Hypno כתב:אם, ואם ואם.
לא משנה איזה משחקים הם יוציאו? אז למה אתה קודח על הליין-אפ של 25 או של 26 ומה יהיה בו.
הדבר הכי טוב שמיקרוסופט יכולה לעשות בדור הזה, זה להוציא משחקים ל PS, לעשות כסף, לחזק מותגים, לחזק מיינדשר ואז בדור הבא, אם הם רוצים, להוציא משחקים בבלעדיות.
תתאפס קאז, עכשיו כשמיקרווספט חברת צד ג׳ אין שום רלוונטיות למשחקים שהם מוציאים. לא בלעדיים - לא מוכרים קונסולות. אפשר להגיד שהליינאפ שלהם מעולה או גרוע, בדיוק כמו שאומרים על יוביסופט, אבל אין לזה שום השפעה על אקסבוקס יותר.
Hypno כתב:אבל אני לא רואה את זה קורה. אם אני מיקרוסופט ורוצה שוב לנסות בלעדיות בתחילת דור הבא, אני מודיע שכל שכל המשחקים של xbox studios שתוכננו לדור הזה מעבר ל 2025 מקבלים זמן פיתוח נוסף כדי לצאת בדור הבא. את המשחקים של בת'סדה ואקטיויז'ן אני משחרר כמתוכנן.
את כל המשחקים אני מוציא קרוס-ג'ן (כדי לא להפנות עורף לאנשים שקנו את ה series) כאשר גרסת הדור בא מקבלת מהפך גרפי ו RT או PT איפה שאפשר.
במצב כזה מיקרוסופט יכולה בקלות בשנה-שנה וחצי של הדור החדש לשגר את: FH6, פייבל, גירז, פרפקט דארק, SOD3 וכו'. ואז באמת לשים את הלחץ על סוני.
אבל זה לא יקרה.
הם יכולים להרוג את ה-XSX ולדחות הכל לדור הבא. דוגרי זה מהלך יותר טוב ממה שהם עשו של להפוך הכל לצד ג׳. שניהם מהלכים שיפגעו בהם קשה, אבל לפחות המהלך של להחזיק משחקים ולדחות אותם לדור הבא יוצר נזק עכשיו בשביל רווח בעתיד. המהלך של להוציא צד ג׳ גורם לרווח קל עכשיו ונזק אסטרונומי לאורך זמן.