נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2024, 13:33

אני לא מצליח להבין למה עד שמביאים את דום ל-MCU עושים אותו וריאנט של איירונמן מיקום אחר במקום שיהיה דמות בפני עצמה. הוא כל כך חשוב ביקום של מארוול, למה לעשות את זה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2024, 14:17

עכשיו ראיתי תקציר של מה שהיה באירוע של מארוול. אמ;לק:
- Fantastic 4 - first steps - למרות שהוא מתרחש בניו יורק של שנות ה-60, העולם שלו יראה כמו שדמיינו את העתיד בשנות ה-60, כלומר מכוניות מעופפות וכו'. נשמע מאוד FALLOUT או הג'טסונס. מאט שקמן אמר שהאוירה בו תהיה מאוד חיובית סטייל שנות ה-60. פאגי גם אשר שה-F4 יהיו בסרט הנוקמים הבא שזה מובן מאליו כי מדובר בסרט על דום.
- Thunderbolts - הציגו את הCAST ועשו צחוקים.
- אישרו שני סרטי נוקמים, Secrete wars ו-Doomsday. את שניהם יביימו האחים רוסו.
- Doomsday - משחק את דום RDJ, נשמע מהאחים רוסו שהוא וריאנט של איירונמן מיקום אחר. יוצא ב-2026.
- Secrete wars - אין עליו פרטים, אבל אני משער שהוא ילך בתבנית הידועה של הקומיקס המקורי שבו הביונדר או דום (תלוי בגרסה) בונה כוכב לכת (או קוליסאום, תלוי בגרסה) ומשגר לשם את רוב הגיבורים/נבלים של מארוול ונותן להם להלחם למוות כשהמנצח מקבל משאלה אחת שתתגשם (או שזה פשוט עולם פוסט אפוקליפטי אחרי קריסת המולטיוורס שבו כל גיבור מארוול גדול שולט בטרטוריה). הוא יוצא ב-2027.

אגב, לדעתי בלי XMEN ממש קשה לעשות secrete wars כך שהם יהיו חייבים להציג אקסמן ל-MCU. או שלחילופין יעשו מה שעשו בדדפול. אגב, אם כבר דדפול, הוא לא היה ב-Secret wars אבל עשו לפני כמה שנים retcon והחדירו אותו לסיפור כאילו הוא היה שם כל הזמן כך שאני לא אתפלא אם דדפול יהיה חלק לא קטן ב-secret wars. אני גם חושב שדדפול האחרון היה סוג של אבטיפוס ל-secrete wars וזה עבד בצורה די מוצלחת.

עם כמה שמגניב שהם עושים את secret wars, לדעתי החזרה של RDJ כדום ושל האחים רוסו משדרים נואשות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 יולי 2024, 15:25

DrKeo כתב:אני לא מצליח להבין למה לעשות את זה?

כי אחרי אנדגיים לא נראה לי שיש דמות חדשה אחת שהם הציגו שבאמת יכולה להחזיק את היקום שלהם. שאנג צ'י? מיס מרוואל? האטרנלס? הליינאפ ה(פחות או יותר) "מקורי" של הנוקמים ושות' היה ברק בבקבוק ואיירון מן של RDJ היה הפנים שלו.

אם לא מצליחים לשחזר את זה ביצירתיות ו\או תבונה, כנראה שרק בbrute force של להביא את הכוכב הגדול ביותר שלהם שוב יעבוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2024, 15:29

מן הסתם ברור שזה נסיון נואש, בטח הם משלמים ל-RDG תמ"ג של מדינה קטנה. אני יכול לראות אותם מנסים לעשות סוג של superior ironman שהיה וריאנט רשע של איירונמן (והשמועה הייתה שהוא הנבל האמיתי בד"ר סטריינג' האחרון וישחק אותו טום קרוז, מן הסתם בסוף זה לא יצא לפועל) אבל אני פשוט לא מבין למה הם לוקחים דמות כל כך משמעותית והופכים אותה לאיזו סטית מולטיוורס לא קשורה לחיים. כלומר, ברור לכולנו שלא יכול להיות יותר ד"ר דום ב-MCU, זה ממש עצוב, הם בעצם זורקים את דום לפח.

מייקל פסטבנדר היה צריך להיות ד"ר דום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2024, 00:55

DrKeo כתב:ובצד הפיננסי, התחזית שהסרט יסיים את הסופש הראשון ב-170 מליון דולר בארה״ב ו-380 מליון עולמית. זה הכי גבוה אי פעם לסרט מדורג R, גם בארה״ב וגם סה״כ. דדפול 1 פתח ב-137 ו-2 פתח קצת נמוך מזה ב-132 מליון. ג׳וקר פתח ב-147 מליון והיה הסרט R הראשון לחצות את המליארד דולר עולמית.

אז בסוף דדפול פתח ב-205 מליון דולר, הפתיחה השמינית הכי גבוהה בהסטרויה של ארה״ב. מן הסתם מדובר בשיא מטורף לסרט מדורג R, הוא עקף את השיאן הקודם ג׳וקר ביותר מ-50 מליון דולר. מי יודע, אולי ג׳וקר 2 יקח את התואר בחזרה באוקטובר.

עולמית דדפול הכניס 233 מליון דולר לסה״כ של 438 מליון דולר. הוא הולך לקפץ מעל המליארד בקלות, אם יהיו לו רגליים ארוכות אולי אפילו ישפשף את המליארד וחצי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2024, 21:52

על פי דיווח של וראייטי האחים רוסו יקבלו 80 מליון דולר על שני סרטי הנוקמים ובנוסף לזה חברת ההפקות שלהם ישתתפו בהפקת הסרטים מה שיתן להם אחוזים יפים מהרווחים. ו-RDJ מקבל סכום לא יודע אבל גבוה משמעותית -80 מליון ובנוסף טיסה במטוס פרטי לכל לוקיישן ופארק קרוונים שמורכב מקרוונים מרובים שיוקדש רק לו בסט.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 יולי 2024, 09:26

DrKeo כתב:על פי דיווח של וראייטי האחים רוסו יקבלו 80 מליון דולר על שני סרטי הנוקמים ובנוסף לזה חברת ההפקות שלהם ישתתפו בהפקת הסרטים מה שיתן להם אחוזים יפים מהרווחים. ו-RDJ מקבל סכום לא יודע אבל גבוה משמעותית -80 מליון ובנוסף טיסה במטוס פרטי לכל לוקיישן ופארק קרוונים שמורכב מקרוונים מרובים שיוקדש רק לו בסט.

אני לא מבין, הם מעלים את עלות הסרטים למיליארד דולר? מה זה הדפקטיות הזאת, לתת עשרות מיליונים לRDJ? הוא לא מביא קהל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 12:36

אני חושב שדיסני די בטוחים ששני הסרטים יכולים להביא 2 מליארד כל אחד כך שלהוציא על RDJ והבמאים בסביבות ה-300 מליון לשני הסרטים אולי מתחשב להם הגיוני. בסוף זה יבלע בתקציב של 400 מליון לכל סרט ודיסני מחזיקים אצבעות שהם יחצו את ה-2 מליארד.

בנוסף, אני חושב שהם מנסים להציל את ה-MCU. סרטי נוקמים שמלהיבים את הקהל לא רק תורמים לקופה של אותם סרטים, זה מחלחל לכל ה-MCU. למה סרטי אשפה כמו קפטן מארוול עשו מליארד+? כי אנשים כל כך היו בתוך ה-MCU בין אינפיניטי ואנדגיים שהם בלעו כל דבר שה-MCU זרק עליהם בתקווה שתהיה שם פיסת מידע קטנה שמקדמת את העלילה של ה-MCU.

כרגע ה-MCU במצב רע, ואנשים לא הולכים לסרטים אלה אם הסרטים ממש מעניינים אותם (ע"ע דדפול או ספיידרמן). דיסני מנסים להחזיר את ה-MCU למצב שבו כל הסרטים היו מצליחים ועושים לפחות 600+ מליון דולר כי המותג היה כל כך חזק. אז לפחות לדעתי RDJ והאחים רוסו הם חלק מהנסיון להחזיר את המותג, ודיסני מקווים שזה יתן בוסט להכנסות של כל התוכן MCU שהם יצורים.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2024, 13:52

אם זה ייצר עניין מחודש בMCU ויאפשר להם הזדמנות שנייה ל'אתחול' אחרי האוונג'רס הגדול וסיום הקו העלילתי, מה שהם פספסו אחרי אנדגיים, אני מניח שזה שווה להם אפילו בלי רווח נקי כביכול על הסרטים האלה אפילו.
כמובן שזה תלוי בביצוע, אבל עם איך שזה יעורר הייפ הם לכל הפחות נתנו לעצמם עוד הזדמנות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 14:47

בקומיקס Secret wars היה פלטפורמה להרוג יקומים מקבילים ובמקביל להביא דמויות מיקומים לא ראשיים ליקום הראשי בזכות זה שהכוכב שעליו מתרחש secret wars הוא שאריות של כמה יקומים שהושמדו ונמעכו יחד. לא שונה מדי מקרייסס של DC. למשל אחת הטרטוריות בכוכב מורכבת מיקום ה-ultimate של מארוול, וזה נתן למארוול הזדמנות להרוג את כל סדרות האולטימייט למניהן כמו אולטימייט ספיידרמן ובמקביל לקחת את הדמויות הפופולריות מהן כמו מיילס מורליס ולהביא אותן ליקום הראשי.

יש מצב שזה גם מה שיקרה ב-MCU. זה יתן הזדמנות לסיים את קו העלילה של היקומים המקבילים שאפשר להכריז עליו ככישלון, ובו בזמן להביא ליקום הראשי איזו דמות שבא להם כמו נניח חלק מהאקסמן. ואז זה באמת יהיה fresh start, ואולי סופסוף הם יוכלו לעבור לסגה חדשה שמתרכזת באקסמן כי אני חושב שהגיע הזמן שנתרכז באקסמן.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2024, 14:55

בדיוק. ויש הבדל אם אתה נכנס לדף החלק הזה עם הייפ גדול אחרי סאגת נוקמים מאוד מוצלחת, או לפחות נצפית ומלאת באזז, לבין אם אתה מגיע לשם אחרי סאגת נוקמים עם חצי מהצופים והעניין שהיו לך, שלא לדבר על המצב שבו היינו נשארים עם קאנג ואותו שחקן ואיך שזה היה מתקבל.
ההחזרה של RDJ היא מהלך נואש וכמעט הודאה בכשלון, אבל היא מייצרת כבר עכשיו באזז וסקרנות ואפשר להניח שהם יצליחו להחזיר כמות גדולה מהקהל שלהם לצפות בסרטים האלה עכשיו. אם הם יפשלו את זה שוב זה כבר משהו אחר, מן הסתם, אבל יש להם עכשיו אירוע גדול שאנשים מצפים לו ויצפו בו שוב פעם. הם שוב פעם בכל הכותרות. עכשיו רק צריך להצליח לעשות את הפראש סטרט כמו שצריך הפעם בסוף הסאגה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 15:00

אכן כן. בסופו של יום הם צריכים להציל IP שהכניס מעל ל-30 מליארד בשנים ספורות. כמה הם מוציאים על שני הסרטים האלה זה פחות רלוונטי. זה כמעט מזכיר לי את הויכוחים על בלעדיים צד א' איכותיים בקונסולות, אפילו אם הם לא מכניסים שקל עדין מה שהכי חשוב הוא ההבריאות של הפלטפורמה שמזרימה 30 מליארד דולר בשנה, לא ההכנסה המידית של משחק ספציפי שהשקיעו בו כמה מליונים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2024, 16:43

ראיתי את פיוריוסה סוף סוף.
אחלה של אחלה של אחלה של סרט.
ממש נהנתי…

סיימתי גם את העונה הראשונה של אווטאר: כשף האוויר האחרון
הוא די ילדותי אבל וואלה גם סביר לגמרי ועד כמה שזכור לי גם יחסית נאמן למקור.
אני טס עוד שבוע בערך (אלא אם תהיה מלחמה ויבטלו לי את הטיסה) אז אני לא מתחיל את משחקי הכס החדש, למרות שאני ממש ממש רוצה ושמעתי שהעונה ממש מעולה אחרי הפרק השלישי בערך, אבל אולי כן אספיק לצפות ב״דה בויז״ איכשהו עד הטיסה. לא תכננתי, אבל עשיתם לי חשק עם הרשמים של הפרק האחרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 16:46

פיוריאוסה בהחלט מצויין, יותר טוב מפיור רוד, כלומר הוא פיורי רוד עם 20% פחות אקשן אבל יש לו אשכרה עלילה ודמויות, אבל אני חושב שה-purists ירצו להרוג אותי שאמרתי את זה :)

אני מתכוון להתחיל את משחקי הכס ממש עוד שניה, היה לי יותר מדי מה לראות לאחרונה אבל סיימתי את הרוב. אני בדיוק מתחיל את העונה ה-5 של what we do in the shadows שהגיעה לדיסני באיחור אופנתי של יותר משנה, אני צריך כרגע קומדיה טובה (אפילו שהפסקתי לעקוב אחרי ננדו באינסטגרם בגלל הפוסטים אנטי ישראלים).

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 31 יולי 2024, 21:18

Laskin כתב:ראיתי את פיוריוסה סוף סוף.
אחלה של אחלה של אחלה של סרט.
ממש נהנתי…
DrKeo כתב:פיוריאוסה בהחלט מצויין, יותר טוב מפיור רוד, כלומר הוא פיורי רוד עם 20% פחות אקשן אבל יש לו אשכרה עלילה ודמויות, אבל אני חושב שה-purists ירצו להרוג אותי שאמרתי את זה :)

אבל כל הקטע של של פיורי רוד זה להעביר סיפור במינימום דיאלוגים ומקסימום מרדפים מטורפים במדבר... לאור זאת :idea: אני די התאכזבתי מפיורסה, הוא הרגיש לי ממש מרוח והיו יכולים בכיף לקצץ חלק ממנו. מצד שני, ראיתי את פיורסה בבית ואת מד מקס ראיתי פעמיים על מסך גדול (אחד IMAX ואחד בהקרנה מיוחדת בשחור לבן) אז יכול להיות שגם זה השפיע...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 23:19

פיוריוסה היה מדהים באיימקס. חבל שאף אחד לא הלך לראות אותו.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 02 אוגוסט 2024, 10:37

אני עכשיו עושה חצי בינג' (2 פרקים ביום) של הסדרה אויבים בערוץ 1
מרתק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2024, 21:12

דדפול עומד על 590 מליון נכון ליום רביעי, כלומר עוד לפני הסופ״ש השני. או במילים אחרות, הוא ידלג בקלות על המליארד.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 אוגוסט 2024, 09:40

ראיתי את אינדיאנה ג'ונס האחרון, ממש אחלה סרט, לא יודע למה כל כך שנאו אותו. לא מרגיש שהוא מתעלה או נופל משאר הסרטים בסדרה. פשוט סרט כיפי. מדהים לראות את אהריסון פורד ממשיך לסחוב בגיל 80, באמת שלא הייתי נותן לו יותר מ-65.

אני לגמרי זורם עם Air Force One 2 וסצנה בה אהריסון פורד יחליק על החוטף על הליכון תוך שהראשון עף מהמטוס כתוצאה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2024, 10:37

"אהריסון" זה חדש לי :)
עוד לא ראיתי את אינדיאנה ג'ונס הזה, אולי בכל זאת אתן לו צ'אנס בהזדמנות, לקראת המשחק.

ואני פחות זורם על אייר פורס אחת-שתיים... כבר יש נשיא אמריקאי בן 80+, הוא בקושי עולה את המדרגות של המטוס

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2024, 10:44

אינדיאנה ג'ונס האחרון מאוד בסדר, אבל רוב סרטי אנדיאנה ג'ונס הם לא יותר ממאוד בסדר. לעומת דודי אני חושב שפורד זקן בצורה קיצונית, זה היה מאוד מדכא לצפות בו בסרט. אבל בהחלט לא מגיעה לסרט השנאה שהוא מקבל.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 05 אוגוסט 2024, 11:03

אני דווקא חושב שהוא היה גרוע למדי, גם אם לא נוראי לחלוטין. כלומר, סך הכל עשוי טוב, אבל אין בו שום דבר שבאמת אהבתי או נהנתי בו (למעט הטוויסט של הסוף, שבמפתיע דווקא אהבתי למרות שהוא קיצוני, ואיזו בדיחה פה ושם).
הסיפור היה צפוי מדי, האקשן היה בנאלי מדי ובעיקר ארוך מדי, השחקנים עושים עבודה סבירה אבל באים לעבוד על אוטומט ונראה שגם הבימוי כזה.
בסוף זה סרט קיץ בסדר גמור כזה, אבל אני לא חושב שאפשר בשום צורה להשוות את זה למשהו כמו שודדי התיבה האבודה, שם כמעט כל פריים מפוצץ במחשבה וכשרון.
אה, ופורד לא זקן? הוא היה זקן כבר בגולגולת הבדולח, פה זה כבר פתאטי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2024, 11:58

גם אני אהבתי את הטוויסט של הסוף. כל סרט אינדיאנה ג'ונס (וכתוצאה מזה כל משחק אנצר'טד) מסתיים במשהו על טבעי, והעל טבעי של הסרט הזה היה ממש מעניין ואפילו אמיץ למדי. ופורד בהחלט גופה מהלכת, מחכה לראות אותו כ-red hulk :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2024, 12:25

יש פה גם הצצה לעונה 2 של TLOU:

בנוסף בלילה שבין שישי לשבת יש את התצוגה הגדולה של D23 שיכלול את כל השיט של דיסני מכל הדיסיפלינות כולל חדשות מלחמת הכוכבים ו-MCU בקולנוע, טלביזיה ומשחקים.

ובנושא אחר, דדפול כבר על 825 מליון והוא רק סיים סופש שני, המליארד יהיה הליכה בפארק אבל מעניין איפה הוא יסיים את הריצה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2024, 10:17

לא שזה מאוד מפתיע, ובכל זאת - לא ראיתי ביקורות גרועות כמו שיש לסרט של בורדרלנדס כנראה מאז… אי פעם?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים