Death_119 כתב:Avowed מחר, מהמר 83, רוצה שיהיה 90, אבל יודע שיהיה 83 במקרה הטוב.
זה הקודם בסדרה:
https://www.metacritic.com/game/pillars ... -deadfire/
יש לי ציפיות.
84
Death_119 כתב:Avowed מחר, מהמר 83, רוצה שיהיה 90, אבל יודע שיהיה 83 במקרה הטוב.
זה הקודם בסדרה:
https://www.metacritic.com/game/pillars ... -deadfire/
יש לי ציפיות.
glass man כתב:לדעתי הוא לא תואם כי משחק כזה שהוא יחיד בדורו, לפי דעתי מגיע לו לכל הפחות 89-90. למה לא 94? כי מבטסדה יש לנו ציפיות לעולם פתוח ענקי Seamless שכייף לחקור אותו.זו הסיבה שאני גם מבין באיזשהו מקום את הצדיקים אף אחד מאיתנו לא רוצה לראות את בטסדה יורדת מהעולם הפתוח הSeamless שאופייני להם.
אני חושב פשווט שאנשים (גם הצדיקים) שופטים את סטארפילד לחומרה על זה שהוא לא מה שהם רצו במקום על מה שהוא מנסה לעשות ובדרך כלל שהשנים עוברות ונוצר מרחק מהמשחק אנשים מתחילים להיות יותר פתוחים לבדוק מחדש, כרגע הוא עדיין חדש מדי והכעס והאכזבה טריים מדי.
זו גם הסיבה שהבאתי את פפ9 גם הוא בזמנו "נענש" על מה שהוא לא היה (לא המשיך את הכיוונים ה"עתידנים" של פפ7 ופפ8) במקום להעריך את מה שהוא כן ניסה לעשות, שזה לספר סיפור טוב של Fairy tale, שהשנים עברו אנשים הבינו מה הוא ניסה לעשות, והרוב עשו עליו 180 מעלות עד היום.
Death_119 כתב:glass man כתב:לדעתי הוא לא תואם כי משחק כזה שהוא יחיד בדורו, לפי דעתי מגיע לו לכל הפחות 89-90. למה לא 94? כי מבטסדה יש לנו ציפיות לעולם פתוח ענקי Seamless שכייף לחקור אותו.זו הסיבה שאני גם מבין באיזשהו מקום את הצדיקים אף אחד מאיתנו לא רוצה לראות את בטסדה יורדת מהעולם הפתוח הSeamless שאופייני להם.
אני חושב פשווט שאנשים (גם הצדיקים) שופטים את סטארפילד לחומרה על זה שהוא לא מה שהם רצו במקום על מה שהוא מנסה לעשות ובדרך כלל שהשנים עוברות ונוצר מרחק מהמשחק אנשים מתחילים להיות יותר פתוחים לבדוק מחדש, כרגע הוא עדיין חדש מדי והכעס והאכזבה טריים מדי.
זו גם הסיבה שהבאתי את פפ9 גם הוא בזמנו "נענש" על מה שהוא לא היה (לא המשיך את הכיוונים ה"עתידנים" של פפ7 ופפ8) במקום להעריך את מה שהוא כן ניסה לעשות, שזה לספר סיפור טוב של Fairy tale, שהשנים עברו אנשים הבינו מה הוא ניסה לעשות, והרוב עשו עליו 180 מעלות עד היום.
אני מדבר רק בשם עצמי, הבעיות שלי עם Starfield זה לא מסכי טעינה, או העובדה שהכל שם הוא fast travel ואפילו לא ניהול המשימות המזעזע. מה שמפריע לי זה התוכן, העולם פשוט משעמם. אבל שוב, אני מרגיש צורך אדיר לחזור איליו כי יש שם כן דברים מעולים וכן היו דברים שנהנתי מהם, ואני חולה על Sci-Fi ואין הרבה אופציות בז'נאר.
הוא פשוט משחק סבבה, אבל לא מה שקיוויתי שיהיה.
דרך אגב, זה מאוד סובייקטיבי, לדוגמא גם את RDR2 לא הצלחתי לסיים, למרות שגם בו השקעתי 70 שעות והגעתי לChapter 5, הוא פשוט גם לא מעניין מנקודה מסויימת למרות שהוא נחשב יצירת מופת בעיני רבים. וגם איליו אחזור כנראה.
לפרוטוקול, הFF הראשון ששיחקתי היה FF-X, הוא היה מדהים ב-2000, אז אין לי מושג מה הקטע עם 9.
glass man כתב:לאסקין: היום השחקנים נותנים לFF9 ממוצע 89 ב2003 99% מהגיימרים אמרו, משחק גרוע, ripoff עלוב של דרגון בול זי וכו וכו', לא היית יכול לומר עליו מילה אחת טובה בארץ או בעולם. בארץ היו אומרים לי על זה קבוע "קיצר, אתה בקטע של משחקים גרועים" ובעולם "הטעם שלך גרוע לפחות כמו האנגלית שלך"
כנראה שכחת את זה או שפשוט שיחקת מה שמתאים לך בלי לקרוא יותר מדי מה אנשים חושביםלקח לאנשים המון שנים לעשות את ה180 מעלות שהם עשו כלפיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים