נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי bling » 02 מאי 2025, 12:11

וואו כולה לקח 5 שנים להתניע ומעכשיו עד 27 נקבל משחקים טובים וזה נחשב בראש שלך לדור טוב, שלא לדבר על שאר הבעיות שציינתי. סגור אחי

ועל GTA6 אני אתארגן, לא אקנה קונסולה מעפנה בשביל משחק אחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 12:52

אז הורדת את הרגל מהגז על התחביב, ואתה מסתפק ב"להתארגן" על GTA6 אז הדור חרא? הדור התעורר על עצמו,מאוחר המפתחים הכאו על חטאם, ואפשר לסלוח להם.
זה יהיה המצב בכל דור מעכשיו,אז מה תמיד תתארגן עכשיו על הGTA של כל דור ותדלג על כל שאר הדברים? זה לגמרי קאזואלי.

אתה אוהב את SONY, ויש לך השנה את GOT 2 ואת GOT 1 שאני לא יודע אם ניסית אותו, ויהיה לך הדור את אינטרגלקטיק ואתה אוהב את קוג'ימה ויש לך השנה את DS2.
ואתה גם מזלזל ובועט ב"משלחת 33" כאילו לא שווה בכלל לספור אותו. לא סתם קן לוין עף ממנו, ואני חותם איתך על כסף שאם תתארגן עליו,גם אתה תעוף עליו, הוא בדיוק בסגנון הנוטי דוגי שאתה אוהב. כתוב לך על המצח לשחק בו.

כן, הדורות הבאים של הגיימרים ישמעו ממני בעוד 20 30 שנה כמה נוראות היו 5 שנים הראשונת של הדור הזה, אבל הם גם ישמעו איזה אפי, מדהים, ולא מהעולם הוא הפך להיות מ2025 עד 2027 ואתה בוחר לא להיות חלק מזה, אבל זו לא אשמת סוני או המפתחים, לחלוטין סדר העדיפויות הלגיטמי שלך.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 02 מאי 2025, 13:11

לא הבנתי מה קרה מסוף 2024 ועד תחילת מאי 2025 שפתאום את כזה מפרגן לדור, אבל שיהיה :lol:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 13:17

משלחת 33, מאפיה 4, DS 2 GTA6,... GOT2 דונקי קונג בננזה. כל אלה רק פאקינג השנה. אתה מעכל את זה?
אלה הדברים שרציתי לראות בכל הדור והם באים במכה בבום עכשיו.
בהמשך הדור יש לנו, מקס פיין 1+2. המשחק החדש הזה של יוצרי יאקוזה שראינו אצל קיילי, וולברין, גירס 6,אינטרגלקטיק וכמובן איך לא הדובדבן שבדובדנים שבלעדיו הדור לא יהיה שלם DQ12 שכמות ענקית כזו של גודנס בדרך אדם שפוי חייב לפרגן לדור הוא ייזכר אצלי כדור שהתחיל על הפנים וסיים כאחד הגדולים.

הארדקור עם כבוד לא מפספס את הדור.
מן הסתם נינטנדו הוסיפה הרבה עניין ותקווה גם כן, אני גיימר לא הייטר. אני הייטר רק שהמפתחים לא מספקים את הסחורה אין לי זקפות מלהיות סתם הייטר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מאי 2025, 13:44

אם הדור ממש טוב רק בשנתיים האחרונות שלו - זה דור חרא.
בלינג יהנה כפליים בדור הבא, אין שום דבר פסול במה שהוא עושה…
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 02 מאי 2025, 15:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 02 מאי 2025, 13:58

משחקים עתידיים שידעת עליהם גם ב 2024? :lol:

הכרזה על DK ו E33 שמתקבל באהדה - זה מה ששינה לך את ההסתכלות על הדור?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 14:22

אם גבר מזלזל באשתו ובנישואים שלהם 5 שנים, לא זורק את הזבל, לא מתלבש נורמלי לא מוציא אותה לחופשות אין כסף בבית, הכל חובות, בוגד בה מול הפנים שלה עם חברות שלה, לא מבשל ואחרי 5 שנים כאלה שהיא נשארה איתו, הוא הופך מ2025 עד 2027 לבעל הכי טוב. השקעה שלו שווה פתאום מליונים והוא מסדר גם את אשתו כלכלית גם את הילדים ואפילו את המשפחה של האשה, הוא מתחיל להיות מוקף בכל מיני סלבס ובכל זאת הוא מפסיק לבגוד באישתו ומתחיל להרעיף עליה מלא תשומת לב מתעניין בה על בסיס יומי והופך להיות הפסיכולוג שלה מה נראה לך שהיא תזכור את ה5 שנים שהוא היה חרא?

ככה זה עובד פה. אני כגיימר רוצה מכל דור . שיהיו משחקים עלילתים שירגשו אותי ושאני ארגיש שאני משחק ב"משחק סרט" גדול מהחיים ועובר עם דמויות שאני אוהב עשרות שעות ע"ע משלחת 33.

לאסקין: אם בלינג לא חושב שהמשחקים האלה שווים השקעה בקונסולה שעולה איזה 1500 שקל כשהם חדשים, למה שהוא ישקיע בהם שהם יהיו "פיצה שנשארה במקרר" בדור הPS6 סביר להניח שבלינג יוותר גם על דור הPS6 ופשוט יגיד שגם הדור הזה לא מציג קפציה מדור הPS4.
מה גם שהכל אידיליזציה שלנו.
גם לדור הPS4 לקח שנים להתניע.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 מאי 2025, 14:42

bling כתב:
Golan כתב:בום!!!!!!! הנה זה בא!!!!

אקסבוקס מצטרפת לנינטנדו ופלייסטיישן: העלאת מחירי קונסולות XBOX, משחקים ב-80$ דולר החל מתקופת החגים 2025.

זה נגמר. התעשייה כולה עוברת טרלול.

https://www.ign.com/articles/microsoft- ... is-holiday

Microsoft is raising prices on Xbox. By a lot.

In an announcement today, the company said it will be raising prices on Xbox consoles, controllers, headsets, and some games. The price hike for consoles and accessories kicks in today, May 1, and while game prices will stay the same for now, we should expect to see Xbox charging $79.99 for new, first-party games around the holiday season.

Price increases are taking effect globally, with the exception of headset prices, which are only going up in the U.S. and Canada.

אחד הדברים המשעשעים, הקונסולה שאף אחד לא רוצה לגעת בה עם מקל מעלה מחירים. איזה דור של פארסה.

נראה לי זה הדור הראשון בגיימינג שבהן המחיר של הקונסולות עולה ככל שעובר הזמן ולא יורד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מאי 2025, 15:10

לשום דור לא לקח כל כך הרבה זמן להתניע.
אם בליגה דיפג על כל הדור והוא גם לא משחק במחשב - כל המשחקים של הדור הזה ירגישו לו חדשים ומרהיבים בדיוק כמו פיצה שהזמין כרגע. פשוט כדאי לו לשחק קודם באלו של הדור הזה ואחר כך לעבור למשחקי הדור הבא האמיתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 מאי 2025, 15:37

גלאס אחי אתה מדבר שטויות. בין אם אני קז׳ואל או לא זה לא העניין, דור שהיה חרא במשך 5 שנים ומתעורר במקרה הטוב למשך שנתיים זה דור חרא. היגיון פשוט וכל הדיבורים מסביב לא שווים את הזמן

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 15:38

לאסקין, אתה תגיד עלי שאני לא הגיוני לא רציונלי וכו' אבל בשבילי זה מפתיע אותי שהארדקור כמו בלינג בוחר להתארגן על GTA6 כאילו זה סטוץ חד פעמי. הארדקור כמו בלינג לא צריך להיות עם הדור רק שטוב אנחנו עם התחביב גם כשרע, זה לטוב ולרע ואז נהנהים פי אלף שמגיע הטוב.
מפתיע אותי הבחירות שלו כאילו מדובר באיזה קאזואל שמדובר באחד הגיימרים הכי רצינים שאני מכיר ומעריך לחלוטין זה הכל.

בלינג: כתבתי את התגובה שלי כשכתבת את שלך אז לא ראיתי, זכותך אני פשוט מופתע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 מאי 2025, 17:02

למה מופתע, אם כבר אני מופתע כמו קאז שמנצל את זה לעקוץ אותך (ולא חשבתי שאצדד בו) ששינית את העמדה שלך בצורה כזאת רק בגלל משחק אחד טוב שיצא לאחרונה. המשחק הזה, טוב ככל שיהיה, לא באמת מציל פתאום דור שהיה גרוע במשך 5 שנים ושנגמר לדבריך עוד שנתיים. גם אם יצאו עוד כמה פנינים ו GTA6 יהיה מדהים כמו שצפוי להיות, זה לא ישנה את העובדה שזה היה אחד מהדורות הגרועים בהיסטוריה של המדיום הזה והקטע של עליית המחירים לקונסולה כל כך כושלת זה בכלל להוסיף חטא על פשע לדור כזה. סוג של סטמפה שאנחנו חוזים פה בחתיכת פארסה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 מאי 2025, 17:43

כפי שנאמר "רק חמור לא משנה את דעתו" שנאתי גם את דור הPS3 בכל נפשי ל99% מהזמן שלו ואז המשחקים שיצאו מ2011 עד 2013 הצילו לי אותו. קאז עקץ אותי? שיעקוץ, בן אדם שאפילו לא כיבד את המלחין של דרגון קווסט שנפטר בן אדם בן 90 וקאז במקום להגיד עליו מילה טובה על או לא להגיב בחר ללעוג לזכרו ולתקוף אותו על דעות הומפוביות, אז אני בחברה טובה אם קאז עוקץ אותי שהרי אין לו כבוד מנימלי אפילו לאנשים שנפטרו מהעולם. כמובן אני לא מוציא דיבה על קאז אבל אני גם לא אתחיל להיפגע אם הוא יחשוב עלי שאני "סטייק"

בסך הכל עצוב לי לראות גיימר אמיתי כמוך מה שנקרא drifted away מהתחביב.... אני לא יכול לשחק אותה, הייתי בטוח שתביא PS5 בזמן הזה ושכולנו נעוף מהסיום של הדור, ואם אתה לא תהיה על הדור בסוף שלו אז גם לא תחווה את הHigh שלו ותזכור רק את הנקודות החלשות שלו... זה פשוט מעציב אותי כי אני לא מצליח לדמיין את עצמי מדלג ככה על דור שלם, איך הארדקור גיימר יכול לוותר על דור? לא נתפס לי.

הדור ירשם לו בהיסטוריה הדברים הגרועים שלו, אין ספק,בדיוק כמו שלמרות נוטי דוג כולם זוכרים לדור הPS3 איזה מעפן הוא היה, או שכולם זוכרים לדור הPS4 שהוא היה פאקינג מכונת אינדים, שמשחקים עליה Shovel Knight עד 2015, אבל ירשמו בדור הזה גם שיאים GTA חדש ראשי אחרי שלא היה כזה 13 שנה. JRPG שהחזיר לז'אנר את כבודו האבוד,
דרוקמן, יוצא מאזור הנוחות של הזומבים, ו"סרטי הפוקפורן" ועושה פרויקט שהוא באמת פרויקט תשוקה שלו, קורי עושה פרויקט תשוקה אמיתי מדע בדיוני, AS we speak
ברור שלא כל הדברים האלה מעניינים אותך אבל אני בטוח שחלק כן, ומתי תחווה את הדברים האלה עם בכלל ב2030 על הPS6? מאוד עצוב לי לקרוא כמה התרחקת מהתחביב, באשמת סוני, באשמת הדור, אבל עדיין עצוב. כי שתחווה את השיאים של הדור הזה על הPS6 אתה לא תחווה את האימפקט המלא שלהם בזמן אמת, ואני לא זוכר מתי ראיתי אותך מדלג על דור בכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מאי 2025, 17:56

גם נדב ויתר על פס4 בדור הקודם ועוד זה היה דור יחסית מעולה… וגם אם היה לו מחשב וזה מעט שונה - זה לא אומר עליו שום דבר כגיימר שהוא פספס כמה מהמשחקים הגדולים אי פעם ״בזמן אמת״. בלינג ישלים את המשחקים הכי טובים של הדור, באיחור של שנים מעטות, והוא ישחק בהם ב-60 פריימים ברמת פירוט גבוהה יותר ומהנה הרבה יותר. הכל בסדר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 מאי 2025, 15:40

נדב לא ויתר אבל על כל הדור ,היה לו בטח מחשב סוס כמו תמיד. הוא ידע (כנראה) שהמשחקים שהכי מעניינים אותו אצל סוני יגיעו גם ככה לקראת סוף הדור אז לא היה לו מה למהר להביא פס4.
בלינג הארדקור מהסרטים שבדור הPS4 אפילו נתן צ'אנס לז'אנרים שהם מחוץ ל"אזור הנוחות" שלו כי הוא רצה להרגיש את הקפיצה הדורית, אז מפתיע אותי שבן אדם כזה עושה איקס על כל הדור.

בחירה שלו, אני בוודאי לא חושב שזה ממעיט מערכו אם הוא החליט להפוך לקזואל זמנית. זה פשוט לא מה שאני מכיר ממנו,אני מקווה שהוא יחזור לתחביב בשיא הכוח בדור הPS6.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2025, 16:12

הפס4 התחילה מאוד חלש, אז ויתרתי עליה בשנתיים הראשונות. הזמן עבר, הקונסולה התישנה והרגשתי שלא שווה לקנות אחת כשיש לי מחשב עם 2080RTX. קניתי פס5 בשיגור (בערך, בגלל המחסור קבלתי אותה רק במרץ 21׳) ובמשך שנתיים נהנתי ממשחקים כמו U4, TLOU2 ו-GOW2018. לא שמתי לב שהפס5 הקונסולה הכי גרועה של סוני בגלל הקטלוג האחורי הגדול.

עכשיו כשנגמר לי הקטלוג האחורי המצב שונה, הפס5 קונסולה מתה, אין מה לשחק עליה. מאז אסטרובוט בספטמבר שחקתי אולי רק בנסיך הכחול, 99% מהזמן משחק בפס5 הוא הבן שלי שמשחק GTA online ופיפ״א. אני לא יודע מה קרה לסוני אבל 4.5 שנים לתוך הדור והיא פשוט כישלון ענק. איזה מזל יש להם שאקסבוקס חרבנו במכנסים יותר חזק מכל מחזיקת פלטפורמה גדולה אי פעם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 מאי 2025, 17:03

אם מישהו משחק בPS5 נטו בשביל האקסקלוסיבים של סוני אז זה ברור לי למה הPS5 יישב מאובק אחרי שסיימת את המשחקים שלו נדב :-) אם אתה מעדיף לשחק כל משחק אחר על הPC אז כן אין מה לעשות איתה חוץ מלהפעיל אותה פעם בשנה לאיזה אקסקלוסיבי, זה לא שונה מהמצב של הסוויץ או המצב שיהיה על הסוויץ 2. זו מכונת אקסקלוסיבים.

אבל אם היית משחק בעיקר על הPS5 או שהיית משחק ז'אנר שזורח הכי חזק בעיקר על הPS5 (כמו מכות נגיד) אני לא חושב שהPS5 היה יושב אצלך מלא באבק ורק הילד היה משחק בו.

אין ספק בכלל, סוני הפילה את הכדור מבחינת אקסקלוסיבים בדור הזה, אני לא הולך לייפות את זה אפילו בטיפה. ספיידרמן 2 מרגיש לאנשים שלא שיחקו בו כמו משחק פס4.
הוריזון 2, לא היה קרוב להיות jaw-dropping בגרפיקה בהשוואה לראשון (כן הוא יפה מאוד אולי מהמשחקים הכי יפים של הדור, זה עדיין לא עומד בציפיות של רובנו מהקוסמים הטכניים של גרילה)

בדור הקודם קיבלנו אקסקלוסיבי אמיתי של FROM בצורת BB פה קיבלנו ריימיק של DS. סאקר פאנץ גם לא מעיפה ראשים גרפית בדור הזה בהשוואה לקודם, ולעשות המשך בטוח למשחק מצליח מדור הPS4 זה משעמם לעומת IP חדש ורענן.

סוני דפקו אותנו אין ספק.אבל בן אדם לא משחק רק דברים של סוני בדור.
קאז מנסה להציג את זה כאילו אני איזה שווארמה שמסתובבת או כמו איזה סטייק שמתהפך, אני גיימר קאז, לא שחקן במחזה. אין לי סיבה להמשיך ללכלך על הדור ו"לשחק דמות" שהגיעו דברים שאני אוהב כמו פאטאל פיורי החדש ו"משלחת 33". הדור סוף סוף מעביר לי אישית את הסחורה אז כן אני מרוצה ממנו מעל הגג, אני בטוח שגם אם אתה היית מחכה למשחק 20 שנה כמו שאני מחכה לפטאל פיורי גם אתה היית מתהפך, בעצם לא כי אתה לא משחק בכלום... אבל אם היית משחק, היית מבין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2025, 10:22

לסיים את האקסקלוסיבים של סוני זאת מילה גדולה. אם היה לי פס4 וקניתי פס5 השבוע, מה היה לי לשחק? ספיידרמן 2, הרימייק של DS, אסטרובוט, ריטרנל ושני משחקי FF? אולי עוד קצת ״meh״? חצי מהמשחקים האלה לא מעניינים אותי, כמעט כולם זמינים לי כבר במחשב. ביננו רק ריטרנל באמת משחק ואו (ואולי גם אסטרובוט). איפה U4, איפה TLOU2, איפה GOW2018? איפה המשחקים ברמה הזאת? הרשימת בלעדיים של סוני כל כך מסכנה שהרשימת בלעדיים הרעועה של מיקרוסופט שרצחה את ה-XSX כמעט מתחרה בהם.

איך שלא תסתכל על זה הדור הזה גרוע ברמות. אין משחקים טובים מ-EA, אין משחקים טובים מ-UBI, אין משחקים טובים מ-2K, אין משחקים טובים ממיקרווספט, אין משחקים טובים מסוני... המצב ממש נוראי. כן, כל אחת מהמפיצות האלה הצליחו להוציא פחות או יותר משחק אחד טוב, אבל אני לא זוכר דור שבו במשך כמעט חצי עשור (!) כולם מוציאים meh אחד גדול. אפשר להגיד שאני גיימר זקן וממורמר, שאני כבר לא נהנה ממשחקים או לא יודע מה, אבל אני צנצנת אם מישהו פה חושב שמישהי מהמפיצות הללו הוציאה משחק אחד ברמה של GOW2018 או TLOU2 (אפילו אם אתם מאלה ששונאים את TLOU2).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 מאי 2025, 16:19

אין משחקים ברמה הזו בצד א' של סוני בדור הזה, אני מסכים איתך ובלינג בזה, אבל יש מפתחות אחרות שעושות דברים טובים.
Bladur gate 3 יושב על ממוצע 94 ויכול לתת לבן אדם 100 שעות גיימפלי של הנאה טהורה מהדור הזה הוא לחלוטין ראש בראש עם הקרם דה לקרם של הדור הקודם.
"משלחת 33" שורט את הitch של משחק סינמטי "נוטי דוג" סטייל בדור הזה.גם אם מישהו הגיימפלי הזה "לא כוס התה שלו" וזה לגיטימי לגמרי, לא מכיר בן אדם שלא יהנה מהעלילה וערכי ההפקה, אם רק יסכים לצאת קצת מאזור הנוחות שלו ולקחת leap of faith שישתלם.
נוטי דוג בעצמה מכינה איך לא "משחק נוטי דוג סטייל" בדור הזה.
Capcom עובדת על Pragmata
HL3 בדרך וכנראה נראה אותו השנה או שנה הבאה.
GTA 6 שנה הבאה וכנראה נקבל בזכות הדחייה משחק של ממוצע 98.
בטח יהיה 3D מריו חדש בסוף 2026.
פייבל 4 שנה הבאה.

כאילו, אני אוהב את צד א' של סוני as much as the next guy ואני ממורמר שלא היה לי כבר ב2023 משחק נוטי דוג סינמטי מטורף לעוף עליו אבל בדור הזה הם מדשדשים ואחרות מרימות את הלפיד.

יש ממה להנות בדור הזה לא חסר פשוט אלה משחקים שונים מהמשחקים של סוני. אני מבין את המרמור,גם לי יש את המרמורים שלי מהדור, למשל שרמדי בזבזו משחק שלם בדור על AW2 שאני אישית קיוויתי למשהו שיותר דומה לקוונטום ברייק.

כגיימרים כולנו יודעים שכל דור יש לו את "הנוטי דוג" וה"סנטה מוניקה" וה"סוני" שלהם זה שסוני תמיד הוציאה תשיעיות לא אומר שמובטח לנו שבכל דור הם יעשו את זה וכל דור בן אדם צריך לחפש את המשחקים הגדולים של אותו הדור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2025, 16:29

הכל טוב ויפה, אבל אנחנו חצי עשור לתוך הדור וכמעט כל המשחקים שאתה מדבר עליהם הם הבטחה עתידית. ברור לי שמתישהו נקבל משחק פס5 מנוטידוג, סנטה מוניקה, רוקסטאר וכו׳, אבל השנה 2025 ואפילו לא קבלנו משחק אחד בקליבר הזה לאורך הדור. בנקודה הזאת בדור הקודם סוני כבר הוציאה המון משחקים ברמה מאוד גבוהה. וכן, השנתיים האחרונות של הפס4 היו חזקות במיוחד, אבל לא מעט בזכות זה שהמפתחות היו במשחק השני שלהן לאותה פלטפורמה, אחרי שהן כבר עברו את חבלי הלידה במשחק הראשון בתחילת הדור. למשל ההפרש הטכני ובגיימפליי בין U4 לבין TLOU2 הוא אסטרונומי. אפילו גרילה שהוציאה 3 משחקים לפס4 הראתה קפיצה אדירה בין KZ:S, הורייזן 1 והורייזן 2. הורייזן 2 נראה כל כך טוב על הפס4 שאנשים חשבו שהגרפיקה שלו על הפס5 נורא מרשימה אפילו שההבדל הוא עוד טיפה LOD, תאורת גיבור על אילוי ורזולוציה גבוהה יותר. הוא נראה כמעט אותו דבר על הפס4 והפס5 אבל גרסת הפס4 כל כך מרשימה שמי שלא טרח לשחק בה התרשם נורא מגרסת הפס5.

אני לא יודע מתי המשחק פס5 הראשון של גרילה, אבל הוא אפילו לא הוכרז ואנחנו חצי עשור לדור הזה. קיים אחד כזה בכלל או שהמשחק הראשון שלהם לפס5 יהיה קרוס ג׳ן עם הפס6? אין מה להשוות את המצב בין הדור הזה לדורות קודמים, הוא חסר תקדים.

זוכר את כל מי שחשב שזה סבבה שיוצאים משחקי פס4 בקרוס עם הפס5 ב-2022? הנה התוצאה, אנחנו ב-2025 ולסוני אין שום דבר ביד. לא יודע מה חשבתם שיהיה, אבל כשזמני הפיתוח מתארכים ומוציאים משחק פס4 ב-2022 זה מה שמקבלים - משחק פס5 ראשון מהצוות הזה באולי 2027 אם לא צפונה מזה. זה מה שקרה לסנטה מוניקה, זה מה שקרה לגרילה, זה משקרה לפליפוני... ככה נראה הדור הזה. לא נקבל משחק GOW בדור הזה, אבל היי לפחות קבלנו פורט 4K/60 של משחק פס4!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 מאי 2025, 17:23

נכון, שלא קיבלנו חצי עשור משחק ברמה הזו, אבל מתישהו נקבל אז שכרנו לא יצא בהפסדנו שקנינו את הPS5 אנחנו מקבלים מה שהבטיחו לנו רק "יותר מאוחר" ממה שהבטיחו.
אני למשל לא הולך לשדרג לPS6 עד 2030 (כמעט בטוח) ככה שאני אשחק על הPS5 את כל האקסקלוסיבים שסוני תוציא לPS5 עד 2030 ואני אעבור לPS6 רק שצד א' יעבור אליו במלואו.

ככה ייצא שהPS5 נתן לנו את כל מה שהובטח. גם ככה המפתחים לא משתמשים ב30% מהכוח של הפס5 אז למה אני צריך לוותר על הקונסולה? היא תשאר מכונת הצד א' שלי להרבה שנים ואני אשחק אותם ראשונים עליה בזמן שאנשים יהיו נואשים למצוא פס6 בהשקה ולגלות את כל הQuirks והפאקים שלו, יהיו אקסקלוסיבים הרי שהPC לא יקבל Day one. הבא של סנטה מוניקה לא יהיה Day one על הPC ב2027 אבל הוא כן יהיה על הPS5.

אני באמת מבין את התסכול הזה כי אני ציפיתי שהPS5 יהיה שידור חוזר של הפס4 עם כל המשתמע מכך, שגרילה תביא גרפיקה ממיסת ראשים, שיוכרז IP חדש מקוג'ימה
שיהיה משחק חדש מנוטי דוג שנראה יותר מכל משחקי הPC הכי מטורפים בשוק...

מבאס שלא קיבלנו את זה,מתי שציפינו אבל בסוף זה יקרה. אני מתכוון לפחות לא קיבלנו מנוטי דוג הודעה שוברת לב בסגנון "כדי לתת לכם את החוויה הכי טובה אנחנו מעבירים את המשחק שלנו לדור הPS6" כלומר הPS5 לא ימות כמכונת משחקי GAAS הוא אשכרה יקבל כל מה שהPS4 קיבל רק יותר מאוחר.

דברים פשוט השתנו אני שונא את זה אבל חצי מהLifespan של קונסולה חדשה הוא קרוס ג'ן גם הPS5 לא ימות באמת עד 2032 זה הנורמלי החדש.

נכון שהכל "הבטחה עתידית" אבל הבטחה עתידית מנוטי דוג רוקסטאר, וסנטה מוניקה זו לא הבטחה ריקה, זו הבטחה שאתה יודע שהם יעמדו בה,הם אף פעם לא מוציאות נפילה. גם אם הPS5 שלך יישב עכשיו מאובק עד 2026 לנוטי דוג או עד 2027 לסנטה מוניקה אתה יודע שכשתדליק אותו אתה תהיה שמח שלא מכרת אותו, ולא רק כי לילד יש קונסולה לשחק עליה כי אתה משחק ראשון לפני כולם את המשחקים הכי נחשבים של הדור, אתה עדיין פרמיום כי אתה משחק לפני כולם גם את GTA6 מן הסתם נשחק בזכות הPS5/X לפני כולם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2025, 17:35

אני קניתי את הפס5 מתוך מחשבה שברור לי שאקבל עד נקודת הזמן הזו בבלעדיות לפס5:
משחק של בלופוינט
משחק של מדיה מולקיול
משחק של נוטי דוג
משחק של בנד
ובסבירות גבוה אך פחות ודאית גם משחק בהיקף קטן יותר של סנטה מוניקה ושל גרילה.

אז כל אלו ביטלו פרויקטים או שהם רחוקים מלהיות מוכנים, עד כדי כך רחוקים שאפילו לא ראינו טיזר שלהם וכנראה יהיו כבר קרוס ג׳ן או קרוב לזה. קיבלתי רק משחקים מאינסומניאק ואסובי, ועוד מעט סאקר פאנץ׳.
אם הייתי יודע את זה - לא הייתי קונה פס5, ובשלב הזה כשאנחנו כנראה בערך שנתיים מהכרזה על הפס6 - אני כנראה כבר הייתי ממשיך רק עם המחשב.
דור פח, משחקים שיגיעו ב-2027 לא מעניינים אותי בדור הזה, אלו משחקים שאעדיף לשחק על הפס6.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2025, 17:57

glass man כתב:נכון, שלא קיבלנו חצי עשור משחק ברמה הזו, אבל מתישהו נקבל אז שכרנו לא יצא בהפסדנו שקנינו את הPS5 אנחנו מקבלים מה שהבטיחו לנו רק "יותר מאוחר" ממה שהבטיחו.
אני למשל לא הולך לשדרג לPS6 עד 2030 (כמעט בטוח) ככה שאני אשחק על הPS5 את כל האקסקלוסיבים שסוני תוציא לPS5 עד 2030 ואני אעבור לPS6 רק שצד א' יעבור אליו במלואו.

ככה ייצא שהPS5 נתן לנו את כל מה שהובטח. גם ככה המפתחים לא משתמשים ב30% מהכוח של הפס5 אז למה אני צריך לוותר על הקונסולה? היא תשאר מכונת הצד א' שלי להרבה שנים ואני אשחק אותם ראשונים עליה בזמן שאנשים יהיו נואשים למצוא פס6 בהשקה ולגלות את כל הQuirks והפאקים שלו, יהיו אקסקלוסיבים הרי שהPC לא יקבל Day one. הבא של סנטה מוניקה לא יהיה Day one על הPC ב2027 אבל הוא כן יהיה על הPS5.

אני באמת מבין את התסכול הזה כי אני ציפיתי שהPS5 יהיה שידור חוזר של הפס4 עם כל המשתמע מכך, שגרילה תביא גרפיקה ממיסת ראשים, שיוכרז IP חדש מקוג'ימה
שיהיה משחק חדש מנוטי דוג שנראה יותר מכל משחקי הPC הכי מטורפים בשוק...

מבאס שלא קיבלנו את זה,מתי שציפינו אבל בסוף זה יקרה. אני מתכוון לפחות לא קיבלנו מנוטי דוג הודעה שוברת לב בסגנון "כדי לתת לכם את החוויה הכי טובה אנחנו מעבירים את המשחק שלנו לדור הPS6" כלומר הPS5 לא ימות כמכונת משחקי GAAS הוא אשכרה יקבל כל מה שהPS4 קיבל רק יותר מאוחר.

דברים פשוט השתנו אני שונא את זה אבל חצי מהLifespan של קונסולה חדשה הוא קרוס ג'ן גם הPS5 לא ימות באמת עד 2032 זה הנורמלי החדש.

נכון שהכל "הבטחה עתידית" אבל הבטחה עתידית מנוטי דוג רוקסטאר, וסנטה מוניקה זו לא הבטחה ריקה, זו הבטחה שאתה יודע שהם יעמדו בה,הם אף פעם לא מוציאות נפילה. גם אם הPS5 שלך יישב עכשיו מאובק עד 2026 לנוטי דוג או עד 2027 לסנטה מוניקה אתה יודע שכשתדליק אותו אתה תהיה שמח שלא מכרת אותו, ולא רק כי לילד יש קונסולה לשחק עליה כי אתה משחק ראשון לפני כולם את המשחקים הכי נחשבים של הדור, אתה עדיין פרמיום כי אתה משחק לפני כולם גם את GTA6 מן הסתם נשחק בזכות הPS5/X לפני כולם.

קניתי את הפס5 בתחילת 2021, עשיתי את זה בשביל לקבל דברים מסויימים, הבטחה בלתי כתובה שכשאני קונה קונסולה של סוני אני מקבל זרם של בלעדיים לדור הבא שממיסים לי את המוח מבחינה טכנית ומבחינה סינמטית. לא קבלתי את זה בניגוד לכל דור אחר וזאת אכזבה ענקית.

אם אני אקנה את הפס6, אני אקנה אותה בראש אחר לגמרי. הפס6 היא בבירור פס5 פרו 2, כולנו עכשיו יודעים את זה. ומי שהולך להשיל עליה 3000 שקלים או כמה שלא לא תעלה, ידע מראש שהוא הולך לקבל משחקי פס5 ב-fps ורזולוציה גבוהים במשך חצי עשור ואז ימתין לנצח ביובש עד שיצאו סופסוף משחקי פס6 אמיתיים שנותנים את מה שסוני מבטיחה.

סוני רדפה אחרי הזנב של עצמה עם GAAS ומשחקי קרוס ג׳ן ואנחנו אוכלים את הדיסה. ולצערנו הם לא קבלו עונש פיננסי על ההתנהלות שלהם כמו בדור הפס3 כי הפעם מיקרוסופט לא עשתה 360, היא עשתה כל טעות שאפשר לחלום עליה והוציאה את עצמה ממשחק מלחמה הקונסולות. סוני לבד, והיא תמשיך למכור נהדר אפילו אם היא לא תוציא אף משחק צד א׳ כי אנשים עדין רוצים לשחק פיפא ופורטנייט על הטלביזיה שלהם ואם אין אף אופציה, קונים פלייסטיישן.

התעשייה מרגישה במקום ממש רע, וזה עצוב.

Laskin כתב:אני קניתי את הפס5 מתוך מחשבה שברור לי שאקבל עד נקודת הזמן הזו בבלעדיות לפס5:
משחק של בלופוינט
משחק של מדיה מולקיול
משחק של נוטי דוג
משחק של בנד
ובסבירות גבוה אך פחות ודאית גם משחק בהיקף קטן יותר של סנטה מוניקה ושל גרילה.

אז כל אלו ביטלו פרויקטים או שהם רחוקים מלהיות מוכנים, עד כדי כך רחוקים שאפילו לא ראינו טיזר שלהם וכנראה יהיו כבר קרוס ג׳ן או קרוב לזה. קיבלתי רק משחקים מאינסומניאק ואסובי, ועוד מעט סאקר פאנץ׳.
אם הייתי יודע את זה - לא הייתי קונה פס5, ובשלב הזה כשאנחנו כנראה בערך שנתיים מהכרזה על הפס6 - אני כנראה כבר הייתי ממשיך רק עם המחשב.
דור פח, משחקים שיגיעו ב-2027 לא מעניינים אותי בדור הזה, אלו משחקים שאעדיף לשחק על הפס6.

אם זה מעודד אותך לאסקין בקצב הזה סנטה מוניקה תוציא משחק קרוס ג׳ן ב-2029. כלומר, הפס6 יוצאת ב-2027 או 2028, יהיה לה מינימום של 4 שנים של קרוס ג׳ן מה שאומר שיכול להיות שלא נפטר מהפס5 עד 2032 לפחות. הקונספט של דורות מת, ונראה שיחד איתו היכולת של סוני להרשים.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 04 מאי 2025, 20:46

את TLOU2 קיבלת באותה שנה ששוגרה הפס5. מסתמן שגם הפעם תקבל את גולת הכותרת של ND בזמן דומה.

בעל קונסולה ממוצע משתמש רק במכשיר הזה לגיימינג. אנשים שמשחקים את כל צד ג' על המחשב הם לא הקהל המרכזי של קונסולות. מי שכזה היה צריך להתאים את הציפיות שלו מהדור כי היה ברור שזמני הפיתוח מתארכים ויהיו מרווחים גדולים בין משחקים.

ויחד עם זאת אי אפשר להלין על העדר משחק סימנטי ולהתעלם מבלעדי character-action סינמטי בכל רמ"ח אבריו עם ממוצע 82.
קשה להתלונן שיש תקופות יובש כאשר מתעלמים מאחד משחקי הקו-אופ הכי טובים אי פעם שבנוי למלות את החלל בין הוצאות.

ואז כל משחקי צד ג' שמי שקונה קונסולה משחק אותם עליה. רק לפני רגע קאפקום שחררה את המשחק שמוכר הכי טוב בהיסטוריה שלה. יוביסופט זה הרגע שחררו משחק AC שכולם מבסוטים עליו. ב KCD2 ה RPG המצויין (ממוצע 90) כבר חרשתם? E33, עוד RPG, זה הרגע יצא. יש CIV חדש. ספליט פיקשן. בלו פרינס משום מקום.

כל זה רק מתחילת 2025. רוב האנשים לא כמוכם עם 2 פלטפורמות בביצועים גבוהים. כשמדברים על feasting אז כרגע שחקני הקונסולות, והפס5 במיוחד, הם feasting.

לשחקן הפס5, לא כמו שחקן הפס4 בדור הקודם, הגיעו משחקים מאולפנים של מיקרוסופט החודש כמו IJ ופורצה הורייזון, ואם לא הספיקו משחקי הRPG גם נפל אובליביון.

והנה מעבר לפינה בלעדי לסוני בדמות של DS2. אוטוטו דום חדש. עוד חמישה חודשים עוד בלעדי. מי יודע מה עוד.

קצב ההוצאות האיכותיות ששחקן פס5 מקבל הוא פסיכי. הזוי לדבר על קונסולה שצוברת אבק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2025, 20:58

כן, אבל TLOU2 היה המשחק השני שלהם באותו דור, שלישי אם מחשיבים את TLL…
מי שאין לו מחשב גיימינג בהחלט נהנה מהפס5 שלו, פשוט לא בזכות פלייסטיישן סטודיוז שמביאים את אחד הדורות הגרועים של צד א׳ אי פעם. כמוני וכמו נדב ואחרים פה יש עשרות מליונים להערכתי, ואנחנו והם משמיעים את קולנו. אין בזה שום דבר הזוי, אני מאז אסטרו בוט לא הפעלתי את המכשיר למעט עבור הילדים וכנראה שגם לא אפעיל עד GOY (או אולי DS2 למרות שנראה לי שאשחק בו על המחשב מתישהו, תלוי כמה טוב ושונה מהראשון הוא יהיה, עפ״י הביקורות).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים