Laskin כתב:כמה משחקי JRPG בתורות אתה מכיר בהפקה של כמעט AAA עם גרפיקה באמת יפה וציון ממוצע מעל 90 אתה מכיר? זה נדיר, מאוד, בטח ובטח כשמדובר במשחק מערבי וזה משהו שלא ראינו אף פעם בערך וכמו שאתה רואה - בהחלט יש לזה שוק.
שוב, המשלחת מוכר בצורה מרשימה, אבל היה יכול למכור הרבה יותר והיה יכול לקבל את הפוקוס המלא של האינטרנט אם לא היה יוצא בסופ״ש עם אובליביון. הם מתחלקים בתשומת הלב ומן הסתם גם במכירות. האם היה מוכר עוד חצי מליון או מליון - לא נדע לעולם, אבל זה ברור לכל אחד שמיקרוסופט פגעו בו.
lost odyssey היה AAA JRPG בתורות ב2007, סאקאגואצ'י כידוע עשה אותו, , והוא גם הביא סופר מקצועי לעזור לו לכתוב את המשחק. המשחק כיוון לקהל בוגר במערב, והיה עליו חתיכת הייפ לפני ההשקה. והוא עשה בקושי 900K עולמית. אז אם אנחנו מסכימים שהמשלחת 33 הוא רק כמעט AAA לזמנו, לוסט אודסי היה AAA אמיתי לזמנו וגם היה לו את היתרון להיות מהJRPG הראשונים שהם AAA בעידן הHD.
אז היו כאלה והם לא הצליחו לעשות 1M בשלושה ימים כמו שהמשלחת עשה בטח לא לעבור את ה1M כי רק הטופ דוג'ס עוברים את 1M תוך כמה ימים.
אם כבר פיגוע, לדעתי סאנדפול עשו לעצמם פיגוע שחתמו עם מייקרוסופט על דיל לגיימפאס מההתחלה. כמה אנשים ששיחקו בו בחינם בגיימפאס, היו קונים אותו בקניית אימפולס אם לא היה זמין להם? לדעתי המון אחי, המון. כי זה משחק של איזה 170 שקל לא משחק של איזה 90$-80$.
אני מת על סאנדפול הם ענקיים והם לחלוטין הולכים להיות כמו שחזית שם שכולנו הולכים לזכור טוב מאוד את השם הזה.
אבל, אם כבר פיגועים, הם עשו את זה לעצמם, הם חתמו על הדיל עם מייקרוסופט... ושהמשחק שלך מתפוצץ בגיימאפס אתה תמיד יכול לאכול אותה בענק כי אתה מאבד את המכירות שיכלו להיות לך מהFOMO.כמובן שאני לא מאמין שהיו עוברים את ה1M בכמה ימים גם אז כי שוב רק הטופ דוגס עוברים אבל אולי היה מגיע ל1.2M-1.5M.
כמו שכתבתי לנדב, אני מאמין שסאנדפול עשו עסקת "יהודה לוי סטייל" עם מייקרוסופט והפכו למליונרים בין לילה אז אני מאמין שכולם יצאו מרוצים בסוף. אבל עדיין אובדן המכירות לא על מייקרוסופט.