נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי infected aviad » 07 אוגוסט 2013, 05:08

Blue&Black כתב:מה הכוונה צ׳יקמוק והומור? הסרט שילב בו הרבה הומור שחור זה משהו שהיה הכרחי בסרט כזה, אני חושב ששווה לבדוק אותו ולתמוך בניסיון להביא דברים חדשים לישראל. אם תישאר התחושה הזו שסרטים ישראלים זולים או מה שהתכוונת לא נתקדם הרבה

הכוונה שלי העא שמשום מה תמיד יצירה תרגיש עם מין צ'יקמוק כזה או שץהה עם פאן הומוריסטי.
אבל אתה צודק בנקודה שלך, צריך לדחוף לזה יותר.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 אוגוסט 2013, 00:21

למרות שהיא כבר הספיקה להסתיים לפני איזה ארבעה חמישה חודשים ואני לא זוכר אם כבר דיברו עליה אני ממליץ בחום על The americans, לטעמי הסדרה החדשה הטובה ביותר בעונת השידורים האחרונה ובאמת אחד הדברים היותר מרעננים שיצא לי לראות בשנים האחרונות. פשוט סדרה מותחת וכיפית שגורמת לצופה לרצות שגיבורי הסדרה יתפסו ויעשו להם מה שהיה צריך להיעשות על ידי וויל אדאמה לגאיוס באלדר. מה שהפוסי הזה מעולם לא עשה!?@!?@!@?#$!@?$#@$?
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 08 אוגוסט 2013, 00:47

Death_119 כתב:למרות שהיא כבר הספיקה להסתיים לפני איזה ארבעה חמישה חודשים ואני לא זוכר אם כבר דיברו עליה אני ממליץ בחום על The americans, לטעמי הסדרה החדשה הטובה ביותר בעונת השידורים האחרונה ובאמת אחד הדברים היותר מרעננים שיצא לי לראות בשנים האחרונות. פשוט סדרה מותחת וכיפית שגורמת לצופה לרצות שגיבורי הסדרה יתפסו ויעשו להם מה שהיה צריך להיעשות על ידי וויל אדאמה לגאיוס באלדר. מה שהפוסי הזה מעולם לא עשה!?@!?@!@?#$!@?$#@$?

האמריקנים אחלה סדרה, ממש טובה. אגב, סדרת הקיץ הכי טובה עד עכשיו היא הגשר האמריקאית. פשוט סדרה ענקית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אוגוסט 2013, 17:09

SgtDonowitz כתב:האמריקנים אחלה סדרה, ממש טובה. אגב, סדרת הקיץ הכי טובה עד עכשיו היא הגשר האמריקאית. פשוט סדרה ענקית.

הדנית שוודית טובה ממנה לאין שיעור, זה מעליב שהסדרה הזאת קיימת. אני לא מבין את הטמטום האמריקאי אם סלידה מוחלטת מלצפות בסדרה עם כתוביות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2013, 18:40

אני לא נמצא כמעט אף פעם בפורום OT... רק רציתי לציין את העובדה שPLANES מתברר כסרט הגרוע ביותר של פיקסאר , ובהפרש גדול. ממש חבל. החברה הזו מאבדת את זה /:

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 08 אוגוסט 2013, 19:05

זה לא של פיקסר אלה של דיסני.
הם איבדו את זה אבל לא עד כדי כך :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 09 אוגוסט 2013, 13:25

עוד 3 ימים מתחילה העונה האחרונה של "ברייקינג באד". 5 שנים אחרי שהתחילה, עדיין אין שום תחליף באופק.
הסדרה היחידה שמצאתי בה עניין אחרי שהסמויה והסופרנוס גמרו.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 09 אוגוסט 2013, 10:52

idan כתב:עוד 3 ימים מתחילה העונה האחרונה של "ברייקינג באד". 5 שנים אחרי שהתחילה, עדיין אין שום תחליף באופק.
הסדרה היחידה שמצאתי בה עניין אחרי שהסמויה והסופרנוס גמרו.

מה עם הומלנד או אימפריית הפשע?
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 09 אוגוסט 2013, 11:48

קיק אס 2 סרט ענק! ממליץ לכולם, אם כי אני חושב שהראשון טיפה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אוגוסט 2013, 12:30

infected aviad כתב:מה עם הומלנד או אימפריית הפשע?

הומלנד היא די סדרה ''רגילה'' ומאוד ''אמריקאית'' וצפויה.. ממש אין מה להשוות לשובר שורות. מדובר על סדרת ''מתח זול'' כמו שאני נוהג לכנות זאת. את אימפריית הפשע נטשתי בסוף העונה הראשונה, אחרי שדי נהנתי ממנה, אבל הייתה לי הרגשה שהיא מתחילה להמרח. אולי אשוב לצפות בהמשך, אבל שוב, לא קרוב בכלל. כמובן שהכל כאן לטעמי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 09 אוגוסט 2013, 19:34

Klayman כתב:
הומלנד היא די סדרה ''רגילה'' ומאוד ''אמריקאית'' וצפויה.. ממש אין מה להשוות לשובר שורות. מדובר על סדרת ''מתח זול'' כמו שאני נוהג לכנות זאת. את אימפריית הפשע נטשתי בסוף העונה הראשונה, אחרי שדי נהנתי ממנה, אבל הייתה לי הרגשה שהיא מתחילה להמרח. אולי אשוב לצפות בהמשך, אבל שוב, לא קרוב בכלל. כמובן שהכל כאן לטעמי.

ניראה לי שהדבר האחרטן שאפשר להגיד על הומלנד זה שהיא צפויה...
וחבל שנטשת כל כך מוקדם את אימפריית הפשע, תן לה עוד צ'אנס. אחרי הכל זה לא כאילו שהעונה הראשונה של שובר שורות הייתה כזאת כזאת...
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2013, 04:08

הומלנד היא בעיקר מתח זול.. לא משהו שמעניין אותי... מתח שנוצר בצורה מאוד מלאכותית, עלילה שלא משכה אותי, ומשחק די בינוני מעבר לזה של הסוכנת, שמשחקת ממש טוב. לאימפריית הפשע אני עוד אחזור בסוף - לא השוותי לשובר שורות בקטע הזה, אבל הסוף של העונה הראשונה די שעמם אותי ולא ממש גרם לי לרצות לחזור לראות את העונה השניה.. אגב, אם לוקחים את 13 הפרקים הראשונים של שובר שורות, כלומר 7 של עונה 1 ועוד 6 של עונה 2, אז כן, שובר שורות שמה את אימפריית הפשע בכיס.
?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 10 אוגוסט 2013, 00:41

התכוונתי לעונה בתור עונה ולא לפרקים בתור מספר...
למרות שבאמת אי אפשר להשוות את שתי הסדרות. פשוט ניראה ח שאם הוא מחפש משהו איכותי נוסף, אז שיבדוק את אימפריית הפשע.
הסיום של העונה הראשונה באמת היה קצת עלובעם איך שגמרו סכסוך של עונה שלמה בסצנה אחת, אבל לפחות עשו את זה בטייל (הסצינה של המסיבת עיתונאים) ;)
תמונה

תמונה

My_T
Padawan

הודעהעל ידי My_T » 10 אוגוסט 2013, 02:29

אביעד, כמה שזה מרומז אתה עכשיו הרסת לי את הפרק האחרון של העונה :'(

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2013, 10:58

infected aviad כתב:התכוונתי לעונה בתור עונה ולא לפרקים בתור מספר...
למרות שבאמת אי אפשר להשוות את שתי הסדרות. פשוט ניראה ח שאם הוא מחפש משהו איכותי נוסף, אז שיבדוק את אימפריית הפשע.
הסיום של העונה הראשונה באמת היה קצת עלובעם איך שגמרו סכסוך של עונה שלמה בסצנה אחת, אבל לפחות עשו את זה בטייל (הסצינה של המסיבת עיתונאים) ;)

אבל עונה בתור עונה זה גם ''לא הוגן'', כי מדובר בשבעה פרקים למול שלושה עשר. :). בכל מקרה, לטעמי, שובר שורות היא בין הטובות שיצאו אי פעם.
?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 11 אוגוסט 2013, 01:06

עמית, אבל כבר ראית את הסדרה... חוץ מזה, לא גיליתי כלום :)
קליימן, לא התכוונתי לעשות תחרות או השוואה או משהו, רק להראות שחבל שנטשת אחרי עונה אחת כשעם שובר שורות נשארת גם אחרי העונה הראשונה (שכמו שרשמת לא באמת הייתה עונה).
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2013, 17:48

לא באמת נטשתי את אימפריית הפשע, אני אחזור אליה מתישהו.. אולי בסוף העונה הנוכחית. הסוף של עונה 1 היה חלש מאוד לטעמי, בעוד שרוב העונה שמרה על רמה די גבוהה (גם אם היו מריחות פה ושם, הן היו די נסלחות).

אגב, אם כבר עונה 1 של שובר שורות - אז פרק 6 לבדו, והסיום שלו, מספיקים כדי למשוך אותך לעונה 2.
?

My_T
Padawan

הודעהעל ידי My_T » 10 אוגוסט 2013, 19:01

אפרופו פרק 6, בדיוק עכשיו סיימתי לראות אותו. הוא היה טוב, אבל לא הדהים אותי... אבל מעניין אותי לראות לאן הסדרה מתפתחת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2013, 19:13

My_T כתב:אפרופו פרק 6, בדיוק עכשיו סיימתי לראות אותו. הוא היה טוב, אבל לא הדהים אותי... אבל מעניין אותי לראות לאן הסדרה מתפתחת.

זאת הנקודה. מעניין לראות לאיפה זה הולך מכאן, אחרי שקרה מה שקרה שם. בסוף העונה הראשונה של אימפריית הפשע, לא עניין אותי בכלל לראות מה קרה. אגב, לדעתי ראיתי את הפרק הראשון של עונה 2אבל לא המשכתי.
?

My_T
Padawan

הודעהעל ידי My_T » 10 אוגוסט 2013, 19:53

infected aviad כתב:עמית, אבל כבר ראית את הסדרה... חוץ מזה, לא גיליתי כלום :)

האמת שעוד לא ראיתי ואני מתכנן לראות... אבל אני ממש חרד בקטעים האלה, אסור לי לדעת כלום אחרת כל הפרק אני מחכה שמה שאני יודע יקרה ועכשיו אני בטח אחכה למסיבת עיתונאים חח

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 11 אוגוסט 2013, 00:47

כדאי לי להתחיל לראות את משחקי הכס? התחלתי לקרוא את הראשון ואהבתי את העלילה. אבל לא יכלתי לקרוא אותו יותר[ 800 זה יותר מידיי בשביליP:]
ואם כן אז אייפה לראות ? כי לצערי הרב לHOT אין את HBO ורק להם יש את משחקי הכס...

אגב יצא לי לראות טיפה מUnderbelly בזמן האחרון. זאת סדרת פשע דיי חדשה [2008] ששודרה באוסטרליה ונחשבת דיי טובה. אני אישית לא ממש אהבתי אבל אני ממליץ למי שאוהב מאפיה :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוגוסט 2013, 14:18

אני רוצה לבקש מכם, לא לפרסם שום ספוילר על שובר שורות! לא בטוח שאספיק לראות מחר!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2013, 14:22

Klayman כתב:אני רוצה לבקש מכם, לא לפרסם שום ספוילר על שובר שורות! לא בטוח שאספיק לראות מחר!

בתור משהו שרואה באיחרו של שבועיים או שלושה לרוב אני מבקש לא לפרסם גם עוד שבועיים ספיילרים :)
אגב, ראיתי את אליזיום בשישי. טיפה התאכזבתי, המון המון המון אקשן וקצת פחות עלילה ממה שציפיתי. הרגשתי פחות מחובר לדמויות מאזור 9 והייתה אפילו דמות או שתיים שממש עצבנו אותי. לא היה לי אכפת יותר מדי כשדמויות מתו והיו כמה דמויות שממש רציתי שימותו. מה שכן אפשר לקרא לסרט הזה חצי סרט היילו כי בסופו של דבר הסינופסיס של העלילה שלו הוא "אדם רוצה להגיע להיילו אז הופכים אותו למאסטר צ'יף" :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 11 אוגוסט 2013, 18:59

ובתור אחד שייראה אאת הפרקים באיחור של חודש.... טוב נו, אתם כבר יודעים מה אני מבקש ;)
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2013, 21:15

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים