נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2024, 00:27

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 יוני 2024, 11:30

DrKeo כתב:

נראה אחלה סרט, אבל קשה שלא להתאכזב, במקום עוד פרומית'יאוס הם חוזרים לנוסחא של Alien וAlien 3 של Monster movie בחללית/תחנת חלל. בעעע... אני רוצה להכיר את היקום שלהם, לא לראות קבוצה של אנשים רצים ממפלצת במסדרונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2024, 11:45

אני חושב שאני, אתה וסטיק היחידים בעולם שמתאכזבים שזה סוג של "Alien 5״ ולא ״פרומיתאוס 3״ :)

יש לי פיצ׳ לסרט שהיו צריכים לעשות (שמתעלם מ-Alien 3 והלאה):
השנה 2217, 38 שנים אחרי Aliens. הסרט מתחיל עם דיוויד, יש מאחוריו 113 שנים של הרפתקאות בחלל בהן הוא ביקר בכוכבי לכת, חקר את המהנדסים, ועשה ניסויים באלפי בני האנוש הישנים בספינה. יום אחד דיוויד פוגש בחללית שנסחפת בחלל 38 שנים, על החללית השורדים של Aliens. הייתה להם תקלה במערכת השינה וכולם הזדקנו במהלך הטיסה.

אני חושב שריפלי, היקס, וניוט, יחד עם עוד כמה מתישבים שדיוויד הפשיר, תקועים על הקבננט יחד עם דיוויד ואלוהים יודע מה עוד זה אחלה של premise. דיוויד כמובן מתחזה לאנדרואיד תמים, במסעות שלו הוא הפך למומחה שיודע הכל על המהנדסים. ריפלי ושות׳ בהירהורים על ה-38 שנים האבודות, זקנה ומוות. זה משחק יפה עם הthemes של אלוהות, שטן ובריאה שקבננט ופרומתאוס שחקן איתם. וכמובן שהסיטואציה מאפשרת לא מעט איימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2024, 23:17

התחלתי לראות את gen v רק כי רציתי מתאבן לקראת העונה החדשה של הבנים. אבל הופתעתי לגלות שהיא ממש טובה. היא מרגישה כמו הבנים בקולג׳, עם כל הציניות, הומור והאלימות. היא מרגישה כמו סררה עם תקציב והיא עשויה מספיק טוב שלא נשים לב שהדמויות הראשיות לוהקו כמו פרסומת לגאפ :)

למי שאוהב את הבנים בהחלט מומלץ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יוני 2024, 08:36

היא הפתיעה גם אותי לטובה…
אחד השחקנים הראשיים מת לאחרונה בתאונה, לא יודע אם תוכננה עונה שנייה אבל אם כן באסה… ובלי שום קשר נורא כמובן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2024, 10:12

אה ואו, שכחתי מזה. הוא היה ממש אחלה בעונה הראשונה, עצוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 יוני 2024, 10:37

עוד לא צפיתי בפרקים שיצאו מעונה 4 של הבנים, אבל הבנתי מחבר שהם על הפנים. ממש.( שנינו מאוד אוהבים את הסדרה).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2024, 13:07

אני מעדיף לא לראות ביקורות, אז נגלה בקרוב. אבל אני מקווה שמה שאתה אומר לא נכון :)

שים שלום
Minion

הודעהעל ידי שים שלום » 18 יוני 2024, 16:38

רוב הביקורות נוגעות לווקיות ואנטי טראמפ של הסדרה, שבאמת עלתה מדרגה וזנחה את הסאבטקסט לטובת אמירה בפרצוף, אם אתה מתעלם מזה אז זה לטעמי לא גרוע בהכרח מעונה 3 ( אני מודע לכך שלעצמו זה לא מחמאה, אבל לפחות לא התדרדרות ענקית)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2024, 17:50

דווקא חשבתי שעונה 3 הייתה נהדרת :)

חלק ממה שאני אוהב בבנים זאת העובדה שהם יכולים לעשות משהו סופר woke, ואז לרדת על זה במודעות עצמית בוטא והם מקנחים בלהראות בובול מתפוצץ. הם משאירים אותך מבולבל, זה נהדר. אם העונה הרביעית אבדה את זה אז זה ממש יבאס.

שים שלום
Minion

הודעהעל ידי שים שלום » 18 יוני 2024, 18:24

אם ראית את הטריילרים לעונה אז אתה יכול להתרשם מיהם שני הצדדים המקבילים למצב הפוליטי בארצות הברית, וגם להבין שאם כל הכבוד לעומק של הסדרה, היא בהחלט נוטה לאחד מהם מאז ומתמיד, אבל אפשר להבחין באופן בולט בירידת כמות העקיצות כלפי הווק

ברם אפשר לומר שזה לא אשמת היוצרים, אם אתה זוכר את העונה הראשונה, היה בה מודעות עצמית גבוהה לחברות המדיה, כולל אמזון פריים עצמה למרבה האומץ, הדבר הזה נעלם מזמן, אולי בגלל דרישת התאגיד

שים שלום
Minion

הודעהעל ידי שים שלום » 18 יוני 2024, 18:26

עונה 3 הפכה את הסיפור למרוח, ההחלטה בקליימקס להיפטר מפלוני בשיתוף פעולה עם אלמוני הייתה מנוגדת לכל מה שהעונה עצמה דחפה, זה סוג של אקס מכינה מאכזב, אם כי הגיוני מבחינת הצורך להפיק עוד עונות בעתיד

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 יוני 2024, 18:33

לא יודע, אני הרגשתי כבר שהעונה השנייה הלכה לכיוון אחד בצורה חדה מדי. ובעוד שאין לי שום בעיה עם פוליטיקה בסדרות שלי, זה נעשה בצורה שהרגישה לי זולה והרגשתי שהרמה של הסדרה בכלל ירדה כבר שם.
זכור לי רק שאת השלישית אהבתי קצת יותר מהשניה, אבל אני באמת לא זוכר ממנה כלום חוץ מזה... בשבילי זאת הייתה עונה אחת די מהנה ואני כנראה כבר נטשתי את הסדרה ולא חושב שאצפה בעונה הרביעית...

... אלא אם הביקורות יהיו יוצאות מן הכלל, והן לא.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 18 יוני 2024, 22:09

ראיתי את פיוריסה ואני מסכים עם נדב: זה כמו פיורי רוד עם עלילה. זה היה סרט עם סיפור מעניין. העלילה קיבלה זמן בשביל להתפתח לסיפור. הדמויות קיבלו זמן בשביל לעבור שינוי ושנוכל להיקשר אליהן (לפחות 2 הדמויות הראשיות) יש בסרט סיפור אהבה שנראה לי אמין (למדי) . הסצינות אקשן אמנם לא היו חדשניות אבל לא ניסו להאפיל על העלילה והדמויות ומה שיצא זה פשוט סרט מעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2024, 22:41

ואולי זה רק אני, אבל אני חושב שהאקשן בפיוריוסה קצת יותר טוב מפיורי רוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יוני 2024, 13:55

אני כבר לא אצפה בפיוריוסה בקולנוע, אבל נשמע מעולה.

לגבי דה בויז - כן, הביקורות קוטלות, קשה...
אומרים שהווקיות ממש חירבנה להם את הכל, אבל אחרי שהעונה תסתיים אני אצפה בזה ברצף ואחליט בעצמי.
לגבי עונות 2-3 - אני מרגיש מאוד חזק את הירידה באיכות מעונה לעונה... השנייה עדיין הייתה טובה מאוד אבל השלישית הייתה MEH לגמרי, עבורי. כל הקטע שעכשיו יש גלולה וכל אחד יכול לקבל כוחות קצת מעפן בעיניי, אבל זו לא הסיבה היחידה.
הבנתי שהם הולכים לעצור בעונה 5.

אגב, ראיתי שבית הדרקון התחילה... אני כמובן אצפה גם בה ברצף, למרות שעם משחקי הכס בחיים לא הייתי ממתין (אז כולם דיברו עליה ופה אני לא חושש מספוילרים כי היא לא "השיחה"). אבל מישהו התחיל? מתחיל סבבה?

ודבר אחרון - מישהו ניסה את סדרת סטאר וורס החדשה, שכולם כמעט אומרים שהיא שיא חדש של בחילה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2024, 14:53

שלום, אני נדב ואני קורבן ה-MCU/STAR WARS הקבוע של הפורום. אני עדין רואה את כל הזבל שהם מיצרים (למרות שאפילו אני לא טרחתי עם ECHO).

ראיתי שלושה פרקים של אקולייטס. נתחיל בזה שהיא הדבר הכי WOKE שאי פעם היה במלחמת הכוכבים. אני לא אומר את זה כמשהו מאוד רע כי תוכן WOKE לבדו לא הורס לי IP שאני אוהב, אבל אני מציין את זה כעובדה, הסדרה הזאת היא אולי התוכן הכי WOKE שדיסני אי פעם עשו.

כסדרה היא התחילה לגמרי סבבה. היא מתרחשת 100 שנים לפני פרק 1, התקופה של האמפריה הגבוהה, אז הסדרה רעננה למדי. היא מזכירה את ההתחלה של איימת הפאנטום כשהג'דיי היו space cops והגיעו לכוכבי לכת שונים בכדי לחקור פשעים וכו'. יש בה משהו מאוד "נמר דרקון", בעיקר בלחימה אבל לא רק. בהחלט חיבבתי את זה והיה לה פוטנציאל. אפילו הייתי אומר שהלחימה היא הכי טובה מאז פרקים 7-9 אבל מאוד שונה מכל מה שראינו מ-SW כי שוב - זה מרגיש כמו נמר דרקון.

מה שכולם מדברים עליו הוא פרק 3 של הסדרה שהיה פח אשפה בוער. כתיבה ברמה נמוכה וזילות ב-LORE של מלחמת הכוכבים.
ספויילר: הצג
הפרק כולו על כת של מכשפות לסביות שיוצרות בעזרת טקסים טפשיים ברמה מביכה ילדי פלא סטייל אנקין, ילדים שנוצרים מהריון נס. וכמובן שהילדים שנוצרים הן זוג תאומות שחורות.

מה שדפוק בפרק הזה הוא לא ה-WOKE, שהוא כמובן דפוק למדי ומגיע לרמות קומיות, אלה שמדובר בפרק שכתוב רע. וכשמשלבים כמות כזאת של WOKE עם כתיבה לא טובה יוצאת קומדיה. זה כמעט כאילו הפרק של סאות' פארק שהשתמש ב-"put a chick in it and make her gay & lame" כהפרזה שמגחיכה את SW של קנדי קרם עור וגידים והפך לפרק אמיתי של SW.

אני אמשיך לראות את הסדרה משתי סיבות. הראשונה היא שמדובר באמפריה הגבוהה ואני נהנה לראות SW שמתרחש בתקופה שמעולם לא ראינו, יש שם קצת WORLD BUILDING ואני רוצה לראות אותו. הסיבה השניה היא שאם יהיו עוד הזיות כמו פרק 3 בהמשך הסדרה, אני חייב לראות את זה בקטע אירוני, כמו במסיבת צפיה של "החדר" או של סרט של אבי ביטר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יוני 2024, 16:35

אתה צריך עזרה, נדב
אבל זה משעשע אז בבקשה תמשיך לעדכן אחרי כל פרק

אגב, אני יודע שזורקים את זה לאוויר הרבה לאחרונה בהקשרים רבים, אבל דיסני באמת הרסו לי את סטאר וורס. הייתי *ממש* מעריץ של 4-6 מאז שאני זוכר את עצמי וגם אחרי הפריקוולס נשאר קסם לא קטן עבורי, אבל מה שדיסני עשו הוציא לי את החשק לראות עוד שנייה אחת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2024, 16:45

כמו עם ה-MCU, דיסני השמידו את כל הקסם עם דיסני+. אפילו שהסרטים החדשים לא היו בדיוק מדהימים, ביחוד השלישי הסופר בעייתי, הם לא הרסו את הקסם כמו עשרות השעות של זבל דיסני+. יש גם תוכן נהדר כמו אנדור או תוכן לא רע כמו אסוקה, אבל רוב התוכן של SW כיום הוא גרוע והמצב ב-MCU נוראי פי כמה.

אם היית אומר לי לפני 10 שנים שיצא תוכן חדש של SW או MCU ואני אפילו לא אטרח לראות אותו או שאני אצפה בו בצורה אירונית הייתי צוחק לך בפנים. אבל לשם הגענו.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 יוני 2024, 18:13

Klayman כתב:עוד לא צפיתי בפרקים שיצאו מעונה 4 של הבנים, אבל הבנתי מחבר שהם על הפנים. ממש.( שנינו מאוד אוהבים את הסדרה).

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים והם המשך ישיר לעונה השלישית ככה שמי שלא אהב את העונה הזאת לא יתחבר לנוכחית, אני אישית עדיין נהנה ממנה מאוד, היא התנתקה לגמרי מהקומיקס אבל הכיוון שהיא לקחה לא כזה נורא והווקיות איפשהו פחות מפריעה מסדרות אחרות כי פה למרות שהם מנסים להאיר צד אחד באור חיובי עדיים כולם יוצאים חרא של בני אדם...

DrKeo כתב:כמו עם ה-MCU, דיסני השמידו את כל הקסם עם דיסני+. אפילו שהסרטים החדשים לא היו בדיוק מדהימים, ביחוד השלישי הסופר בעייתי, הם לא הרסו את הקסם כמו עשרות השעות של זבל דיסני+. יש גם תוכן נהדר כמו אנדור או תוכן לא רע כמו אסוקה, אבל רוב התוכן של SW כיום הוא גרוע והמצב ב-MCU נוראי פי כמה.

אם היית אומר לי לפני 10 שנים שיצא תוכן חדש של SW או MCU ואני אפילו לא אטרח לראות אותו או שאני אצפה בו בצורה אירונית הייתי צוחק לך בפנים. אבל לשם הגענו.

אני זוכר בתור ילד שהתוכן סטרוורס היחיד שצרכתי מלבד הסרטים היו ספרים שהתרחשו אחרי הסרטים המקוריים, אני זוכר במעורפל משהו על מלחמת יורשים בצד של מה שנשאר מהאימפריה ועל חיפושים של היד של דארת ווידר בסמל ללגיטימציה להמשך שלו... זוכר שזה היה די מעניין וחבל שדיסני אל השתמשו בזה מקום השיט שהם מצלמים היום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2024, 18:22

האמת שיש לא מעט שימושים בספרים ב-SW של היום. למשל REBELS ואוסוקה שואבים הרבה מ-Heir to the empire. אפילו אפשר לטעון שקיילו רן הוא סוג של שילוב בין בן סקייווקר וג'סן סולו מהספרים. יש הרבה השראה מהספרים בתוכן של היום, ביחוד בתוכן שיוצר דייב פלוני.

דווקא התוכן ששואב מהספרים (פרק 7, REBELS, אוסוקה, המנדלוריאן) הוא לא רע בכלל. רוב הזבל מגיע דווקא מהדברים ה"מקוריים" כמו בובה פאט. ואין לי מספיק מרכאות לשים מסביב למילה מקורי כשאני מזכיר את בובה פאט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 יוני 2024, 10:29

עריכה:
הקטע שאני מדבר עליו הוא הקטע השני פה, חשבתי שאני מקשר אליו... תתעלמו מהקטע הראשון שזו פרסומת לסדרה, או משהו

אני לא מכיר את הסדרה אבל היא אמורה להיות באמת דרמה רצינית, זו לא פארודיה, אני חוזר - אמיתי לגמרי, מסדרת בית חולים:

כנראה הדבר הכי מצחיק שאי פעם ראיתי, ומדובר בגידול סרטני אצל ילד

מה שעצוב זה שמדובר, ממה שהבנתי, בקטע מפרק ששודר לפני 4 שנים ומעולם לא היה ויראלי משום מה. כנראה שודר ממש בתחילת הקורונה.
איזה פספוס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2024, 10:54

לול, קטע אדיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2024, 03:26

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2024, 20:26

החדש של רוברט אגרס:

לא התחברתי ל-Northman, אבל יש לאגרס קרדיט אינסופי אחרי המכשפה והמגדלור, הוא באותה קטגוריה אצלי כמו ארי אסתר (שגם הפציץ עם תורשתי ומידסומר ואז עשה את בו מפחד שהיה חלש משמעותית). אז הייפ :)

אם כבר מדברים על במאים מאסטרים של השנים האחרונות, אני לא זוכר אם דברתי פה על poor things אבל אם לא - הוא אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בשנים האחרונות. פשוט מעולה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים