אני מכיר את נדב איזה כמעט 20 דרך וויגמס מעולם לא היה לי חיכוך עם הבן אדם, אממה? אריק נזכר שבא לו לשחק אותה הפאקינג דלאי לאמה על חשבוני, לעשות לי נו נו באצבע על מה שכתבתי לקרירין לחמם עלי את כל העסק, ואז הוא גם נזכר להגיד לי "גלאס כפרה אני לא משחק אותה מוסרי עליך גם אני צחקתי על קרירין פעם" חחחחחחחחחחח
יש יותר להתנפל מזה להביא עלי את האדמין ואז להגיד לי "אז מה אם הבאתי עליך את האדמין עליך אני גם צחקתי"
מה גם שגם עם קרירין יש לי היסטוריה ארוכה והיה ראוי לפחות שיגיד שהוא נפגע לפני שמתנפלים עלי ואומרים עלי שאני בא לפגוע בו. מעניין איפה הייתם כשהיה פה טרול שכיוון אלי אישית לא זכור לי שאז מישהו נזכר להיות דלאי לאמא או האמא תרזה, אלא אני בעצמי עצרתי את זה, והמנהלים כשהם ראו שאני לא מתכוון לשתוק לאותו טרול וזה פשוט יגרום למלחמה בלתי פוסקת הם החליטו למחוק הכל.
אף אחד לא היה חייב גם לעמוד לצידי עם אותו טרול, כן ? אבל לשחק אותה הדאלי למה על חשבוני עם כל הדברים שנאמרים פה?
עזוב גם את הצביעות של שרון, מתייחס אלי בשרשור הפוליטיקה ומתי שבאים אליו בביקורת "החלטתי להתעלם מגלאס תקופה" גבר לפחות תהיה גברי וקבל את הביקורת שמעבירים עליך.
לאסקין, אני לא אמרתי לאף אחד "פלא שהילדים שלך לא מדברים איתך" בוא לא נסחף מה שירד איתי לפסים אישים ירדתי איתו לפסים אישים ואתה יכול לבדוק את זה.
מי שדיבר לגופו של עניין דיברתי איתו לגופו של עניין.
לא נורא, החלטתם מה שבא לכם שלי מעירים, ועלי מתנשאים ומה ששרון עשה מקובל בלי אזהרה? קיבלתי הפורום הוא של נדב לא שלי, וההחלטה היא ביידים שלו לא בשלי, אני החלטתי שלא מתאים לי, אם ככה העניין מתנהל, שאחד יכול לכתוב מה שבא לו באיזה טון שבא לו וזה מתקבל בחיוכים כאלה

אבל לפחות אל תזכירו אותי בשום צורה אם זה מה שבא לכם, אני נכנסתי כי תתפלא יש פה אנשים שאני לפעמים מדבר איתם בהודעות פרטיות ואני רוצה להשאיר להם אפשרות ליצור קשר אם בא להם.
פשוט היה באסה לגלות שהמדיניות היא "שאדם X מדבר נאפשר 100% חופש ביטוי, שגלאס מדבר נזכור להפעיל יד קשה"