נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Stick
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 29 דצמבר 2025, 15:18

חייב להודות שדווקא הופתעתי מהאווטאר החדש. מהשני ממש לא נהנתי, כן הוא מדהים ויזואלית וכן הוא שיא טכני שאין שני לו, אבל וואלה כבר אחרי חצי שעה בעיקר חיכיתי שהוא יסתיים. ובכל זאת הלכתי לשלישי כי בסוף מה אכפת לי לראות קצת תמונות יפות זזות מול העיניים כל כמה שנים.
אז האם השלישי פחות מעצבן? פחות נמרח? פחות סיפורים מלודרמטים ברמה הכי נמוכה שאפשר? לא באמת, ואם כבר הסרט הזה אפילו חוזר ממש על אותם הביטים מהקודם בחלק מהקווים. אבל איכשהו הפעם זה יותר זרם לי. עדיין אין שום סיבה שהסרט הזה יהיה כמעט 3 וחצי שעות ואפשר בקלות לחתוך פה שעה וחצי ולקבל סרט הרבה יותר טוב, עדיין יש רגעים ארוכים שנמרחים עם מוסר השכל של כיתה ב' שאתה רק מחכה שיעברו, אבל בסך הכל - הפעם נהנתי מהסרט וזה היה הרבה יותר קרוב מבחינתי לחוויה שהזכירה את אווטאר 1 ולא את הפיהוק המתמשך שהייתי בו עם אווטאר 2.
נו טוב, גם במשחקים אני הכי פחות אוהב את השלבי מים כמעט תמיד. אולי זה העניין.

DrKeo כתב:
ובנושא אחר, ראיתי אתמול את מארטי סופרים, זה כנראה הסרט של האחים ספדי (לבד או לחוד) שהכי אהבתי. אתה אף פעם לא יודע לאיפה הוא ילך, אם מרגיש שהוא עושה setup ל-X, ו-15 דק' מאוחר יותר אתה בכלל עמוק בתוך Y. כשאתה בטוח שהבנת לאיפה הוא הולך איכשהו הוא מגיע ל-Z משום מקום. הוא יכל להיות קצת יותר קצר, אבל סה"כ מאוד נהנתי. גם הבחורה שישבה מאחורי מאוד נהנתה עם זעקת "כןןן!" ברגע שטמותי שלמי הוריד את המכנסיים וראו לו את התחת. כבוד לאותה בחורה.

אכן, סרט מצוין ממש. מאוד ממליץ.
עדיין אהבתי את יהלום לא מלוטש יותר, סרט שממש נשאר איתי, אבל ביחד עם good time אלו שלושה סרטים שאני ממליץ בחום לכל אחד ושלושה סרטים שכל במאי היה גאה בהם. הגם שאת מרטי עשה רק אחד מהאחים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 15:30

מצחיק ששני האחים הוציאו סרט באותה שנה, שניהם סרט ספורט, שניהם עם פוקוס על תחרות ביפן, ובשניהם יש לדמות הראשית חברה פאקינג משוגעת על כל השכל. ועדין מארטי סופרים הרבה יותר טוב מאשר the smashing machine שגם ממנו נהנתי, למרות שהבנתי שיש אנשים שממש לא סובלים את הסרט הזה.

ועדין לא ראיתי את אוואטאר. אשתי כל כך קשה עם לו"ז לסרטים, למזלי הוא כנראה הולך לשחק באיימקס איזה 3 חודשים.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 דצמבר 2025, 15:43

קטע, לא ידעתי בכלל על the smashing machine, חשבתי שזה הסרט הראשון שנעשה על ידי אחד מהם בנפרד כשהשני ממשיך יותר ויותר להיות שחקן (הבנתי שנולאן ליהק אותו פעם נוספת באודיסאה, אחרי התפקיד של טלר באופנהיימר).
אני חייב לראות אותו בהקדם אם ככה, ואם הם ממשיכים לשמור על האיכות הזו גם בנפרד, הרווח כולו שלנו. מה שאי אפשר להגיד על אחים יהודים נוספים - האחים כהן, שהם כנראה היוצרים האהובים עלי אי פעם בקולנוע, אבל חייבים לחזור לעבוד ביחד כי וואו, כמה שזה לא עובד להם בנפרד :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 15:47

Stick כתב:קטע, לא ידעתי בכלל על the smashing machine, חשבתי שזה הסרט הראשון שנעשה על ידי אחד מהם בנפרד כשהשני ממשיך יותר ויותר להיות שחקן (הבנתי שנולאן ליהק אותו פעם נוספת באודיסאה, אחרי התפקיד של טלר באופנהיימר).
אני חייב לראות אותו בהקדם אם ככה, ואם הם ממשיכים לשמור על האיכות הזו גם בנפרד, הרווח כולו שלנו. מה שאי אפשר להגיד על אחים יהודים נוספים - האחים כהן, שהם כנראה היוצרים האהובים עלי אי פעם בקולנוע, אבל חייבים לחזור לעבוד ביחד כי וואו, כמה שזה לא עובד להם בנפרד :).

בני גם משחק את באוזר JR בסרט מריו גלקסי החדש, הוא ממש נעשה שחקן מיינסטרים. the smashing machine ממש מרגיש סרט של האחים, ביחוד בצורה שהוא מצולם. מאוד נהנתי ממנו אבל הוא לא מארטי סופרים.

ודווקא נהנתי מ-runway dolls, מן הסתם הוא לא no country אבל נהנתי ממנו כמו מהסרטי b-tier של האחים כהן, סרט סביר. בהחלט מסכים שהם צריכים לחזור לעבוד יחד. אני יודע שיש לג'ואל סרט כרגע בהפקה אז זה לא יקרה בקרוב אבל להבנתי הם נפרדו לא כאקט של פרידה אלה בגלל שבתקופת הקורונה הם היו מופרדים, כל אחד התחיל לעבוד על פרוייקטים משלו ועכשיו הם לא בסינק, כל פעם שאחד מסיים פרוייקט השני באמצע פרוייקט. אולי הם יאספו את השיט שלהם בקרוב ויצאו מזה, אולי אחרי שג'ואל יסיים את jack of spades ואית'ן יסיים את go beavers וכך יסיים את טרילוגית הלסביות הסבירה שלו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 דצמבר 2025, 16:00

נה, מאוד התאכזבתי גם מ Drive-Away Dolls, וגם מHoney Don't (שניהם של איתן), דווקא היחיד שעוד הייתי בסדר איתו מהעשייה הנפרדת שלהם הוא מקבת' של ג'ואל, אבל גם פה, זה לא באמת משהו לספר עליו ודווקא פה הייתה חסר לי הטראשיות הייחודית שמפוזרת בקטנה ברוב הסרטים שלהם.
בכל מקרה, גם אם נגיד ששלושתם בסדר, זה לא באמת "סרט של האחים כהן". מבחינתי סרט שלהם זה אירוע לסמן ביומן, גם אם מדי פעם הם מוציאים B movies מובהקים אני עדיין מת גם עליהם. יש להם פילמוגרפיה עשירה וארוכה ומגוונת בטירוף, והם עשו מספיק כבר כדי לפרוש בכבוד כשהשם שלהם נמצא בראש הרשימות. אבל לדעת ששניהם עוד ממשיכים לעבוד, ממשיכים להוציא סרטים, פשוט החליטו להפסיק לעשות "סרטים של האחים כהן", טוב זה כבר ממש שובר לי את הלב :). שיחזרו כבר!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 16:13

איתן מביא את הטרשיות, ג'ואל את האיכות, ובנפרד זה לא אותו דבר. אבל כשהם עושים ביחד סרט meh, וזה קורה לא מעט כי הם עשו המון סרטים, אני לא חושב שהם טובים משמעותית מ-drive away dolls. את honey don't עדין לא ראיתי. בכל מקרה מן הסתם כולם מחזיקים אצבעות שהם יתאחדו שוב. האחים ספדי לעומת זאת, אני חושב שאני דווקא נהנה מהתפוקה הכפולה.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 29 דצמבר 2025, 18:04

גם אני ראיתי אתמול את מרטי סופרים ואני מאוד מצטרף להמלצות. אני לא חושב שראיתי אי פעם סרט עם כל-כך הרבה תוכן. הוא לא קצר ואין בו דקה מתה כדי לצאת לשירותים.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 18:26

יש לי הרגשה שהוא יקח את האוסקר השנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 דצמבר 2025, 20:23

איזה כיף לשמוע, הטריילר היה נראה מעולה
אבל זה סרט על יהודי אשכנזי סטרייט ופטריוט שרוצה לייצג את ארה״ב (לפי הטריילר ממה שזכור לי)… לא יודע לגבי אוסקר ב-2026.

לגבי אווטאר - ממש מקווה שאתה צודק לגבי איימקס, כי יהיה לי זמן ללכת אליו רק עוד איזה שבועיים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 21:43

הוא גם עם שרשרת של מגן דוד לאורך כל הסרט, פאקינג ציוני מאניאק.

בנוגע לאיימקס, הארבעה סרטים הכי גדולים בינואר הם גרינלנד 2, 28 שנים מאוחר יותר חלק 2, סיילנט היל חדש ומקלט (עוד אחד של ג'ייסון סטייטהאם). קשה לי להאמין שמישהו מהם ידיח אותו מהאיימקס, אולי זמנית ואז אוואטאר בטח יחזור לשם. אני בטוח שאוואטר 4-5 שבועות לתוך הריצה שלו יביא יותר אנשים לאיימקס מאשר 28 שנים מאוחר יותר בשבוע השני שלו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 דצמבר 2025, 22:19

אני עדיין חושב שהאוסקר הקרוב ילך ל"קרב רודף קרב", ואפילו רק כי יש את הרגעים האלו שכולם מסכימים בשתיקה שזו הזדמנות מספיק טובה לתת אוסקר לבמאי שכנראה הגיע לו יותר כבר בעבר.
אבל שניהם סרטים מצוינים, לא אתבאס על זכייה של אף אחד מהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 23:23

כן, זה בהחלט נכון. סרט שמאל על סטרואידים מול סרט על יהודי עם הומור שחור, אני הייתי מהמר על הסרט שאומר שאנטיפה זה ממש ממש מגניב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2025, 08:35

זה בשביל חנן:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2025, 16:49

עוד אחד (שמן הסתם דלף כבר):

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2025, 11:59

מסתבר שדיון 3 סיים צילומים כבר לפני חודשיים. איזה כיף, הספר השני קצת משמים אבל אני סומך על וילנוב. אולי הוא יכול להראות קצת מהג'יהאד שפול שחרר על היקום כדי לפלפל את הסרט, הספר פשוט קופץ עשרות שנים קדימה ומציין את זה כדרך אגב בזמן שהסרט השני הפך את זה ללב של האקט השלישי. אני גם מקווה שיהיה לוילנוב את האומץ להשאיר את הרפרנס של היטלר בפנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2026, 01:14

זה רשמי, HBO מגיע לארץ ב-13 לינואר. התוכנית הבסיסית תהיה 50₪, התוכנית פרימיום 65₪.

מתוך ההודעה הרשמית של WB:
We are pleased to bring HBO Max directly to viewers in Israel, a market with an active and engaged audience, which is drawn to quality stories. From iconic HBO original dramas to international blockbusters and fascinating documentaries, HBO Max will offer an entertainment experience like no other

התוכנית הבסיסית כוללת שני מכשירים ב-1080p. התוכנית פרימיום כוללת 4 מכשירים ב-4k. באפליקציה אפשר ליצור עד 5 פרופילים.

מבחינת תוכן מדובר בכל הספריה של HBO, כל הספריה של NBC, כל הספריה של WB, כל הספריה של דיסקאברי, ושידורי ספורט לייב שעולים 20₪ נוספים בחודש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ינואר 2026, 02:39

מגניב! אבל כרגע עדיין עמוס בתוכן שלא הספקתי לראות ואני חושב רגע, לא עדיף להמתין למיזוג עם נטפליקס ואז אולי זה יהיה בחינם או כחלק ממנוי נרחב מוזל בהרבה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2026, 03:14

להמתין זה מאוד לסקיני מצדך :)

כרגע ההצעה הכי טובה היא של פרמאונט, אז לפחות כרגע העסקה עם נטפליקס לא מתרחשת. אבל גם אם העסקה בסוף תסגר עם פרמאונט זה יהיה לנו טוב כי זה כמראה יצרף לאפליקציה את פרמאונט פלוס שכרגע לא זמין בכלל בארץ. אם אני לא טועה אם העסקה תצא לפועל זאת תהיה הפעם הראשונה מזה שנים שסאות׳ פארק תהיה זמינה בישראל.

אני עושה את המנוי ישר כי יש לי קטלוג אחורי מאוד גדול עם התוכן שלהם וזה כולל את הthe righteous gemstones שעצרתי 2 פרקים לסיום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2026, 15:39

לא ידעתי שהדבר הזה אשכרה יוצא לפועל, אבל דווקא נראה לא רע.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 ינואר 2026, 23:15

אני גם חושב שאני אעשה מנוי, אני ממש רוצה להשלים את True Detective ו-Sucession ואני מניח שהן יהיו שם. מקווה שלא יהיו חבלי לידה קשים מדי לאפליקציה כמו מה שהיה עם דיסני פלוס והאפליקציה ההודית שלהם, אם כי את רובם לא ממש חוויתי מהאפל טיוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2026, 01:44

דיסני פלוס היו סיוט של החיים בחודשים הראשונים על טלביזיות LG. עד היום לא המשכתי את only murder in the building בגלל שהאפליקציה הטפשית שלהם סרבה נגן את הסדרה החל מפרק מסויים. לא תמיד היית מצליח להפעיל פרק, אם כבר הצלחת אז באמצע הצפיה האפליקציה הייתה מתרסקת ומאתחלת את עצמה, האיכות הייתה נופלת ל480p רנדומאלית והניווט היה זוועה.

אבל הכל סודר עם הזמן, פאקינג הודים. אני בספק אם זה מה שיקרה עם HBO.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 20:36

זה המיני טריילר חשיפת דמויות שרובנו חיכינו לו. מן הסתם הוא גם דלף.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 ינואר 2026, 22:11

זה נחמד שברגע שטיזר מודלף מהשבוע לפני משוחרר רשמית, הטיזר של השבוע העוקב מודלף כמעט באותו זמן, בדיוק צפיתי בטיזר הרביעי (והאחרון?) :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 22:24

לא היו חמישה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 22:39