נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2025, 22:44

South of Midnight עומד על ממוצע 78 כרגע
אומרים שהסיפור והאווירה טובים, הגיימפליי לא ממש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2025, 00:42

באסה. הגיימפליי נראה מעפן בדירקט האחרון. ועוד שמו אותו אחרי נינג׳ה גאיידן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 12:15

הוא נראה כל כך טוב מבחינה אומנותית וכל הפלטפורמה הזו מזכירה את הימים הכי טובים של הפס2/קיוב אבל יש פה יותר מדי בעיות, חלק מהמבקרים אומרים שאתה ליטרלי לא צריך לשדרג כלום בדמות שלך מההתחלה ועד הסוף ושאותם אויבים מההתחלה הם האויבים גם בשלב האחרון, שאין כמעט שידרוגים ליכולת הפלטפורמה של ההתחלה ואפילו אחד המבקרים אמר שיש cooldown למתקפות שלך? WTF.

לפחות בעלי הגיימפאס קיבלו להיט אמיתי החודש! commandos origins! למי שלא יודע זה לא ריימיק או רימאסטר או אפילו "דמיון מחדש" זה אשכרה לפי המפתחים קומנדוס 4 בהכל חוץ מהשם, כל המשימות חדשות לגמרי. פאק איזה חודש.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 04 אפריל 2025, 13:24

עוד משחק שהיה צריך להידחות ולצאת במקביל לפס5 (ועכשיו גם לסוויץ' 2) , אבל צריך לנופף בבלעדיות ולהרוות צמא של פנאטיים למרות שלכולם ברור שהמשחק לא יזיז חומרה ורוב שחקני ה XBOX לא יסתכלו עליו פעם שנייה בגיימפאס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2025, 16:14

Hypno כתב:עוד משחק שהיה צריך להידחות ולצאת במקביל לפס5 (ועכשיו גם לסוויץ' 2) , אבל צריך לנופף בבלעדיות ולהרוות צמא של פנאטיים למרות שלכולם ברור שהמשחק לא יזיז חומרה ורוב שחקני ה XBOX לא יסתכלו עליו פעם שנייה בגיימפאס.

נכנס מאוזן אחת, יוצא מהשניה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אפריל 2025, 22:42

אני מתכוון, איך זה שתשים משחק גרוע על כמה פלטפורמות יעזור לו? בן אדם שאין לו סקס אפיל באף אתר היכרויות זה משנה אם הוא יהיה רשום ב1000 או רק אחד? זה יעזור לו?
מה שלא אטרקטיבי נשאר לא אטרקטיבי לא משנה על כמה פלטפורמות אתה שם אותו, ע'ע פפ16.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אפריל 2025, 19:39

אבל מיקרוסופט יכלו לעשות עוד 4 מליון דולר גלאס, אתה לא יודע שזה מה שמשנה לחברה שמכניסה 20+ מליארד מאקסבוקס בשנה?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אפריל 2025, 21:33

זה אותו בן אדם שאמר לנו שגם קונקורד צריך להיות אקסקלוסיבי שאנחנו שמחים עליו, לא ציפיתי שהוא יבין שלאיכות של משחק יש קשר ישיר לפופלאריות שלו :-)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 05 אפריל 2025, 22:11

הפואנטה היא לתת למשחק את הסיכוי הכי טוב להצליח. אם ייכשל גם כן אפשר להגיד שהם עשו את המירב.
השטות היא להעמיד פנים שהמשחק הזה הוא 'קלף' עבור מיקרוסופט ושיש סיבה טובה להשאיר אותו בלעדי. כנראה יקבל פורט עוד כמה חודשים/שנה אבל האימפקט יהיה יותק קטן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אפריל 2025, 23:05

המשחק הזה ספציפית הוא לא קלף, למייקרוסופט כי הוא גרוע ואף אחד בוקסלים לא רוצה לשחק בו.

אבל מה הפואנטה קאז? מה אתה יכול להתכחש לעובדה שהשנה יקנו את הPS5/X המון גיימרים בשביל GTA 6 ?
אתה יכול להתכחש לזה שהמון גיימרים קנו Switch בשביל BOTW ?
אתה יכול להתכחש לזה שמליוני ילדים וגיימרים קנו גיים בוי ב2000 בעיקר בשביל אקסקלוסיבי כמו פוקימון?

לדעתי כל הויכוח הזה נובע מהעובדה שאתה מסרב להכיר באמת מאוד מורכבת.
כן יש אנשים שקונים קונסולות רק בשביל אקסקלוסיבים
כן יש אנשים שבחיים לא יקנו קונסולה בשביל שום אקסקלוסיבי שבעולם
כן אקסקלוסיבים יכולים למכור קונסולה אבל יכול לקרות מקרה קיצון שאף אקסקלוסיבי לא מושך ולא מעניין ולכן לא תורם למכירות
כן, אף אחד כולל יצרניות הקונסולה לא יכולות לדעת מי הבלעדי שימכור טוב ומי לא
כל הדברים האלה נכונים ואתה פשוט לא רוצה להכיר באמת המורכבת הזו ואתה מעדיף שזה יהיה בינארי ושכולם יסכימו איתך שלאקסקלוסיבות יש אפס השפעה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אפריל 2025, 23:16

Hypno כתב:הפואנטה היא לתת למשחק את הסיכוי הכי טוב להצליח. אם ייכשל גם כן אפשר להגיד שהם עשו את המירב.
השטות היא להעמיד פנים שהמשחק הזה הוא 'קלף' עבור מיקרוסופט ושיש סיבה טובה להשאיר אותו בלעדי. כנראה יקבל פורט עוד כמה חודשים/שנה אבל האימפקט יהיה יותק קטן.

למה סוני לא נותנת לgow את ההזדמנות להצליח על אקסבוקס? למה סוני משלמת מליונים כדי שמשחקי צד ג׳ כמו FF יצאו רק לפלייסטיישן? כן, בדיוק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 אפריל 2025, 15:52

אל תגלה לו שפפ15 מכר על הפס4 8 מליון עותקים לבד..... כאילו אל תגלה לו שמליוני אנשים עם פלייסטישן קונים אותו בעיקר בשביל פיינל פנטזי מאז 1997, הוא לא ידע איך לעכל את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2025, 17:36

ה-״E3״ של מיקרוסופט יהיה ב-8 ליוני ומיד אחרי הסטרים יתחיל סטרים נוסף עם צלילה לעומק של Outer worlds 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2025, 17:52

מקווה בשבילם שזה יהיה לפני הטריילר + תאריך של GTA6, כי יהיה קשה מאוד להלהיב מישהו אחריו.

מעניין מתי סוני יציגו, יש להם את GoT2 להציג, ותכלס הגיע הזמן לחשיפה אמיתית של וולברין והייתי שם את הכסף שלי שזה יקרה בקיץ או גג גג אצל קילי בVGA.
אה, וגם אחד מההורייזונים ששרדו את הגרזן.

מצד ג׳ בקיץ הזה אני כמובן הכי מחכה לתאריך של Judas. הוא לכאורה יוצא השנה אז… יאללה כבר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אפריל 2025, 18:18

לאסקין, אני מוכן להמר על כל הנקודות שלי, שJUDAS לא יוצא השנה :-(
כאילו, הכל נדחה ל2026 אז הוא לא יידחה? אפילו דחייה יותר מאסיבית ל2027 אפשרית לדעתי, הם כל כך שקטים לגביו שאני מוכן להמר שהוא נדחה ממש עד 2027.

לגבי סוני, גרהב אמר שסוני מתכננים Showcase בקיץ הזה, אז בטח אם אני צריך להמר אני מהמר על מתישהו ביולי, בניגוד למייקרוסופט אני לא מאמין שנינטנדו ירצו לעשות את האירוע שלהם בחודש ההשקה של הסוויץ 2 (כי ירצו שכל הפוקוס יהיה עליהם) אבל חודש מיד אחריו זה בא בול.

וולברין בטוח יהיה, ממה שאני זוכר גרהב אמר שוולברין הוא וודאי בחשיפה הבאה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 אפריל 2025, 23:31

glass man כתב:המשחק הזה ספציפית הוא לא קלף, למייקרוסופט כי הוא גרוע ואף אחד בוקסלים לא רוצה לשחק בו.

אבל מה הפואנטה קאז? מה אתה יכול להתכחש לעובדה שהשנה יקנו את הPS5/X המון גיימרים בשביל GTA 6 ?
אתה יכול להתכחש לזה שהמון גיימרים קנו Switch בשביל BOTW ?
אתה יכול להתכחש לזה שמליוני ילדים וגיימרים קנו גיים בוי ב2000 בעיקר בשביל אקסקלוסיבי כמו פוקימון?

הבעיה שאתם, וכל מי שמקדש בלעדיות, מתייחסים לכל משחק כקלף מרגע הכרזתו, וחושפים שיניים אם מציעים שהוא לא יהיה בלעדי.
היה ברור לכל ש SOM והיי-פיי ראש אינם קלפים (וספק אם יש דבר שהוא 'קלף' ל XBOX ב 2025) ולכן במקום להחליט על בלעדיות, גם כדי לרצות את הפנאטיים, המשחקים האלה היו צריכים להיות משוגרים על הקונסולות היותר פופולאריות.

glass man כתב:אל תגלה לו שפפ15 מכר על הפס4 8 מליון עותקים לבד..... כאילו אל תגלה לו שמליוני אנשים עם פלייסטישן קונים אותו בעיקר בשביל פיינל פנטזי מאז 1997, הוא לא ידע איך לעכל את זה.

חתיכת גול עצמי, לא חושב? להביא כדוגמה את משחק ה FF הראשי האחרון שלא היה בלעדי לפלייסטיישן. הנתונים מראים שגם בשיגורים לא-בלעדיים, ה platform split נטה באופן מובהק לטובת גרסת הפלייסטיישן.
הקשר בין הסדרה הזו ל PS מוטמע כל כך שהתרומה של לשלם על בלעדיות נמוכה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2025, 09:48

אגב Outer Worlds 2 - יש לIGN קטע גיימפליי רציף וחביב שלו:

https://youtu.be/LhDvnM3wBaQ?si=czBv6cmiqKStHHh2

לא יכול לקשר כי אני מהנייד…

לא שיחקתי בראשון אז לא יודע כמה זה דומה לו, אבל נראה לי שמי שמתחבר לסגנון יאהב אותו. אישית אני פחות בקטע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2025, 09:55

Hypno כתב:הבעיה שאתם, וכל מי שמקדש בלעדיות, מתייחסים לכל משחק כקלף מרגע הכרזתו, וחושפים שיניים אם מציעים שהוא לא יהיה בלעדי.
היה ברור לכל ש SOM והיי-פיי ראש אינם קלפים (וספק אם יש דבר שהוא 'קלף' ל XBOX ב 2025) ולכן במקום להחליט על בלעדיות, גם כדי לרצות את הפנאטיים, המשחקים האלה היו צריכים להיות משוגרים על הקונסולות היותר פופולאריות.

בסדר קאז, כבר הבנו שאין לך מושג איך בלעדיים עובדים ולמה הם טובים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אפריל 2025, 13:34

Hypno כתב:
glass man"

[quote="glass man כתב:
אל תגלה לו שפפ15 מכר על הפס4 8 מליון עותקים לבד..... כאילו אל תגלה לו שמליוני אנשים עם פלייסטישן קונים אותו בעיקר בשביל פיינל פנטזי מאז 1997, הוא לא ידע איך לעכל את זה.

חתיכת גול עצמי, לא חושב? להביא כדוגמה את משחק ה FF הראשי האחרון שלא היה בלעדי לפלייסטיישן. הנתונים מראים שגם בשיגורים לא-בלעדיים, ה platform split נטה באופן מובהק לטובת גרסת הפלייסטיישן.
הקשר בין הסדרה הזו ל PS מוטמע כל כך שהתרומה של לשלם על בלעדיות נמוכה.

אני בטוח שSony וSquare מאוד מרוצים מהבלעדיות של פפ16 לPS5 כי....
מהצד של סקוור:
1. סקוור קיבלו בוחטה של כסף על פפ16 המשחק עלה הרבה מעבר ל100M+ לפיתוח וזה לא ניחוש, הכסף של סוני עזר לעשות את זה) אני בטוח שהם קיבלו מסוני מספיק גם לפיתוח וגם נשאר להם עודף.
2. המשחק מכר בין 222K ל300K על סטים שלך קאז סקוור בייסקלי לא מרגישים את המכירות האלה הן לא עוזרות כלום.

מהצד של סוני:
1. יש אנשים שמשדרגים לדור החדש רק שיוצא פיינל פנטזי חדש, אני מכיר כמה וכמה בחורות כאלה הסדרה הזו חזקה מאוד בדמוגרפיה הזו, בלעדיות זמנית של פפ16 לפס5 עזרה לסוני שהפאנטים לא ילכו לבוקס/PC.
2. היסטורית הסדרה ירדה מבמת ההיסטוריה כסדרת משחקים חשובה ביום שהיא התחילה עם מולטיפלטפורום, לשים אותו כאקסקלוסיבי משדר מסר שהוא יהיה איכותי כמו הפפים שהיו אקסקלוסיבים לסוני, וזו יוקרה שסוני רצתה לפלטפורמה באפס מאמץ.

יהיה מיותר מצידך לטעון שפפ16 מכר רע על הPC כי הוא פורט ישן בן שנה, כי מדובר בבולשיט. כשGTA6 יגיע למחשב גם הוא יהיה פורט ישן, והוא עדיין ימכור מליונים.
שDark Souls 1 הגיע לPC ב2012 גם הוא היה פורט ישן והוא מכר מליונים. שred dead redemption 2 הגיע למחשב כפורט ישן אחרי שנה גם הוא מכר מליונים.

אתה יודע מתי מולטיפלטפורום עוזר קאז? שעשרות מליונים רוצים לשחק במשחק שלך, כמו GTA6 אז יש טעם לשים אותו כמולטיפלטפורום. שאתה נישה כמו פיינל פנטזי שהיחידים שמתעניינים בך באמת אלה הפאנבויז של סוני, גם סוני וגם סקוור מרוויחות מהבלעדיות הזו ולכן הם הלכו עליה.

יתרה מזאת, הניבוי שלי הוא שאחרי שסקוור יבינו שאסטרטגיית המולטיפלטפורום, לא תעזור לפפ17 ופפ7-3 למכור טוב (כי מדובר במותג שאבד עליו הכלח)
הם יחזרו לזרועות של סוני/נינטנדו בעוד הסכמי בלעדיות.
==========================================================================================
אגב קאז.... למה Steam לא מצילה את south of midnight ? יש לך תשובה לזה? חשבתי שסטים זה התשובה להכל בחיים.
https://steamdb.info/app/1934570/charts/

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 10 אפריל 2025, 22:12

DrKeo כתב:
בסדר קאז, כבר הבנו שאין לך מושג איך בלעדיים עובדים ולמה הם טובים.

יש לי מושג, ולכן דחקתי במיקרוסופט לתמוך במשחקי EA שיבדלו את הקונסולה שלה וימשכו לקוחות.
וגם יש לי מושג להעריך מתי משחק בלעדי לא הולך להשפיע על התמונה גדולה, כמו עם SOM והיי-פיי ראש. במקום להעמיד פנים שאפשר לקצור פירות מהמשחקים האלה, צריך לתת להם את הסיכוי הכי טוב למכור ולבסס את המותג.

תכין את גרסת הפס5/סוויץ' במקביל בשקט. תוציא את המשחק על XBOX, תראה אחרי חודש שהמשחק לא הופך במפתיע לקלף, ותשחרר את שאר הגרסאות.

glass man כתב:אתה יודע מתי מולטיפלטפורום עוזר קאז? שעשרות מליונים רוצים לשחק במשחק שלך, כמו GTA6 אז יש טעם לשים אותו כמולטיפלטפורום. שאתה נישה כמו פיינל פנטזי שהיחידים שמתעניינים בך באמת אלה הפאנבויז של סוני, גם סוני וגם סקוור מרוויחות מהבלעדיות הזו ולכן הם הלכו עליה.

יתרה מזאת, הניבוי שלי הוא שאחרי שסקוור יבינו שאסטרטגיית המולטיפלטפורום, לא תעזור לפפ17 ופפ7-3 למכור טוב (כי מדובר במותג שאבד עליו הכלח)
הם יחזרו לזרועות של סוני/נינטנדו בעוד הסכמי בלעדיות.

החולשה של המותג FF היא באשמתה הישירה של SE בניהול המותג וההידבקות לסוני. לכן ראינו את פרסונה, פנטזיו ואחרים מצליחים יותר על המחשב מאשר FF.
אם זה מותג שאבד עליו הכלח, למה שיחזרו להגביל את המכירות שלו עוד יותר? ואם אבד עליו הכלח, סוני ונינטנדו לא ישלמו עליו את הסכומים ששילמו בעבר.

glass man כתב:אגב קאז.... למה Steam לא מצילה את south of midnight ? יש לך תשובה לזה? חשבתי שסטים זה התשובה להכל בחיים.
https://steamdb.info/app/1934570/charts/

לא משעמם לך להכניס לי טיעונים לפה? תמיד אמרתי שאין ערובה להצלחה, אבל לפני הכל צריך לתת למשחק שלך את הסיכוי הכי טוב להצליח.
עשרות משחקים לא מוצאים קהל בסטים על בסיס קבוע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 אפריל 2025, 11:57

קאז בניגוד אליך אני קניתי את פרסונה 3 4 ו5 בהשקות המערביות שלהם... וההתפוצצות של פרסונה בפופלאריות לא קשורה בשיט למולטיפלטפורום או לPC. הם התחילו ליצור לעצמם את השם הענק שיש להם היום עוד שהם היו אקסקלוסיבים לסוני, פרסונה 5 התפוצץ בפופלאריות על הPS3&PS4 עוד לפני שהפך למולטיפלטפורום. זה פשוט פופלאריות שעלתה על גדותיה כבר עם פרסונה 4 ופרסונה 5 הביא את הפיצוץ. פרסונה 5, קיבל את ממוצע ה93 שלו בMC עוד שהיה אקסקלוסיבי לסוני.

משחק לא חייב להיות מולטיפלטפורום בשביל להיות הצלחה מסחררת ופרסונה הוא ההוכחה לזה, זה מעולה אם אתה רוצה להרוויח עוד ברור, אבל שמשחק הוא טוב, הוא יכול למכור מדהים גם בתור אקסקלוסיבי.

אלה שחקני הPC שהתחחנו שנים לקבל את המשחקים מאטלוס, לא להפך.

במילים אחרות, שחקני הPC שלך לא הפכו את פרסונה לאיזו סדרה מגה פופלארית אל תיצור נארטיב שלא היה.

מה שקרה זה ששחקני הPC היו ירוקים מקנאה התחננו שנים לפורט ובסוף גם קיבלו את הפורטים.
אותו מקרה עם משחקי הסולס.

סקוור וסוני יחזרו לאקסקלוסיביות, כי יש דבר שנקרא principle of scarcity.
עצם זה שפיינל פנטזי יהיה אקסקלוסיבי זה יגרום ליותר גיימרים לחשוק בו, זה מה שאקסקלוסיביות עושה ובגלל זה גיימרים הולכים לקנות אקסקלוסיבים, כולם אוהבים דברים "נדירים" משחקי פיינל פנטזי יכולים להיות גרועים ועדיין לקבל תשומת לב מהגיימרים בגלל שהם אקסקלוסיבים ככה זה עובד.

בקיצור משחקים שהגיימרים החליטו שהם טובים ימכרו גם אם הם אקסקלוסיבים.
משחקים שהגיימרים החליטו שהם לא טובים (פפ16 ) לא ימכרו טוב גם אם תשים על כל פלטפורמה שבעולם.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 11 אפריל 2025, 12:56

אולי כמו דארק סולס ו MH, גם פרסונה תהפוך לסדרה שמוכרת הכי טוב על המחשב..
למה מטפור לא בלעדי?

פפ16 וריברת' מכרו בערך אותו דבר עד כה על הפלייסטיישן. וריבירת' אהוב בכמה דרגות יותר. אתה ביטלת את טיב המכירות של ריברת' על הפס5 בדיון השנה הטובה שהייתה לסוני ב 2024 למרות הנתונים הטובים שהבאתי. אז תחליט מה אתה אומר על הקשר בין בלעדיות למכירות.

אין סיבה שFF יחזרו לבלעדיות אחרי שמשחקים יתחילו לצאת ל XBOX, סוויץ', מחשב ו PS ביחד. אולי בתחילת דור אם מישהי תפתח את הארנק, אולי אם FF ימשיך לדשדש ו SE ינסה להתבלט בתור בלעדי ולייצר שיח פנאטיים. אבל זה בדיוק מה שהם עשו בפס5 אז לא יודע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אפריל 2025, 13:09

Hypno כתב:יש לי מושג, ולכן דחקתי במיקרוסופט לתמוך במשחקי EA שיבדלו את הקונסולה שלה וימשכו לקוחות.
וגם יש לי מושג להעריך מתי משחק בלעדי לא הולך להשפיע על התמונה גדולה, כמו עם SOM והיי-פיי ראש. במקום להעמיד פנים שאפשר לקצור פירות מהמשחקים האלה, צריך לתת להם את הסיכוי הכי טוב למכור ולבסס את המותג.

תכין את גרסת הפס5/סוויץ' במקביל בשקט. תוציא את המשחק על XBOX, תראה אחרי חודש שהמשחק לא הופך במפתיע לקלף, ותשחרר את שאר הגרסאות.
.

לכל בלעדי יש משמעות, לא משנה כמה גרוע או מוכר רע. אנשים קונים קונסולות בשביל הספריה, כל משחק מעבה אותה.

ברגע שאתה מוציא משחקים לתחרות מתחיל משחק ניחושים של מתי כל משחק יגיע לפס5. בלעדיות צריכה להיות ברזל, אחרת אנשים יתחילו לשער שכל משחק שלך יגיע לפס5.

המהלך הכי גרוע הוא להוציא משחקים כושלים לתחרות. אם זה המצב הקהל יבין שאם הוא רק לא יקנה את המשחק שלך, הוא יקבל אותו בפס5. אתה מעודד מכירות גרועות. אנשים יחכו לכישלון של משחק בשביל לקבל אותו בפס5.

קונסולות צריכות אישיות וגם הorder וקילזון הם חלק מהאישיות של הפס4. לא כל משחק צריך להיות יהלום. אם אתה רוצה שהקונסולה שלך תמכור תעשה לה בלעדיים טובים ותשאיר אותם בלעדיים לנצח. אם אתה שובר את היוקרה של הקונסולה שלך שמכניסה לך 20+ מליארד בשנה בשביל לעשות 15 מליון על גרסת פס5 של בלעדי אז אתה אדיוט.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 אפריל 2025, 15:19

Hypno כתב:אולי כמו דארק סולס ו MH, גם פרסונה תהפוך לסדרה שמוכרת הכי טוב על המחשב..
למה מטפור לא בלעדי?

פפ16 וריברת' מכרו בערך אותו דבר עד כה על הפלייסטיישן. וריבירת' אהוב בכמה דרגות יותר. אתה ביטלת את טיב המכירות של ריברת' על הפס5 בדיון השנה הטובה שהייתה לסוני ב 2024 למרות הנתונים הטובים שהבאתי. אז תחליט מה אתה אומר על הקשר בין בלעדיות למכירות.

אין סיבה שFF יחזרו לבלעדיות אחרי שמשחקים יתחילו לצאת ל XBOX, סוויץ', מחשב ו PS ביחד. אולי בתחילת דור אם מישהי תפתח את הארנק, אולי אם FF ימשיך לדשדש ו SE ינסה להתבלט בתור בלעדי ולייצר שיח פנאטיים. אבל זה בדיוק מה שהם עשו בפס5 אז לא יודע.

פרסונה 5 וגרסת הבמאי שלו מכרו 5.5M עותקים על הPS3/PS4 לפני שהוא הפך למולטיפלטפורום.
פרסונה 5 מכר 1.7M על הSwitch.זה ברור איפה נמצא רוב הקהל שלו.
אין לי נתונים על מכירות הPC של פרסונה 5 אבל אני ממש בספק שהם עברו את מכירות הסוויץ, וגם אם עברו זה עדיין לא מתקרב ל5.5M שהמשחק וגרסת הבמאי שלו עשו על הפלייסטישן.

זה ברור שהמשחק לא היה צריך מולטיפלטפורום, בשביל להיחשב הצלחה, פרסונה 5 הוא משחק PS3 עם ערכי הפקה נמוכים לפלטפורמה, הוא היה הצלחה מסחררת.
הוא לא היה צריך לא את PC ולא את הסוויץ, זה מעולה שהוא מולטיפלטפורום כי זה עוד מכירות ועוד הצלחה ועוד קהל אבל כל בן אדם שפוי שיסתכל בתקציב של פרסונה 5 ויראה את ה5.5M עותקים האלה יהנהן שזו הצלחה מסחררת על הPS לבד, אם הוא היה נשאר אקסקלוסיבי לפלייסטישן רוב האנשים שקנו אותו לסוויץ ולPC היו קונים אותו לפלייסטישן, זה הפסד לסוני שהם איבדו אותו.

פרסונה, לא תהפוך לסדרה שמוכרת הכי טוב על המחשב, תראה את הנתונים שלמעלה, כמו שפיינל פנטזי אף פעם לא התפוצצה על המחשב.
סדרת סולס מוכרת הכי טוב על המחשב כי זו סדרה של dungeon crawlers ז'אנר שנולד על המחשב והכי מזוהה איתו, ויש לה סגנון גרפי של פנטזיה מערבית טולקינית
אלה דברים ששחקני המחשב שרופים עליהם, זה שונה מהWeeb vibe של פרסונה, דברים שרוב שחקני המחשב נרתעים מהם.

ובכל מקרה הPS היא הפלטפורמה שמשחקי הסולס מוכרים עליה הכי טוב אחרי הPC מה שאומר שגם אם הסדרה היתה נשארת בלעדית לסוני אחרי demon souls היא כנראה היתה הצלחה מסחררת גם בלי המחשב. שוב, Dark souls התפוצץ על הPS לפני שהוא קיבל פורט לPC, גרסת הPC העשירה מאוד את הקופה של From וזה טוב מאוד שהתפשטו לPC אבל הסדרה לא היתה כישלון לפני זה.

אף פעם לא אמרתי שפפ7- ריברת מכר רע כי הוא אקסקלוסיבי תמיד אמרתי שהוא מכר רע, בגלל כל מיני סיבות בין השאר זה שפיינל פנטזי זה סוס מת.
זה בדיוק להפך תמיד אמרתי פה שפורטים לPC ולסוויץ לא יצילו אותו כי פיינל פנטזי היא סוס מת.

והנה לראייה גם סטים שלך לא מציל את פפ7- ריברת.

ההערכות הן שפפ7 ריברת מכר על הPC מספר עלוב ביותר של עותקים. ההערכות הן בין 123K ל300K מספר עלוב ביותר.
ושוב, אל תביא את התירוץ של "לקח לו שנה להגיע" כי גם לGTA5 לקח שנה וחצי להגיע לPC והוא מכר עליו מעל 25M עותקים..
גם אם ריברת ימכור 1M על הסוויץ 2 זה לא יעזור.

בקצרה, מה שאני אומר ומה שתמיד אמרתי הוא. תשים משחק שאנשים חושבים שהוא טוב על הPC ומולטיפלטפורום? הוא יתפוצץ עוד יותר, כי הוא טוב ומבוקש.
תקח משחק לא פופלארי ולא מבוקש ולא טוב על כל הפלטפורמות? זה לא מה שיציל אותו.

מה שאתה הצעת זה שsouth of midnight יהפוך למולטיפלטפורום כדי למקסם את הסיכויים שלו להצליח. אתה אשכרה אומר שימו אותו על כל דבר אולי מישהו ירצה אותו. ושוב אנחנו רואים על פפ7-ריברת ופפ16 שזה לא ככה, אנשים לא מוצאים את עצמם חושקים במשחק גרוע, כי הוא קיבל פורט לPC.

Hypno כתב:

זה בדיוק מה שהולך לקרות קאז.

סקוור יכולים להציל את פיינל פנטזי ולהפוך אותו למותג רלוונטי, זה דורש שהם יעשו קפיצה באיכות של המשחקים כמו שCDPR עשו קפיצה בין The Witcher 2 לThe Witcher 3
זה דורש עולם פתוח בסקאלה של BG3, וזה דורש שהסיפור יהיה ברמה מטורפת. הם יכולים תיאורטית to pull it off ואז המותג לא ידשדש וינסוק לגבהים חדשים, אבל הם לא יעשו את זה. לכן התרחיש של הבלעדיות הזמנית יחזור על עצמו. נחייה ונראה, מה איכפת לך? תוכל להגיד לי שטעיתי. פפ17 יהיה מולטיפלטפורום הם כבר אישרו את זה, דבר איתי בפפ18.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 אפריל 2025, 10:50

המגילה הזו מיותרת. לא אמרתי שהמשחקים לא היו הצלחה לפני שעברו מולטיפלטפורם. או שמשחק בלעדי לא יכול להיות הצלחה. אבל עכשיו שהם נכנסו לעידן המולטיפלטפורם אין סיבה נראית לעין לחזור אחורה, ויכול להיות שבעתיד גרסת המחשב תהיה המובילה.

Rebirth לא מכר רע כבלעדי לפס5 נקודה. המיקומים שלו בטבלאות השנתיות הם ההוכחה לכך.
ההערכות של Rebirth למחשב שאני רואה הן חצי מיליון עד מיליון.

להשוות דברים ל GTA זה שטות.

כן, לשים את SOM על כל דבר ולתת לו את הסיכוי הכי טוב. אכן ייתכן שייכשל גם ככה. כמות האנשים שיקחו בחשבון את SOM בהחלטה על קנייה של XBOX שואפת לאפס.
אתה תמיד אומר שאם סטארפילד או משחק בלעדי אחר היה מקבל עוד קצת נקודות בממוצע אז זה היה הופך אותו לקלף או לקלף יותר חזק. אז למי אכפת ממשחק AA עם ממוצא 78.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 24 אורחים