נושא ההתערבויות 2.0

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Veteran

Re: נושא ההתערבויות 2.0

הודעהעל ידי Stick » 07 מאי 2025, 13:48

תשמע, אם הקמפיין עצמו יהיה ההיילייט במשחק הזה והוא יקבל פוקוס אחר ורציני יותר, ברור שזה הרבה יותר ידבר אלי. כרגע אנחנו לא יודעים כלום, רק כמה שורות של דיאלוג וסצינות מעבר. אני מדבר נטו על מד ההתרגשות שלי כרגע למשחק, והוא זהה להתרגשות שלי מהסדרה מאז ומעולם - כלומר לא ממש מתרגש.
ברור שה אירוע גיימינג ברמה האובייקטיבית, אי אפשר לטעון אחרת. ברור שיעניינו אותי ניתוחים טכניים שלו כבר בהשקה.
אני פשוט לא סופר את הימים כדי לשחק בו כי אני מניח, בהתבסס על נסיון עבר עשיר עם הסדרה, שאני לא אשחק בו בסופו של דבר יותר מ10 שעות. אני אף פעם לא נהנה ממשחקי GTA יותר מדי. אם יהיו הפתעות - טוב, ברור שזה יכול לשנות את דעתי, אנחנו לא יודעים באמת כלום כרגע. אבל זה בדיוק מה שזה יהיה - יפתיע אותי :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 14:31

אפילו אם המשחק היה לא מעניין אותי בעליל, עדין הייתי קונה אותו רק בשביל ההישג הטכני. לסוע בעיר בלילה באוטו לבד נשמע לי כמו חוויה.

וכן, אני יודע שלא קניתי את RDR2 בהתלהבות בשיגור. אבל אני לא חושב ש-RDR2 הרשים ב-2018 כמו ש-GTA6 מרשים עכשיו. כש-RDR2 יצא הוא היה הקרם של הדור, אבל היו איתו למעלה לא מעט משחקים כולל GOW 2018 שיצא קצת לפניו. לעומת זאת GTA6 מרגיש דור מעל לכל מה שראינו עד עכשיו, סוג של ״אני לא מאמין למה שהעיניים שלי רואות״. ואני צריך להשיל את הכסף כדי לגרום לעיניים שלי להאמין :)

ומן הסתם אפילו אם היה מדובר במשחק מחורבן ומכוער עדין הייתי צריך לקנות אותו כי הבן שלי משחק ב-GTA5 כל כך הרבה שנים שאין מצב שהוא מפספס את השיגור הזה. אני די בטוח שכל החיים שלו סובבים סביב המחשבה על GTA6.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 מאי 2025, 14:58

זה חוזר למה שדיברנו בת'רד 2025. הישגים טכניים מדהימים ככל שיהיו, לא יגרמו לי לרכוש משחק בשיגור או לשחק בו בכלל.

הבן שלך לעומת זאת - סיבה מצוינת לרכישה ב day 1.

ובאותו עניין, אפשר לפתוח התערבות נוספת על המשחק:

כמה תעלה הגרסא הכי זולה של המשחק באופן רשמי( לא אתרי מפתחות או משהו גנוב מן הסתם), בדולרים?

אני מאמין ש90$.
אעדכן את הפוסט עם ניחושים.

קליימן+קיאו-90$
גלאס+ לאסקין+בלינג+שלומיקס 80$
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 07 מאי 2025, 20:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 מאי 2025, 15:30

אני גם לא מבין את הטיעון של "אני לא אסיים אותו" אז אני לא קונה אותו. לא חושב שסיימתי את GTA3 זה לא הפריע לו להיות המשחק הכי חשוב של הדור שלו בעיני.
לא להביא את GTA6 זה לא יודע מה, כמו שאחד שאוהב סרטים ידלג על השקה של סרט של קמרון, אוהד כדורגל ידלג על הגמר של המונדיאל, אוהב אנימה ידלג על סרט של סטודיו ג'בילי.

זה פשוט להתעלם ממשחק שהולך להשפיע על העיצוב של כל משחק אחר ב17 השנים הקרובות, כלומר כן יוביסופט יעתיקו את ההמצאות של GTA ויעשו לזה גרסאות לעניים, במשחקי AC וכל הWatch dogs אבל פה זה יהיה לראשונה, פה תראה לראשונה איך הולך לראות הגיימינג ב17 השנים הקרובות.

ניחוש לגרסה הכי סטנדרטית: 80 דולר כמו מריו קארט 9.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 07 מאי 2025, 15:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 15:31

Klayman כתב:זה חוזר למה שדיברנו בת'רד 2025. הישגים טכניים מדהימים ככל שיהיו, לא יגרמו לי לרכוש משחק בשיגור או לשחק בו בכלל.

הבן שלך לעומת זאת - סיבה מצוינת לרכישה ב day 1.

ובאותו עניין, אפשר לפתוח התערבות נוספת על המשחק:

כמה תעלה הגרסא הכי זולה של המשחק באופן רשמי( לא אתרי מפתחות או משהו גנוב מן הסתם), בדולרים?

אני מאמין ש90$.
אעדכן את הפוסט עם ניחושים.

אני גם חושב ש-90$.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2025, 17:06

DrKeo כתב:
וכן, אני יודע שלא קניתי את RDR2 בהתלהבות בשיגור. אבל אני לא חושב ש-RDR2 הרשים ב-2018 כמו ש-GTA6 מרשים עכשיו. כש-RDR2 יצא הוא היה הקרם של הדור, אבל היו איתו למעלה לא מעט משחקים כולל GOW 2018 שיצא קצת לפניו. לעומת זאת GTA6 מרגיש דור מעל לכל מה שראינו עד עכשיו, סוג של ״אני לא מאמין למה שהעיניים שלי רואות״. ואני צריך להשיל את הכסף כדי לגרום לעיניים שלי להאמין :)

זה רק ממש קצת נכון…
בזמן השידור שלו RDR2 היה בהחלט פלא טכנולוגי. הוא היה אחד המשחקים הכי יפים עם הכי הרבה פירוט וכל זה למרות שהיה עולם פתוח, דבר שלא נראה לפניו מעולם, או קרוב לזה, זאת בנוסף לכל המערכות המתקדמות והאנימציות הפסיכיות והמגוונות כל כך שיש בו.
אם היה לך פס4 בשידור שלו אני מתערב שהיית רוכש בהשקה.
על המחשב הוא יצא שנה אחר כך וכבר ראינו איך סייברפאנק נראה ובכלל ההתלהבות ממנו מעט ירדה כי כבר לא היה משהו חדש, די בדומה להתלהבות מהגרפיקה של גירסת המחשב של gta5

אבל זה כן רבע נכון כי באמת פה נראה שלוקחים את זה אפילו עוד יותר קדימה וכי אין משחקי דור הבא על אמת, מלבד איזה משחק מסדרון אחד, ומן הסתם הוא יותר מרשים בפרטים הקטנים אבל זה פחות נחשב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 17:11

ב-RDR2 שחקתי על המחשב רק שנה אחרי שהוא יצא לפס4. לא יצא אף משחק גדול בינהם ושחקתי בגרסה הרבה יותר מרשימה של RDR2 ממך עם עננים הרבה יותר מרשימים, LOD דחוס משמעותית וכו׳ כך שאני משער שזה מפצה על השנה הזאת. וכן, הוא סופר יפה, אבל הוא לא רסק אותי טכנית כשיש סביבו כל כך הרבה משחקים יפים שנראים כמו שמשחק פס4 אמור להראות.

GTA6 לעומת זאת הוא חד קרן, אין אף משחק לינארי שמתקרב לגרפיקה שלו (אוקיי, hellblade 2 אבל ההגדרה שלו ללינארי היא קיצונית) כך שהשוק של לא רק לקבל משחק שסופסוף נראה דור הבא, לקבל אחד כזה עם עולם פתוח פסיכי וסופר אנטרקטיבי הוא קיצוני בטרוף. הרבה יותר קיצוני מ-RDR2 בדור הקודם שיכלת להתווכח על הגרפיקה שלו לעומת נניח GOW2018.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2025, 17:19

אני לא יודע כמה שיחקת בRDR2, אבל יש שם כל כך הרבה רגעי ״וואו זה לא הגיוני שזה רץ על המכשיר הזה״ לדעתי, שזה מאוד בר השוואה למה שאנחנו רואים עכשיו.
עם זאת אני מסכים שהולי שיט מרגישים שיש פה תקציב של הרבה מעבר למיליארד דולר, וזה כל כך הולך להשתלם להם :)
מצד שני - באסה לכולנו, כי אני מנחש שלא נראה את GTA7 לפני שכולנו נהיה בבית אבות :twisted:
מצד שלישי, כנראה שיש את RDR3 ב-2036

בכל אופן, יש עוד שנה ושלושה שבועות עד שהוא יוצא, אני משוכנע שנראה עוד כמה וכמה משחקים שכן מתקרבים אליו, אם כי אין מצב שהם יהיו עולם פתוח.
מסכן פייבל ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2025, 18:08

glass man כתב:אני לא הכי נהנהתי מGTA5 בגלל שלא הצלחתי להתחבר לאף אחד משלושת הגיבורים שלו, כאילו הוא משחק מדהים אבל השלושה המאיסו את עצמם עלי והרסו לי את הוויב.
זה בדיוק מה שאני אוהב בGTA6, אולי זה בגלל שדן האוזר כבר לא כותב את המשחקים? אבל משהו פה מרגיש מאוד "אנושי" הפעם. אולי זה יוצא סאחי כמו שבלינג אמר או GTA לעדיני נפש או לא יודע איך לקרוא לזה, אבל זה מרגיש לי כאילו רוקסטאר העלו את הרמה של הסיפור מאז שהאוזר הלך הביתה :-)

ממש מרגישים שדן האוזר לא בעניינים. הרמה הטכנית של רוקסטאר מן הסתם בשיא ולא נפגעה, כל הצוות שעשה את הסדרה למה שהיא עדיין שם אבל כן מרגיש מהטריילר שהקריאייטיב השתנה, קצת סאחי ויבש ופחות מטורף ושנון אבל בסדר, זה לא מוריד בינתיים מההייפ ואולי הכיוון הבוגר יותר יוסיף איזה אימפקט רגשי שלא ממש היה לסדרה. נחכה ונראה אבל כן, ממש מורגש שהוא לא שם ושהוויב השתנה בעקבות זאת. מקווה שרוב הקהל יאהב ולא ירגיש ש GTA איבד משהו מהנשמה שלו.

קליימן: אני מהמר 80$, מסורתית הם אף פעם לא ביקשו מעל המחיר המומלץ לצרכן למשחק AAA ואני מקווה שלא יתחילו עם זה עכשיו.

מן הסתם זה גם יאיץ אקסטרה מכירות מהקהל שהוא לא מהשרופים, סוג של מעגל שני-שלישי של רוכשים. האם האקסטרה מכירות יפצו על מחיר לצרכן גבוה יותר שיכלו לקחת את זה אני משאיר לאנליסטים שלהם אבל בתחושה שלי מאמין שיבקשו כרגיל לפי מה שמשחק AAA (למרות שהמשחק שלהם בניגוד לבדיחה של יוביסופט הוא באמת AAAA) עולה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 מאי 2025, 18:42

בתור מישהו שעם הסדרה מאז GTA 1. מאז שVICE CITY התחיל להכניס סיפור שבאמת שווה התייחסות (גם אם הוא היה סיפור פח אשפה) אני יכול רק להגיד לך בלינג, שזה בדיוק מה שתמיד חלמתי שGTA יהיה, אני לא מבין מה יש להתגעגע לכל הטירוף הזה של האוזר?

מה עוד פעם גיבור שחור שמדבר בסלנג ואומר ניגר, לשחור אחר? עוד פעם דמות כמו ניקו והבן דוד שלו רומן שאני לא יכול בכלל להתחבר אליהם בגלל שהם קריקטורות ולא בני אדם? :-)

זה היה הכי בולט עם GTA 4 בזמן שמאפיה 2 הביא סיפור טוב אנושי עם ויטו וג'ו והחברות בינהם היה לך את הבדיחה הזו שהיא GTA 4 :-)

זה כמובן עניין של טעם בלבד, עובדה שGTA5 מכר 210M עותקים אז כנראה שכולם מתים על הטירוף שהאוזר מביא, אבל אני מרוצה שהוא עזב וכנראה/שכתבו/מיתנו/הוא מיתן את עצמו :-)

דווקא ממך בלינג שאתה אוהב משחקים עם עלילות טובות ציפיתי גם לעוף על "ההתבגרות" שרוקסטאר עוברים פה. כן, הם מדהימים אבל זה כבר לא העידן שהם היו יכולים להוציא פח אשפה של כתיבה כמו GTA SA ושהמבקרים היו קוראים לזה "יצירת מופת סיפורית" (כן הם אשכרה קראו לזה ככה למי ששכח) היום הסטנדרט עלה.

אני רואה כמובן סימנים של פארודיה ועם כל ה13 שנה של דברים שקרו בעולם מאז GTA 5 (קורונה, טראמפ, כל עליית הפרוגרסיבים) אני לא רואה את רוקסטאר פתאום נהיים סחים לחלוטין ולא צוחקים על כל מה שזז או שמים במשחק כל מיני דברים שערורייתים שנגלה בהמשך.

סאם האוזר עדיין שם אני בטוח שהוא ידאג שהמשחק עדיין ישמור על הDNA המטורף, אבל אולי פחות במשימות הראשיות ויותר בעולם עצמו ובכל מיני דברים שקורים בו.
רק שיעלו כבר מדרגה מבחינת סיפור :-)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 07 מאי 2025, 18:45

אני גם חושב 80$ לצערי. לא רואה איך הם שומרים על ה"סטנדרט" של 60

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2025, 18:53

הסטנדרט היום הוא 70, בוקר טוב :)
נינטנדו מעלה ל-80 בקיץ, מיקרוסופט מעלה בחגים ל-80, מן הסתם גם סוני תיישר קו, 80 זה הסטנדרט החדש עוד לפני 2026…
אני מאמין שיהיו גרסאות שונות והם יביאו גרסא גם ב100 וגם ב-120 שתכלול גישה מוקדמת בשבוע או משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2025, 21:05

אני עדין בשוק שמיקרוסופט מעלה ל-80$, הם לא מצליחים למכור קונסולות או משחקים.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 מאי 2025, 10:37

הימורים על דום החדש:
שיא CCU בסטים (המשחק זמין בגיימפאס ובבאטל נט) ב~שבועיים הראשונים בשוק:

1. האם דום יעבור את השיא של E33 של 145,063 שחקנים?

2. האם דום יחצה את ה 200,000?

נא להמר לפני שהמשחק משוגר שבוע הבא. אפשר לחכות לביקורות שמתפרסמות היום להבנתי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 מאי 2025, 10:46

לא עשית הימור על ציונים אז אני אהמר גם על זה.
הימור שלי לממוצע: ממוצע 86.
1.האם דום יעבור את השיא של E33 של 145,063 שחקנים? לא
2 האם דום יחצה את ה 200,000? לא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מאי 2025, 19:35

כרגע 84 אחרי איזה 50 ביקורות…
סה״כ די אכזבה אבל למי אכפת, זה משחק לגיימפאס :)

הוא היה נראה פחות טוב בקטעים האחרונים שראיתי, אני מבין את הנסיון ״לחזור למקורות״ אבל הפלטפורמינג היה מעולה בשניים הקודמים וגם הקרבות הוורטיקלים, ופה פשוט ויתרו על זה והכל נראה איטי יותר. בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 מאי 2025, 21:25

אני רואה 86 לגרסת הPC אחרי 52 ביקורות :-)
נראה לי מעולה! אבל אני גרוע במשחקי FPS ולא מצליח לעמוד בקצב המהיר שלהם 2016 היה לי קשה אז אינטרנל?!! אז זו כנראה הסיבה שאני אוהב את הדום הזה אני אשכרה מצליח לעכל מה שהולך פה :-)
הבאסה זה שהוא עדיין נראה דומה מדי לקודמים גם אם המכניקות והקצב שונה אז הוא לא באמת מצליח לרענן, וכן אנשים כמוך לאסקין ואחרים שאהבו את אינטרנל... זה באסה, זה דום לאנשים שפחות יודעים לשחק דום, גם לנו מגיע :-)

חבל שאני באמצע המשלחת, אוף, מכריח את עצמי להפסיק לג'נגל בין משחקים.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 09 מאי 2025, 22:47

מהביקורות שראיתי עד עכשיו רוב החלקים הפחות טובים זה הסאונדטראק שכנראה לא ברמה של הקודמים וחלקים מהמשחק שהם על הדרקון שהם משעממים.
למרות שממש בא לי לנסות אותו אני כנרא ימתין עד שאני אשדרג את המערכת שלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מאי 2025, 22:53

1. דום לא יעבור את E33.
2. נגזר מ1.

קאזז - מה עם ההימור שלך?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2025, 20:50

glass man כתב:בתור מישהו שעם הסדרה מאז GTA 1. מאז שVICE CITY התחיל להכניס סיפור שבאמת שווה התייחסות (גם אם הוא היה סיפור פח אשפה) אני יכול רק להגיד לך בלינג, שזה בדיוק מה שתמיד חלמתי שGTA יהיה, אני לא מבין מה יש להתגעגע לכל הטירוף הזה של האוזר?

מה עוד פעם גיבור שחור שמדבר בסלנג ואומר ניגר, לשחור אחר? עוד פעם דמות כמו ניקו והבן דוד שלו רומן שאני לא יכול בכלל להתחבר אליהם בגלל שהם קריקטורות ולא בני אדם? :-)

זה היה הכי בולט עם GTA 4 בזמן שמאפיה 2 הביא סיפור טוב אנושי עם ויטו וג'ו והחברות בינהם היה לך את הבדיחה הזו שהיא GTA 4 :-)

זה כמובן עניין של טעם בלבד, עובדה שGTA5 מכר 210M עותקים אז כנראה שכולם מתים על הטירוף שהאוזר מביא, אבל אני מרוצה שהוא עזב וכנראה/שכתבו/מיתנו/הוא מיתן את עצמו :-)

דווקא ממך בלינג שאתה אוהב משחקים עם עלילות טובות ציפיתי גם לעוף על "ההתבגרות" שרוקסטאר עוברים פה. כן, הם מדהימים אבל זה כבר לא העידן שהם היו יכולים להוציא פח אשפה של כתיבה כמו GTA SA ושהמבקרים היו קוראים לזה "יצירת מופת סיפורית" (כן הם אשכרה קראו לזה ככה למי ששכח) היום הסטנדרט עלה.

אני רואה כמובן סימנים של פארודיה ועם כל ה13 שנה של דברים שקרו בעולם מאז GTA 5 (קורונה, טראמפ, כל עליית הפרוגרסיבים) אני לא רואה את רוקסטאר פתאום נהיים סחים לחלוטין ולא צוחקים על כל מה שזז או שמים במשחק כל מיני דברים שערורייתים שנגלה בהמשך.

סאם האוזר עדיין שם אני בטוח שהוא ידאג שהמשחק עדיין ישמור על הDNA המטורף, אבל אולי פחות במשימות הראשיות ויותר בעולם עצמו ובכל מיני דברים שקורים בו.
רק שיעלו כבר מדרגה מבחינת סיפור :-)

הבעיה שאני לא מאמין ברוקסטאר שהם יכולים להביא לנו דרמת פשע מעולה וכתובה היטב בקטע רציני אז אני מעדיף כבר שילכו לכיוון של טימטום וטרלול שבסכה גם הולמים את העולם של GTA. המשימות שלהם גם יותר מהנות ככל שאפשר להכניס קצת טירוף וכיף, כשאתה בונה עולם וסיפור רציניים זה גם מפחית את רמת היצירתיות שהם יכולים להכניס למשימות בפוטנציאל.

חוץ מזה העולם של מאפיה הרבה יותר רציני וכבד משל GTA, זה לא הכיוון שאני רוצה לראות את רוקסטאר הולכת אליו (למרות שברור מהטריילר ש GTA6 ממש לא הולך לכיוון כזה כבד גם אם עושה רושם שרציני ובוגר יותר מבעבר), בכל אופן האמון שלי בפרויקט גדול מאוד גם בלי הכתיבה והסגנון של דן האוזר. 99 אחוז מהטאלנט שם וזה מה שחשוב.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 10 מאי 2025, 20:55

Klayman כתב:1. דום לא יעבור את E33.
2. נגזר מ1.

קאזז - מה עם ההימור שלך?

למשחק יש גם גישה מוקדמת של יומיים, אם כי אני לא חושב שאנשים יגמרו אותו ביומיים ולא ימשיכו לשחק אותו בסופ"ש.

נראה לי יעשה יותר מ E33 אבל לא יגיע ל200אלף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2025, 23:54

כשרוקסטאר מנסים להיות רציניים מדי יוצא להם GTA4. אני לא יודע מה הם יעשו עם העלילה, וגם לא אכפת לי מדי, אבל המשחק עצמו צריך להיות מטורלל. העלילה של GTA5 מונעת על ידי זה שמייקל מרסק בית של דון עולם תחתון כי הוא חשב שזה הבית של מדריך היוגה שזיין את אשתו. זה מטורלל, וככה אני אוהב אותם. כלי רכב מטורללים, נשקים מטורללים, דמויות מטורללות, משימות מטורללות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2025, 07:42

Hypno כתב:הימורים על דום החדש:
שיא CCU בסטים (המשחק זמין בגיימפאס ובבאטל נט) ב~שבועיים הראשונים בשוק:

1. האם דום יעבור את השיא של E33 של 145,063 שחקנים?

2. האם דום יחצה את ה 200,000?

נא להמר לפני שהמשחק משוגר שבוע הבא. אפשר לחכות לביקורות שמתפרסמות היום להבנתי.

מה קורה עם זה? לאן הגיע בסטים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2025, 10:14

דום יוצא רק מחר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2025, 11:00

אההה, לא יודע למה זכרתי 13 לחודש.
ולא הבנתי למה אני לא מוצא את זה בטבלאות...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 46 אורחים