אני רוצה להפטר כבר מהוט ראבק, שיתנו לי אלטרנטיבה סבירה.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:פנדה עצוב
Klayman כתב:לא הייתי מתלהב כ''כ (למרות שזאת בכלל לא הפתעה כי הם אמרו שהם רוצים להיות ב150 מדינות תוך איזה 4-5 שנים). אפילו נטפליקס בקנדה/אנגליה הוא די גרוע והרבה אנשים שם משתמשים בVPN אמריקאי בשביל לצפות בנטפליקס היחיד השווה.
DrKeo כתב:רידלי סקוט, במאי שיש לו נטיה להשאיר פרוייקטים על אש קטנה ולגרור אותם שנים על גבי שנים, הכריז שהוא אשכרה הולך לצלם את פרומתאוס 2 בקרוב, זה הסרט הבא שלו אחרי לבד על מאדים. כנראה שפרומתאוס 2 קורה כל כך מהר בגלל לחץ מ-FOX. רידלי בפרוש אסר על ALIEN 5 לפני פרומתאוס 2, ניל בלאמקמפ כבר סיים את התסריט של ALIEN 5 והוא, פוקס וסירגווני וויבר ממש רוצים להתחיל לצלם כבר. כנראה שהשילוב של הדברים גרם ללחץ שהזיז לרידלי סקוט את התחת. השחקנים היחידים שאושרו בנתיים זאת נומי רפאס ומייקל פוסבנדר שהולכים לשחק את אותן דמויות כמו פרומתאוס 1.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:רידלי סקוט, במאי שיש לו נטיה להשאיר פרוייקטים על אש קטנה ולגרור אותם שנים על גבי שנים, הכריז שהוא אשכרה הולך לצלם את פרומתאוס 2 בקרוב, זה הסרט הבא שלו אחרי לבד על מאדים. כנראה שפרומתאוס 2 קורה כל כך מהר בגלל לחץ מ-FOX. רידלי בפרוש אסר על ALIEN 5 לפני פרומתאוס 2, ניל בלאמקמפ כבר סיים את התסריט של ALIEN 5 והוא, פוקס וסירגווני וויבר ממש רוצים להתחיל לצלם כבר. כנראה שהשילוב של הדברים גרם ללחץ שהזיז לרידלי סקוט את התחת. השחקנים היחידים שאושרו בנתיים זאת נומי רפאס ומייקל פוסבנדר שהולכים לשחק את אותן דמויות כמו פרומתאוס 1.
במקרה ראיתי אתמול את פרומיטאוס בפעם הראשונה. נהניתי. היה מגעיל-מפחיד במידה טובה. הטוויסטים שהיו אמורים להיות הכי מפתיעים היו מאוד צפויים (זה אבא שלה... זה המקור של החייזר הראשון וכן הלאה).
וכן... הקטע של החללית המתגלגלת ושהם לא רצו הצידה באמת היה טיפשי
Klayman כתב:צריך מנוי שונה לכל מדינה לא? אז נגיד 49 ש''ח לנטפליקס ישראל + 20 ש''ח VPN איכותי נורמלי + 40 ש''ח נטפליקס ארה''ב?
ובכל מקרה, זה מה שאני שמעתי מחברים שחיו בקנדה לתקופה לא קצרה - המון אנשים מנויים לנטפליקס ארה''ב כי זה של קנדה גרוע.
swiss-the-engine כתב:איך XBMC קשור לתוכן, הזוי או לא הזוי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים