נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2024, 12:02

נראה מאוד מעניין

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2024, 12:32

Laskin כתב:נראה מאוד מעניין

איזה פספוס, יכלו להשתמש ב-IP של Civilization :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2024, 02:16

היי, פרק 4-5 של האקולייט היו לא רעים בכלל. מפתיע.

בנוסף סיימתי את Gen V, סדרה סופר חמודה. שם אותיי במצב רוח המתאים להמשיך לעונה 4 של הבנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2024, 09:39

חסר לי עוד פרק אחד לסיים את FALLOUT... סדרה כל כך כיפית עם הופעות אורח מפתיעות ומגניבות.
הדוקטור עם העין אחת במיוחד הפתיע אותי. מיד זיהיתי את הקול שלו אבל בכל זאת הלכתי לבדוק שזה הוא, כי אני לא מכיר את השחקן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2024, 13:14

Laskin כתב:חסר לי עוד פרק אחד לסיים את FALLOUT... סדרה כל כך כיפית עם הופעות אורח מפתיעות ומגניבות.
הדוקטור עם העין אחת במיוחד הפתיע אותי. מיד זיהיתי את הקול שלו אבל בכל זאת הלכתי לבדוק שזה הוא, כי אני לא מכיר את השחקן :)

אפילו אם אתה לא מכיר אותו (וזה אומר שלא ראית 30 rock!), אם שומעים אותו למשך 20 שניות מצפים שריק סנצ׳ז יקפוץ לסצנה וירד עליו :!:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2024, 14:07

כן, ישר זיהיתי את הקול… 30 רוק ראיתי פה ושם, אני ממש לא זוכר את השחקנים שם מלבד המוכרים-מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2024, 14:44

Laskin כתב:כן, ישר זיהיתי את הקול… 30 רוק ראיתי פה ושם, אני ממש לא זוכר את השחקנים שם מלבד המוכרים-מאוד

הוא היה Dr Spaceman, אחת הדמיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2024, 15:09

אההההה אני דווקא בהחלט זוכר אותו
דמות אדירה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 יולי 2024, 09:19

סיימתי באיחור אופנתי לצפות בDungeon and Dragons, למען האמת אני פשוט אקרא לסרט - Baldurs Gate 3, איזה Adaption מעולה לממלכות הנשכחות, כמה אומץ יש לעשות סרט שאשכרה דן בשטויות ובעולם פנטזיה שכמעט איש לא מכיר. מדהים. הכיוון הקומי היה בדיוק נכון.

במקביל התחלתי לראות בעוד איחור אופנתי את Silo, רק לי זה נראה קצת Fallout פשוט רציני? רק בפרק הראשון אז אני לא יודע כלום כמובן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2024, 10:21

חבל שמבוכים ודרקונים נכשל קופתית, היה בו הרבה פוטנציאל. ו-SILO ממש אחלה, קצת נמרחת יותר מדי אבל היא סדרה סבבה לגמרי.

אגב, הבנתי ש-dark matter מתחילה יחסית גנרית ולכן לא צפיתי בה, אבל מסתבר שהיא יותר חכמה ממה שהיא מראה בפרקים הראושנים. אז אני חושב שאני אתן לה הזדמנות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יולי 2024, 02:41

לפני כמה שבועות ראיתי את infinity pool ומיה גות׳ עושה שם את אחד המבטאים הבריטים הכי מזוייפים ששמעתי בחיים שלי. לא הצלחתי להבין למה, ואיך הבמאי זרם עם זה. היום גיליתי שהיא אשכרה בריטית וזה המבטא שלה. אני עדין בשוק :shock:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יולי 2024, 19:01

הצחיק אותי

אגב, ברצינות - חושבים שקרוב היום שנוכל לצפות בסרטים עם שנויי AI בטלויזיה? יש לזה פוטנציאל ענק. תרתי משמע כפי שאתם רואים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2024, 09:07

המוח של לאסקין רץ..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2024, 18:21

לא ציפיתי שיראו בתקופה כזאת את סברה, הסוכנת מוסד הישראלית, מפתיע.

יש אפילו מצב שהיא תהיה המוטאנט הראשון שמתיחסים אליו בשם מוטאנט בסרט MCU (אפילו שמיס מארוול היא כבר סוג של).

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 13 יולי 2024, 11:42

לא אופתע אם יורידו בעריכה למינימום האפשרי כל אזכור לרקע שלה, אין סיכוי שנשמע את המילים "ישראל" "מוסד" וכו' (בהנחה שהן בכלל היו שם במקור to begin with)

ואני כל כך מחוץ ללופ עם הMCU שכבר שנה ומשהו נדמה לי שלא ראיתי אף אחד מהסרטים שלהם, ועם הדרישה הלא רשמית לצפות בכל הסדרות שלהם ולעשות שיעורי בית כדי להבין בכלל מה קורה בסרטים - בספק אם זה ישתנה בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2024, 17:35

כבר לא ממש צריך לצפות בדברים אחרים, הם מיצרים עכשיו זבל שעומד בפני עצמו :)

אני משער שמה שצריך להכיר לסרט הזה הם סרטי קפטן אמריקה, סרטי הנוקמים והסדרה (המעפנה) הפלקון וחייל החורף. אני משער שקפטן אמריקה 1-3 וסרטי הנוקמים ראית, אז תקציר של הסדרה ביוטיוב ואתה מוכן לצפות בעוד תוכן ממוצע מינוס של מארוול :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2024, 17:46

מארוול יכולים ללכת לשתות את המים של עזה.
New to the cast is Shira Haas, who joins as Ruth Bat-Seraph. A former Black Widow, Ruth is now a high-ranking U.S. government official who has the trust of President Ross. Giancarlo Esposito, Liv Tyler, and Xosha Roquemore also star

מת לראות איך מגנטו יהיה מוסלמית לסבית שחורה שסבלה מהרגשה של אפליה כפרופסור DEI באוניברסיטת קולומביה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2024, 19:44

לא בדיוק הבנתי מהציטוט הזה מה בסדר או לא בסדר :)
אגב רות - ד״ר רות מתה היום והופתעתי לגלות שהיא לא הייתה בת 130+ אלא רק 96… אני זוכר כשהייתי ממש קטן והיא הייתה נראית לי בת מאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2024, 22:20

Laskin כתב:לא בדיוק הבנתי מהציטוט הזה מה בסדר או לא בסדר :)
אגב רות - ד״ר רות מתה היום והופתעתי לגלות שהיא לא הייתה בת 130+ אלא רק 96… אני זוכר כשהייתי ממש קטן והיא הייתה נראית לי בת מאה.

בקומיקס סברה היא גיבורת על ישראלית, היא סוכנת מוסד מוטאנטית. בשנות ה-70 לא מעט מהיקום של מארוול התרחש בישראל, וזה כלל לא מעט קומיקסים של אקסמן שבהם אקסבייר ומגנטו מסתובבים להם בקיבוצים, מה שלבסוף הביא את אקסבייר לנהל רומן עם ישראלית והוליד את אחד המוטנטים הכי חזקים ביקום של מארוול - דיוויד (מהסדרה leagion למי שזוכר) שהוא חצי ישראלי.

ב-MCU לעומת זאת סברה הולכת להיות אלמנה שחורה, כלומר סוכנת רוסית. שירה הס משחקת אותה, כלומר ישראלית, והשם שלה נשאר רות בת-שרף, כלומר שם ישראלי. אבל היא אלמנה שחורה עכשיו, אז יש ל-MCU דרך לא לציין אפילו פעם אחת את המילה ישראל או יהודי.

זה מצטרף למחיקה של הזהות היהודית של סקארלט וויצ׳ (במקור הבת של מגנטו, ניצול שואה) שכלל אפילו שרשרת צלב שהיא לבשה בנוקמים 2 בכדי להדגיש שהיא נוצריה, התעלמות טוטאלית מהזהות היהודית של קייט בישופ בסדרה של הוק-איי, וכמובן נתינת השליטה ב-moon knight, אולי הדמוות הכי יהודית ביקום של מארוול (בן לרב שגר בשכונה חרדית), לערבי מוסלמי שנכס את כל הסדרה לאיסלאם. ועכשיו סברה, גיבורת על שהשם שלה הוא ליטרלי ״סברס״ וככה היא נראת לאורך השנים בקומיקס:
תמונה
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2024, 22:38

אה הבנתי… חשבתי שזה שהיא ״אלמנה שחורה לשעבר״ לא חייב לבטל את הזהות שלה. אבל טוב נו, לא באמת ציפינו למשהו אחר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2024, 00:58

נחכה לסרט לפני שנבקר אותם. אבל בו נגיד שלא נראה לי שיש להם את האומץ להוציא את המילה ישראל מהפה. ושלא נדבר על זה שהסרט עובר המון reshoots מתחילת השנה וכולם קרו אחרי שהמלחמה התחילה. אז אם במקור לא היה סיכוי, עכשיו כבר בכלל אין.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 14 יולי 2024, 10:34

איזה אפסים, אפשר לחבר לגופה של סטן לי גנרטור ולייצר מספיק אנרגיה לכל מערכת השמש מהסיבובים שלה.

שם כסף שאחד העובדים בהפקה יצליח להגניב (אמיתי או בCGI) דגל אש"ף לרקע של כמה פריימים בסרט, מה זה כבר לעומת סרט שלם של דוקטור סטריינג' שיש למה-שמה סיכה של דגל הלהטב (ועוד המשודרג!) על החולצה.

מפה זה מדרון חלקלק לגיבור על פלסטיני בעוד כמה סרטים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2024, 19:16

Baba Yaga כתב:מישהו פה עוקב אחרי x-men 97? אולי זה כבר נדוש איפשהו אבל זה פרק החתונה האדומה של מארוול... נכתב בצורה מדהימה ולא מפתיע שהעלה לכמה אנשים זכרונות מהאירועים שהיו פה בארץ לפני חצי שנה.

אני מהמר שאתה מדבר פה על פרק 5 באבא יאגה? פאק אחי פאק. איזה פרק זה היה. ראיתי אותו 3 פעמים ולא נמאס לי. היו פה כל כך הרבה פיקים של רגש לא הצלחתי להבין איזה סצנה מעכה אותי רגשית יותר. מהפרקים האלה שמצאתי את עצמי חושב על הסדרה לא מעט מהיום. :(

ספויילר: הצג
כאילו פשוט אי אפשר היה להחליט מה היה מדהים יותר, הקטעים עם מגנטו והמוות של גמביט כמובן היו כדור לבטן ששורטים אותך חזק, אבל משום מה מעל הכל הראיון של סייקלופס עם השדרנית וכל ההתקף זעם שהיה לו עליה שיכולת להרגיש שכל הזעם שלו על ה"נורמלים" הלא מוטנטים יוצא החוצה זה משהו שלא עזב אותי, מאסטרפיס וגם הקטע של קייבל שניסה לבוא להציל את אמא שלו, ובכלל לגלות שהיא אמא שלו אחרי כל השנים האלה ולגלות מה הקטע עם הקייבל הזה אחרי 20+ שנה לאחד כמוני שלא קורא בקומיקס, פתאום איכפת לי מאוד מדמות שראיתי בה 20 שנה דמות שולית שלא נמצאת לי בתודעה

מעבר לכל השיאים הרגשיים האלה, הפרק הזה היה גם מאסטרפיס של אפקטים, של ערכי הפקה ומאסטרפיס של עריכה ושילוב מוזיקה, שלמות הם חשבו על כל פרט וביצעו אותו בצורה מושלמת, הלוואי שהסרטים והסדרות של מארוול היו חצי מזה, הסדרה הזו כל כך העבירה את הסחורה מעל למצופה בעיני, גם בתור פאנט של הסדרה המקורית לא ציפיתי לזה.

תהיה תחרות קשה עכשיו לסדרת באטמן שהולכת לעלות באמזון Prime יש לי הרגשה שהם יפסידו לאקסמן 97 בברירת מחדל, למרות שזה נראה חמוד, דבר אחד ברור דיסני+ הצדיק את עצמו אני לא הולך לבטל אותו בזמן הקרוב ולו רק בשביל העונה השניה כשהיא תגיע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 13:25

מסתבר שעל פי THR סברה בקפטן אמריקה החדש היא אלמנה שחורה אבל אלמנה שחורה ישראלית שעכשיו עובדת עם ה-CIA והנשיא סומך עליה. כלומר היא עדין ישראלית, אבל היא כבר לא סוכנת מוסד ולא ברור בדיוק מה ההסטוריה שלה. אני משער שכולנו נוכל לא ללכת לראות את הסרט ולגלות אונליין :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2024, 18:27

היא כמובן עברה לCIA כי המצפון שלה לא איפשר לה להישאר במוסד, אחרי שפוצצה בית ספר שהוא גם מסגד שהוא גם בית חולים לילדים טראנסים שהוא גם כנסייה עתיקה שהוא גם פגייה של מוטאנטים בני מיעוטים.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים