כמה ילדים אחי? אני הייתי חבר לא רק בפורומים בארץ, גם בפורומים הכי נחשבים של RPGS/JRPGS עם מאות משתמשים רוב המשתמשים האלה היום נחשבים שיא האיכות בERA
ואני עדיין מזהה אותם עם אותו ניק מלפני 20 שנה, אני גם יכול לתת לך ניקים של אנשים מERA שהיו חברים באותה קהילה שאני הייתי, לך לERA שאל אותם אם הם היו איתי שם וכמה היינו, אל תסמוך על המילה שלי.
ושוב הנה עוד פעם סקירה מהGPT תשאל אותו בעצמך מה הוא יודע על זה אם אתה חושב שהטתי אותו להציג נתונים שמתחשק לי.
aunch (2000):
✔ Critics loved it.
❌ Some FF7/FF8 fans dismissed it.
Mid-2000s:
✔ Began gaining appreciation.
❌ Still overshadowed by FF7 and FF8.
2010s-2020s:
✔ Widely recognized as one of the best Final Fantasy games.
❌ Some gameplay mechanics (Trance, battle speed) still criticized.
Present Day:
✔ Ranked among the greatest JRPGs of all time.
✔ A remake is one of the most anticipated projects.
❌ Some minor issues remain, but its reputation is overwhelmingly positive.
כמו שאתה יכול לראות לקח לו עשור לפחות להגיע למעמד שלו היום ממשחק שאנשים לא אוהבים ולא שמים עליו למשחק כל כך אהוב אונברסלית.
מימלא אתה יכול להגיד שאני מוטה ואני מציג את הנארטיב שלי, אבל גם אינטלגנציה מלאכותית מוטת? שים לב שהGPT גם אומרים שבערך באמצע ה2000 התחלת לשמוע קולות כמו שלי. אבל זה היה מיעוט.
לבוא ולהגיד שפפ9 לא רלוונטי לדיון כי היום "הממוצע שחקנים שלו סופר גבוה" זה טיעון מעגלי כי ברור שהיום הוא יהיה סופר אהוב כי כי הממוצע שאתה רואה מהצדיקים משקף
את המעמד שלו כיום לא את מה שחשבו דאז זה מוכח בכל מקום שהמעמד של פפ9 השתנה לגמרי אני ראיתי את זה בעינים שלי, אני הייתי מאלה שאמרו למבקרים שלו שאין להם שמץ על מה הם מדברים, להגיד שמשחק לא יכול לשנות את התדמית שלו?
אין שום סיבה הגיונית שהמעמד של סטארפילד לא ישתנה עם הזמן. אם סטארפילד היה משחק רע, עם כתיבה רעה, גיימפלי רע, סיד קווסטים רעים, אז כן בשום מצב הוא לא היה יכול להפוך למאסטרפיס, אבל הוא לא משחק רע בשום צורה, הגאן פליי שלו הוא הגאן פליי הכי טוב שהיה אי פעם באיזשהו WRPG הסייד קווסטים שלו הכי טובים במשחק בטסדה EVER, פשוט שונאים אותו כי הוא לא בנוסחא הקבועה שלהם של עולם פתוח Seamless וזה לא מה שבטסדה רצו להיות, החזון שלהם היה למשחק בסגנון שונה והם נענשו על זה, זה הכל.
אתה לא מדבר פה על איזה משחק מחורבן שאני איכשהו מתעקש לאהוב אותו, אנחנו מדברים על המשחק הגדול של אחת משני חברות הRPG הטובות בעולם, שהם נתנו את הנשמה שלהם למשחק הזה ובתחומים רבים הוא משפיל כל משחק אחר שלהם. נחייה ונראה אחי