היי, גם אני ממש לא חושב שאקנה אותו ואהיה בשיח סביבו ביום הראשון.
ולא, לא כי אני שונה ומיוחד

, אני פשוט אף פעם לא ממש אוהב את משחקי GTA.
היחיד שקניתי בחודש הראשון שהוא יצא בו בקונסולות היה GTA 4, והוא גם היחיד ששיחקתי מספיק כדי להצדיק את הרכישה ולהיות לקראת הסיום שלו. את GTA 5 קניתי לPC מתישהו, ויש לי בו... 7 שעות. ולא מאוד נהנתי מהן.
זה פשוט שאני לא נהנה מאספקט הsandbox שלו, כנראה שקשה לי להנות מ"סתם" לשחק בשביל הפיצוצים ולא בשביל "ההתקדמות" במשחק. והקמפיינים של הסדרה אף פעם לא תפסו אותי, הסאטירה האמריקאית ספציפית מדי בשבילי ורובה עוברת לי מעל הראש, ומה שגלובלי מספיק כדי שאבין אלו החלקים הרדודים יותר וזה מרגיש בשבילי כמו הומור של גיל תיכון על רשתות חברתיות וכו'. עיצוב המשימות עצמן של רוקסטאר הוא מאז ומעולם בעיניי נקודת תורפה ברמת הגיימפלי והן מאוד מוגבלות, גם אם אפשר למצוא כמה נקודות אור בתוך ים של משימות.
להבדיל מקליימן, RDR 2 הוא משחק שהרבה יותר עניין אותי והרבה יותר תפס אותי. גם כי הסיפור והקמפיין עצמו הם הרבה יותר מעניינים, רציניים, ובעיקר מרגישים יותר מרכזיים בגיימפלי לופ. אבל עוד יותר כי ברמת הsandbox הרבה יותר אהבתי את הריאליזם, השחזוור ההיסטורי, והגיימפלי לופ הכמעט מדיטטיבי בתוך העולם הזה.
וזה לא שלא אשחק לעולם בGTA 6, הוא יהיה הישג טכני מספיק מרשים כדי שארצה לשחק בו מתישהו. זה גם כנראה יהיה במחיר מלא, כי מי יודע מתי המחיר שלו ירד בכלל.
כל מה שאני אומר זה שאני ממש מחוץ להייפ בהקשר שלו, אולי אקנה אותו בהשקה, אולי לא, הוא בעיקר מעניין אותי כהישג טכני שאשחק בו כ10 שעות באיזו חופשה מאשר אירוע גיימינג שאני סופר את הימים לקראתו. כשהם יכריזו על RDR 3 לעומת זאת... תשמע ממני דברים אחרים לגמרי

.