בתור מישהו שעם הסדרה מאז GTA 1. מאז שVICE CITY התחיל להכניס סיפור שבאמת שווה התייחסות (גם אם הוא היה סיפור פח אשפה) אני יכול רק להגיד לך בלינג, שזה בדיוק מה שתמיד חלמתי שGTA יהיה, אני לא מבין מה יש להתגעגע לכל הטירוף הזה של האוזר?
מה עוד פעם גיבור שחור שמדבר בסלנג ואומר ניגר, לשחור אחר? עוד פעם דמות כמו ניקו והבן דוד שלו רומן שאני לא יכול בכלל להתחבר אליהם בגלל שהם קריקטורות ולא בני אדם?

זה היה הכי בולט עם GTA 4 בזמן שמאפיה 2 הביא סיפור טוב אנושי עם ויטו וג'ו והחברות בינהם היה לך את הבדיחה הזו שהיא GTA 4

זה כמובן עניין של טעם בלבד, עובדה שGTA5 מכר 210M עותקים אז כנראה שכולם מתים על הטירוף שהאוזר מביא, אבל אני מרוצה שהוא עזב וכנראה/שכתבו/מיתנו/הוא מיתן את עצמו

דווקא ממך בלינג שאתה אוהב משחקים עם עלילות טובות ציפיתי גם לעוף על "ההתבגרות" שרוקסטאר עוברים פה. כן, הם מדהימים אבל זה כבר לא העידן שהם היו יכולים להוציא פח אשפה של כתיבה כמו GTA SA ושהמבקרים היו קוראים לזה "יצירת מופת סיפורית" (כן הם אשכרה קראו לזה ככה למי ששכח) היום הסטנדרט עלה.
אני רואה כמובן סימנים של פארודיה ועם כל ה13 שנה של דברים שקרו בעולם מאז GTA 5 (קורונה, טראמפ, כל עליית הפרוגרסיבים) אני לא רואה את רוקסטאר פתאום נהיים סחים לחלוטין ולא צוחקים על כל מה שזז או שמים במשחק כל מיני דברים שערורייתים שנגלה בהמשך.
סאם האוזר עדיין שם אני בטוח שהוא ידאג שהמשחק עדיין ישמור על הDNA המטורף, אבל אולי פחות במשימות הראשיות ויותר בעולם עצמו ובכל מיני דברים שקורים בו.
רק שיעלו כבר מדרגה מבחינת סיפור