אז האם השלישי פחות מעצבן? פחות נמרח? פחות סיפורים מלודרמטים ברמה הכי נמוכה שאפשר? לא באמת, ואם כבר הסרט הזה אפילו חוזר ממש על אותם הביטים מהקודם בחלק מהקווים. אבל איכשהו הפעם זה יותר זרם לי. עדיין אין שום סיבה שהסרט הזה יהיה כמעט 3 וחצי שעות ואפשר בקלות לחתוך פה שעה וחצי ולקבל סרט הרבה יותר טוב, עדיין יש רגעים ארוכים שנמרחים עם מוסר השכל של כיתה ב' שאתה רק מחכה שיעברו, אבל בסך הכל - הפעם נהנתי מהסרט וזה היה הרבה יותר קרוב מבחינתי לחוויה שהזכירה את אווטאר 1 ולא את הפיהוק המתמשך שהייתי בו עם אווטאר 2.
נו טוב, גם במשחקים אני הכי פחות אוהב את השלבי מים כמעט תמיד. אולי זה העניין.
DrKeo כתב:
ובנושא אחר, ראיתי אתמול את מארטי סופרים, זה כנראה הסרט של האחים ספדי (לבד או לחוד) שהכי אהבתי. אתה אף פעם לא יודע לאיפה הוא ילך, אם מרגיש שהוא עושה setup ל-X, ו-15 דק' מאוחר יותר אתה בכלל עמוק בתוך Y. כשאתה בטוח שהבנת לאיפה הוא הולך איכשהו הוא מגיע ל-Z משום מקום. הוא יכל להיות קצת יותר קצר, אבל סה"כ מאוד נהנתי. גם הבחורה שישבה מאחורי מאוד נהנתה עם זעקת "כןןן!" ברגע שטמותי שלמי הוריד את המכנסיים וראו לו את התחת. כבוד לאותה בחורה.
אכן, סרט מצוין ממש. מאוד ממליץ.
עדיין אהבתי את יהלום לא מלוטש יותר, סרט שממש נשאר איתי, אבל ביחד עם good time אלו שלושה סרטים שאני ממליץ בחום לכל אחד ושלושה סרטים שכל במאי היה גאה בהם. הגם שאת מרטי עשה רק אחד מהאחים.