glass man כתב:Baba Yaga כתב:מישהו פה עוקב אחרי x-men 97? אולי זה כבר נדוש איפשהו אבל זה פרק החתונה האדומה של מארוול... נכתב בצורה מדהימה ולא מפתיע שהעלה לכמה אנשים זכרונות מהאירועים שהיו פה בארץ לפני חצי שנה.
אני מהמר שאתה מדבר פה על פרק 5 באבא יאגה? פאק אחי פאק. איזה פרק זה היה. ראיתי אותו 3 פעמים ולא נמאס לי. היו פה כל כך הרבה פיקים של רגש לא הצלחתי להבין איזה סצנה מעכה אותי רגשית יותר. מהפרקים האלה שמצאתי את עצמי חושב על הסדרה לא מעט מהיום.
ספויילר: הצג
מעבר לכל השיאים הרגשיים האלה, הפרק הזה היה גם מאסטרפיס של אפקטים, של ערכי הפקה ומאסטרפיס של עריכה ושילוב מוזיקה, שלמות הם חשבו על כל פרט וביצעו אותו בצורה מושלמת, הלוואי שהסרטים והסדרות של מארוול היו חצי מזה, הסדרה הזו כל כך העבירה את הסחורה מעל למצופה בעיני, גם בתור פאנט של הסדרה המקורית לא ציפיתי לזה.
תהיה תחרות קשה עכשיו לסדרת באטמן שהולכת לעלות באמזון Prime יש לי הרגשה שהם יפסידו לאקסמן 97 בברירת מחדל, למרות שזה נראה חמוד, דבר אחד ברור דיסני+ הצדיק את עצמו אני לא הולך לבטל אותו בזמן הקרוב ולו רק בשביל העונה השניה כשהיא תגיע.
בהמשך לדיון של דרקו פה על המחיקה של כל סממן ישראלי בייקום של מארוול נפרק הזה כנראה נוצר בטעות ולא בכוונת מכוון...