Uncle Pey'j כתב:בסופו של דבר, אין משחק האק אנד סלאש שהצליח לתת תחושת אקשן visecral כמו NG2, והרימייק לגמרי משמר את זה ולפחות ממה שאני הבנתי, Team Ninja איבדו את הסורס קוד של NGB ו-NG2 לפני שנים, אז יש מצב שהם אפילו לא השתמשו בקוד של המקורי ועשו התאמות רציניות לזה של Sigma 2.
זה רימייק באנריל 5, אני משער שאין שם שורת קוד אחת מהמקורי. אבל אולי שדדו קצת מסיגמה, מי יודע.
Death_119 כתב:אפילו אם רק חצי יהיו בלעדיים זה בסדרי גודל ממה שסוני מסוגלת להפיק כיום, אין הגיון כלכלי למנוע חצי מהמשחקי AAA שיוצאים בשנה מלהגיע לכמעט שני שליש מקהל השחקנים על קונסולה.
יש הגיון אדיר בלא להביא אף אחד מהם לפס5 - לגרום לאנשים לקנות את הקונסולה שלך, זאת שהוצאת עליה מליארדים, שכל מכירת יחידה שלה תכניס לך פחות או יותר פי 30-40 מאשר למכור עותק על הפס5. ואגב, אני די בטוח שכל המשחקים שציינת מגיעים לפס5, כרגע רק south of midnight לא הוכרז לפס5 וגם הוא בטח יגיע אליה בחודשים הקרובים.
כן, מיקרוסופט מפיצה צד ג׳ הכי גדולה בתעשיה, אבל אני אזכיר שעד שמיקרוסופט הפכה למפיצת צד ג׳ הכי גדולה בתעשיה המפיצת צד ג׳ הכי גדולה בתעשיה לא הצליחה להתקרב להכנסות של 10 מליארד בשנה בזמן שמחזיקת הפלטפורמה הכי קטנה הייתה צפונית ל15 מליארד. כלומר לא משנה כמה גדולה היא תהיה כצד ג׳, אין שם את הכסף שיש בלהחזיק פלטפורמה של גן סגור. אסטרטגיה טפשית מאוד, ההגדרה של קצרות רואי.
Hypno כתב:קיאו מעדיף שדום לא יכסה את עלויות הפיתוח, קיצוצים, פיטורים ואף סגירת אולפן על פני פגיעה בקדושת הבלעדיות.
יותר מזה, אם זה היה תלוי בו, DOOM היה משוגר רק ל XBOX, בלי גרסת מחשב.
קאו מעדיף שתהיה תחרות בשוק הקונסולות ושסוני לא תהיה מונופול דורסני. קאז אוהב אסטרטגיות של מחזיקות פלטפורמה שמשמידות את עצמן.
וצודק, איזה מזל שהוציאו את High fi rush לפס5, ממש הציל את טנגו, נכון? נכון?? כל החברות שמיקרוסופט סגרה הוציאו משחקי מולטיפלטפורם, איזה מזל, נכון?
אם דום לא יכול בשילוב עם ה-PC, הפלטפורמה הכי גדולה היום, ואקסבוקס Series שמכרו יותר מ30 מיליון עותקים, להגיע לרווח אז זאת אשמת המשחק, לא גרסת הפס5. ואם מיקרוסופט סוגרים את id כי דום under performed אז זה כתם שחור על הראש של מיקרוסופט, לא גרסת הפס5 הקיימת או הלא קיימת.
החוסר הבנה הבסיסי שלך של המשמעות של משחקי צד א׳ הוא בלתי יאמן. או שאולי הוא כן יאמן להתחשב בזה שאתה רק מדבר על משחקים בפורומים ולא משחק בהם, כנראה שזאת הסיבה שיש לך פרספקטיבה על התעשייה שלא הייתה מביישת את דון מטריק.
We're just normal men. We're just innocent men