נושא הספורט הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

idan
Veteran

Re: נושא הספורט הרשמי

הודעהעל ידי idan » 02 יולי 2023, 14:20

בתור אוהד וגם בעל מניה בעבר, יש לי בעיה קשה עם שרצקי אבל זה לא לכאן.
מה שכן, כל עוד אין איזה אורי אלון או אדלסון שיקנה את הקבוצה כמו בכדורסל, המודל הנוכחי זה הדבר הכי בריא לקבוצה בסדר גודל של הפועל. הוא אמנם מגיע עם כמה מחלות, אבל זה יותר טוב מלהיות שבוי בידיים של איזה קבלן ירושלמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2023, 15:59

גם גדולות הופכות לשבויות של כל מני אנשים חצי לגיטימים שרוצים גישה מהירה לעיתונות. ע״ע בית״ר בעשור וחצי האחרונים, קטסטרופה אחת גדולה. בארץ אפשר להצליח רק אם נפל עליך מלאך משמיים שיש לו כוונות אמיתיות לבנות קבוצה במשך שנים ופחות להפוך לסלב סוג ב׳, כלומר סטייל יעקב שחר או אלונה ברקת ולא חוגג או גיידמאק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2023, 17:27

קשה לי לתאר לכם כמה תלאות אני עובר בכדי לרכוש לי ולבן שלי מנוי Green plus של מכבי חיפה שקיים פחות או יותר רק בכדי להוציא מאנשים כמוני 200+ שקלים בכדי לקבל קדימות ברכישת כרטיסים. אני כבר באמצע יום שלישי של שיחות עם תמיכה טכנית, האתר שלהם הוא הדבר הכי דפוק שראיתי בחיים שלי by far.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 יולי 2024, 16:33

אז.. אולימפיאדה.

מה אומרים על טקס הפתיחה? אני מאוד התאכזבתי, הקונספט של טקס ומשט נבחרות לאורך הסיין הוא מעולה, אבל הביצוע בפועל היה מחורבן.
וכמובן שהיה woke בכמות חסרת פרופורציה, מה השיט הזה של הסעודה האחרונה ואז תצוגת אופנה של דראג קווינס?

מילא משהו כמו הארוויזיון שכבר איכשהו נוכס על ידי ה-קהילה, אבל מאירוע גלובלי שגם מהווה פלטפורמה אדירה למיתוג והקרנת עוצמה רכה ציפיתי למשהו אחר.
נערך לאחרונה על ידי MGS FREAK ב 28 יולי 2024, 16:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2024, 16:43

ראיתי השוואות משעשעות בין הטקס הזה (שלא טרחתי לצפות בו אגב), לבין הטקס שהיה בביג׳ינג… איזו התדרדרות מגוחכת. זו התרבות של אירופה כיום - חלולה, פרובוקטיבית לשם הפרובוקציה ולועגת לדת אחת ויחידה בעוד דת אחרת, שבמקרה אונסת את היבשת - היא כמובן טאבו.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 יולי 2024, 17:33

MGS FREAK כתב:אז.. אולימפיאדה.

מה אומרים על טקס הפתיחה? אני מאוד התאכזבתי, הקונספט של טקס ומשט נבחרות לאורך הסיין הוא מעולה, אבל הביצוע בפועל היה מחורבן.
וכמובן שהיה woke בכמות חסרת פרופורציה, מה השיט הזה של הסעודה האחרונה ואז תצוגת אופנה של דראג קווינס?

מילא משהו כמו הארוויזיון שכבר איכשהו נוכס על ידי ה-קהילה, אבל מאירוע גלובלי שגם מהווה פלטפורמה אדירה למיתוג והקרנת עוצמה רכה ציפיתי למשהו אחר.

הייתה להם גם תקרית דיפלומטית עם דרום קוריאה שהציגו אותם כצפון קוריאה, ובלי קשר, לפני המשחקים התקפת סייבר על הרכבות והיום הפסקת חשמל בכל פריז... בלאגן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2026, 11:54

טוב, זה היה כבר לפני כמה ימים, אבל זה עדיין זהב ושכחתי להביא את זה לפה:

מדובר בלוחם מצוין בUFC, שידוע באמירות ה... שנויות במחלוקת שלו.
זה רק לקט קטן ממסיבת העיתונאים האחרונה שלו.
עכשיו יש קריאות של כחולי-שיער להעיף אותו מהליגה, אבל דנה ווייט הוא לא מסוג הבוסים שיפטרו לוחם על שיט כזה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 פברואר 2026, 06:36

אם הוא היה שחקן NBA הסוכן שלו כבר היה עובד על החוזה הבא בבני הרצליה, אבל ב UFC? זה ענף שקונור מקגרגור - גם לא בדיוק חנה בבלי - היה הפנים שלו והמקדם הכי חזק של המותג. את קהל היעד זה כנראה לא ממש מטריד, להפך.. אז כנראה שגם דנה וויט בסדר גמור עם זה, גם אם לא יודה בכך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 פברואר 2026, 22:15

דנה כבר אמר שהוא מאפשר את התיקון הראשון לחוקה אצלו ואם הכתבים מחליטים לשאול אותו שאלות כאלה - שיתמודדו עם התשובות.
אני כמובן חושב ששון הזה דפוק בשכל, אבל אני מאוד נהנה לראות את התגובות נגדו ואיך הוא מטרגר אנשים… אולי אנחנו בעידן הפוסט-PC אבל יש בועות מסויימות שחושבות שאנחנו עדיין עמוק שם, ונחמד שיש מי שמפוצץ להם את הבועה הזו.

אגב אני רואה שהלינק כבר לא עובד אז הנה עוד אחד:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 פברואר 2026, 23:29

היום רוב האנשים הנורמטיבים חזרו לנורמה ויש שתי בועות במקביל - האחת היא אנשים שגרים בLA או סן פרנסיסקו ועדין חיים בסרט שאפשר להשמיד מישהו כי הוא השתמש במילה לא PC בטעות, והשניה היא אנשים שחושבים שזה נורא מגניב שעכשיו לא ממש מבטלים אף אחד אז הם נותנים לרפש להשפך מהפה שלהם בכמויות מסחריות כאילו זה מגניב. שתי הקבוצות הללו מעצבנות באותה מידה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2026, 02:31

אותי אישית אלו שמנסים להשמיד מישהו עדיין מעצבנים מעט יותר
אולי זה יעבור עוד כמה שנים אבל אני מרגיש שאנחנו עדיין לא הגענו לאיזון מספק אחרי ה-12 שנים פלוס מינוס האחרונות

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 27 פברואר 2026, 08:44

צ׳מע, השיט האנטישמי שהימין האמריקאי משפריץ בחודשים האחרונים ורמת הבהמתיות והאינפנטיליות הכללית שיוצאת משם היא כזו שגורמת לך לתהות. הם בפירוש לא נמצאים במקום אחר מהווקים המטורללים של השמאל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2026, 09:40

אה ברור, אני לא מדבר על אלו, כמו שאני לא מדבר על הפלסטינאצים או אנשים שאשכרה רוצחים בן אדם שמדבר עם אנשים בקמפוסים, מהצד השני

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 27 פברואר 2026, 10:57

נו באמת... כולם יודעים שאשתו רצחה אותו ביחד עם המוסד ועם בריג׳יט מקרון הגבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2026, 12:12

עומר צודק, כל אלה נמצאים באותה בועה של ה״סופר אנטי woke״ שעושים כל דבר כדי ללחוץ לאנשים על הכפתורים (ועל הדרך מרוויחים על זה כסף). שניהם פתטים באותה מידה, אנשים שעושים הופעה, virtue signaling במייטבו משני הצדדים של הבועה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2026, 12:36

ושוב, אני מדבר על המיינסטרים עם טיפה נטייה לצדדים ואתם על הקיצון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2026, 13:25

לפני שלוש שנים הבועה הקיצונית של השמאל הייתה מיינסטרים בתקשורת וכו׳, עכשיו היא נסוגה והמיינסטרים בהחלט מתחיל להאפס על עצמו. אבל מהכיוון השני הבועה של הימין מתחילה לחדור למיינסטרים לאט לאט, זה די נוראי. יש over correction מהצד השני וזה לא הולך להיות טוב לנו בכלל. מה שהולך במפלגה הרפובליקנית מהצד של הגרויפרים זה אלוהים ישמור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2026, 13:55

אני מסכים לגמרי, רק פחות על העניין של הנסיגה בשמאל מהקיצון (בטח ובטח אם מסתכלים בהיבט הישראלי-פלסטיני אבל גם בתחום חופש הביטוי) וגם לגבי הכניסה של הגרויפרים למיינסטרים. זו תופעה מזעזעת, פשוט לפחות עבורי זה עדיין לא ברור כמה הם באמת שם או שמדובר עדיין בנישה שתמיד הייתה ועכשיו הרימה את הראש. זה יתברר לכאן או לכאן בבחירות הבאות. בסקרים השונים שראיתי זה נראה שהם רחוקים מהמיינסטרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2026, 14:42

Laskin כתב:אני מסכים לגמרי, רק פחות על העניין של הנסיגה בשמאל מהקיצון (בטח ובטח אם מסתכלים בהיבט הישראלי-פלסטיני אבל גם בתחום חופש הביטוי) וגם לגבי הכניסה של הגרויפרים למיינסטרים. זו תופעה מזעזעת, פשוט לפחות עבורי זה עדיין לא ברור כמה הם באמת שם או שמדובר עדיין בנישה שתמיד הייתה ועכשיו הרימה את הראש. זה יתברר לכאן או לכאן בבחירות הבאות. בסקרים השונים שראיתי זה נראה שהם רחוקים מהמיינסטרים.

גם לי קשה להעריך את זה כי אני נחשף רק בטוויטר בעיקר, אני לא באמת צופה במדיה אמריקאית. אבל הם חודרים חזק ליוטיוברים הכי גדולים בעולם.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד