Klayman כתב:הסרטון הזה הוא הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו כל הטריילר.
באמת יש שם הרבה התנפנפות של גלימות.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Klayman כתב:הסרטון הזה הוא הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו כל הטריילר.
MGS FREAK כתב:מאוד loosley. חוץ מזה שהם נלחמים ולבאטמן יש את השריון מהספר יש כאן סיפור שונה לחלוטין. מאוד מעניין אותי להבין מה הולך פה, במיוחד הקטע במדבר.
לדעתי הכל כמעט מושלם חוץ מאייזנברג. מרגיש לי מוזר ולא מספיק לקס לות'ור. לקס הכי טוב היה ונשאר מייקל רוזנבאום מסמולוויל.

DrKeo כתב:אבל זה כן אותו בטמן, שועל קרבות ותיק ומבוגר. ההבדל העיקרי הוא שבעולם הזה של wb הוא סוג של אגדה אורבנית, כלומר מעולם לא באמת נחשף כסוג של עובדה.
הטריילר אגב ממש מגניב לדעתי, לא מבין את הווייב הרע שיש עליו פה. הדבר המיותר היחידי שם לדעתי הוא עוד פעם המוות של מרת׳ה ותומס ויין, ראינו את זה כבר פעמיים. אני מוכן לראות את זה עוד פעם רק ביום שתהיה סדרת hbo של בטמן וזה יהיה פרק ״בקבוק״ של מקרה בני ארובה של שעה
אגב MGS FREAK, שמת לב לקמאו המטורף של Death in the famiyl?
הג'וקר כל כך הרג את ג'ייסון בעולם הזה, החליפה של רובין אפילו שרופה מהפיצוץ במחסן. בטח גם מה שגרם לבטמן לפרוש.
הטריילר של הספינאוף של TWD נראה מעולה, יותר טוב מהסדרה עצמה מאז העונה הראשונה
DrKeo כתב:כן, הוא שועל קרבות. אני לא בטוח למה זאת סתירה שהוא שועל קרבות וזה שהקיום שלו הוא סוג של אגדה אורבנית. הוא בטמן כמו שבטמן צריך להיות, הצל הזה בלילה שפושעים מפחדים ממנו אבל לא בטוחים אם הוא קיים או לא, אם הוא אדם או מפלצת. ואיפה ראית את נשיא ארה"ב מבקש מסופרמן לטפל בבטמן? כלומר זאת העלילה של TDKR אבל לא מראים משהו כזה בטריילר ונשמע שזה גם לא קיים בסרט.
DrKeo כתב:מה אני אגיד לך, זה סיפור המשך ישיר לאיש הפלדה. אני מאוד אהבתי את איש הפלדה, הרבה אנשים שנאו אותו. הסיפור כאן מאוד מתרכז בבבטמן לפי הטריילר, סיפור מקור, הצד שלו בהרס של מטרופוליס באיש הפלדה ובכלליות יש הרבה יותר בטמן מאשר סופרמן בטריילר. אז אני לא חושב שתתאכזב מבחינת "זה סיפור סופרמן" כי נראה שזה נע בין מתחלק בצורה שווה לסיפור בטמן. מן הסתם זה לא פשוט TDKR, זה סיפור חדש לגמרי ששואב אלמנטים מפה ומשם.
רואים במפורש בטריילר שהוא בטמן שפרש ועכשיו בגלל מה שקרה במטרופוליס הוא חוזר לעניינים (אפילו יש לך התחלה של מונטאג' שנות ה80 עם ברוס מושך גלגל של משאית כאימון), רואים שיש שם הסטוריה ארוכה עם השוט של אחוזת וויין השרופה או השוט של החליפה של רובין המת עם הכיתוב שהג'וקר עשה עליה. זה לא בטמן שרק נכנס, זה אחד שפעל במשך שנים ופרש. אם הטריילר להבהיר את זה, זה כבר משהו אחר. זאק סניידר אומר את זה במפורש כך שאין כאן ויכוח, אולי רק שהטריילר לא העביר את זה מספיק טוב
DrKeo כתב:הסצנת הרס במטרופוליס היא מה שמחזיר אותו חזרה לביזנס, לא מה שגורם לו להתחיל להיות בטמן. הוא בטמן כבר 20+ שנים על פי סניידר, הוא פשוט אחרי פרישה (כנראה בגלל שהג'וקר הרג את רובין. ניחוש שלי מהטריילר). זה שלא התלהבת לקראת הבטמנים הקודמים, זה פשט אומר שאין לך לב זה הכל
אגב זאק סניידר דבר בפאנל על זה שמטרופוליס וגות'ם הן ערים תאומות, כלומר צמודות אחת לשניה בשני צידי מפרץ (משהו סטייל סן פרנסיסקו ואוקלנד), ושיש קטע של מטרופוליס היא העיר המצליחה והעשירה וגות'ם היא העיר העניה שצמודה לה. קונספט מעניין.
DrKeo כתב:תמיד לכולם יש בעיות ליהוק עד שהם רואים את הסרט אז אני נשאר אופטימי, ביחוד עם בן אפלק שכבר נראה לי ממש אחלה כבטמן אפילו שבמקור לא בדיוק "ראיתי את זה". אבל אתה יודע איך זה, הית' לדג'ר יותר מדי פריטי בוי לשחק את הג'וקר, מייקל קיטון חנון מדי להיות בטמן וכו', תמיד כולם מתרעמים בהתחלה ואז מרוצים בסוף. בדרך כלל האנשים שכותבים ומבייים סרט מבינים איזה שחקן מתאים לחזון שלהם יותר מאיתנו
אגב, בנושא הנרי קאוול, הוא באמת אחלה גבר. הוא גם שחק טוב באיש הפלדה, פשוט לא נתנו לו מספיק חומר לעבוד איתו לדעתי. למשל כאן הוא אחלה לגמרי:
bling כתב:אני עדיין חושב שמייקל קיטון חנון מדי בשביל להיות באטמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 6 אורחים