נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2025, 21:10

אני לא בטוח כמה ״גדול״ טרון בכלל…
למען האמת לא אהבתי שום סרט טרון, אז אולי אני חריג פה, אבל כל מה שהיה לו אי פעם בעיניי זה ויז׳ואל מגניב שעבר זמנו ממזמן אז גם את זה כבר אין לו. גם הטורף לא משהו שיעשה מאות מליונים לדעתי, אלא אם באמת יתברר כסופר איכותי, וקשה לי להאמין שזה יקרה.
וויקד הצליח מאוד אז בטוח שגם השני יצליח, אווטאר כמובן יצליח אבל בטח גם כן פחות מהקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2025, 09:49

טרון מעולם לא היה להיט. הסרט הראשון תמיד היה זבל אבל מאוד חדשני. רק בשביל להבין את הרפרנסים של משה בsouth park שווה לראות אותו. הסרט השני יפיפה ויש לו סאונדטרק בטופ 10 של כל הזמנים בקלות, אבל גם הוא לא סרט טוב במיוחד. אבל אני מוצא בו הרבה הנאה בגלל כמה שהוא חוויה אודיו ויזואלית. אני לגמרי הולך לאריס בקולנוע בשביל NiN.

ובנושא אחר, אתמול ראיתי את Weapons. שמעתי לא מעט אנשים שקוראים לו סרט השנה, הוא לא כזה לדעתי אבל הוא כן סרט אימה קומי מאוד טוב. יש בו הומור אבסורדי שהזכיר לי גרסה מעודנת של everything everywhere all at once, ביחוד כשמתקרבים לסוף הסרט.

אם אתם הולכים אליו אז תהיו מודעים למי אתם לוקחים לסרט. כשהוא מנסה להיות אלים, הוא מסוגל להיות מאוד דוחה. וכשהוא מצחיק ההומור שלו מאוד אפל, מוזר ואבסורדי. נהנתי מאוד, אבל לדעתי זה לא ״סרט השנה״ כמו שהרחשים סביבו טוענים.

אה, ועוד דבר. אפילו שיש לסרט ממש אחלה סינמטוגרפיה, בקטעים החשוכים הוא מאוד washed out. כלומר באולם עם מקרן לא להיט יש מצב שלא רואים כלום בסצנות החשוכות. ראיתי אותו באיימקס בראשון וזה היה אחלה, אבל אני לא בטוח שיהיה אפשר להגיד אותו דבר על איזה רב חן בקניון בזיכרון יעקב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 אוגוסט 2025, 16:42

Alien: Earth מקבל ציונים ממש גבוהים, גם בביקורות הרישמיות (85) וכרגע יש רק כמה אלפים בIMDB אז לא נחשב.

ידעתי שאני חייב להתכונן מחדש כי עברו כמה שנים מאז שראיתי את פרומיתיאוס וCovenent, אז התחלתי לראות, אין מה להגיד פרומיתיאוס הוא יצירת מופת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2025, 20:58

מסיים היום את הנוסע השמיני 2 עם הילד ואנחנו עוברים לearth.

אין על פרומתאוס וקבננט, אני מת עליהם. I'll do the fingering.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2025, 01:15

ראיתי פרק וחצי של alien, הוא פשוט מצויין. נוח האולי הוא כזה סנוב מתנשא וזה עושה פלאים לנוסע השמיני. רוב היוצרים לא היו מתעסקים עם הlore, ע״ע רומולוס שפשוט מנסה להשאר בנתיב לעשות סרט טוב עם החומר הקיים. אבל נוח האולי? לא ולא, שהוא ישחק בחומר הקיים? הוא הרי בטוח שהוא גאון הדור, שהוא ישאר בנתיב ועשה סתם עוד נוסע שמיני? מה פתאום. הוא מרחיב את היקום על ימין ועל שמאל, נאמן מאוד לחומר מקור אבל לא מפחד להתפרע.

חמש דקות מהפתיחה הוא מתפרע עם 4 זנים נוספים של חייזרים חוץ מהנוסע השמיני, הוא מרחיב את ויילנד-יוטני ל-4 חברות נוספות שנלחמות בינהן ועם ויילנד-יוטני, ומעבר לאנדרואידים ממציא שני קונספטים דומים נוספים. זה די לא יאומן, הוא מרחיב את היקום ב-5 דקות כמו שאף אחד חוץ מקמרון וסקוט לא עשו ב-50 שנים.

הסדרה מרגישה יותר פרומיתאוס מהנוסע השמיני. אבל היא גם בהחלט לא מתביישת לעשות סצנות אימה ארוכות עם הזינומורף. כולם יקבלו פה את מה שהם אוהבים, גפ מעריצים של פרומתאוס שרוצים אנדרואידים מתפלספים מה זה באמת אדם ומה משמעות החיים וגם מעריצים של הנוסע השמיני 2 שרוצים זינומורף שרודף אחרי קורבן במסדרונות אפלים.

וכן, יש לא מעט body horror, היא לגמרי מדורגת R כמו שצריך. והתקציב כנראה מאוד גבוה, היא מרגישה כמו סרט קולנוע והם לא מתביישים לעשות ערים עתידניות, התרסקויות, פיצוצים וחייזרים כשהכל עשוי מאוד טוב.

איזה כיף, חשבתי שהסרטים של רידלי סקוט הלכו לעולמם וכל מה שנקבל הוא חקיינים כמו אלוורז שעשה את רומולוס. אבל לא, הdna של סקוט מרוח על כל הסדרה. אני זולל כל שיחה של זוג אנדרואידים בתאבון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2025, 21:39

סופרמן הגיע ל594 מליון, יריקה מ-600 מליון, והוא יצא בהפתעה שלשום להשכרה וקניה בבית. למה כל כך מוקדם? כי גאן היה תחת חוזה לעונה שניה של peacemaker שיוצאת ב-21 לאוגוסט והוא המשך ישיר לסופרמן עם דמויות מרובות מסופרמן שיופיעו במהלך העונה. יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה ב-WB, אז העונה השניה של peacemaker כופה על הסרט לצאת להזרמה למרות שהקולנוע יבש והוא יכל בכיף לזחול לאט לאט ל700 מליון. טפשי.

הפנטסטיק פור זוחלים ל500, זה לא יקרה בקרוב אבל עכשיו כשסופרמן ירד מהלוח שח אולי הוא יצליח לדחוף קדימה.

Weapons ממשיך לחגוג, סרט דל תקציב שעומד בסופ״ש השני על 150 מליון עולמית. ראיתי אותו שבוע שעבר ומאוד נהנתי. אימה קצת יותר קלאסי, לחובבי ארי אסטר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 אוגוסט 2025, 11:54

DrKeo כתב:מסיים היום את הנוסע השמיני 2 עם הילד ואנחנו עוברים לearth.

אין על פרומתאוס וקבננט, אני מת עליהם. I'll do the fingering.

צפיתי שוב בשניהם, לא יודע למה זכרתי שקובננט לא משהו, הוא ממש, ממש טוב, לטעמי הטוב מבין השניים (אבל לא בהרבה), הוא הרבה יותר עלילתי בעוד שפרומיתיאוס הוא דיי כמו סרט Origin שמתניע את הרעיון המסדר. שניהם פשוט מעולים ודווקא יחסית קוהרנטיים ממה שזכרתי. רק חבל שחסר החלק השלישי שמגשר בין Alien לבין מעליליו של David.

יש כמובן כמה חורים שלא נותנים להם מענה בסרטים
ספויילר: הצג
(למה הEngineers החליטו לחסל את כדור הארץ, ידוע שהם היו במגע עם בני האדם, אבל מה היה הטריגר).

הבא - רומולוס שלא צפיתי בו עדיין ואז Alien Earth.

צפיתי בשניהם, סופרמן טוב משמעותית מFantastic 4 למרות ששניהם פשוט סרטים לא טובים. Fantastic 4 הוא באמת סרט Origin שיטחי סביר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2025, 12:29

התשובה הקצרה ללמה המהנדסים רצו להשמיד את האנושות לפני 2000 שנים היא שהם ראו בנו כניסוי כושל שצריך להשמיד. התשובה הארוכה והדי מטומטמת שמגיעה מרידלי ואף פעם לא נכנסה לתסריט היא שלפני 2000 שנים הם שלחו שליח לבדוק מה מצב הניסוי שלהם והרומאים צלבו אותו. רידלי אוהב רעיונות טפשיים, ולמזלו יש לו את השכל לרוב להשאיר אותם על רצפת חדר העריכה. וזה כולל פורטל לעולם הבא שמביא את מקסימוס מהמתים בגלדיאטור 2 או את ישו המהנדס בפרומתאוס.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 ספטמבר 2025, 14:44

DrKeo כתב:התשובה הקצרה ללמה המהנדסים רצו להשמיד את האנושות לפני 2000 שנים היא שהם ראו בנו כניסוי כושל שצריך להשמיד. התשובה הארוכה והדי מטומטמת שמגיעה מרידלי ואף פעם לא נכנסה לתסריט היא שלפני 2000 שנים הם שלחו שליח לבדוק מה מצב הניסוי שלהם והרומאים צלבו אותו. רידלי אוהב רעיונות טפשיים, ולמזלו יש לו את השכל לרוב להשאיר אותם על רצפת חדר העריכה. וזה כולל פורטל לעולם הבא שמביא את מקסימוס מהמתים בגלדיאטור 2 או את ישו המהנדס בפרומתאוס.

כן, אני מכיר את זה, אבל זה פרשנות (או הערה בדיעבד של רידלי, לא זוכר), אין כלום ממשי בסרטים חוץ מהציורי קיר שאומרים שהם היו בכדור הארץ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2025, 17:40

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:התשובה הקצרה ללמה המהנדסים רצו להשמיד את האנושות לפני 2000 שנים היא שהם ראו בנו כניסוי כושל שצריך להשמיד. התשובה הארוכה והדי מטומטמת שמגיעה מרידלי ואף פעם לא נכנסה לתסריט היא שלפני 2000 שנים הם שלחו שליח לבדוק מה מצב הניסוי שלהם והרומאים צלבו אותו. רידלי אוהב רעיונות טפשיים, ולמזלו יש לו את השכל לרוב להשאיר אותם על רצפת חדר העריכה. וזה כולל פורטל לעולם הבא שמביא את מקסימוס מהמתים בגלדיאטור 2 או את ישו המהנדס בפרומתאוס.

כן, אני מכיר את זה, אבל זה פרשנות (או הערה בדיעבד של רידלי, לא זוכר), אין כלום ממשי בסרטים חוץ מהציורי קיר שאומרים שהם היו בכדור הארץ.

יש טיפה בסצנה המורחבת הזו:

בכל מקרה זו לא פרשנות אלה הערות של רידלי, אין יותר מדי מזה בסרט אבל זו כוונת המשורר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 21:40

אחרי 5 פרקים הנוסע השמיני ממשיכה להיות מצויינת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 22:36

DC מכריזים רשמית על ההמשך של סופרמן. Man of Tomorrow יצא ביולי 2027.

והחלק השני של 28 שנים אחרי, בתקווה הוא יצליח מספיק כדי שהחלק השלישי והאחרון יופק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ספטמבר 2025, 12:17

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2025, 11:27

DrKeo כתב:

זוועה. למה הם משחררים את זה לקולנוע בכלל?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2025, 13:32

כי:
1) זה ג׳ון פאברו והוא יחסית אווז שמטיל ביצי זהב.
2) זה התת פרנצ׳ייז הכי פופולרי של מלחמת הכוכבים בתקופה שמלחמת הכוכבים מאוד לא פופולרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2025, 15:54

כן, אבל ממש רשום עליו ״ישר לסטרימינג״

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2025, 20:44

טוב נו, זה כבר משהו אחר. אבל הלוגיקה מאחורי הסרט יחסית הגיונית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2025, 22:37

סיימתי עם הילד את הנוסע השמיני כדור הארץ, היא מצויינת. יש שם אלמנט אחד שמאוד לא אהבתי, אבל חוץ ממנו היא עשויה פשוט מעולה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ספטמבר 2025, 12:43

אני עומד להתחיל אותה בקרוב, חיכיתי שתסתיים.
כאחד שמאוד אוהב את הפרנצ'ייז, והטעם שלו בסדרת הסרטים הזו די דומה לשלך אם אני זוכר נכון משיחות קודמות, מעניין אותי - מה האלמנט שמאוד לא אהבת?

אלא אם זה ספויילר רציני כמובן, ואז נדבר כשאסיים אותה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2025, 17:28

Stick כתב:אני עומד להתחיל אותה בקרוב, חיכיתי שתסתיים.
כאחד שמאוד אוהב את הפרנצ'ייז, והטעם שלו בסדרת הסרטים הזו די דומה לשלך אם אני זוכר נכון משיחות קודמות, מעניין אותי - מה האלמנט שמאוד לא אהבת?

אלא אם זה ספויילר רציני כמובן, ואז נדבר כשאסיים אותה :)

נראה לי שעדיף לא לדבר על זה עד שתגיע לפחות לסביבות פרק 5, אבל אני חושב שתאהב את הסדרה. יש בה פוקוס מאוד גדול על האנדרואידים, אלמנט שלדעתי רובנו אוהבים מפרומתאוס וקובננט. היא מרחיבה את הlore תוך כמה דק׳ על הפרק הראשון ובצורה מאוד נרחבת כי נוח האולי מתנשא שלא מפחד מחומר המקור. היא עשויה מאוד טוב, יש בה אלמנטים בעייתיים, ביחוד הדבר הספציפי שהתיחסתי אליו שנדבר עליו אחרי שתתקדם, אבל סה״כ היא מצויינת.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 27 ספטמבר 2025, 15:48

DrKeo כתב:סיימתי עם הילד את הנוסע השמיני כדור הארץ, היא מצויינת. יש שם אלמנט אחד שמאוד לא אהבתי, אבל חוץ ממנו היא עשויה פשוט מעולה.

הייתה טובה, הציגה רעיון מעניין של העתיד הדיסטופי עם התאגידים.
השחקנים היו טובים. הרבה לור שמרחיב את הייקום.
העלילה לעומת זאת...
לא מאכזבת אבל גם לא העיפה אותי. קשה להימנע מלגרום לדמויות לקבל החלטות מטומטמות, זה לא היה גרוע כמו הסרט האחרון של הנוסע השמיני אבל גם לא טוב כמו הסרט המקורי.

הפרק האחרון לטעמי האישי לא השאיר יותר מדי טעם של עוד...
לא יודע אם אני רוצה לראות את הילדים הופכים לטרמינטורים ונלחמים בכל הכוחות של התאגיד של האסייתית (ברח לי השם שלה).

וכמובן, התגלית האמיתית של הסדרה היא בכלל מפלצת אחרת שאני אשמח לראות אותה באיזה סדרה עצמאית משלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2025, 19:37

Baba Yaga כתב:
DrKeo כתב:סיימתי עם הילד את הנוסע השמיני כדור הארץ, היא מצויינת. יש שם אלמנט אחד שמאוד לא אהבתי, אבל חוץ ממנו היא עשויה פשוט מעולה.

הייתה טובה, הציגה רעיון מעניין של העתיד הדיסטופי עם התאגידים.
השחקנים היו טובים. הרבה לור שמרחיב את הייקום.
העלילה לעומת זאת...
לא מאכזבת אבל גם לא העיפה אותי. קשה להימנע מלגרום לדמויות לקבל החלטות מטומטמות, זה לא היה גרוע כמו הסרט האחרון של הנוסע השמיני אבל גם לא טוב כמו הסרט המקורי.

הפרק האחרון לטעמי האישי לא השאיר יותר מדי טעם של עוד...
לא יודע אם אני רוצה לראות את הילדים הופכים לטרמינטורים ונלחמים בכל הכוחות של התאגיד של האסייתית (ברח לי השם שלה).

וכמובן, התגלית האמיתית של הסדרה היא בכלל מפלצת אחרת שאני אשמח לראות אותה באיזה סדרה עצמאית משלה.

אני לא חושב שדמויות התנהגו בצורה מטומטמת, כל מי שעשה מהלך קיצוני הייתה לו סיבה טובה לעשות את זה. אם כבר האישיות של הדמויות,
יותר היה לי קשה לבלוע שהרובוטים האלה הם בני 8, ביחוד וונדי שמתנהגת כמו בת 30+.

מה שבעיקר הפריע לי היה
העובדה שוונדי הפכה את הזינומורף לחית מחמד שעושה כל מה שהיא פוקדת עליו. וזה בכלל הפך לקיצוני כשהיא התחילה לפקוד עליו לצוד אנשים ספציפים, כאילו הוא מכיר אותם אישית או משהו כזה. בכלליות למה שהוא יקשיב לה בצורה כל כך אבסולוטית, כמעט כמו רובוט שמבצע פקודות.
זה היה יותר מדי וקצת מגוחך.

וכן, ההרחבה של הלור מעולה. ביחוד היצורים החדשים וספציפית היצור שכולם אוהבים, הבן שלי מתחנן שאני אקנה לו חולצה עם הדפס שלה.
ספציפית כשהיא בתוך העז :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ספטמבר 2025, 23:04

ראיתי ת׳אנדרבולטס.
נחמד מאוד. הפתיע אותי לטובה למרות שאמרו שהוא טוב.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 27 ספטמבר 2025, 23:36

[/quote]
DrKeo כתב:
Baba Yaga כתב:
DrKeo כתב:
וכן, ההרחבה של הלור מעולה. ביחוד היצורים החדשים וספציפית היצור שכולם אוהבים, הבן שלי מתחנן שאני אקנה לו חולצה עם הדפס שלה.
ספציפית כשהיא בתוך העז :)

אני הייתי בטוח שהעין הולכת להתנחל אצל הבוי וונדר בפרק האחרון ואז הוא הולך לפתוח באיזה מונולוג על מהות הייקום או משהו

Laskin כתב:ראיתי ת׳אנדרבולטס.

ביום אחרי שראיתי אותו לא זכרתי ממנו כלום, מצד שני כמוך, גם לא הופתעתי לרעה.
עוד תעודת עניות למארוול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2025, 23:49

Laskin כתב:ראיתי ת׳אנדרבולטס.

כן, הוא מאוד חמוד. וגם פנטסטיק 4 חמוד. התחלה טובה ל״ריבוט״ של הmcu. עכשיו השאר רק ספיידרמן 4 ואז קופצים ישר לנוקמים doomsday.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים