נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2025, 21:41

ממש מגניב עם NG2 שזמין היום, אבל אני זוכר שניסיתי אותו או אחד אחר בזמנו על ה-360 וכל כך התעצבנתי על המצלמה - שנטשתי אותו. אולי אתן לו הזדמנות נוספת.
כמובן שעוד יותר מגניב NG4, מקווה שיצא ממש טוב. הוא נראה מיושן קצת אבל אקשן סופר מהיר, אולי אתחבר למרות שפחות עבד בעבר.

South of midnight נראה האמת קצת פחות מלהיב מפעם קודמת, והאמת היא שאיכשהו גם דום נראה לי פחות? הוא נראה איטי ו…קל?! אני בטוח שזה לא יכול להיות, אבל ככה זה היה נראה בתצוגה היום.
ממש מקווה שזה ירגיש אחרת כשמשחקים.

Expedition 33 לעומת זאת - וואו. מת לשחק בו ולחוות את הסיפור, שנראה פשוט מקורי ומעולה.

מוזר ששני משחקים יוצאים באפריל ואחד במאי. מאוד צמוד…
אז עושה רושם שאני עושה מנוי בסוף אפריל :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ינואר 2025, 22:24

כבר מוריד את Ninja Gaiden 2, במקור שיחקתי בו ב-360 אבל הוא היה קשה לי מידי ממה שאני זוכר, ניתן עוד הזדמנות.

אחלה תצוגה מהמעט שראיתי ובאתי עם 0 ציפיות, דווקא South of midnight נראה מעולה לטעמי, הסיפור נראה ממה מגניב והגיימפליי כנראה לא יהיה יותר מידי מעצבן. הStop action זה לא הטעם שלי אבל למשחק יש סטייל, אלא אם יתרסק בביקורת אנסה לבטח.

NG4 נראה בדיוק כמו 2 וקודמיו, אי אפשר באמת להתלהב. אבל לפי שתי המפתחות יהיה מעולה.

את השאר עוד לא הספקתי לראות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2025, 23:03

South of Midnight ממש הלהיב אותי עד התצוגה הזו, האמנות ממש מטורפת, מהיוצר מדהימות שאי פעם ראיתי, אבל התצוגה הזו גורמת לי לחשוב שהגיימפליי ממש יהיה חלש לעומת כל השאר וזה מבאס. דווקא הפעם הקודמת חשבתי שזה רק טעימה קטנה והייתי אופטימי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 ינואר 2025, 01:40

ספנסר שיחק אותה בענק! מסתבר שנינג'ה גיידן 4 לא היה מפותח בלי העזרה של ספנסר (או לפחות לא כרגע ). וואו פשוט וואו הכרזה מהסרטים, יאללה. הגרפיקה של NG4 באמת לא מרשימה, כמו שדודי אמר, בקושי נראה לי כמו משחק PS4 אבל זה נינג'ה גיידן חדש, בעיני זה מגהטון כמו הכרזה מנוטי דוג :-) כל כך מבאס שצריך לחכות עד לסוף השנה כדי לשחק בו, אם היה אפשר לישון עד שייצא הייתי עושה את זה.

דום גם היה מדהים. יש בו כל כך הרבה מכניקות, parry,deflect אחת ממערכות הקרב הכי מגוונות שראיתי בשוטר אבר, ומה זה הדרקון המטורף הזה שאפשר לרכוב עליו ולהלחם בבוסים ענקיים? הולי שיט... day one.

South of Midnight באמת מאכזב, הגיימפלי היה נראה לי פח וקלאנקי מהרגע הראשון אבל הפעם זה היה נראה ממש מעפן, חבל אני מרגיש שיש הרבה תשוקה בפרויקט הזה ושיש פה המון כוונה לספר סיפור מעניין אבל מקבל ממנו וייבים של משחק של אמריקן מקג'י, משחק שאתה אוהב בו הכל חוץ מאשכרה לשבת לשחק אותו ולחוות את הגיימפלי.
Expedition 33 - באמת נראה שיש פה סיפור לא רע בכלל, ואני לא רואה פה בנתיים ילדים מעצבנים בחבורה שלך עם התנהגות אינפנטילית שיכולים לעלות על העצבים ממש מהר
(זה אחד הtropes שאני הכי שונא במשחקי JRPG ופה נראה שהם יודעים מעולה להימנע מזה)

בעיקרון אחלה דירקט, וללא ספק מגיע לספנסר ובוטי את השאפו הזה על זה שהביאו לנו NG4 זה כל כך מרגש, איזה הייפ!!!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2025, 08:38

הייתה תצוגה ממש נחמדה. SOM באמת נראה פחות טוב בתצוגה הזאת. אבל דום ו-E33 נראו מעולה.

איך יודעים שמיקרוסופט הפכה למפיצת צד ג על מלא? בדירקט של עצמם הם כותבים על משחקים שהם מגיעים לפס5.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ינואר 2025, 08:48

DrKeo כתב:הייתה תצוגה ממש נחמדה. SOM באמת נראה פחות טוב בתצוגה הזאת. אבל דום ו-E33 נראו מעולה.

איך יודעים שמיקרוסופט הפכה למפיצת צד ג על מלא? בדירקט של עצמם הם כותבים על משחקים שהם מגיעים לפס5.

הכמות משחקים שמייקרוסופט מייצרת כיום מתעלה על כל מפיצה אחרת, תחשוב מה ראית כאן - שלושה משחקים חדשים לחודשים הקרובים (NG2 Remake, NG4, Doom) בנוסף יש לך את Avowed בתחילת שנה ובטח עוד כמה ששכחתי ורק עכשיו יצאו Indiana jones, Age of mytholegy, Flight simulator, Call of duty black ops 6 ועוד...

אפילו אם רק חצי יהיו בלעדיים זה בסדרי גודל ממה שסוני מסוגלת להפיק כיום, אין הגיון כלכלי למנוע חצי מהמשחקי AAA שיוצאים בשנה מלהגיע לכמעט שני שליש מקהל השחקנים על קונסולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ינואר 2025, 10:30

אהבתי מאוד את ng4. נראה אקשן כיפי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ינואר 2025, 13:10

אחרי 3 שעות ב-NG2 Black אני יכול לומר שהוא נראה מצוין לרימייק גרפי והרבה יותר מזכיר את NG2 המקורי מאשר את Sigma, בעיקר כשזה מגיע לכמות האויבים בכל מפגש.
מה שכן, אני משחק ב-Hard/Path of the Ninja שהיא הרמה השלישית ואני זוכר את המקורי הרבה יותר קשה.
אני משחק על הפס5 והפריימרייט בסך הכל יציב, אבל אני מרגיש שהוא לא על 60 קבוע ויש גם input latency קטן שלא היה במקורי. המצלמה, כמו שכבר נכתב כאן, מזעזעת, מרגיש כמו משחק פס2 בהקשר הזה.
בסופו של דבר, אין משחק האק אנד סלאש שהצליח לתת תחושת אקשן visecral כמו NG2, והרימייק לגמרי משמר את זה ולפחות ממה שאני הבנתי, Team Ninja איבדו את הסורס קוד של NGB ו-NG2 לפני שנים, אז יש מצב שהם אפילו לא השתמשו בקוד של המקורי ועשו התאמות רציניות לזה של Sigma 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ינואר 2025, 15:37

המצלמה היא דיל ברייקר בשבילי. אני ממש מקווה ש-4 יתקן את זה. ממה שאני זוכר מהטריילר - זה נראה בערך אותו דבר אבל נקווה לטוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 ינואר 2025, 18:28

Death_119 כתב:כבר מוריד את Ninja Gaiden 2, במקור שיחקתי בו ב-360 אבל הוא היה קשה לי מידי ממה שאני זוכר, ניתן עוד הזדמנות.

.

זה משחק של מומנטום ושל להיכנס לflow :-) הכוונה שלי היא שיהיו פעמים שבוסים יקרעו לך את התחת ותרגיש שהם לא פגיעים לא משנה מה אתה עושה ואז פתאום בפעם ה10 אתה תרגיש שאתה מוריד להם 80% ממד החיים בלי להבין איך בכלל עשית את זה, פשוט כי היית בשיא הפוקוס באותו רגע ונכנסת לזרימה, או במילים אחרות למות במשחק הזה 10 פעמים ואז פתאום כאילו משום מקום, להביא ביצועים וקומבואים לא מהעולם זה כל הקטע.

אה וblock block block.

משחק אדיר עשיתי כבר 4 משימות היום.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ינואר 2025, 21:00

glass man כתב:
Death_119 כתב:כבר מוריד את Ninja Gaiden 2, במקור שיחקתי בו ב-360 אבל הוא היה קשה לי מידי ממה שאני זוכר, ניתן עוד הזדמנות.

.

זה משחק של מומנטום ושל להיכנס לflow :-) הכוונה שלי היא שיהיו פעמים שבוסים יקרעו לך את התחת ותרגיש שהם לא פגיעים לא משנה מה אתה עושה ואז פתאום בפעם ה10 אתה תרגיש שאתה מוריד להם 80% ממד החיים בלי להבין איך בכלל עשית את זה, פשוט כי היית בשיא הפוקוס באותו רגע ונכנסת לזרימה, או במילים אחרות למות במשחק הזה 10 פעמים ואז פתאום כאילו משום מקום, להביא ביצועים וקומבואים לא מהעולם זה כל הקטע.

אה וblock block block.

משחק אדיר עשיתי כבר 4 משימות היום.

עשיתי אחת, הוא מאוד מאוד מיושן בגיימליי, גם מרגיש קצת Button mashing וכאוס. אבל משחק טוב אין ספק, לתקופתו.
תמונה

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 ינואר 2025, 11:19

Death_119 כתב:אפילו אם רק חצי יהיו בלעדיים זה בסדרי גודל ממה שסוני מסוגלת להפיק כיום, אין הגיון כלכלי למנוע חצי מהמשחקי AAA שיוצאים בשנה מלהגיע לכמעט שני שליש מקהל השחקנים על קונסולה.

קיאו מעדיף שדום לא יכסה את עלויות הפיתוח, קיצוצים, פיטורים ואף סגירת אולפן על פני פגיעה בקדושת הבלעדיות.
יותר מזה, אם זה היה תלוי בו, DOOM היה משוגר רק ל XBOX, בלי גרסת מחשב.

אני דווקא התרשמתי לטובה מ SOM, לא חשבתי שהמשחק יהיה כזה רחב-יריעה כמו שהראו. הם אפילו אולי הראו יותר מדי -- יש עוד איזורים/בוסים בנוסף למה שהראו או שזה כולם?

אני ממש מקווה שהמצב הטכני של E33 כרגע הרבה יותר טוב ממה שהראו. ה aliasing בשיער נורא, והמשחק נראה ~25 FPS, אם לא פחות. המשחק מקורי ויצירתי ויהיה חבל אם המצב הטכני שלו יהיה לו לרועץ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 10:40

Uncle Pey'j כתב:בסופו של דבר, אין משחק האק אנד סלאש שהצליח לתת תחושת אקשן visecral כמו NG2, והרימייק לגמרי משמר את זה ולפחות ממה שאני הבנתי, Team Ninja איבדו את הסורס קוד של NGB ו-NG2 לפני שנים, אז יש מצב שהם אפילו לא השתמשו בקוד של המקורי ועשו התאמות רציניות לזה של Sigma 2.

זה רימייק באנריל 5, אני משער שאין שם שורת קוד אחת מהמקורי. אבל אולי שדדו קצת מסיגמה, מי יודע.

Death_119 כתב:אפילו אם רק חצי יהיו בלעדיים זה בסדרי גודל ממה שסוני מסוגלת להפיק כיום, אין הגיון כלכלי למנוע חצי מהמשחקי AAA שיוצאים בשנה מלהגיע לכמעט שני שליש מקהל השחקנים על קונסולה.

יש הגיון אדיר בלא להביא אף אחד מהם לפס5 - לגרום לאנשים לקנות את הקונסולה שלך, זאת שהוצאת עליה מליארדים, שכל מכירת יחידה שלה תכניס לך פחות או יותר פי 30-40 מאשר למכור עותק על הפס5. ואגב, אני די בטוח שכל המשחקים שציינת מגיעים לפס5, כרגע רק south of midnight לא הוכרז לפס5 וגם הוא בטח יגיע אליה בחודשים הקרובים.

כן, מיקרוסופט מפיצה צד ג׳ הכי גדולה בתעשיה, אבל אני אזכיר שעד שמיקרוסופט הפכה למפיצת צד ג׳ הכי גדולה בתעשיה המפיצת צד ג׳ הכי גדולה בתעשיה לא הצליחה להתקרב להכנסות של 10 מליארד בשנה בזמן שמחזיקת הפלטפורמה הכי קטנה הייתה צפונית ל15 מליארד. כלומר לא משנה כמה גדולה היא תהיה כצד ג׳, אין שם את הכסף שיש בלהחזיק פלטפורמה של גן סגור. אסטרטגיה טפשית מאוד, ההגדרה של קצרות רואי.

Hypno כתב:קיאו מעדיף שדום לא יכסה את עלויות הפיתוח, קיצוצים, פיטורים ואף סגירת אולפן על פני פגיעה בקדושת הבלעדיות.
יותר מזה, אם זה היה תלוי בו, DOOM היה משוגר רק ל XBOX, בלי גרסת מחשב.

קאו מעדיף שתהיה תחרות בשוק הקונסולות ושסוני לא תהיה מונופול דורסני. קאז אוהב אסטרטגיות של מחזיקות פלטפורמה שמשמידות את עצמן.

וצודק, איזה מזל שהוציאו את High fi rush לפס5, ממש הציל את טנגו, נכון? נכון?? כל החברות שמיקרוסופט סגרה הוציאו משחקי מולטיפלטפורם, איזה מזל, נכון?

אם דום לא יכול בשילוב עם ה-PC, הפלטפורמה הכי גדולה היום, ואקסבוקס Series שמכרו יותר מ30 מיליון עותקים, להגיע לרווח אז זאת אשמת המשחק, לא גרסת הפס5. ואם מיקרוסופט סוגרים את id כי דום under performed אז זה כתם שחור על הראש של מיקרוסופט, לא גרסת הפס5 הקיימת או הלא קיימת.

החוסר הבנה הבסיסי שלך של המשמעות של משחקי צד א׳ הוא בלתי יאמן. או שאולי הוא כן יאמן להתחשב בזה שאתה רק מדבר על משחקים בפורומים ולא משחק בהם, כנראה שזאת הסיבה שיש לך פרספקטיבה על התעשייה שלא הייתה מביישת את דון מטריק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 16:41

Uncle Pey'j כתב:אחרי 3 שעות ב-NG2 Black אני יכול לומר שהוא נראה מצוין לרימייק גרפי והרבה יותר מזכיר את NG2 המקורי מאשר את Sigma, בעיקר כשזה מגיע לכמות האויבים בכל מפגש.
מה שכן, אני משחק ב-Hard/Path of the Ninja שהיא הרמה השלישית ואני זוכר את המקורי הרבה יותר קשה.
אני משחק על הפס5 והפריימרייט בסך הכל יציב, אבל אני מרגיש שהוא לא על 60 קבוע ויש גם input latency קטן שלא היה במקורי. המצלמה, כמו שכבר נכתב כאן, מזעזעת, מרגיש כמו משחק פס2 בהקשר הזה.
בסופו של דבר, אין משחק האק אנד סלאש שהצליח לתת תחושת אקשן visecral כמו NG2, והרימייק לגמרי משמר את זה ולפחות ממה שאני הבנתי, Team Ninja איבדו את הסורס קוד של NGB ו-NG2 לפני שנים, אז יש מצב שהם אפילו לא השתמשו בקוד של המקורי ועשו התאמות רציניות לזה של Sigma 2.

ראיתי שרץ עכשיו באינטרנט שהמשחק פותח בשיטה של Blue point, כלומר הם לקחו את הקוד של סיגמה והחדירו את UE5 רק בשכבה הויזואלית כך שכל הגיימפליי הוא נטו סיגמה. אני לא יודע כמה זה נכון, אבל תמיד יש סיכוי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 ינואר 2025, 16:56

DrKeo כתב:
Uncle Pey'j כתב:אחרי 3 שעות ב-NG2 Black אני יכול לומר שהוא נראה מצוין לרימייק גרפי והרבה יותר מזכיר את NG2 המקורי מאשר את Sigma, בעיקר כשזה מגיע לכמות האויבים בכל מפגש.

ראיתי שרץ עכשיו באינטרנט שהמשחק פותח בשיטה של Blue point, כלומר הם לקחו את הקוד של סיגמה והחדירו את UE5 רק בשכבה הויזואלית כך שכל הגיימפליי הוא נטו סיגמה. אני לא יודע כמה זה נכון, אבל תמיד יש סיכוי.

כן, אני חושב שראינו אותו שרשור.
לא מפתיע, כבר שנים יודעים שהם איבדו את הסורס קוד של NGB ו-NG2, ושלא יובן לא נכון, ל-NG2 המקורי יש בעיות אבל המשחק הזה באמת היה one of a kind בז'אנר ודווקא חוסר האיזון שלו וכמות האויבים הפסיכית שהוא זרק על השחקן היו מה שהפך אותו לכל כך טוב. ומהשוואה לא מקצועית שעשיתי, בהחלט יש input lag ברימייק וגם את ה-stutter הידוע לשמצה של UE5 כבר קלטתי. לא אסון טכני, ועדיין הייתי ממליץ על הגרסה הזו בהשוואה לסיגמא.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 28 ינואר 2025, 08:39

מה שפיל ספנסר אמר השבוע על נינטנדו זה פשוט הזוי. כנראה שבאמת נראה את Halo ו-Gears of War על הסוויץ׳ 2. אני באמת לא מבין למה צריך אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 ינואר 2025, 09:05

Golan כתב:מה שפיל ספנסר אמר השבוע על נינטנדו זה פשוט הזוי. כנראה שבאמת נראה את Halo ו-Gears of War על הסוויץ׳ 2. אני באמת לא מבין למה צריך אקסבוקס.

לא צריך, מבחינתו שהגיימפאס ירוץ על טוסטר. זאת הגישה שלו תקופה ארוכה, פשוט כיום הוא השתלט על כל שוק הAAA אז אתה מתחיל לראות את הפירות של הגישה הזאת.
למרות שעדיין כמויות של בלעדיים לא הוכרזו לשום דבר מלבד האקסבוקס והפיסי, לדוגמא Avowed שמגיע בפברואר, גם פייבל שמגיע בהמשך השנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2025, 09:59

אני יכול רק להגיד ב100% שאם נינג'ה גיידן 4 היה בלעדי לאקסבוקס היה לי עכשיו בזה הרגע את הSeries X :-) כאילו הם אשכרה מימנו את כל הפיתוח של NG4 וכל זה רק בשביל שיגיע על היום הראשון לגיימפאס.

אנשים כמו קליימן ואני שכבר הכרזנו שאנחנו נהיה 100% על קונסולות בדור הבא (לפחות בטח ב14 השנים הבאות שנשארו לקונסולות ביתיות) אין לנו סיבה לבחור באקסבוקס.
ספסנר אמר שהוא רוצה שהאקסבוקס ינצח בגלל היכולות שלו ולא בגלל המשחקים. שמישהו יעדכן את ספנסר, שזה לא עזר לאקסבוקס המקורית שהיא היתה חזקה בפער מהגיימקיוב או מהפס2. שמישהו יעדכן את ספנסר שזה לא עזר לX שהיא יותר חזקה מהפס5 בדיוק להפך, לקח לאנשים זמן ללמוד אותה אז בהתחלה משחקים אפילו רצו עליה פחות טוב מהפס5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2025, 10:48

Golan כתב:מה שפיל ספנסר אמר השבוע על נינטנדו זה פשוט הזוי. כנראה שבאמת נראה את Halo ו-Gears of War על הסוויץ׳ 2. אני באמת לא מבין למה צריך אקסבוקס.

לא צריך אקסבוקס, מיקרוסופט רוצה שתקנה פלייסטיישן כנראה. אפילו אין שם GP, צחוקים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 ינואר 2025, 11:26

DrKeo כתב:

לא צריך אקסבוקס, מיקרוסופט רוצה שתקנה פלייסטיישן כנראה. אפילו אין שם GP, צחוקים.

את כלל המשחקים בשנה אני משחק בחינם (אצלי זה באמת בחינם כי את המנוי אני מקבל בחינם מהחברה), מה שמצחיק שכבר כיום חלק ממימון הbacklog שלי מגיע משחקנים בפלטפורמה מתחרה בשם הפלייסטישן. למה זה דבר רע? למה שחברה עיסקית לא תקבע את ההחלטה הכלכלית הנכונה? אם לשיטתם לשים את המשחקים בכל הקונסולות יכניס יותר מבלעדיות בקונסולה אחת בשליטתם הם כנראה יודעים מה הם עושים.

בלי להזכיר שהקונסולות חיות על זמן שאול, כמה עוד יקח עד שנעבור לשירותי Streaming?

למה סוני החליטה להוציא את כלל הBacklog שלה באיחור לפיסי? משהוא היה מדמיין מהלך דומה שנים אחורה?

ואם כבר מייקרוסופט רוצה שתקנה מה שאתה רוצה, אבל במיוחד פיסי, משמעותי לה פי כמה שתהיה בווינדוס מאשר שתהיה באקסבוקס. איך זה שכלל משחקי הפלייסטישן זמינים מעל הפלטפורמה של מיקרוסופט שקרויה פיסי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2025, 12:01

Death_119 כתב:את כלל המשחקים בשנה אני משחק בחינם (אצלי זה באמת בחינם כי את המנוי אני מקבל בחינם מהחברה), מה שמצחיק שכבר כיום חלק ממימון הbacklog שלי מגיע משחקנים בפלטפורמה מתחרה בשם הפלייסטישן. למה זה דבר רע? למה שחברה עיסקית לא תקבע את ההחלטה הכלכלית הנכונה? אם לשיטתם לשים את המשחקים בכל הקונסולות יכניס יותר מבלעדיות בקונסולה אחת בשליטתם הם כנראה יודעים מה הם עושים.

להגיד שמיקרוסופט יודעים מה הם עושים זאת הצהרה גדולה, מיקרוסופט הוכיחה שוב ושוב שאין להם שמץ של מושג מה הם עושים, ביחוד עכשיו. דודי לא קנה XSX למרות שהיית לקוח אקסבוקס נאמן. מאדם כמוך מיקרוסופט אמורה להכניס revenue של כמה אלפי דולרים בדור, אבל במקום אתה משלם להם כרגע 26 שקל לחודש. מיקרוסופט הפסידה עליך כמות אסטרונומית של revenue, ועכשיו היא תפסיד גם על פייג׳ שהוא כנראה הלקוח אקסבוקס הכי נאמן בפורום. ולקוחות חדשים? סליחה, אני לא רואה כאלה, בדור ה-360 היו להם 80 מליון לקוחות, בדור הזה GP לא מצליח להגיע ל-40 מליון אפילו אחרי שהם רימו ואחדו מתחת לשם GP את gold. המכירות חומרה בצלילה חופשית, השם אקסבוקס כפלטפורמה הולך ונעלם והם הופכים למפיצת צד ג׳.

Death_119 כתב:בלי להזכיר שהקונסולות חיות על זמן שאול, כמה עוד יקח עד שנעבור לשירותי Streaming?

דבר איתי בדור הפס8 :)
אין בעיה, שיציגו שירות סטרימינג במקביל, רק חבל שהשירות סטרימינג שלהם הכי גרוע בשוק. העובדה שיום אחד סטרימינג יהיה פופולרי לא הופכת את הויתור על הקונסולה שלהם להגיונית ב-2025. שיוותרו על קונסולה כשהן לא רלוונטיות עוד 20 שנים, לא כשסוני ונינטנדו עדין מוכרות 20 מליון יחידות קונסולה בשנה.

Death_119 כתב:למה סוני החליטה להוציא את כלל הBacklog שלה באיחור לפיסי? משהוא היה מדמיין מהלך דומה שנים אחורה?

ואם כבר מייקרוסופט רוצה שתקנה מה שאתה רוצה, אבל במיוחד פיסי, משמעותי לה פי כמה שתהיה בווינדוס מאשר שתהיה באקסבוקס. איך זה שכלל משחקי הפלייסטישן זמינים מעל הפלטפורמה של מיקרוסופט שקרויה פיסי?

סוני עשתה כמה וכמה מהלכים טפשיים למדי בדור הזה. למזלה היא מונופול אבל אם הייתה לה אשכרה תחרות היא הייתה משלמת מחיר כבד על ההתנהלות שלה בדור הפס5.

בנוסף סוני נמצאת במקום שבו היא כמעט ממקסמת את מספר הקונסולות שהיא מסוגלת למכור. מיקרוסופט אפילו לא קרובה, מיקרוסופט יכולה למכור פי 2-3 יותר קונסולות XSX אם היא תפעל נכון, ועל גבי זה גם להכניס כסף מהצד משירות סטרימינג וגרסאות PC. אפשר להנות מכל העולמות, לא חייבים ללכת על אסטרטגית התאבדות קולקטיבית ולשים את כל הצ׳יפים על עתיד שעדין לא הגיע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2025, 12:11

משתמע מהבלוג של דום שכל המערכת תאורה שלו מבוססת RT, כלומר תאורה ישירה, GI וצל. ובנוסף גם ה-hit detection מבוסס RT כך שהוא יהיה מדוייק ברמת הפיקסל. נחכה ונראה אם זה נכון, אבל הניסוח שלהם גורם לזה להשמע ככה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2025, 12:32

אני כן חושב שמיקרוסופט יכולה להיות עכשיו מפיצה גדולה טובה מאוד ורווחית מאוד.
אבל שיוותרו על הGP, כי המודל של GP לא משתלם להם כמפיצה, אם הם באמת מפמפמים משחקים חדשים בקצב.
עוד ועוד אנשים יבינו שהם יכולים ב-3 חודשים לשאוב תוכן של שנה או אפילו שנתיים, ובמקום להרוויח מינימום 70% על כל משחק בנפרד - הם יפסידו הרבה כסף.
אני לא חושב שלבנות על זה שאנשים ימשיכו לשלם על מנוי מבלי לשים לב או סתם כדי לא להתעסק עם זה - יחזיק לאורך זמן, ובעצם לדעתי הם כבר בשלב הזה שאנשים מתחילים לנטוש את המנוי הזה, או לנצל אותו כמוני בצורה שלא משתלמת בעליל למיקרוסופט. וכמובן שחוץ מההוצאות שיש להם על פיתוח משחקים בהפצתם - יש להם את משחקי צד ג' שהם מחלקים שם כדי לגרום לאנשים לעשות את המנוי, ומדובר לעתים קרובות בסכומים עצומים ממה שהודלף ודווח, בטח בתחום הAAA.
אני באמת חושב שזה ישתלם להם הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2025, 12:54

כמפיצה היא יכולה להיות מאוד רווחית, אבל היא הולכת לאבד את הרווחים של הגן הסגור. להיות מפיצה זה הרבה פחות מכניס מלהיות מחזיקת פלטפורמה, ולכן אני לא אתפלא אם ה-revenue שלהם ירד עם הזמן, ככל שהם יאבדו לקוחות אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 ינואר 2025, 09:10

מיקרוסופט פרסמו דוחות אתמול, המצב בחטיבת הגיימינג ממש על הפנים, הם ירדו ב-7% בסך הכל. כאשר מכירות התוכנה עלו ב-2%, הכל בזכות COD, יש שם נפילה חופשית עם האקסבוקס, וזה עדיין מעל לציפיות המשקיעים. מעניין איך זה נראה אצל סוני. אבל יחסית להשקעה המטורפת שהם שמו על גיימינג ב-5 שנים האחרונות הROI נראה מחורבן.

יש למיקרוסופט מזל ששאר החברה היא מכונת כסף בלתי נתפסת.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים