DrKeo כתב:glass man כתב:נכון, שלא קיבלנו חצי עשור משחק ברמה הזו, אבל מתישהו נקבל אז שכרנו לא יצא בהפסדנו שקנינו את הPS5 אנחנו מקבלים מה שהבטיחו לנו רק "יותר מאוחר" ממה שהבטיחו.
אני למשל לא הולך לשדרג לPS6 עד 2030 (כמעט בטוח) ככה שאני אשחק על הPS5 את כל האקסקלוסיבים שסוני תוציא לPS5 עד 2030 ואני אעבור לPS6 רק שצד א' יעבור אליו במלואו.
ככה ייצא שהPS5 נתן לנו את כל מה שהובטח. גם ככה המפתחים לא משתמשים ב30% מהכוח של הפס5 אז למה אני צריך לוותר על הקונסולה? היא תשאר מכונת הצד א' שלי להרבה שנים ואני אשחק אותם ראשונים עליה בזמן שאנשים יהיו נואשים למצוא פס6 בהשקה ולגלות את כל הQuirks והפאקים שלו, יהיו אקסקלוסיבים הרי שהPC לא יקבל Day one. הבא של סנטה מוניקה לא יהיה Day one על הPC ב2027 אבל הוא כן יהיה על הPS5.
אני באמת מבין את התסכול הזה כי אני ציפיתי שהPS5 יהיה שידור חוזר של הפס4 עם כל המשתמע מכך, שגרילה תביא גרפיקה ממיסת ראשים, שיוכרז IP חדש מקוג'ימה
שיהיה משחק חדש מנוטי דוג שנראה יותר מכל משחקי הPC הכי מטורפים בשוק...
מבאס שלא קיבלנו את זה,מתי שציפינו אבל בסוף זה יקרה. אני מתכוון לפחות לא קיבלנו מנוטי דוג הודעה שוברת לב בסגנון "כדי לתת לכם את החוויה הכי טובה אנחנו מעבירים את המשחק שלנו לדור הPS6" כלומר הPS5 לא ימות כמכונת משחקי GAAS הוא אשכרה יקבל כל מה שהPS4 קיבל רק יותר מאוחר.
דברים פשוט השתנו אני שונא את זה אבל חצי מהLifespan של קונסולה חדשה הוא קרוס ג'ן גם הPS5 לא ימות באמת עד 2032 זה הנורמלי החדש.
נכון שהכל "הבטחה עתידית" אבל הבטחה עתידית מנוטי דוג רוקסטאר, וסנטה מוניקה זו לא הבטחה ריקה, זו הבטחה שאתה יודע שהם יעמדו בה,הם אף פעם לא מוציאות נפילה. גם אם הPS5 שלך יישב עכשיו מאובק עד 2026 לנוטי דוג או עד 2027 לסנטה מוניקה אתה יודע שכשתדליק אותו אתה תהיה שמח שלא מכרת אותו, ולא רק כי לילד יש קונסולה לשחק עליה כי אתה משחק ראשון לפני כולם את המשחקים הכי נחשבים של הדור, אתה עדיין פרמיום כי אתה משחק לפני כולם גם את GTA6 מן הסתם נשחק בזכות הPS5/X לפני כולם.
קניתי את הפס5 בתחילת 2021, עשיתי את זה בשביל לקבל דברים מסויימים, הבטחה בלתי כתובה שכשאני קונה קונסולה של סוני אני מקבל זרם של בלעדיים לדור הבא שממיסים לי את המוח מבחינה טכנית ומבחינה סינמטית. לא קבלתי את זה בניגוד לכל דור אחר וזאת אכזבה ענקית.
אם אני אקנה את הפס6, אני אקנה אותה בראש אחר לגמרי. הפס6 היא בבירור פס5 פרו 2, כולנו עכשיו יודעים את זה. ומי שהולך להשיל עליה 3000 שקלים או כמה שלא לא תעלה, ידע מראש שהוא הולך לקבל משחקי פס5 ב-fps ורזולוציה גבוהים במשך חצי עשור ואז ימתין לנצח ביובש עד שיצאו סופסוף משחקי פס6 אמיתיים שנותנים את מה שסוני מבטיחה.
סוני רדפה אחרי הזנב של עצמה עם GAAS ומשחקי קרוס ג׳ן ואנחנו אוכלים את הדיסה. ולצערנו הם לא קבלו עונש פיננסי על ההתנהלות שלהם כמו בדור הפס3 כי הפעם מיקרוסופט לא עשתה 360, היא עשתה כל טעות שאפשר לחלום עליה והוציאה את עצמה ממשחק מלחמה הקונסולות. סוני לבד, והיא תמשיך למכור נהדר אפילו אם היא לא תוציא אף משחק צד א׳ כי אנשים עדין רוצים לשחק פיפא ופורטנייט על הטלביזיה שלהם ואם אין אף אופציה, קונים פלייסטיישן.
התעשייה מרגישה במקום ממש רע, וזה עצוב.Laskin כתב:אני קניתי את הפס5 מתוך מחשבה שברור לי שאקבל עד נקודת הזמן הזו בבלעדיות לפס5:
משחק של בלופוינט
משחק של מדיה מולקיול
משחק של נוטי דוג
משחק של בנד
ובסבירות גבוה אך פחות ודאית גם משחק בהיקף קטן יותר של סנטה מוניקה ושל גרילה.
אז כל אלו ביטלו פרויקטים או שהם רחוקים מלהיות מוכנים, עד כדי כך רחוקים שאפילו לא ראינו טיזר שלהם וכנראה יהיו כבר קרוס ג׳ן או קרוב לזה. קיבלתי רק משחקים מאינסומניאק ואסובי, ועוד מעט סאקר פאנץ׳.
אם הייתי יודע את זה - לא הייתי קונה פס5, ובשלב הזה כשאנחנו כנראה בערך שנתיים מהכרזה על הפס6 - אני כנראה כבר הייתי ממשיך רק עם המחשב.
דור פח, משחקים שיגיעו ב-2027 לא מעניינים אותי בדור הזה, אלו משחקים שאעדיף לשחק על הפס6.
אם זה מעודד אותך לאסקין בקצב הזה סנטה מוניקה תוציא משחק קרוס ג׳ן ב-2029. כלומר, הפס6 יוצאת ב-2027 או 2028, יהיה לה מינימום של 4 שנים של קרוס ג׳ן מה שאומר שיכול להיות שלא נפטר מהפס5 עד 2032 לפחות. הקונספט של דורות מת, ונראה שיחד איתו היכולת של סוני להרשים.
אני יודע שבקונסולות משחקים שיוצאים בקצב סביר זה הכי חשוב.הPS2 היתה קונסולה מדהימה אם GTA3 היה יוצא רק ב2005 ורזידנט איוול 4 ב2007? כנראה שהרבה פחות מדהימה. לאסקין, אתה באמת איבדת משחקים שחשובים לך, באסה, כי אתה אשכרה היית משחק בדברים של סוני בנד וגם דחו לך את הוריזון 3 בגלל משחקי שירות, אז במקרה שלך באמת הלכו לך משחקים

אין איך לייפות את מה שסוני עשו כל הדברים השווים נדחסו כמו סרדינים לשנתיים האחרונות ואף אחד לא סיפר לנו לאן אנחנו נכנסים, בהחלט עשו לנו מלכודת עכברים

אבל המשחקים מגיעים. שנה הבאה נשחק בסלון שלנו GTA6 עם פאקינג מערכת קולנוע ביתית בזמן שכל בעלי הPC ONLY אוכלים את עצמם מקנאה ומחכים נואשות להודעה על פורט.
ב2029-2030 גרילה תסחט את הPS5 לשיאים עם "גרילה 3" לשיאים גרפיים שלא ראינו עד רמה שהוא יהיה חייב להריץ אותו על 30FPS.
ב2027 יהיה לנו את אינטרגלקטיק שיראה מטורף אפילו בעולם שהוא פוסט Half life 3 אפילו שחקני הPC בטח הכי הארדקור יעופו מהגרפיקה שלו ואנחנו נשחק ראשונים בזמן שכל האחרים מסתכלים וחוטפים ספוילרים ביוטיוב.
אני מחכה לדברים האלה אם אתם תעדיפו לשחק את כל הדברים האלה על הPS6 זה כמובן בחירה סופר מובנת, אבל אתם בוחרים לא לשחק את האקסקלוסיבים של הPS5 עליו.
זה לא אותו דבר כמו "אין אקסקלוסיבים לPS5"
המציאות השתנתה אולי, אבל בסוף אנחנו נקבל חתיכת "milkage מהPS5 שנסתכל עליו במבט לאחור.
בלינג, אפילו לא בפוזציה הזו, כי הוא כן אחד שמשחק בעיקר על קונסולות ושונא PC אז כאילו הוא אשכרה יכול לשחק על הPS5 את כל הדברים שקאז מנה והוא מדלג, זה מה שאני לא מבין.
אני אוהב רצח את סוני והצוותים שלה אבל ממתי סוני נהיו הדבר הכי חשוב בתחביב שלנו או הדבר היחיד שאנחנו משחקים עד רמה שאם הם לא מוציאים כלום יוצא לנו הטעם מהתחביב? סתם תהיות.