bling כתב:Golan כתב:בום!!!!!!! הנה זה בא!!!!
אקסבוקס מצטרפת לנינטנדו ופלייסטיישן: העלאת מחירי קונסולות XBOX, משחקים ב-80$ דולר החל מתקופת החגים 2025.
זה נגמר. התעשייה כולה עוברת טרלול.
https://www.ign.com/articles/microsoft- ... is-holiday
Microsoft is raising prices on Xbox. By a lot.
In an announcement today, the company said it will be raising prices on Xbox consoles, controllers, headsets, and some games. The price hike for consoles and accessories kicks in today, May 1, and while game prices will stay the same for now, we should expect to see Xbox charging $79.99 for new, first-party games around the holiday season.
Price increases are taking effect globally, with the exception of headset prices, which are only going up in the U.S. and Canada.
אחד הדברים המשעשעים, הקונסולה שאף אחד לא רוצה לגעת בה עם מקל מעלה מחירים. איזה דור של פארסה.
glass man כתב:נכון, שלא קיבלנו חצי עשור משחק ברמה הזו, אבל מתישהו נקבל אז שכרנו לא יצא בהפסדנו שקנינו את הPS5 אנחנו מקבלים מה שהבטיחו לנו רק "יותר מאוחר" ממה שהבטיחו.
אני למשל לא הולך לשדרג לPS6 עד 2030 (כמעט בטוח) ככה שאני אשחק על הPS5 את כל האקסקלוסיבים שסוני תוציא לPS5 עד 2030 ואני אעבור לPS6 רק שצד א' יעבור אליו במלואו.
ככה ייצא שהPS5 נתן לנו את כל מה שהובטח. גם ככה המפתחים לא משתמשים ב30% מהכוח של הפס5 אז למה אני צריך לוותר על הקונסולה? היא תשאר מכונת הצד א' שלי להרבה שנים ואני אשחק אותם ראשונים עליה בזמן שאנשים יהיו נואשים למצוא פס6 בהשקה ולגלות את כל הQuirks והפאקים שלו, יהיו אקסקלוסיבים הרי שהPC לא יקבל Day one. הבא של סנטה מוניקה לא יהיה Day one על הPC ב2027 אבל הוא כן יהיה על הPS5.
אני באמת מבין את התסכול הזה כי אני ציפיתי שהPS5 יהיה שידור חוזר של הפס4 עם כל המשתמע מכך, שגרילה תביא גרפיקה ממיסת ראשים, שיוכרז IP חדש מקוג'ימה
שיהיה משחק חדש מנוטי דוג שנראה יותר מכל משחקי הPC הכי מטורפים בשוק...
מבאס שלא קיבלנו את זה,מתי שציפינו אבל בסוף זה יקרה. אני מתכוון לפחות לא קיבלנו מנוטי דוג הודעה שוברת לב בסגנון "כדי לתת לכם את החוויה הכי טובה אנחנו מעבירים את המשחק שלנו לדור הPS6" כלומר הPS5 לא ימות כמכונת משחקי GAAS הוא אשכרה יקבל כל מה שהPS4 קיבל רק יותר מאוחר.
דברים פשוט השתנו אני שונא את זה אבל חצי מהLifespan של קונסולה חדשה הוא קרוס ג'ן גם הPS5 לא ימות באמת עד 2032 זה הנורמלי החדש.
נכון שהכל "הבטחה עתידית" אבל הבטחה עתידית מנוטי דוג רוקסטאר, וסנטה מוניקה זו לא הבטחה ריקה, זו הבטחה שאתה יודע שהם יעמדו בה,הם אף פעם לא מוציאות נפילה. גם אם הPS5 שלך יישב עכשיו מאובק עד 2026 לנוטי דוג או עד 2027 לסנטה מוניקה אתה יודע שכשתדליק אותו אתה תהיה שמח שלא מכרת אותו, ולא רק כי לילד יש קונסולה לשחק עליה כי אתה משחק ראשון לפני כולם את המשחקים הכי נחשבים של הדור, אתה עדיין פרמיום כי אתה משחק לפני כולם גם את GTA6 מן הסתם נשחק בזכות הPS5/X לפני כולם.
Laskin כתב:אני קניתי את הפס5 מתוך מחשבה שברור לי שאקבל עד נקודת הזמן הזו בבלעדיות לפס5:
משחק של בלופוינט
משחק של מדיה מולקיול
משחק של נוטי דוג
משחק של בנד
ובסבירות גבוה אך פחות ודאית גם משחק בהיקף קטן יותר של סנטה מוניקה ושל גרילה.
אז כל אלו ביטלו פרויקטים או שהם רחוקים מלהיות מוכנים, עד כדי כך רחוקים שאפילו לא ראינו טיזר שלהם וכנראה יהיו כבר קרוס ג׳ן או קרוב לזה. קיבלתי רק משחקים מאינסומניאק ואסובי, ועוד מעט סאקר פאנץ׳.
אם הייתי יודע את זה - לא הייתי קונה פס5, ובשלב הזה כשאנחנו כנראה בערך שנתיים מהכרזה על הפס6 - אני כנראה כבר הייתי ממשיך רק עם המחשב.
דור פח, משחקים שיגיעו ב-2027 לא מעניינים אותי בדור הזה, אלו משחקים שאעדיף לשחק על הפס6.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים