נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 00:32

Klayman כתב:הסרטון הזה הוא הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו כל הטריילר :P.

באמת יש שם הרבה התנפנפות של גלימות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יולי 2015, 00:40

באטמן נגד סופרמן תמיד נראה לי רעיון נורא לסרט, אני עדיין עומד על דעתי גם אחרי הטריילר :)

בקומיק-קון גם חשפו טריילר בכורה לספין אוף של המתים המהלכים שמראה איך הכל התחיל

את האמת יש לי חשק לזה יותר מאשר לעונה הבאה של הסדרה הראשית, שגם לה יצא טריילר:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 00:55

זה די מאכזב... הקומיקס שעליו מבוסס (loosely, ככל הנראה) הסרט ממש מצוין. אחד הטובים ביותר של בטמן.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 12 יולי 2015, 00:59

מאוד loosley. חוץ מזה שהם נלחמים ולבאטמן יש את השריון מהספר יש כאן סיפור שונה לחלוטין. מאוד מעניין אותי להבין מה הולך פה, במיוחד הקטע במדבר.

לדעתי הכל כמעט מושלם חוץ מאייזנברג. מרגיש לי מוזר ולא מספיק לקס לות'ור. לקס הכי טוב היה ונשאר מייקל רוזנבאום מסמולוויל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 01:12

MGS FREAK כתב:מאוד loosley. חוץ מזה שהם נלחמים ולבאטמן יש את השריון מהספר יש כאן סיפור שונה לחלוטין. מאוד מעניין אותי להבין מה הולך פה, במיוחד הקטע במדבר.

לדעתי הכל כמעט מושלם חוץ מאייזנברג. מרגיש לי מוזר ולא מספיק לקס לות'ור. לקס הכי טוב היה ונשאר מייקל רוזנבאום מסמולוויל.

ויש לבטמן את אותה חליפה.

ממש קיוויתי שגם יהיה מדובר באותו בטמן. כלומר, אחד שכבר מרגיש את הגיל ויודע שהוא לא יכול להמשיך ככה יותר מידי זמן. זה שהפכו את זה לסיפור מקור שלו, מאכזב אותי. עדין לא היה סרט אחד שמתעסק בבטמן זקן ואלו תמיד הבטמנים שהכי מעניינים אותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 01:19

אבל זה כן אותו בטמן, שועל קרבות ותיק ומבוגר. ההבדל העיקרי הוא שבעולם הזה של wb הוא סוג של אגדה אורבנית, כלומר מעולם לא באמת נחשף כסוג של עובדה.

הטריילר אגב ממש מגניב לדעתי, לא מבין את הווייב הרע שיש עליו פה. הדבר המיותר היחידי שם לדעתי הוא עוד פעם המוות של מרת׳ה ותומס ויין, ראינו את זה כבר פעמיים. אני מוכן לראות את זה עוד פעם רק ביום שתהיה סדרת hbo של בטמן וזה יהיה פרק ״בקבוק״ של מקרה בני ארובה של שעה :)

אגב MGS FREAK, שמת לב לקמאו המטורף של Death in the famiyl?
תמונה
הג'וקר כל כך הרג את ג'ייסון בעולם הזה, החליפה של רובין אפילו שרופה מהפיצוץ במחסן. בטח גם מה שגרם לבטמן לפרוש.

הטריילר של הספינאוף של TWD נראה מעולה, יותר טוב מהסדרה עצמה מאז העונה הראשונה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 02:59

DrKeo כתב:אבל זה כן אותו בטמן, שועל קרבות ותיק ומבוגר. ההבדל העיקרי הוא שבעולם הזה של wb הוא סוג של אגדה אורבנית, כלומר מעולם לא באמת נחשף כסוג של עובדה.

הטריילר אגב ממש מגניב לדעתי, לא מבין את הווייב הרע שיש עליו פה. הדבר המיותר היחידי שם לדעתי הוא עוד פעם המוות של מרת׳ה ותומס ויין, ראינו את זה כבר פעמיים. אני מוכן לראות את זה עוד פעם רק ביום שתהיה סדרת hbo של בטמן וזה יהיה פרק ״בקבוק״ של מקרה בני ארובה של שעה :)

אגב MGS FREAK, שמת לב לקמאו המטורף של Death in the famiyl?
תמונה
הג'וקר כל כך הרג את ג'ייסון בעולם הזה, החליפה של רובין אפילו שרופה מהפיצוץ במחסן. בטח גם מה שגרם לבטמן לפרוש.

הטריילר של הספינאוף של TWD נראה מעולה, יותר טוב מהסדרה עצמה מאז העונה הראשונה :)

לא רואה איך הוא שועל קרבות, אם אפילו לא יודעים שהוא קיים /:

כל הקטע זה שנשיא ארה"ב מבקש מסופרמן לטפל בבטמן, כי מרגישים שהוא כבר אכזר מידי ועובר את הגבול. פה הם הלכו לכיוון אחר לגמרי, של כולם מפחדים מהכוח של סופרמן וחושבים שהוא אל. אני חושב שזה חלק לא קטן מהבעיה - מתרכזים בסופרמן. הדמות הכי משעממת בצד הזה של קפטן אמריקה (שבסרטים מרוול עשתה איתו הרבה יותר טוב משאי פעם הצליחו לעשות עם סופרמן).
לא יודע. אני בטח לא טהרן וממש לא מפריע לי שמשנים דברים בשביל סרט, אבל הטריילרים שראיתי עד עכשיו לא יצרו אצלי קמצוץ של הייפ. אני מקווה שיהיה איזה טריילר שיעשה את זה, לפני שהסרט ייצא.

לא יודע למה יש לו ווייב רע. הוא פשוט לא מרגש אותי. אפילו לא קצת. Suicide Squad נשמע לי הרבה יותר מעניין, כרגע. אולי ברגע שאראה טריילרים שלו וגם הם יראו לי לא משהו, אשנה את דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 03:12

כן, הוא שועל קרבות. אני לא בטוח למה זאת סתירה שהוא שועל קרבות וזה שהקיום שלו הוא סוג של אגדה אורבנית. הוא בטמן כמו שבטמן צריך להיות, הצל הזה בלילה שפושעים מפחדים ממנו אבל לא בטוחים אם הוא קיים או לא, אם הוא אדם או מפלצת. ואיפה ראית את נשיא ארה"ב מבקש מסופרמן לטפל בבטמן? כלומר זאת העלילה של TDKR אבל לא מראים משהו כזה בטריילר ונשמע שזה גם לא קיים בסרט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 03:27

DrKeo כתב:כן, הוא שועל קרבות. אני לא בטוח למה זאת סתירה שהוא שועל קרבות וזה שהקיום שלו הוא סוג של אגדה אורבנית. הוא בטמן כמו שבטמן צריך להיות, הצל הזה בלילה שפושעים מפחדים ממנו אבל לא בטוחים אם הוא קיים או לא, אם הוא אדם או מפלצת. ואיפה ראית את נשיא ארה"ב מבקש מסופרמן לטפל בבטמן? כלומר זאת העלילה של TDKR אבל לא מראים משהו כזה בטריילר ונשמע שזה גם לא קיים בסרט.

אני יודע שלא מראים את זה בטריילר. זו הנקודה. פה נשמע כאילו הגורמים הרשמיים לא מכירים בכלל את בטמן. בעצם, נשמע כאילו הם רק עכשיו שמעו עליו ולא כאילו הוא אגדה אורבנית, שקיימת כבר 20 שנה.
ההפך. נשמע כאילו הוא חדש. אומרים "ככה זה מתחיל". אומרים "this bat vigilante", כאילו הוא רק עכשיו התחיל לפעול ולא שמעו עליו לפני כן. גם אלפרד נראה בערך בגיל של בטמן בTDKR.
בקומיקס זה אפילו לא דומה. בקומיקס הוא פעיל המון זמן. כולם יודעים שהוא פועל וקוראים לסופרמן כדי לעזור להם להרגיע אותו, כי הוא עובר את הגבול. אולי הוא בעצם חוזר מפרישה? לא לגמרי ברור, אבל זה מסביר את "20 years in gotham" שהוא אומר. זה גם יתאים לזה שהם מתבססים על TDKR, כמובן. זה פשוט לא ברור לי מהטריילר.
בכל אופן, הקומיקס הוא סיפור על בטמן. פה? פה זה סיפור על סופרמן. זה מוריד את ההתרגשות שלי בכמה רמות, רק על זה. אני חושב שזה אולי הדבר העיקרי שגורם לי לא להתלהב מהסרט הזה בכלל. פשוט נראה meh, כי זה סרט סופרמן ובטמן הוא רק חלק מהתגובה של כולם אליו.

אולי הוא ייצא נהדר. אני פשוט לא מצפה לו כרגע, אחרי כל מה שכן הראו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 03:35

מה אני אגיד לך, זה סיפור המשך ישיר לאיש הפלדה. אני מאוד אהבתי את איש הפלדה, הרבה אנשים שנאו אותו. הסיפור כאן מאוד מתרכז בבבטמן לפי הטריילר, סיפור מקור, הצד שלו בהרס של מטרופוליס באיש הפלדה ובכלליות יש הרבה יותר בטמן מאשר סופרמן בטריילר. אז אני לא חושב שתתאכזב מבחינת "זה סיפור סופרמן" כי נראה שזה נע בין מתחלק בצורה שווה לסיפור בטמן. מן הסתם זה לא פשוט TDKR, זה סיפור חדש לגמרי ששואב אלמנטים מפה ומשם.

רואים במפורש בטריילר שהוא בטמן שפרש ועכשיו בגלל מה שקרה במטרופוליס הוא חוזר לעניינים (אפילו יש לך התחלה של מונטאג' שנות ה80 עם ברוס מושך גלגל של משאית כאימון), רואים שיש שם הסטוריה ארוכה עם השוט של אחוזת וויין השרופה או השוט של החליפה של רובין המת עם הכיתוב שהג'וקר עשה עליה. זה לא בטמן שרק נכנס, זה אחד שפעל במשך שנים ופרש. אם הטריילר להבהיר את זה, זה כבר משהו אחר. זאק סניידר אומר את זה במפורש כך שאין כאן ויכוח, אולי רק שהטריילר לא העביר את זה מספיק טוב :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יולי 2015, 06:54

לא צפיתי בסופרמן האחרון, אבל אם זה אותו השחקן, הוא נורא. אפילו רק מהטריילר.. ובן אפלק? או שאוהבים או ששונאים. אני חושב שהוא אחד השחקנים הגרועים בקולנוע של ימינו. זה שהתחילו לפרגן לו אחרי ארגו (שגם שם הוא היה השחקן הכי חלש, אבל עשה אחלה עבודת בימוי) ו gone girl של פינצ'ר (אבל כמה גרוע סרט של פינצ'ר כבר יכול להיות?), לא אומר שהוא הפך לשחקן צמרת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 יולי 2015, 08:16

אני כרגע לא יודע מה אני חושב על הסרט עצמו - לא נגד, סה"כ נראה טריילר נחמד, לא נפלתי, כי אני לא יכול להגיד מה מצפה לנו ממנו.
מה שכן, גסי אייזנברג נראה שנותן טייסט גוקרי ללאקס לותור. (ואהבתי את "הגלימות האדומות מגיעות... הגלימות האדומות מגיעות..." זה משפט אפי ברמות!)
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 12 יולי 2015, 08:58

DrKeo כתב:אגב MGS FREAK, שמת לב לקמאו המטורף של Death in the famiyl?
תמונה

כן ראיתי, ואם ג'ייסון מת זה אומר שיש כאן בסיס לאחלה סרט סולו עתידי של באטמן : עם ה-
ספויילר: הצג
Red Hood בתור באד גאי

אה, ומישהו רצה לראות טריילר של SS ?

הטמעה לוימאו ! כמה חבל שאין לייק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 09:52

ראיתי אותו אתמול, נראה נחמד אבל קשה להבין משהו בצילום פלאפון הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 12:39

כן :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 13:46

DrKeo כתב:מה אני אגיד לך, זה סיפור המשך ישיר לאיש הפלדה. אני מאוד אהבתי את איש הפלדה, הרבה אנשים שנאו אותו. הסיפור כאן מאוד מתרכז בבבטמן לפי הטריילר, סיפור מקור, הצד שלו בהרס של מטרופוליס באיש הפלדה ובכלליות יש הרבה יותר בטמן מאשר סופרמן בטריילר. אז אני לא חושב שתתאכזב מבחינת "זה סיפור סופרמן" כי נראה שזה נע בין מתחלק בצורה שווה לסיפור בטמן. מן הסתם זה לא פשוט TDKR, זה סיפור חדש לגמרי ששואב אלמנטים מפה ומשם.

רואים במפורש בטריילר שהוא בטמן שפרש ועכשיו בגלל מה שקרה במטרופוליס הוא חוזר לעניינים (אפילו יש לך התחלה של מונטאג' שנות ה80 עם ברוס מושך גלגל של משאית כאימון), רואים שיש שם הסטוריה ארוכה עם השוט של אחוזת וויין השרופה או השוט של החליפה של רובין המת עם הכיתוב שהג'וקר עשה עליה. זה לא בטמן שרק נכנס, זה אחד שפעל במשך שנים ופרש. אם הטריילר להבהיר את זה, זה כבר משהו אחר. זאק סניידר אומר את זה במפורש כך שאין כאן ויכוח, אולי רק שהטריילר לא העביר את זה מספיק טוב :)

לא מתתי על איש הפלדה. היו בו המון בעיות, לדעתי. הוא כן סרט גיבורי על מהנה. כמו, נניח, קפטן אמריקה הראשון, מבחינתי.
אני לא נגד, או חושב שזה הולך להיות זוועה. סתם לא מתלהב יותר מידי. אני לא יודע עדין מתי זה ייצא. אם בתקופה קצת מתה, אז כמעט בוודאות אלך לראות בקולנוע. פשוט לא אשים עוד כמה שקלים בשביל (רבע) IMAX.
אני גם באופן כללי מאוד מעריך את העבודה של זאק סניידר וסומך עליו שיידע לכבד מאוד את חומר המקור, אז אני בהחלט בצד של "הטריילר לא משהו, אבל בטח הסרט יהיה אחלה", כרגע.
אני ראיתי את סצינת האימון הזאת של ברוס וויין, כאילו ההרס במטרופוליס הוא הסיבה שהוא התחיל להיות בטמן, שזה מוזר. הגיוני שסתם פירשתי לא נכון ואם סניידר אמר, אז באמת אין ויכוח.

נחכה ונראה. אם להגיד את האמת, גם לקראת סרטי בטמן לא התרגשתי כל כך ובסוף הם היו פשוט מדהימים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 14:01

הסצנת הרס במטרופוליס היא מה שמחזיר אותו חזרה לביזנס, לא מה שגורם לו להתחיל להיות בטמן. הוא בטמן כבר 20+ שנים על פי סניידר, הוא פשוט אחרי פרישה (כנראה בגלל שהג'וקר הרג את רובין. ניחוש שלי מהטריילר). זה שלא התלהבת לקראת הבטמנים הקודמים, זה פשט אומר שאין לך לב זה הכל :)

אגב זאק סניידר דבר בפאנל על זה שמטרופוליס וגות'ם הן ערים תאומות, כלומר צמודות אחת לשניה בשני צידי מפרץ (משהו סטייל סן פרנסיסקו ואוקלנד), ושיש קטע של מטרופוליס היא העיר המצליחה והעשירה וגות'ם היא העיר העניה שצמודה לה. קונספט מעניין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 14:13

DrKeo כתב:הסצנת הרס במטרופוליס היא מה שמחזיר אותו חזרה לביזנס, לא מה שגורם לו להתחיל להיות בטמן. הוא בטמן כבר 20+ שנים על פי סניידר, הוא פשוט אחרי פרישה (כנראה בגלל שהג'וקר הרג את רובין. ניחוש שלי מהטריילר). זה שלא התלהבת לקראת הבטמנים הקודמים, זה פשט אומר שאין לך לב זה הכל :)

אגב זאק סניידר דבר בפאנל על זה שמטרופוליס וגות'ם הן ערים תאומות, כלומר צמודות אחת לשניה בשני צידי מפרץ (משהו סטייל סן פרנסיסקו ואוקלנד), ושיש קטע של מטרופוליס היא העיר המצליחה והעשירה וגות'ם היא העיר העניה שצמודה לה. קונספט מעניין.

היו לי בעיות עם הליהוק בבטמן והתברר לי בסוף שהחשש שלי היה לא מבוסס בעליל. גם את הליהוק של אן הת'אווי ממש לא אהבתי ומאוד התרשמתי ממנה.
כרגע, אני בכלל לא מתחבר לליהוק של בן אפלק והליהוק של גל גדות מההתחלה נראה לי זוועה (היא השחקנית הכי גרועה בסרטי מהיר ועצבני. זו חתיכת שורה בקו"ח, לדעתי).
את השחקן של סופרמן לא אהבתי גם. הוא ממש סתמי. לא שחקן טוב, בשום צורה (אם כי, הדמות עצמה מחורבנת, אז אולי בגלל זה...?).

יכול להיות שבסוף ממש אהנה. בנתיים אני גם לא מצפה ליותר מאחלה אפקטים, אז עם הציפיות הנמוכות שלי, אפילו סביר שאהנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 14:40

תמיד לכולם יש בעיות ליהוק עד שהם רואים את הסרט אז אני נשאר אופטימי, ביחוד עם בן אפלק שכבר נראה לי ממש אחלה כבטמן אפילו שבמקור לא בדיוק "ראיתי את זה". אבל אתה יודע איך זה, הית' לדג'ר יותר מדי פריטי בוי לשחק את הג'וקר, מייקל קיטון חנון מדי להיות בטמן וכו', תמיד כולם מתרעמים בהתחלה ואז מרוצים בסוף. בדרך כלל האנשים שכותבים ומבייים סרט מבינים איזה שחקן מתאים לחזון שלהם יותר מאיתנו :)

אגב, בנושא הנרי קאוול, הוא באמת אחלה גבר. הוא גם שחק טוב באיש הפלדה, פשוט לא נתנו לו מספיק חומר לעבוד איתו לדעתי. למשל כאן הוא אחלה לגמרי:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 15:14

DrKeo כתב:תמיד לכולם יש בעיות ליהוק עד שהם רואים את הסרט אז אני נשאר אופטימי, ביחוד עם בן אפלק שכבר נראה לי ממש אחלה כבטמן אפילו שבמקור לא בדיוק "ראיתי את זה". אבל אתה יודע איך זה, הית' לדג'ר יותר מדי פריטי בוי לשחק את הג'וקר, מייקל קיטון חנון מדי להיות בטמן וכו', תמיד כולם מתרעמים בהתחלה ואז מרוצים בסוף. בדרך כלל האנשים שכותבים ומבייים סרט מבינים איזה שחקן מתאים לחזון שלהם יותר מאיתנו :)

אגב, בנושא הנרי קאוול, הוא באמת אחלה גבר. הוא גם שחק טוב באיש הפלדה, פשוט לא נתנו לו מספיק חומר לעבוד איתו לדעתי. למשל כאן הוא אחלה לגמרי:

כן. אני מסכים. בגלל זה אני לא פוסל על הסף. פשוט אומר שאני לא מתחבר כרגע.

הוא באמת ממש אחלה בטריילר הזה.
ואין בכלל וויכוח שלא נתנו לו יותר מידי עם מה לעבוד באיש הפלדה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 15:22

אני גם בספק אם עכשיו, שיש עוד 382742 דמויות בסרט, כן יתנו לו עם מה לעבוד. אבל הוא באמת אחלה גבר, בכלליות, בלי קשר לאיך שהוא משחק :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יולי 2015, 15:59

אני עדיין חושב שמייקל קיטון חנון מדי בשביל להיות באטמן :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2015, 16:04

bling כתב:אני עדיין חושב שמייקל קיטון חנון מדי בשביל להיות באטמן :)

הוא יותר חנון מידי בשביל להיות ברוס וויין, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2015, 16:10

תזהר בלינג
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יולי 2015, 16:16

DrKeo כתב:תזהר בלינג
תמונה

אני יודע מי מאחורי המסכה ואני לא מפחד, בכלל, יאללה בוא קיטון נעשה לך וודג'י!

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 6 אורחים