עם שיווק צנוע שנמכר באופן דיגיטלי בלבד בחנות אחת ובמדינות מסויימות בלבד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2025, 21:23

Hypno כתב:זה לא רציני להשוות שיגור של מכשיר חדש של מיקרוסופט שיהנה מכל התמיכה של מיקרוסופט, ל Steam Deck - מכשיר חדש עם שיווק צנוע שנמכר באופן דיגיטלי בלבד בחנות אחת ובמדינות מסויימות בלבד.

כן, אני בטוח שאקסבוקס off brand של יצרנית סינית בלי בלעדיים ימכור כמו לחמניות חמות, 100 מליון יחידות מינימום :roll:

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 מרץ 2025, 23:05

נכון, זה בדיוק מה שאמרתי.

לי בכלל אין מושג למה אתה משווה את המכשיר הממותג XBOX ש ASUS תוציא השנה, למכשיר הנייד שמיקרוסופט עושה בעצמה לדור הבא.

נא להתבטא נכון. תפסיק להגיד שמכשיר היברידי של קונסולה/מחשב הוא מכשיר 'ללא בלעדים'. עובדתית זה ההיפך. מה שאתה צריך להגיד הוא:
'מכשיר היברדי של קונסולה/מחשב מבית מיקרוסופט ייתן לרוכשיה גישה לעשרות משחקי console exclusive שהוכיחו את עצמם כלהיטים ורלוונטיים לשוק יותר מרוב משחקי צד א' שמיקרוסופט הוציאו מאז ה Xbox One. החלטתי לבטל את קיומם או את יכולת מכירתם על המכשיר כי סיבות'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2025, 10:00

Hypno כתב:נכון, זה בדיוק מה שאמרתי.

לי בכלל אין מושג למה אתה משווה את המכשיר הממותג XBOX ש ASUS תוציא השנה, למכשיר הנייד שמיקרוסופט עושה בעצמה לדור הבא.

נא להתבטא נכון. תפסיק להגיד שמכשיר היברידי של קונסולה/מחשב הוא מכשיר 'ללא בלעדים'. עובדתית זה ההיפך. מה שאתה צריך להגיד הוא:
'מכשיר היברדי של קונסולה/מחשב מבית מיקרוסופט ייתן לרוכשיה גישה לעשרות משחקי console exclusive שהוכיחו את עצמם כלהיטים ורלוונטיים לשוק יותר מרוב משחקי צד א' שמיקרוסופט הוציאו מאז ה Xbox One. החלטתי לבטל את קיומם או את יכולת מכירתם על המכשיר כי סיבות'.

לא, זה מכשיר בלי בלעדיים. כל משחק שיש על המכונה הזאת אפשר לשחק במקום אחר, ליטרלי ההפך מההגדרה של בלעדי. יש לך רמת לוגיקה של חשופית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 מרץ 2025, 11:39

DrKeo כתב:אם אקסבוקס לא מסוגלת למכור 40 מליון בדור הזה שכולל קונסולה יעודית ובלעדיים, האקסבוקס הבאה בלי אף בלעדי ומכשירי off brand של יצרניות סיניות לא תגיע לברכיים של המכירות של הxsx.

אני מאוד מסכים שאם השוק יוצף בקונסולות אקסבוקס Off the brand זה יפגע מאוד במכירות. יהיה בלבול מטורף אצל הצרכנים וחוסר הבנה מה האקסבוקסים שהם off brand יכולים להריץ או לא להריץ הבלאגן שעשה הWII U ובלבל אנשים שחשבו שהוא סה'כ אביזר לWII יהיה קטן ליד הבלאגן שיגרמו אקסבוקס off the brand.

במקרה שאסוס תהיה היחידה שתוציא אקסבוקס משלה בדור הבא אני חושב שעוד אפשר יהיה לעכל את זה בקרב הצרכנים כי זה רק דגם אחד להוסיף לליינאפ בתנאי שיהיה ברור אם זה דגם X או S

אין לי ספק שבסופו של יום יקרה מה שאמרת, כי בסופו של יום מייקרוסופט כן תאפשר לכל מען דבעי שרוצה לייצר אקסבוקס במעבדה שלו לייצר אחת ולמכור אותה ויהיה בלאגן וזילות של המותג כל היוקרה תשחק להם וזה שאין בלעדיים תביא בסוף באמת למצב שהמכירות של X נראות להיט. מבחינתי כל זה מאוד מדויק, וזה רק שאלה של מתי זה יקרה ולא אם זה יקרה.

הרציונל שמאחורי ההנחה שלי? אם נניח שהאקסבוקס תסגור את הדור עם איזה 30M בגלל הבוסט של GTA 6, אז בוא נניח שבדור הבא בגלל שלא יהיו אקסקלוסיבים כמו שאמרת, הרבה אנשים שקנו בגלל פורצה, היילו, גירס והרכישה של בטסדה יעזבו לPC או לפס6. גם אם נלך לתרחיש הכי קיצוני עם העזיבה הכי מאסיבית בהיסטוריה, הגיוני בעיני שלפחות חצי מהUserbase יבחרו להישאר ( בגלל הספריה שצברו, בגלל שלא איכפת להם מאקסקלוסיבים, ובגלל סנטמנטליות)
אז גם בתסריט הכי שחור שלהם הגיוני לדעתי שהאקסבוקס יעשו 15M כלומר קצת יותר מהWII U זה עדיין כישלון מטורף לעומת המספרים שהPS6 בטח תעשה אבל זה עדיין יותר טוב מה6M של סטים דק... בדורות שאחרי זה אני מצפה שה15M האלה ירדו מאסיבית עוד יותר כשיפנימו שאין באמת מה להמשיך להחזיק בקונסולות האלו ואז באמת נגיע לתרחיש שהבאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2025, 12:18

למה שבן אדם יקנה בכלל אקסבוקס? איזו בן אדם עם שכל מתפקד יסתכל על הפס6, אחד המותגים הכי חזקים בעולם שיש לו ערימות של בלעדיים וכל משחק צד ג׳ כולל הספריה המלאה של אקסבוקס, ומצד שני האקסבוקס שהיא אנדרדוג עם ספריה קטנה יותר ובלי בלעדיים, ויחליט שהוא קונה את האקסבוקס ולא הפס6. המכשירים האלה הם ליטרלי אותו דבר ובאותו מחיר, למה לקבל פחות מברנד פחות מוכר במקום לקבל יותר מברנד הכי חזק בשוק? צריך להיות הזוי לגמרי בכדי לקנות היום אקסבוקס. והעובדות בשטח מדברות, השנה האחרונה של אקסבוקס הייתה אחת החלשות בהסטוריה שלהם.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 מרץ 2025, 23:43

DrKeo כתב:
לא, זה מכשיר בלי בלעדיים. כל משחק שיש על המכונה הזאת אפשר לשחק במקום אחר, ליטרלי ההפך מההגדרה של בלעדי. יש לך רמת לוגיקה של חשופית.

אה נכון, אין דבר כזה console exclusive שמחזיקות פלטפורמות דור-אחרי-דור משקיעות עשרות מיליונים כדי להיות הקונסולה היחידה שמשחק מסויים זמין עליה (יחד עם המחשב), גם אם רק לאופן זמני של שנה.
אין ספק, אתה מלך הפורום בטיעוני bad faith.

למה עשית עניין מ'אין בלעדיים' למיקרוסופט אחרי שהם התחילו להוציא לפס5, כאשר לפי ההסתכלות החדשה הזו שאתה מציג עכשיו, למיקרוסופט אין בלעדיים מאז אמצע דור ה XB1. ובדומה, גם לסוני 'אין בלעדיים' כי אחרי שנתיים המשחקים יוצאים למחשב.

לפתע לעשרות console exclusives לטובת XBOX אין שום השפעה על מכירות. יאללה אמרת דבר מטומטם ממדרגה ראשונה, תכיר ותתקדם. אל תתחיל להביך עם התכחשות לקיומו של console exclusive.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 מרץ 2025, 04:04

DrKeo כתב:למה שבן אדם יקנה בכלל אקסבוקס? איזו בן אדם עם שכל מתפקד יסתכל על הפס6, אחד המותגים הכי חזקים בעולם שיש לו ערימות של בלעדיים וכל משחק צד ג׳ כולל הספריה המלאה של אקסבוקס, ומצד שני האקסבוקס שהיא אנדרדוג עם ספריה קטנה יותר ובלי בלעדיים, ויחליט שהוא קונה את האקסבוקס ולא הפס6. המכשירים האלה הם ליטרלי אותו דבר ובאותו מחיר, למה לקבל פחות מברנד פחות מוכר במקום לקבל יותר מברנד הכי חזק בשוק? צריך להיות הזוי לגמרי בכדי לקנות היום אקסבוקס. והעובדות בשטח מדברות, השנה האחרונה של אקסבוקס הייתה אחת החלשות בהסטוריה שלהם.

אני משער ש.... אלה הקבוצות שיקנו את הבוקס הבאה :-)

1. אנשים שלא איכפת להם מאקסקלוסיבים- אתה יודע נדב, אלה שמשחקים רק פיפא או ARMA או COD דברים כאלה ולא איכפת להם על איזו פלטפורמה הם משחקים את זה.
2. משפחות עם אקסבוקס- אני לא אדבר בשם דודי או חנן כי אין לי מושג מה התוכניות שלהם לדור הבא, אבל הגיוני שבעלי משפחות כמוהם ישארו עם האקסבוקס גם בדור הבא לא? משפחות שכבר התרגלו לגיימפאס לעבור לפלוס זה כאב ראש עבורם.

זה גם לעבור לשירות משחקים נחות יותר עם משחקים ישנים יותר וגם לוותר על הספריה הישנה שלהם.
3. אנשים שהפטיש שלהם זה ללכת על האנדרדוג- יש אנשים כאלה שאוהבים ללכת דווקא נגד הזרם עם האנדרדוג, אלה שהלכו עם הXBONE למרות הקינטקט כי בא להם על
האנדרדוג. אלה שהלכו על הדרימקאסט שנה לפני שהפס2 הגיע לאו דווקא כי הם פאנטים של SEGA אלא חלק מהאמירה שלהם זה ללכת על האנדרדוג בכל סיטואציה. אלה שהלכו על ה3D0 וכו'.
4. אנשים שחייבים שיהיה להם הכל.
5- אנשים שבחיים לא היו קונים קונסולה שהיא לא של מייקרוסופט- אנשים שאשכרה לא יכולים לסבול את הרעיון שיהיה להם קונסולה של נינטנדו או סוני בסלון, פאנטים של מייקרוסופט בקיצור, יש כאלה, הם יעדיפו לעבור לPC מלהכניס פס6 או סוויץ 2 הביתה.
6. אנשים שיקנו קונסולה שלמה רק בשביל בלעדיות זמנית של כמה חודשים (זה אני אם TES6 יהיה בלעדי לבוקס לכמה חודשים :lol: )

אז כן ככל שיעברו השנים והדורות זה יהיה יותר ויותר נישתי לקנות קונסולה של מייקרוסופט, אבל בדור הבא? אני אהיה מאוד מופתע אם מייקרוסופט יעשו פחות מ15M-22M בדור הבא, יהיה מעניין לראות מה יקרה, אבל אם הייתי צריך להמר זה הRange שאני מהמר שהם ימכרו בדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2025, 11:33

Hypno כתב:
DrKeo כתב:

אה נכון, אין דבר כזה console exclusive שמחזיקות פלטפורמות דור-אחרי-דור משקיעות עשרות מיליונים כדי להיות הקונסולה היחידה שמשחק מסויים זמין עליה (יחד עם המחשב), גם אם רק לאופן זמני של שנה.
אין ספק, אתה מלך הפורום בטיעוני bad faith.

למה עשית עניין מ'אין בלעדיים' למיקרוסופט אחרי שהם התחילו להוציא לפס5, כאשר לפי ההסתכלות החדשה הזו שאתה מציג עכשיו, למיקרוסופט אין בלעדיים מאז אמצע דור ה XB1. ובדומה, גם לסוני 'אין בלעדיים' כי אחרי שנתיים המשחקים יוצאים למחשב.

לפתע לעשרות console exclusives לטובת XBOX אין שום השפעה על מכירות. יאללה אמרת דבר מטומטם ממדרגה ראשונה, תכיר ותתקדם. אל תתחיל להביך עם התכחשות לקיומו של console exclusive.

מה שאתה מדבר עליו זאת לא קונסולה, זה PC, זה ליטרלי סטים משין. כמה מטומטם אפשר להיות כדי להציע למיקרוסופט להשקיע שנים של פיתוח, להפסיד מליארדים על מכירות משחקים צד ג׳ ולהפוך את המכונה שלהם לסטים משין ממותג אקסבוקס במקום פאקינג לשנות את החוזה שלהם שיהיה אפשר לעשות משחקי EA על הפלטפורמה הנוכחית?

אלוהים, כמה מטומם, כמה? לשנות שורה בחוזה מול להעיף מליארדים לפח, אלוהים ישמור אני לא מאמין שאשכרה מתנהל פה דיון על זה. למה שהם לא ישנו שורה בחוזה קאז? למה???

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2025, 13:49

סטראטאפ מעניין שעושה שלטים במיוחד לסימולטור טיסה. רוב השלטים שלו סופר מקצועיים שמחקים חלקים במטוס אמיתי, אבל יש שלט היברידי אחד ממש חמוד שנראה פרקטי למדי:
תמונה
תמונה
תמונה

שאר השלטים שלהם מיועדים לאנשים שבונים בבית סימולטור ונראים פחות או יותר ככה:
תמונה
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים