המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:מסיים היום את הנוסע השמיני 2 עם הילד ואנחנו עוברים לearth.
אין על פרומתאוס וקבננט, אני מת עליהם. I'll do the fingering.
DrKeo כתב:התשובה הקצרה ללמה המהנדסים רצו להשמיד את האנושות לפני 2000 שנים היא שהם ראו בנו כניסוי כושל שצריך להשמיד. התשובה הארוכה והדי מטומטמת שמגיעה מרידלי ואף פעם לא נכנסה לתסריט היא שלפני 2000 שנים הם שלחו שליח לבדוק מה מצב הניסוי שלהם והרומאים צלבו אותו. רידלי אוהב רעיונות טפשיים, ולמזלו יש לו את השכל לרוב להשאיר אותם על רצפת חדר העריכה. וזה כולל פורטל לעולם הבא שמביא את מקסימוס מהמתים בגלדיאטור 2 או את ישו המהנדס בפרומתאוס.
Death_119 כתב:DrKeo כתב:התשובה הקצרה ללמה המהנדסים רצו להשמיד את האנושות לפני 2000 שנים היא שהם ראו בנו כניסוי כושל שצריך להשמיד. התשובה הארוכה והדי מטומטמת שמגיעה מרידלי ואף פעם לא נכנסה לתסריט היא שלפני 2000 שנים הם שלחו שליח לבדוק מה מצב הניסוי שלהם והרומאים צלבו אותו. רידלי אוהב רעיונות טפשיים, ולמזלו יש לו את השכל לרוב להשאיר אותם על רצפת חדר העריכה. וזה כולל פורטל לעולם הבא שמביא את מקסימוס מהמתים בגלדיאטור 2 או את ישו המהנדס בפרומתאוס.
כן, אני מכיר את זה, אבל זה פרשנות (או הערה בדיעבד של רידלי, לא זוכר), אין כלום ממשי בסרטים חוץ מהציורי קיר שאומרים שהם היו בכדור הארץ.
DrKeo כתב:
Stick כתב:אני עומד להתחיל אותה בקרוב, חיכיתי שתסתיים.
כאחד שמאוד אוהב את הפרנצ'ייז, והטעם שלו בסדרת הסרטים הזו די דומה לשלך אם אני זוכר נכון משיחות קודמות, מעניין אותי - מה האלמנט שמאוד לא אהבת?
אלא אם זה ספויילר רציני כמובן, ואז נדבר כשאסיים אותה
DrKeo כתב:סיימתי עם הילד את הנוסע השמיני כדור הארץ, היא מצויינת. יש שם אלמנט אחד שמאוד לא אהבתי, אבל חוץ ממנו היא עשויה פשוט מעולה.
Baba Yaga כתב:DrKeo כתב:סיימתי עם הילד את הנוסע השמיני כדור הארץ, היא מצויינת. יש שם אלמנט אחד שמאוד לא אהבתי, אבל חוץ ממנו היא עשויה פשוט מעולה.
הייתה טובה, הציגה רעיון מעניין של העתיד הדיסטופי עם התאגידים.
השחקנים היו טובים. הרבה לור שמרחיב את הייקום.
העלילה לעומת זאת...ספויילר: הצג
הפרק האחרון לטעמי האישי לא השאיר יותר מדי טעם של עוד...ספויילר: הצג
וכמובן, התגלית האמיתית של הסדרה היא בכלל מפלצת אחרת שאני אשמח לראות אותה באיזה סדרה עצמאית משלה.
DrKeo כתב:Baba Yaga כתב:DrKeo כתב:
וכן, ההרחבה של הלור מעולה. ביחוד היצורים החדשים וספציפית היצור שכולם אוהבים, הבן שלי מתחנן שאני אקנה לו חולצה עם הדפס שלה.ספויילר: הצג
Laskin כתב:ראיתי ת׳אנדרבולטס.
נחמד מאוד. הפתיע אותי לטובה למרות שאמרו שהוא טוב.
Laskin כתב:ראיתי ת׳אנדרבולטס.
נחמד מאוד. הפתיע אותי לטובה למרות שאמרו שהוא טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים